Dogaru se bagă iar in seamă

Categoria De pe bloguri militare

După gafa cu  actul semnat cu USL când a reuşit să dea apă la moară tuturor celor care trăgeau din toate părţile în Ponta şi USL, inclusiv doamnei Monica Macovei, celor de la B1 TV , lui Turcescu, Evenimentului Zilei şi lui Băsescu, domnul Dogaru, cel care încă nu s-a învăţat minte şi încă se declară purtătorul de cuvânt al societăţii civile, deşi a primit semnale clare chiar de la unele asociaţii , persoane şi sindicate din CNSC că nu sunt de acord şi nu îi susţin aberaţiile, iese iarăşi în drum, exact ca şarpele când îl doare capul, doar-doar se găseşte cineva să îi dea cu o piatră în cap să îl scape de dureri. Ca şi celălalt preşedinte, al tuturor românilor care nu au votat, domnul Dogaru, preşedintele tuturor militarilor rezervişti care încă nu au trecut în rezervă, nu renunţă, nu se lasă, se face că nu vede că este susţinut de din ce în ce mai puţini oameni, că a adus sindicatul de la 20000 de membri la 5-6 mii, nu vede că prin apariţiile şi declaraţiile sale face mai mult rău sindicatului şi îi dă înainte cu o ambiţie demnă de un scop mai bun.

După ce a urlat la toate mitingurile, cu toate ocaziile în faţa a din ce în ce mai puţini oameni că vrea să desfiinţeze CCR, DNA, şi tot ce nu îi place domniei sale, contestând nu componenţa acestor organisme şi instituţii ci însăşi existenţa lor pe care o consideră de sorginte stalinistă, cam aşa cum este şi pregătirea şi formaţia domniei sale, acum după ce s-au limpezit un pic apele şi lumea are alte gânduri, uită tot ce a spus şi trimite scrisori către .. nu o să vă vină să credeţi, către CCR. Deci după ce a spurcat-o, a negat-o a renegat-o, a desfiinţat-o, după ce i-a spânzurat pe membrii acesteia în atâtea discursuri, acum , domnul Dogaru, într-un apel pe cât de neînţeles pe atât de inutil, le cere acestora , cere CCR să amâne pronunţarea validării referendumului, până …. La stabilirea corectă a numărului cetăţenilor votanţi:

„31.07.2012

INSTIINTARE

In atentia tuturor membrilor SCMD, a tuturor aliatilor din CNSC, a tuturor cetatenilor Romaniei, aparatori ai statului de drept si ai democratiei constitutionale:

Maine, 01.08.2012, la ora  12.00,  o delegatie a SCMD formata din

·         Col. (r) Dogaru Mircea, presedinte·         Col. (r) Pricina Valeriu, vicepresedinte·         Cpt Cdor (r) Sirbu Razvan, secretarva depune la sediul Curtii Constitutionale din Palatul Parlamentului (intrarea B, dinspre str. 13 Septembrie) o cerere de amanare a pronuntarii in privinta validarii referendumului pana la stabilirea corecta a numarului real de cetateni romani cu drept de vot si a pragului real de validare.

PRESEDINTE,Col. (r) Mircea DOGARU”

Cum poti să te adresezi unei instituţii pe care o consideri  ilegală şi pe care nu o accepţi şi nu o recunoşti? Nu e culma absurdului ? Ca o culme, domnul Ponta face apel la toţi politicienii să nu facă apel la membrii CCR pentru a nu se interpreta drept o încercare de intimidare, dar domnul Dogaru face el apel, pentru că nu e aşa el nu e politician. Ce să înţeleagă lumea de aici ? Ori că Dogaru nu judecă şi – ca de obicei – vorbeşte gura fără el, ori că … a fost pus de domnul Ponta să vorbească, pentru că el nu e politician ? Face el cum face domnul Dogaru şi dă cu băţul în baltă, aruncând iarăşi pe piaţă texte ce pot fi interpretate.

Eu merg pe prima variantă.

Ca de obicei, domnul Dogaru vorbeşte în numele CNSC, dar acţionează in numele SCMD. Să îmi fie cu iertare, omul acesta nu se mai opreşte, nu mai are limite, nu mai are bun simţ şi vorbeşte în numele tuturor, doar e băgat în seamă, deşi a primit palme şi şuturi de la foarte mulţi din cei în  numele căruia pretinde că vorbeşte. L-aş întreba pe domnul Dogaru cu cine s-a consultat în demersul său, dacă are acceptul scris al preşedinţilor de filiale sau al sindicatelor şi asociaţiilor membre ale CNSC pentru acest demers absolut inutil. Orice om cu scaun la cap înţelege că CCR va lua decizia bazându-se pe cifrele raportate  în momentul referendumului, nu pe cele care se strâng sau se deconspiră după referendum. Deşi moral ar fi corect să judece pe situaţia reală , din punct de vedere procedural şi strict  juridic, ne place nu ne place, asta este situaţia iar CCR are tot dreptul să dea o decizie pe listele de alegători în baza cărora s-a efectuat referendumul. Procedural asta este situaţia şi nu avem ce face. Este vina autorităţilor care nu au actualizat listele înainte de referendum, din motive pe care le-am expus în alt material. Dar ca şi Băsescu, domnul Dogaru nu acceptă evidenţa şi continuă să creadă doar ce vrea el, pentru că el reprezintă voinţa nu ştiu câtor milioane parcă 6 spunea, de alegători. Bull Shit!

La o emisiune televizată l-am văzut şi pe domnul Pricină ameninţând cu nu ştiu ce procese, pentru că atâta a făcut domnia sa şi colegul de partid, au intentat procese care mai de care mai absurde, inclusiv cel pe 735 după ce această ordonanţă fusese abrogată, numai aşa , ca să de  mâncare copiilor unor avocaţi , prieteni din copilărie şi –probabil – să pice un comision ceva. Cei doi dezinformatori de profesie, prin natura ultimului serviciu la care au  lucrat în armată, au tot turnat la procese fără cap fără coadă, fără să se consulte cu oamenii, ca în acest nou proces pe care îl propunea la tv domnul Pricină, de parcă cotizaţiile sindicaliştilor sunt bani de care ei se pot folosi cum vor, fără să dea socoteală nimănui.

Domnule Dogaru, domnule Pricină, lăsaţi aerele şi prostiile şi consultaţi-vă cu filialele înainte de a deschide gura în numele lor, sau vorbiţi în nume personal, nu mai murdăriţi numele armatei, al militarilor rezervişti cu aberaţiile domniilor voastre. Organizaţi Conferinţa Naţională a Reprezentanţilor  şi stabiliţi împreună ce e de făcut, inclusiv dacă mai aveţi ce căuta acolo unde sunteţi.

Pentru cei care au uitat pe cine au în frunte, citez un mesaj al domnului Dogaru, privind subiectul Victor Ponta. Menţionez că domnia sa pretindea că vorbeşte în numele sindicaliştilor: „Este motivul pentru care, continuand discutiile in aceeasi tonalitate cu alianta PNL-PC, vrem sa organizam un miting cu participare masiva, de atentionare a domnului Ponta, in fata Guvernului, in ziua de 14 iulie. Ii vom cere Premierului denuntarea Pactului Diavolului incheiat cu Oprea, de ale carui voturi nu mai are nevoie in vacanta parlamentara si asumarea, prin semnatura, a angajamentelor luate fata de noi. Momentul este favorabil, deoarece, cazand in capcana prezidentiala a “Operatiunii Plagiatul”, Premierul, fara sprijin masiv stradal, nu-si va putea pastra functia, Guvernul va cadea si ne vom intoarce de unde am plecat in ianuarie a.c. Daca pana la data de 14 iulie, domnul Victor Ponta, binevoieste sa finalizeze negocierile cu SCMD si CNSC si se angajeaza prin semnatura sa-si asume Contractual Social, actiunea va fi anulata. Daca pana la aceasta data, actualul Guvern cade, acţiunea se va desfasura impotriva regimului Basescu si a noilor sale marionete.”

Nimic mai clar. Domnul Dogaru făcându-se că vorbeşte în numele sindicaliştilor, cerea nici mai mult nici mai puţin decât semnarea contractului care a produs atâta scandal, ori demiterea guvernului Ponta.
Dar  sindicaliştii nu asta au vrut , iar domnul Dogaru vorbeşte în nume personal şi practic aduce grave prejudicii sindicatului, militarilor rezervişti. Până când ?

Întrebare: DE CE A SPECIFICAT DOMNUL DOGARU ÎN MESAJUL POSTAT PE BLOGUL SINDICATULUI :” (intrarea B, dinspre str. 13 Septembrie), ADICĂ ADRESA LA CARE VA DEPUNE APELUL ? Ca să ştie sindicaliştii unde este adresa CCR? NUUUUUUUUUUUUUU!!! Ca să ştie presa dornică de subiecte şi bătaie de joc, unde îl poate găsi, să mai dea şi domnia sa un interviu ceva , să îl mai vadă lumea, să nu uite că există şi încă mai dă din picioare. Acesta este omul.

UPDATE : Iată ce scrisoare a trimis domnul Dogaru, nu ştiu în numele cui, către CCR:
In calitate de aparator al democratiei constitutionale si al statului de drept, decurgand din obligatia impusa militarilor de Art. 118, al. 1 din Constitutia Romaniei, invocand drepturile legitime ale cetatenilor la corecta informare, reprezentare si legitimare a actului electoral, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) solicita Curtii Constitutionale amanarea pronuntarii in privinta Referendumului din 29 iulie a.c. pentru demiterea presedintelui suspendat, pana la solutionarea tuturor aspectelor legate de numarul real al cetatenilor Romaniei, cu drept de vot, la aceasta data. Prin urmare si la realitatea cifrica a pragului impus, in mod absurd si antieuropean!

 


In cazul in care cererea noastra legitima nu va fi luata in consideratie, ii vom chema pe toti partenerii nostri din cadrul Consiliului National al Societatii Civile, pe toti cetatenii onesti si patrioti ai Romaniei, care au alcatuit esantionul de 7,4 milioane de votanti ai demiterii presedintelui Basescu, la nesupunere civica prin boicotarea alegerilor generale din acest an.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTE,

Col. (r) Mircea DOGARU

VICEPRESEDINTE,
Col. (r) Valeriu PRICINA”

 

Ce se mai poate comenta? Trecând peste absurditatea cererii care nu are la bauă nici un articol de lege , pentru că CCR trebuie să judece legal şi constituţional, după listele de alegători produse de chiar guvernul României pentru acest rerefendum, iese din nou în evidenţă acelaşi stil ameninţător ca şi în cazul Ponta şi al tuturor mesajelor, ameninţări care sunt ca ale celui din bancul cu fac ce a făcut tata. Atenţie, de acuma Dogaru nu mai este şeful sindicatului nici reprezentantul societăţii civile este reprezentantul şi exponentul celor 7,4 milioane de oameni care au ieşit la vot şi în mod cert nu ar fi ieşit la vot dacă nu le dădea voie Dogaru. Gata , i-a confiscat şi pe ăştia. Oameni buni, DOGARU AMENINŢĂ CCR CU CEI 7,4 MILIOANE ALEGĂTORI. Nu se găseşte nici un doctor în România ?

