NU VĂ E RUŞINE DOMNULE DOGARU?

Categoria Despre Armata, Social

dogaru portavoce

Nu am semnalat la vremea respectivă apariţia unui eveniment epocal şi îmi cer iertare. Este cu adevărat extraordinar că un om care nu se pricepe nici să deschidă un computer şi mă refer aici la salvatorul naţiunii, conducătoruul militarilor, protectorul NATO bla bla bla,  are blog personal. Dar contând pe faptul că până şi genunchiul broaştei este capabil de salturi supriză, mi-am spus ca nimic nu e imposibil şi am lăsat lucrurile să curgă. Am citit uneori aberaţiile expuse acolo chiar dacă nu sunt convins că îi aparţin toate, dar ultimele m-au convins că domnia sa, sau mai bine zis căpşorul domniei sale este producătorul, chiar dacă nu sunt convins că materialul a fost scris de  cremvurştii domniei sale, că ei  au mângâiat tastaura pentru editarea acelor fraze demne de domnul Boc. Probabil şi-a angajat dactilograf, dacă nu cumva o fi acelaşi care îi poartă mapa pe la toate activităţile. Dar să trec peste asta şi să revin la subiect. Cine scrie e mai puţin important, interesant este ce aberaţii pune  pe  blog.

Ei bine, ce putea să pună decât aberaţii, laude şi împăunări. În cădere liberă de când tot negociază cu actuala putere “drepturile” sindicaliştilor pe care îi  abureşte că are totul sub control iar ordonanţa e la doi paşi, aşa cum anunţa şi în vară despre aceeaşi ordonanţă că a fost aprobată, mai trebuie doar să apară în Monitorul Oficial, domnul Dogaru încearcă să dreagă busuiocul prezentând alte realizări negând evidenţa, scoţând în faţă istorii pe care le crede uitate cu care încearcă să prostească iară sindicaliştii care din ce în ce mai mulţi încep să îi vadă adevărata faţă şi să îi ceara demisia.

Spre exemplu, după ce filiala Craiova a avut o întâlnire cu ministrul Duşa şi a expus clar şi fără dubii intenţiile acestuia faţă de militari, domnul Dogaru realizând că ceea ce a spus Duşa la Craiova nu se pupă cu minciunile lui vizavi de “stadiul discuţiilor “ secrete care au loc între domnia sa şi Duşa, pe care între noi fie vorba nu le poate proba cu nimic, dă o informare  cu privire la discuţiile de la Craiova:

“Referitor la ceea ce s-a inteles din pozitia exprimata la Craiova, cu privire la cele doua ordonante de urgenta solicitate de catre SCMD, vom reveni cu precizari, probabil luni, 05.02.2013, dupa ce vom avea o discutie cu domnia sa.”

 Ne-am tâmpit noi atât de mult încât să credem că 4 oameni care au participat la discuţie cu ministrul au înţeles toţi aiurea ceea ce a spus domnul ministru, iar el, Mircea Dogaru, de acolo din turnul său de fildeş ştie mai bine ce a spus sau “a vrut să spună” Duşa? CINE POATE CREDE ASTA ? Poate  ghioceii din „grupul Paul” şi Comăneci care îi cântă în strună şi ştiu ei de ce. Abia aşteptăm să ne lumineze luni, după ce stă de vorbă cu domnul ministru(dacă va avea timp domnul ministru de el). Deocamdată nu a putut decât să se îndoiască de  ceea ce  4 ofiţeri au auzit cu urechile lor, dar nu poate proba, poate cel mult să nască dubii. Atâta ştie, atâta face.   Mă întreb, dacă este aşa apropiat de ministrul Duşa, aşa cum se laudă, nu poate discuta până luni ? Eu credeam că sunt intimi, parcă aşa se lăuda. Oricum pentru cei care vor să creadă ceea ce a spus domnul Dogaru, le recomand  să citească ce a scris presa despre acest subiect, la o întrebare pusă de un reporter vizavi de ordonanţa privind pensiile militarilor : În momentul acesta, conducerea ministerului lucrează la un proiect de lege împreună cu Ministerul Muncii pentru a aşeza pe poziţii temeinice şi juridice modul în care să rezolvăm problema pensionarilor din Ministerul de Apărare”.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora/2013-01-31/Dusa-La-Fabrica-de-la-Craiova-vor-fi-reparate-doua-avioane-cu-banii-obtinuti-se-vor-plati-salarii#ixzz2Jk14ln8l

sau în presa locală din Craiova unde ministrul a făcut aceeaşi declaraţie vizavi de intenţiile sale, ca şi celor 4 ofiţeri fără a menţiona însă partea cu cârpelile.

