Nu primiti cadouri

Categoria Zvonuri pe net

Am primit pe mail un anunţ- Nu ştiu cât de real este, dar pentru că un om prevenit mai are o şansă am decis să îl public. Mai bine să fie degeaba, decât să nu fie. Mi-am permis însă să adaug un bonus pentru că ceea ce e trecut în bonus este sută la sută adevărat şi prezintă acelaşi stil de operare.

 Atentie! Important!

„În diverse locuri frecventate: staţii de benzină, parcaje, supermarketuri, se distribuie gratuit mici cadouri, aparent promoţionale, pentru  autoturism: portchei, mascote, etc.

NU LE ACCEPTA!!!!!!Ele conţin un CHIP de urmarire (cândva numai în filme vedeam asa ceva…), cu ajutorul căruia hoţii ştiu totul despre tine: unde te afli, când eşti acasa, unde-ti staţionează maşina, etc..În lipsa ta îţi intră oricând în casă, te atacă la ieşirea de la bancă, îţi fura maşina, etc.Este vorba de o reţea europeana de criminali, pornită din România, un nou sistem infracţional!În Olanda oficialităţile au apelat la mijloacele mass-media spre a informa pături cât mai largi ale populaţiei.

Bonus:

Atenţie, în luna aceasta nu este exclus ca reţeaua să se folosească de campania electorală şi să  ofere binecunoscutele pachete cu  pungi cu zahăr, sticle cu ulei, oţet sau alte băuturi la care să adauge pixuri, brichete, brelocuri sau alte gadgeturi cu sau fără însemnele unor partide. Deci atenţie mare la cadouri. În ziua de azi nimeni nu oferă nimic pe degeaba, este criză în toată lumea. Dacă vine cineva şi îţi oferă ceva gratis, ori e membru în reţeaua de hoţi, ori politician, dar rezultatul e acelaşi. Ambii îţi oferă acum poze şi pixuri sau brelocuri  ca să îţi ia mai târziu înzecit. Nu te l[sa p[c[lit, nu lua numai pentru că e de pomană, totul se plăteşte mai târziu, inclusiv prostia. Prostia se face în câteva secunde, dar se plăteşte o viaţă.

 

Informează-ţi şi tu prietenii şi cunoştinţele!!!!

 

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

6 Raspunsuri la Nu primiti cadouri

 1. aki re

  Daca v-ati fi oprit numai o secunda si ati fi rumegat un pic stirea, probabil nu v-ati fi panicat degeaba. Cipurile nu se gasesc pe toate santurile, hotul nu are de unde sa stie la cine a ajuns brelocul cu cipsul number five si nici daca merita sau nu sa dea o spargere la adresa indicata de cip.Ca sa nu mentionez decat atat. Restul va las sa le gasiti dvs!

 2. Aki re,
  Daca v-ati fi oprit numai o secunda si ati fi citit articolul, probabil nu v-ati fi manifestat asa. Nu cipurile sunt subiectul ci cei care dau brelocurile. Ca sa nu intru in amanunte. Restul va las sa il deduceti dumneavaostra.

 3. LoremIpsum

  Astia ne fura oricum cu sau fara cadouri, asta fac de 23 de ani, acum doar se schimba clanurile mafiote intre ele nimic mai mult, ne vom impaca cu ideea ca ne baga mana in buzunar gangsterii de alta culoare si atat.

 4. Vasile

  De acord cu aki re. Serios, nu mai raspanditi panica degeaba, ca unii sunt mai slabi de inger si chiar va cred.

 5. Nu serios domnule Vasile, mai cititi odata, sau de cateva ori materialul.Dar hai sa presupunem ca stirea nu e adevarata si ca lumea crede. Care e riscul? Se panicheaza lunea? Si ce face? Ce anume ii sperie, prezenta unor oameni in parcari, sau vederea unor brelocuri in magazine ? Recomand insa recitirea materialului. Poate cine stie vei descoperi esenta.

 6. CivilInArmata

  Daca in drum spre UM gasesti un pix mai deosebit il recuperezi sau nu?

Statistici T5