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

5 Raspunsuri la Dogaru se bagă iar in seamă

 1. Vasile Zărnescu

  Poanta e că, a doua zi, C.C.R. chiar a amînat pronuntarea pînă se vor analiza listele de vot. Iar „judecata” autorului, că nu te mai poti adresa C.C.R. de vreme ce îi conteşti legitimitatea, competenţa etc., e de tot hazul. I te adresezi fiindcă e prevăzută în Constituţie, fiinţează şi pentru că membrilor ei le plăteşti salariile nemeritate plus pensiile grase pe care şi le-au păstrat deşi tuturora celorlalţi li s-a interzis cumulul pensiei cu salariul! Şi eu contest existenţa, competenţa, obiectivitatea şi legitimitatea C.N.S.A.S. (cf. http://www.justitiarul.ro/dosar-justitiarul/265-cnsas-noua-poliie-politic.html), dar tot i-am adresat o cerere. Apoi, atenţionează că mulţi membri ai altor organizaţii componente ale C.N.S.C. contestă afirmaţiile preşedintelui S.C.M.D. Care sunt ăia? De ce nu le dezvăluie numele? Şi de ce nu se găseşte nici unul care să conteste sau să se dezică public de afirmaţiile d-lui Mircea Dogaru? Mai ales că acest C.N.S.C. este organizat pe orizontală, fără ierarhie decizională şi, deci, fiecare şef de o.n.g. are libertatea să-i afirme opinia.
  Există şi o vorbă: „Avocatul neplătit e adesea pălmuit!” La fel, îi căinează pe unii membri ai S.C.M.D. că nu sunt de acord cu opiniile d-lui Dogaru, dar… trebuie să se conformeze. E-adevărat, aşa cum a afirmat şi preşedintele S.C.M.D, unii membri ai Sindicatului sunt „cretini” sau, cel puţin ignoranţi, neinformaţi, incompetenţi în probleme de politologie, de istorie, economie etc., fiindcă provin din instituţii excesiv de birocratizate, ca M.Ap.N, M.A.I., etc. (http://ro.altermedia.info/politica/umilirea-generalilor_23464.html), unde continuarea instruirii generale nu constituia un obiectiv. Există chiar şefi de filiale care sunt, efectiv, pe cît de înfumuraţi pe atît de ignoranţi. Şi dacă aceştia încep să-şi dea cu presupusul, par literalmente cretini – faţă de expectanţa faţă de ei –, dar, evident, au o bună impresie despre ei. Şi, atunci, îşi găsesc apărători în grafomanul Marin Neacşu! Dar sunt ei miniştri tîmpiţi sau agramaţi cu ifose de doctori – sau chiar cu doctorate cumpărate –, aşa că ce să te mai aştepti de la unii ofiţeri şi, mai ales, subofiţeri – aceştia admiraţi de preşedintele Traian Băsescu; probabil pentru că sunt de acelaşi calibru intelectual: 7,2 sau chiar mai mic. Aşa că, într-adevăr, trebuie un medic, dar nu pentru Mircea Dogaru, ci pentru Marin Neacşu.

 2. neacsu marin

  Domnule Zarnescu.
  Felicitari. Nimeni cred ca nu putea sa exprime mai concis si mai fidel părerea lui Dogaru pe care vad ca o impartasiti , vizavi de militarii trezervisti. Am sa imi pemit sa va citez pentru ca merita:
  ”cretini ignoranţi, neinformaţi, incompetenţi în probleme de politologie, de istorie, economie etc., fiindcă provin din instituţii excesiv de birocratizate, ca M.Ap.N, M.A.I., cu intelectul de calibru 7,62.” Sublim, nici Dogaru nu putea sa spuna mai clar ce gandeste despre militarii rezervisti, v-a ales pe dumneavaostra avocat. Apropo, banuiesc ca nu neplatit, ca doar nu vreti sa luati palme. Cau cat va plateste si din ce bani ?
  In alta ordine de idei , ma intreb asa ca prostu, daca domnul Dogaru se simte asa de stingher ca intelectual, istoric de renume mondial, printre acesti ”cretini….ignoranti incompetenti, poate ma lamuriti de ce nu a infiintat un sindicat al mintilor luminate, al geniilor stinghere, eventual impreuna cu Patapievici cel care gandeste despre romani cam cum gandeste domnul Dogaru despre militari ? De ce nu pun ei de un sindicat al geniilor in mizerie, si mnanca si bea cotizatiile ”cretinilor” astora ? Puteti raspunde stimabile Zarnescu? Banuiesc ca nu sunteti militar, si ca chiar rezervist daca sunteti ati fost si dumneavoastra facut militar ca si Turcescu, ca si Dogaru si Pricina, la apelul Bocancilor, intr-o scoala de muzica, dupa e luni de stagiu . Nu m-ar mira, dispretul pe care il aratati fata de militarii de cariera va da de gol. Ce cautati prin armata asta de cretini domnule Zarnescu . Ce cautati prin sindicat ? Nu va mai ajung banii ?Mergeti domnule si desfasurati-va talentul intre civili, in mediul dumneavoastra si lasati miiltarii in cizmele lor pana nu primiti cateva in partea dorsala. S-ar putea sa numarati mai mult decat cativa pasi inainte. Apropo, la ce filiala functionati , ca nu am inteles. Sper ca nu v-ati postat si dumneavaostra presedinte intr-o filiala de” cretini ”.Dar nu m-ar mira sa fiti ”cretin” sef, ca si febletea dumneavoastra . Observati ghilimelele sper.