http://www.cvlpress.ro/01.02.2013/o-veste-buna-de-la-ministrul-apararii-mircea-dusa-doua-milioane-de-euro-pentru-fabrica-de-avioane-de-la-craiova/

Menţionez că aceste informaţii sunt date de presă care nu a participat la discuţiile cu militarii, dar a fost pusă întrebarea de către un ziarist după vizita de la fabrica de avioane  iar răspunsul se referă la lege şi nicidecum la o Hotărâre de Guvern.

Apropo de laude hai să vedem cu ce se mai laudă domnul Dogaru.

http://dogaru-mircea.blogspot.ro/

Face dânsul  referire la o emisiune a lui Gâdea, emisiune care i-a plăcut foarte mult pentru că a realizat şi înţeles domnia sa de acolo că “Occidentul şi, in special, partenerul nostru strategic au dat liber la vanătoarea de … Băsescu!” De unde o fi văzut domnul Dogaru asta nu ştiu. Toată ţara vede că Ponta a bătut palma cu Băsescu, că practic Băsescu conduce ţara, chiar şi raportul MCV este făcut la indicaţiile sale, iar acuma luptă să obţină imunitate pe viaţă, numai domnul Dogaru vede că s-a dat liber la vânătoare. Pentru un neavizat ar părea că e miop, dar nu vă luaţi după zulufi şi imaginea de bârsană nevinovată, spusele domniei sale sunt “editate”cu intenţie, pentru ca oamenii să stea liniştiţi, să nu facă scandal, să nu protesteze, să creadă că  Băsescu este cu un picior în groapă, iar Ponta şi Duşa îi ciugulesc din mână domnului Dogaru. În luna Mai anul trecut ne spunea că are 5 miniştri în guvern care îi sunt devotaţi. Acuma se bazează pe doi, dar buni, Duşa şi Stroe( care se pare că va demisiona sau va fi demis). Pentru cine nu înţelege de unde “miopia” îl sfătuiesc să ţină aproape. Domnul Dogaru “negociază”  şi este aburit cu nişte “servicii” şi din această cauză face apel la calm şi încredere, să nu îi stricăm “bunele relaţii” şi ghişeftul.

Tot acolo mai spune domnia sa că :

“Amintită în emisiune, d-na Cristiana Anghel este membră de onoare a Filialei 1 SCMD Craiova, participând la toate actiunile noastre, organizate fie numai cu membrii sindicatului, fie cu toţi partenerii din CNSC, al cărui membru fondator şi este, de altfel, din 7 octombrie 2011.”  Să mă pici cu ceară, nu înţeleg de ce a menţionat acest lucru domnul Dogaru şi ce anume a vrut să spună cu asta. Faptul că doamna Criastiana Anghel este membră de onoare a filialei Craiova  este ştiut, la fel cum este ştiut că domnul Dogaru nu a avut nici o contribuţie aici. Faptul că Doamna Anghel este senator de Craiova iarăşi este ştiut şi la fel de ştiut este că aportul domnului Dogaru este zero şi aici. Faptul că doamna Anghel este membru al CNSC nu mai este adevărat, din informaţiile mele a anunţat de mult că se retrage din acea structură improvizată care s-a folosit de numele domniei sale fără a-i cere consimţământul. Dacă eu mint, rog pe domnul Dogaru să mă facă mincinos şi apoi să o întrebăm pe doamna Cristiana Anghel cine spune adevărul. Dar domnul Dogaru simte nevoia  ori de câte ori este în pierdere de cotizaţii să se laude cu “realizările domniei sale”

Hai să vedem ce spunea domnul Dogaru după ce doamna Anghel a fost declarată membru de onoare al filialei Craiova. Pentru cei care nu ştiu, menţionez că deşi domnia sa participase la activitatea de acordare a titlului de membru de onoare doamnei Criastiana Anghel, pe blogul SCMD a apărut o notă “dezinformatoare” care prezenta activitatea atât de deformat încât ne-am pus întrebarea dacă nu cumva  domnul Dogaru sau cel care a scris materialul a fost orb şi surd , nu doar miop. Citiţi acest material pentru a vă convinge de ceea ce spun .

http://scmdfiliala1craiova.blogspot.ro/2010/12/clarificare.html

 

Ce mai citim pe blogul domnului Dogaru ?

“Lt.(r) Alexandru Gheorghe a fost protejat de membrii SCMD în Piaţa Universităţii, la fiecare apariţie a sa, începând cu prima. Este sprijinit (ca şi colegii domniei sale, dealtfel), pe toate căile de SCMD, care s-a implicat în redeschiderea cazului domniei sale în faţa d-nilor miniştri Corneliu Dobritoiu şi Mircea Duşa.”

Nu mă laud eu că îi cunosc pe toţi sindicaliştii din Bucureşti  dar să moară Ceacanica dacă am văzut eu în Ianuarie 2011 vreun sindicalist bodyguard sau altceva asemănător pe lângă domnul Alexandru.  Nu vreau să vorbesc despre deserviciul pe care Dogaru i  l-a făcut acestui copil pe care l-a amăgit şi folosit ca să îşi dea el importanţă, că l-a făcut să îşi piardă serviciul si să-şi dinamiteze cariera asigrându-l că nu i se va întâmpla nimic  Şi atunci ca şi acum a supralicitat, prezentând situaţia deformat. Şi atunci ca şi acuma a făcut afirmaţii prin care îl poate băga în puşcărie, punându-l pe locotenent în fruntea unei aşa zise “mişcări a tinerilor ofiţeri” fapt care constituie în mod cert un act de trădare şi rebeliune o tentativă de lovitură de stat, dar domnul Dogaru în goana sa după senzaţional mai ceva ca DD, nu ţine cont de consecinţele vorbelor sale şi vorbeşte fără acoperire. “Este sprijinit  ca şi colegii domniei sale de SCMD” ESTE O AFIRMAŢIE NU NUMAI MINCINOASĂ DAR DEOSEBIT DE PERICULOASĂ PENTRU UN OFIŢER ACTIV CARE (E ADEVĂRAT INCORECT DAR ŞI LEGAL) NU ARE DREPTUL SĂ DESFĂŞOARE ACTIVITĂŢI SINDICALE SAU SĂ FACĂ PARTE DIN ASTFEL DE ASOCIAŢII. Ori domnul Dogaru vorbeşte despre grupuri conspirative fără să gândescă, doar pentru a se băga în faţă. Acuma se laudă că el a făcut posibil ca locotenentul să fie reactivat.  Inconştienţă, numele tău e Dogaru.

Iată ce declaraţii aberante, total iresponsabile şi incriminatorii face acest domn Dogaru şi cum a săpat prin inconştienţa sa groapa tânărului locotenent:

„Locotenentul Alexandru Gheorghe este purtătorul de cuvânt al Mişcării Locotenenţilor  cu centrul la Câmpia Turzii şi al Mişcării Agenţilor din Poliţie, cu centru la Cluj.  Dacă vă uitatţi pe site-ul nostru, de trei luni de zile avertizăm puterea nu cumva să se întâmple ceva cu aceşti oameni pentru că altfel vom da toate documentele publicităţii. ….În situaţia în care vor păţi ceva, vom mătura România cu generalii de paie şi cu chestorii făcuţi peste noapte. Probabil că se vor lua măsuri    Părerea noastră  este că dacă îi sprijinim noi, nu vor avea curajul, acest locotenent are un viitor strălucit în armata română!”

http://www.youtube.com/watch?v=gSmGd9uMTIA

Câtă dreptate a avut domnul Dogaru şi unde au dus afirmaţiile sale de revoluţionar de operetă, s-a văzut, locotenentul sprijinit de Dogaru a avut un viitor strălucit în rezervă.

Apropo, dacă vă uitatţi pe site-ul sindicatului cu trei luni de zile înainte, nu o să vedeţi nimic despre locotenentul Alexandru Gheorghe.

Se mai laudă domnul Dogaru, în goana sa după audienţă şi recâştigarea respectului sau cotizaţiilor rezerviştilor şi cu cazul colonelului Teofil de la Constanţa, una din cele mai ruşinoase pagini din istoria SCMD. “Col. (r) Teofil de la Constanta a fost ridicat de la o actiune a SCMD, coordonată de dl. Col. (r) Remus Macovei, vicepreşedinte al SCMD. Atunci, SCMD a organizat acţiuni de acelaşi tip în toată ţara. ” Îmi amintesc parcă s-a întâmplat ieri cum un pensionar militar în cadrul unei acţiuni de protest organizate de SCMD în  Constanţa, a fost practic împins peste barierele  puse de Jandarmi  şi dat astfel pe mâna jandarmilor care l-au săltat. Imediat la tv a fost rugat să îşi dea cu părerea conducerea sindicatului  care a menţionat că militarul nu face parte din sindicat însinuând că  este un infiltrat provocator venit acolo să decredibilizeze acţiunile sindicatului. Mai mult, s-a văzut clar cum acesta era lovit de ceilalţi protestatari, sindicalişti probabil, pentru că era membru ANCMRR şi nu SCMD. Ruşine pentru ceea ce s-a întâmplat atunci, ruşine pentru faptul că acuma domnul Dogaru se foloseşte de numele lui pentru a se ridica pe sine. RUŞINE! În acel moment, presa consemna : “Preşedintele Sindicatului cadrelor militare disponibilizate, filiala 1 Constanţa, Remus Macovei, a declarat că Vasile Teofil nu este membru de sindicat” iar acuma domnul Dogaru se dă lovit şi îi aduce în faţă ca pe o faptă de bravură.

Iar vizavi de atitudinea celor din sindicat presa susţinută de imagini, consemna : “Vasile Teofil, bărbatul care s-a îmbrâncit cu jandarmii la mitingul militarilor de la Constanţa, a fost lovit mai întâi de ceilalţi manifestanţi. După ce a reuşit să scape de pumnii celorlalţi colegi de protest, bărbatul a fost preluat de jandarmi. În urma incidentului, Vasile Teofil s-a ales cu un picior în ghips şi cu o amendă de 1.000 de lei.”

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/protestatarul-retinut-de-jandarmi-in-constanta-imbrancit-si-de-ceilalti-manifestanti-vezi-video_792656.html#ixzz2JkM1oXGP

RUŞINE DOMNULE DOGARU, CU ASTA VĂ LĂUDAŢI? E incalificabil.

Iată imaginile :

http://www.reporterntv.ro/stire/miting-cu-imbranceli-in-fata-prefecturii-constanta-update

Dar nu a fost unica situaţie. Ca într-un concurs de gafe şi acte de sinucidere, domnul Dogaru mai aduce în faţă un caz în care s-a făcut de râs. Spune dânsul pe blogul personal ţinut de Rînciog:

 “În ceea ce priveşte pe dl. Cpt. (r) la data gestului, astăzi Col. (r) Petre Morjan, este de la început membru al SCMD, cu tot sprijinul şi cu toate drepturile din partea acestuia.”

O ALTĂ MINCIUNĂ, O ALTĂ ÎNCERCARE DE MANIPULARE ŞI LAUDĂ NEMERITATĂ. Iată ce declara sub semnătură domnul Dogaru imediat după incident:

“joi, 9 iunie 2011

Comunicat privind cazul Morjan Petre

Domnul Morjan Petre, prezentat de toata media drept pensionarul militar care şi-a dat foc în faţa Cotroceniului, s-a înscris în SCMD la Filiala 1 Sector 3 Bucuresti, pe data de 14.01.2011. Nu figurează în baza centrală de date deoarece nu are încă dosarul complet, lipsindu-i actele doveditoare ale calitaţii de fost cadru militar.

În baza propriei declaraţii este absolvent al Şcolii Militare de Ofiteri de la Sibiu şi al Academiei Tehnice Militare, promoţie 1984, a lucrat la o unitate militară cu statut special din Valea Jiului, desfiinţată în 1988, an când din voinţa proprie a părăsit sistemul militar.

SCMD îi va acorda tot sprijinul domnului Morjan, deşi calea luptei noastre este nu actiunea de tip budist ci lupta in justitie, în stradă şi in Parlament, în spiritul Constituţiei, pentru apărarea democraţiei constituţionale.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,

Col. (r)  dr. Mircea DOGARU”

 http://sindicatulcmd.blogspot.ro/2011/06/comunicat-privind-cazul-morjan-petre.html

Iată că minciuna are picioare scurte. Atunci imediat după incident, pentru a nu se face de râs domnul Dogaru, ca şi în cazul Vasile Teofil, se delimita de faptele celor doi şi menţiona că nu ar face parte din sindicat,  că nu au dosarul complet şi nu figurează în baza de date, că nu au fost “instruiţi de sindicat”  iar acuma, după aproape doi ani, se laudă cu ele, spunând că au făcut parte DE LA ÎNCEPUT  din rândul sindicatului. Ba mai mult, despre un disponibilizat, domnul Dogaru spune că din voinţă proprie a ieşit din armată deşi i s-a desfiinţat unitatea şi a fost nevoit să treacă în rezervă. Îi reamintesc domnului Dogaru că toţi cei disponibilizaţi pot fi învinuiţi că au ieşit din voinţă proprie, pentru că toţi au ieşit cu ordonanţa şi au fost nevoiţi să înainteze raport „de bună voie” în acest sens. Atitudinea sa însă este aceeaşi cu a lui Boc şi Băsescu, atunci când vrea să se spele pe mâini.

Se mai laudă apoi domnul Dogaru în marea-i inconştienţă : “Avem şi alte cazuri, care nu au fost popularizate la vremea respectivă, pentru că nedreapta insulta adusă rezervistilor şi calcarea în bocanci a vieţii lor de fosti pensionari, actualmente asistaţi social, a făcut ca SCMD să devină un ferment al societăţii civile româneşti, căreia i-a pus la dispoziţie întreaga capacitate organizatorică şi de aţtiune specifică militarilor în lupta pentru reinstaurarea democraţiei constituţionale în România.”

 Oare, aşa să fie domnule Dogaru, mai aveţi astfel de cazuri ? Şi vă lăudaţi cu ele? Nu le ascundeţi, scoteţi-le afară să le cunoască lumea să vadă cine apără interesele militarilor.

Acesta e DOGARU. Orice alt comentariu este de prisos. Acest om reprezintă sindicatul militarilor în faţa civililor, acest om ne reprezintă în justiţie, acest caracter este asociat militarilor. Eu m-a cam săturat.

Cu acelaşi tupeu vine acuma şi insinuează că cei patru ofiţeri de la Craiova care au discutat cu ministrul Duşa mint sau fabulează, nu au înţeles ei ce a spus ministrul. NU VĂ E RUŞINE DOMNULE DOGARU?

Şi un ultim exemplu de … treceri de pe o poziţie pe alta este cea cu .. haosul. În August 2012, cu o zi înainte de sosirea la Bucureşti a lui Gordon, secretarul lui Hilary Clinton, când comunitatea internaţională urla cu privire la “atacurile la adresa statului de drept”, domnul Dogaru, găseşte de cuviinţă să dea lovitura de graţie guvernului Ponta, dar mai ales tuturor celor care doreau suspendarea lui Băsescu, supralicitând şi ameninţând:

„În cazul în care Curtea Constituţională va decide să invalideze referendumul, noi nu vom sta cu mâinile în sân. Vom chema la nesupunere civică, ieşiri în stradă, neplata impozitelor, nesupunerea la citaţii, tot ce este nevoie. Din moment ce insituţiile statului nu mai funcţionează, înseamnă că trebuie făcut ceva. Vom ieşi în stradă şi vom declanşa haosul. Şi aşa ţara este cuprinsă de haos. Mai rău decât acum nu se poate Cine ne acuză că vrem să destabilizăm, înseamnă că e cretin şi nu are creier. Ei sunt instrumente ale dictaturii, pe când noi apărăm democraţia. Dacă se ajunge la invalidare, vom cere Parlamentului să desfiinţeze Curtea Constituţională”

