Fenomene ciudate la Craiova

Categoria Actualitate

Vineri, 10.05.2013 la Craiova a avut loc ceremonia deschiderii „Zilelor Mihai Viteazu”, în piaţa cu acelaşi nume din faţa prefecturii. La descărcarea fotografiilor luate la eveniment, am avut supriza să observ pe două dintre ele, luate în mulţime, o rază care cobora din cer până pe platoul din faţa Prefecturii. Menţionez că, aşa cum se poate observa, nu poate fi o rază dintre nori, pe un cer complet albastru, cerul fiind senin, aşa cum a observat toată lumea care a participat la aveniment. Aşa cum se vede din fotografii, raza coboară din cer trasând o lumină inexplicabilă  care parcă taie clădirea în două. În alte două fotografii luate cu ocazia aceluiaşi eveniment, către cădirea Prefecturii, pe acoperişul acesteia se observă foarte clar un glob de lumină. Menţionez că nu este vorba de nici un trucaj, fotografiile sunt autentice, pot fi verificate. Iluzie optică nu poate fi, sunt fotografii clare, reflexie a luminii, nu poate fi, raza venind de sus de deasupra acoperişului clădirii, neavând ce şi de unde reflecta, iar globul de lumină din a doua  fotografie fiind perfect rotund.  Priviţi două din  imaginile fotografiate:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Privind acuma la prima fotografie am sesizat că prima rază, prima fotografie coboară pe locul unde a fost prima oară statuia lui Mihai. