Marian Jean Marinescu vrea acasă

Categoria Politica

Europarlamentarului Marian Jean Marinescu , craiovean, membru al PDL, pe ale cărei liste s-a trezit la Bruxelles, i s-a urât cu Parlamentul European. I s-a făcut dor de casă, de Craiova şi cine ştie poate de Olguţa şi s-a decis să îi facă campanie. Doamne, câte e în stare să facă barbatul de dragul unor ochi frumoşi. Conform ultimei declaraţii a Olguţei Vasilescu, declaraţie dată la ieşirea din secţia de votare, manifestele cu poza domniei sale şi a doamnei Cristiana Anghel alături de Cosmin Enea, au fost răspândite din ordinul domnului Marinescu, sub supravegherea unui membru  al PDL Dolj,  domnul Vintilă Adrian. Conform declaraţiilor doamnei primar, sâmbătă seara au fost prinşi de către poliţie nişte tineri care împrăştiau acele pliante în care se vorbeşte despre taxele pe care le va pune primăria începând cu 2013 în spinarea craiovenilor, bineînţeles fără ca primăria să fie întrebată dacă este de acord.

Actul în sine nu se înregistrează numai la capitolul campanie murdară, faptele celor implicaţi încadrându-se în articole ale codului penal, iar o acţiune pe numele celor implicaţi va fi deschisă de Primăria Craiova. Vizavi de implicarea eurodeputatului MJM, Olguţa Vasilescu spunea: “să ii fie rusine că se pretează la asemenea practici, un om care ne vorbeşte despre Europa şi despre democraţie, iată că foloseşte nişte tertipuri absolut  mişeleşti pentru a scădea USL în această campanile electorală”

Pe lângă ruşine,  lui Marinescu îi este probabil un dor teribil de Craiova, de sălile de judecată, de prietenul său Solomon cu care probabil vrea să împartă camera de studiu, şi de ochii Liei pe care speră să îi vadă cât mai des la procesul ce va urma. Cine îi spune şi domnului MJM că la astfel de procese se prezintă consilierul juridic şi nu primarul ? Aveţi grijă cum o faceţi, va fi o lovitură foarte grea.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Statistici T5