Argentinienii s-au luminat

Categoria Evenimente, Stiinta

meteorit

Sâmbătă noaptea, sau duminică dimineaţa la ora 03.00 ora locală, Argentina a primit o vizită strălucitoare. Ceea ce a văzut lumea a fost o lumină care a schimbat noaptea în zi. Directorul Observatorului Astronomic din Santa Fe, Jorje Coghlan  a declarat că a fost vorba de un meteorit cam de 20 cm care ar fi urmare a distrugerii unui corp ceresc undeva la 45-100km de Pământ. Nu se spune dacă resturile corpului ceresc ar fi aterizat undeva, nici unde anume ar fi atins dacă a atins pământul, nici dacă a lăsat urmări sau au fost produse pagube sau victime. Cert este că acel „samsing” a existat , a brăzdat cerul şi a ţinut loc de artificii şi jocuri de lumini la unele spectacole care aveau loc în Argentina, aşa cum se vede şi pe clipul alăturat. După cel din Chelyabinsk din februarie care se spune că ar fi fost distrus de …  ET, acesta este al doilea corp ceresc care este atât de vizibil şi nu poate fi mascat de agenţiile de ştiri. Nu ştiu dacă la cel din Chelyabinsk a intervenit sau nu cineva dar un lucru este cert: ATMOSFERA PÂMÂNTULUI A DEVENIT SITĂ, SE TRECE PRIN STRATUL DE OZON CA PE BULEVARD, PĂMÂNTUL NU SE MAI POATE APĂRA SINGUR. DACĂ UNEI NAVE SPAŢIALE DE UNDEVA DIN NEANT ÎI CADE CAPACUL DE LA WC, ACESTA POATE AJUNGE PE PĂMÂNT FĂRĂ PROBLEME ŞI POATE FACE O GAURĂ ATÂT DE MARE ÎNCÂT PAMÂNTENII NU VOR MAI AVEA NEVOIE DE HĂRTIE IGIENICĂ MULTE MII DE ANI.

Iată aici şi celălalt fenomen, din Chelyabinsk.

http://www.sport.ro/virale/detaliul-care-ti-a-scapat-pana-acum-asteroidul-care-a-cazut-in-rusia-a-fost-distrus-in-aer-video.html

 

 

 

 

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Un Raspuns la Argentinienii s-au luminat

  1. Andrei Gradu

    Filmul e sters, probabil contul hack-uit de NASA, deci e un punct in plus ca evenimentul are o importanta mai mare decat pare.