ATENŢIE SE TRAGE!

Categoria Comunicate-declaratii de presa

CAMPANIA DE INFORMARE A POPULAŢIEI
“SEMNELE DE AVERTIZARE SUNT PUSE SĂ TE PROTEJEZE!”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ministerul Apărării Naţionale, în colaborare cu autorităţile publice locale, derulează în perioada 15-26 aprilie, „Campania de informare a populaţiei cu privire la conştientizarea riscurilor pătrunderii neautorizate în poligoanele aparţinând Ministerului Apărării Naţionale şi în zonele militare restricţionate”.

Desfăşurată sub sloganul „Semnele de avertizare sunt puse să te protejeze!”, campania îşi propune să conştientizeze cetăţenii cu privire la riscurile la care se expun prin nerespectarea măsurilor de siguranţă pe timpul pătrunderii neautorizate în poligoanele aparţinând M.Ap.N. şi în zonele militare restricţionate.Campania prezintă două componente: una de informare publică, derulată prin intermediul mass-media locale şi care constă în transmiterea unor mesaje audio şi video de interes public şi cea de-a doua, de relaţii cu comunitatea, care are la bază întâlniri ale militarilor cu membri ai comunităţilor locale şi prezentarea detaliată a riscurilor la care se expun prin nerespectarea măsurilor de siguranţă pe timpul pătrunderii neautorizate în poligoanele aparţinând M.Ap.N. şi în zonele militare restricţionate.

Organizarea activităţilor şi elaborarea materialelor (afiş, clip video şi clip audio, prezentări) s-au realizat în întregime de către structurile specializate ale Ministerului Apărării Naţionale.

* * *

Campania de informare a populaţiei se va desfăşura în 150 de localităţi şi zone locuite aflate în vecinătatea a aproximativ 70 de poligoane din 31 de judeţe, fiind implicat personal din peste 60 de unităţi militare.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Un Raspuns la ATENŢIE SE TRAGE!

 1. HUMOR NEGRU

  duminică, 21 aprilie 2013
  A incetat din viata col.r.(art.) Costel Galateanu, din Filiala 1 sector6 Bucuresti

  Duminica 21 aprilie 2013, colegul nostru, col.r.(art.) COSTEL GALATEANU, nascut la data de 13 noiembrie 1955 a incetat din viata.
  Colegii si prietenii ii pot aduce un ultim omagiu la Capela Cimitirului militar Ghencea I unde va fi depus, luni 22.04.2013, ora12.
  Slujba religioasa si ceremonialul militar de înmormântare se vor desfasura, marti 23 aprilie, ora12.00.
  Inmormantarea va avea loc miercuri 24 aprilie 2013, in cimitirul parohial Cugir, jud.Alba.
  Condoleanțe familiei îndurerate.
  Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!
  Biroul operativ al Filialei1 sector6 Bucuresti

Statistici T5