Nici nu se putea o intervenţie mai „inspirată” şi mai bine venită pentru Băsescu şi Macovei, pentru imaginea României în plină criză de imagine. Atunci domnul Dogaru nu se temea de haos, chiar ameninţa cu el. Ce a reuşit să facă cu această declaraţie. Se poate vedea dacă citiţi presa de atunci.

http://www.cliqz.com/ro.actualitate/c/112277.html

Sindicaliştii militari au fost catalogaţi drept “minerii lui Ponta” când de fapt declaraţia nu îi era favorabilă lui Ponta, ci lui Băsescu, pentru că arăta lumii că “Ponta prin oamenii lui vrea să arunce ţara în haos”. Să creadă cine vrea că a fost o declaraţie nefericită, sau negândită. Să nu uităm că Dogaru şi Pricină sunt nu experţi dar învăţaţi cu manipularea, intoxicarea şi dezinformarea. Asta au lucrat în armată, deci nu se poate spune în nici un caz că nu a ştiut ce face când a făcut acea declaraţie.  A fost un şiretlic bine gândit într-un moment bine ales. Că este aşa o spune a doua declaraţie despre haos, dată de Dogaru în alt comunicat acum 4 zile:

“În această situatie, vă rog respectuos să luaţi atitudine în privinţa celor care fac jocul basist şi vă sugerează să convocăm un CNR acum, ca să rămanem şi fără bani (numai avocaţii ne-au costat până la ora actuală 5 miliarde) şi să nu rezolvăm altceva decât să ne torpilăm şansele maxime pe care le avem în aceste momente de a ne atinge obiectivele. Fac apel la calitatea dvs. de militari până la moarte, rugându-vă să aveţi încredere în cei care vă reprezint la toate nivelurile. Haosul şi gesturile anarhice dictate de disperare nu pot servi decât inamicului.”

http://scmdorganizare.blogspot.ro/

Când s-a “deşteptat brusc “domnul Dogaru încât nu mai vrea haos? Adică atunci când Europa era cu ochii pe noi şi cel mai mic protest putea fi interpretat ca atac la instituţiile statului, domnul Dogaru voia haos, în folosul “ nostru” pentru că altfel nu se mai putea. Curat murdar coane Fănică. Acuma, când Ponta a bătut palma cu Băsescu şi lucrurile merg “bine “ , el negociază nişte funcţii pentru prietenii de pahar şi revenirea pe holurile Senatului pentru el, realizează că nu e bine să convocăm CNR aşa cum a stabilit CNR din Octombrie 2012, ca să nu slăbim puterea financiară a sindicatului conturile doamnei Bîrlă şi domnului Gîlcă şi să nu creăm haos. ESTE INCREDIBIL, CONVOCAREA CNR  ESTE CONSIDERATĂ UN HAOS  ŞI CHIAR MAI MULT, ESTE O MANEVRĂ BĂSISTĂ.   Ce părere aveţi  NU E AŞA CĂ ACEST INDIVID ARE  UN MOD ORIGINAL DE A VEDEA LUMEA ?  M-a impresionat până la lacrimi modul în care ni se adresează domnul Dogaru, numai să nu îl deranjăm, să nu convocăm CNR şi să nu îi cerem socoteală. Expresiile “ vă rog respectuos”, “fac apel la calitarea dvs de militari până la moarte rugându-vă să aveţi încredere” nu au mai fost folosite niciodată de domnul Dogaru. Până acuma ne trimitea directive, ne anunţa ce a hotărât, ne facea viţei la poarta nouă. Ptiu drace, că mari minuni face frica.  Acesta e omul pe care îl ţinem în fruntea noastră de 4 ani de zile. Nu vi se pare că e cam mult?