 3. Vasile Zărnescu

  D-le Marin Neacşu,
  Mi-aţi dat replica la doar o oră după ce mi-am postat eu comentariul. Această promptitudine şi modul cum aţi redactat textul atestă că v-am caracterizat corect: v-aţi repezit ca surdu-n tobă să-mi răspundeţi, dar, ca şi în articolele însăilate anterior, aţi fost mereu pe alături. V-aţi repezit să mă asiguraţi că mă veţi „cita”, dar nu v-aţi obosit să mă citiţi – să-mi fi citit măcar articolele indicate mai sus prin cele două link-uri. Mai grav, nu aţi fost în stare nici măcar să-mi citaţi corect propoziţiile din comentariu. Eu am scris clar: «… unii membri ai Sindicatului sunt „cretini” sau, cel puţin ignoranţi, neinformaţi, incompetenţi în probleme de politologie, de istorie, economie etc., fiindcă provin din instituţii excesiv de birocratizate, ca M.Ap.N, M.A.I., etc.»
  Subiectul propoziţiei este „UNII membri” – unde „unii” înseamnă, conform regulilor elementare ale logicii formale, „ÎN NICI UN CAZ TOŢI”! Dar, evident, logica nu se numără printre achiziţiile bagajului dvs. intelectual, pentru că generalizaţi în mod ilicit şi neonest: „”cretini ignoranţi (sic), neinformaţi, incompetenţi în probleme de…”. Evident, se subînţelege începutul propoziţiei, care, chipurile, mi-ar aparţine: „Toţi sunt cretini…” Or, eu nu am zis niciodată „Toţi sunt…”. Dacă, însă, judecăm după fluenţa şi retorica textelor dvs. – afectate de o lipsă de logică inadmisibilă –, reiese că nu sunteţi cu totul lipsit de informare (nu cultură, care-i altceva!). În concluzie, generalizările ilicite pe care le comiteţi le faceţi nu din ignoranţă, ci în mod deliberat, pentru a dezinforma opinia publică – ceea ce este realmente condamnabil.
  Aşa că mai bine nu mă citaţi, fiindcă veţi repeta figura de aici şi de la un alt text al lui Mircea Dogaru: acesta a scris „haos juridic”, iar dvs., în modul propriu ilicit, aţi „citat” doar cuvîntul ”haos”: adică d-l Dogaru ar fi zis haos generalizat, haos social, anarhie!
  Un alt exemplu de idee fixă cu care îi „apăraţi” pe rezervişti este „cariera militară”! Şi generalul (r.) Gabriel Oprea se laudă că este ofiţer de carieră, că este general de justiţie militară, că este conducător de doctorate etc., dar unii dintre foştii lui şefi sau colegi din „izmenar” sau „ospătar” nu îl scot. Cine are dreptate?! Ex-ministrul Gabriel Oprea sau foştii săi colegi? Sau Miron Cozma, care se laudă că Gabriel Oprea i-ar fi fost un fel de ordonanţă?!?
  Dimpotrivă, contele Alexandre de Marenches nu a fost niciodată militar de carieră, dar acest fapt nu l-a împiedicat să fie cel mai bun şef al Serviciului de spionaj francez din epoca postbelică! Dar, fireşte, dvs. n aţi auzit de legendarul De Marenches, altfel nu aţi fi scris inepţiile respective despre mine şi d-l Mircea Dogaru. În schimb, mulţi dintre rezerviştii din S.C.M.D. sunt subofiţeri – cei pe care-i laudă Traian Băsescu – proveniţi dintre miliţieni. Or, se ştie că, în regimul socialist, cei care nu reuşeau să intre la nici o şcoală mai răsărită intrau ca subofiţeri la Miliţie. Şi, acum, aveţi pretenţii de la aceştia ca ei să se descurce în haosul şi în demagogia politică de azi? Nici mulţi dintre ofiţerii de carieră nu înţeleg pe ce lume trăiesc, darămite bieţii ofiţeri. Ca să vă mai clarificaţi puţin, citiţi şi aici: „Scursurile din PDL se preling în USL”, pe http://monitorsri.blogspot.com/2012/04/scursurile-din-pdl-se-preling-in-usl.html. Şi, ca să fiu în echilibru cu dvs., care mi-aţi recomandat, în replica de la alt comentariu, patru articole, vă mai indic şi eu unul: http://monitorsri.blogspot.com/2012/01/ati-votat-cleptocratia-ati-ramas-cu.html.
  Cu speranţa că „nu stric orzul pe gîşte”!