And now, from the bottom of our heart, dedicated to our beloved president, the only song he deserves :

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

4 Raspunsuri la NU VĂ E RUŞINE DOMNULE DOGARU?

 1. ALEXANDRU MARIN

  DE ACORD,CU TOTUL.CE ESTE DE FACUT.LIDERII ADEVARATI,SCARBITI EFECTIV DE SITUATIA POLITICA,ECONOMOCA SI SOCIALA NU SE AVANTA IN ACEST NOROI.NON VALORILE ,ALESE,DE NOI NU STIU SI NU VOR SA NE REPREZINTE.CRIZA MORALA ESTE PROFUNDA.PONTA SI MINISTRII DE RESORT,INAINTE DE ALEGEISI DUPA AU PROMIS STRICT IN PROBLEMA NOASTRA O REZOLVARE.ACUM ,PARADOXAL ,DUSA DUPA CE A UMPLUT DE GLORIE M.A.I.,NE ABURESTE SI PE NOI,MILITARII CA A MAI FACUT O COMISIE.CARE COMISIE SA FACA, CE?CEEA CE S-A FACUT DE COMISIA SIRBU (DOBRITOIU),PROIECTE CARE SANT SUPUSE ATENTIEI CELOR INTERESATI DE FOARTE MULT TIMP,ACCEPTATE IN FORMA PREZENTATA.DE CE OARE SE TERGIVERSEAZA?CUMVA SA ACOPERE ILEGALITATILE NASULUI IZMENAR OPREA.DACA CINEVA ORBIT DE PUTERE,SE BAZEAZA PE ASEMENEA ARGUMENTE ,NU ARE CUM SA SCOATA LA LIMAN ROMANIA INGENUNCHIATA DE CLICA BASESCIANA,MAI DEGRABA SA O INFUNDE MAI TARE IN MOCIRLA.ISTORIA II VA PUNE LA LOCUL MERITAT.STIMATI COLEGI DE SUFERINTA,AVEM OBLIGATIA DE A LUPTA LENTRU DREPTURILE NOASTRE NATIONALIZATE DE CLICA BASESCU,CAT SI DE A NI SE RECUNOASTE ACESTE DREPTURI ,PENTRU TOTDEAUNA,INDIFERENT CI NE DETINE PUTEREA(EFEMERA)LA UN MOMENT DAT.

 2. TREBUIE CA IN PRIMUL RAND SA NE FACEM CURATENIE IN CASA. APOI SA NE FACEM UN PLAN SI SA IESIM LA INAINTARE CU OAMENI CREDIBILI, VERTICALI , NU PAPAGALI SI FOSTI PROPAGANDISTI.

 3. Yorick

  Referitor la dl.col.(R) Teofil pot sa va spun d-le M.Neacsu ca am am participat la acea demonstratie si am vazut cu ochii mei ce s-a Intamplat! Ofiterul era foarte agitat-nu cunosc motivele,unii au crezut ca era beat dar este foarte posibil sa fi fost o criza pe fond nervos-cert este ca NU A FOST IMPINS PESTE BALUSTRADA DE CATRE COLEGII SAI CUM PERVERS INSINUATI ci SINGUR SI SPRE SURPRINDEREA ATAT A DEMONSTRANTILOR CAT SI A JANDARMILOR A TRECUT DE GARDUL DE PROTECTIE SI IN FUGA A INCERCAT SA INTRE IN CLADIREA PREFECTURII ! NU ATI FOST ACOLO DECI NU FABULATZI ! In ceea ce-l priveste de dl.col.(r) Dogaru personal cred ca atitudinea sa colerica in negocierile avute cat si cele din aparitiile televizate nu au adus decat deservicii sindicalistilor.Stiti ca este o vorba,hotzul cu un pacat pagubasul cu mai multe astfel ca eu unul il cred in stare pe acest dl.col.(r)Dogaru de a sabota rezolvarea problemei sindicalistilor…

 4. neacsum

  Domnule Yorik,
  Aveti aici in material, imaginile filmate de la fata locului. Teofil este lovit si impins de alti demonstranti, este clar ca buna ziua. Care a fost motivul atat al starii sale de nervozitate ca si al colegilor, poate fi bineinteles interpretat, dar cert este ca a fost lovit si impins de alti demonstranti. Tocmai de aceea am avut grija sa dau linkul cu imaginile, pentru a preveni contestatiile. Eu de regula nu vorbesc neargumentat.

Statistici T5