 4. Domnule Zarnescu,
  Ori dumneavaoistra nu mai stiti sa scrieti, ori nu stiti sa cititi. Eu v-am citat corect si nu am introdus nici macar un cuvant care sa nu va apartina. Asa ca nu mai insinuati ca as fi introdus sau insinuat un cuvant pentru a va denatura punctul de vedere. In ceea ce priveste articolele pe care mi le-ati indicat, nu va suparati, nu citesc articole care se intituleaza „scursorile….” indiferent la cine se refera, pentru ca un asemenea limbaj nu ma atrage. Pe dumneavoastra ca si pe domnul. Dogaru, poate va caracterizeaza asemenea articole, eu insa nu suport nici macar sa le citesc.
  Referitor la haos, imi pare rau sa va dezamagesc dar am ascu;tat interventia domnului Dogaru in direct la TV si nu s-a referit la haos juridic ci la haos.
  Neplata impozitelor, nesupunerea civica, demonstratiile in strada nu reprezinta haos juridic domnule avocat. Tot nu mi-ai spus cu cat va plete4ste domnul Dogaru ca avocat si din ce fonduri. Si fiindca ati adus aminte de ministrul ” izmenar” puteti sa imi spune’i parerea dumneavaostra vizavi de el? ca ce gansesc altii nu va intereseaza nici pe dumneavaostra nici pe mine. Deci incercati cand vorbiti despre cineva sa vorbiti in nume propriu nu in numele ” unora sau altora”. Aveti un pic de curaj macar.

 5. Vasile Zărnescu

  E clar că sunteţi incorigibil. Repet textul meu, din primul comentariu: „… UNII membri ai Sindicatului sunt „cretini” sau, cel puţin ignoranţi, neinformaţi, incompetenţi în probleme de politologie, de istorie, economie etc., fiindcă provin din instituţii excesiv de birocratizate, ca M.Ap.N, M.A.I., etc”.
  Iată „citatul” dvs. din texul meu: ” cretini ignoranţi (sic), neinformaţi, incompetenţi în probleme de…”. Nu v-am mai pus virgula lipsă dintre „cretini ignoranţi” fiindcă am pus între paranteze (sic) – care înseamnă „chiar aşa, citat exact”, dar este evident că nu ştiţi ce înseamnă „sic”. În rest, pe acest aspect de logică rămîne comentariul meu anterior.
  Apoi, e importantă părerea şi a altora despre alţii- recte a colegilor şi şefilor lui Oprea despre el -, fiindcă şi aceştia sunt formează „opinia publică”. Dar pe dvs. vă interesează doar opinia dvs. despre cineva, ceea ce denotă grandomanie şi egocentrism – ca să nu zic ceva despre diagnosticul cu „personalităţi accentuate” – cum spunea un psihiatru vienez despre asemenea indiviizi.
  Dacă vreţi să citiţi şi opinia mea despre ex-ministrul OPrea, citiţi articolul „Scursurile din PDL…”, indicat mai sus, cu link-ul http://monitorsri.blogspot.com/2012/04/scursurile-din-pdl-se-preling-in-usl.html, şi nu vă mai fofilaţi după o falsă pudibonderie. Dacă vă speriaţi de un cuvînt, ce să mai zic de fotografiile de război sau filmele de război – ca să nu mai zic de documentarele de război. Sau, dacă sunteţi aşa de speriat de cuvîntul „scursuri” – deşi nu l-am folosit numai eu -, citiţi articolul „Victoria Ungariei asupra Romaniei pe Arcul de Triumf”, pe http://monitorsri.blogspot.com/2012/01/victoria-ungariei-asupra-romaniei-pe.html; dacă nu-l puteţi vedea aici, accesaţi aici: http://ro.altermedia.info/politica/victoria-ungariei-asupra-romaniei-pe-arcul-de-triumf_23316.html. Dar, în prealabil, citiţi articolul „Dictatul de la Viena redictat de Ungaria via UDMR”, aici http://ro.altermedia.info/politica/dictatul-de-la-viena-redictat-de-ungaria-via-u-d-m-r_22883.html, fiindcă tot se apropie 30 august.
  Titlurile acestea n-au de ce să vă facă greaţă, aşa că nu aveţi nici un motiv să o faceţi pe „mimosa pudica”, ci să le citiţi – măcar de dragul rezerviştilot pe care-i „apăraţi”, fiindcă nu mai puteţi dormi de „grija” lor. Sau veţi fi fiind şi dvs. un fiu de „securist”, ca Stelian Tănse, care-i înjură la greu pe „securişti, dar mă-sa a mîncat o pîine bună de la Securitate.
  Cît despre răspunsul cu care mă somaţi să vi-l dau – „cu cît mă plăteşte Dogaru -, vă spun după ce citiţi măcar articolul „Umilirea generalilor”, indicat în comentarilul anterior, accesibil aici: http://ro.altermedia.info/politica/umilirea-generalilor_23464.html. Acesta nu mai are nici un cuvînt ca „scursuri”, „tîmpit” (Băsescu dixit), „ţigancă împuţită” – tot Băsescu dixit, şi a spus-o bine, fiindcă era adevărată constatarea – chiar dacă ţiganca era, realmente, parfumată, fiindcă rolul ei de „ziaristă” conţinea nişte atribuţii de „artistă” şi nu de ziaristă. Apropo, ce articole aţi văzut în presă scrise de „tiganca împuţită”, expresie de care fac atîta caz anteniştii?
  Oricum, însă, ipocrit cum sunteţi, refuzaţi să citiţi articolul „Sursurile din PDL se preling în USL”, fiindcă are în titlul şi în conţinut cuvîntul „scursuri”, dr nu vă deranjează să admiraţi concubinajul politicianist dintre P.S.D. şi P.N.L.plus P.C., adică mezalianţa U.S.L., infestatăd e traseiştii de la P.D.L., deoarece dvs. aveţi nasul estetic şi intelectual calat să discearnă numai mirosurile care vă convin – adică la care cerebelul dvs. achiesează. Vă mai dau o bibliografie accesibilă de simţul dvs. estetic discriminator: „Creier pane-instant din cerebel agramat”, de pe http://monitorsri.blogspot.ro/2012/07/creier-pane-instant-din-cerebel-agramat.html. Dacă nu vi se permite accesul pe acest link, căutati-l pe vărul Google, aşa, între ghilimele, cum l-am scris eu mai sus, şi-l veţi găsi cu siguranţă pe vreo căteva site-uri. Şi vă va fi de folos, întru îndreptarea scrisului dvs., nu al meu. Pentru că v-am demonstrat, la început, aici, punînd alături citatele din textele noastre, din care reiese absolut clar că denaturaţi textele mele şi ale lui Dogaru. Nu vă mai fofilaţi că aşa l-aţi auzit vorbind la televizor pe Mircea Dogaru: aveţi ataşată lista blogurilor pe care-i invitaţi pe cititori să le consulte, iar printre ele se află şi SCMD. Căutaţi textele lui Dogaru şi veţi vedea că scrie „haos juridic” (cf. http://sindicatulcmd.blogspot.ro/2012/08/america-si-razboiul-coanei-macovei.html). De vreme ce dvs. falsificaţi textul meu SCRIS, ce să mai spun de acuitatea dvs. auditivă cînd e vorba de un discurs vorbit la TV! Şi, apoi, repet, nu v-am reproşat că nu ştiţi să scrieţi – dimpotrivă, chiar am apreciat, cît de cît, că, discursiv, o mai nimeriţi uneori – adică scrieţi mai bine decît un subofiţer, pe care-l căinaţi atît. V-am acuzat că dezinformaţi deliberat opinia publică prin falsificarea citatelor, ceea ce este foarte grav. Or, trebuie să admitem că, pentru a comite această dezinformare, trebuie ca individul în cauză să aibă oarece glagorie. E cazul dvs., din păcate, care, şi-a făcut un ideal din respectarea „corectitudinii politice”. Pe internet circulă o definiţie a acesteia, care ar fi cîştigat, în 2010, premiul întîi la un concurs de definiţii în S.U.A.: „Corectitudinea politică este o doctrină, cultivata de o minoritate
  delirantă, ilogica, promovată de mass media oficiale, care susţine că este posibil să apuci o bucată de căcat de partea curată” (cf. http://danuttanase.wordpress.com/2011/10/10/). În esenţă, haosul juridic există în România, fiind introdus deliberat de cîştigătorii retrovoluţiei din decembrie 1989, care, formează cleptocraţia despre care am scris de multe ori, unul dintre articole fiind indicat în finalul comentariului anterior.

Statistici T5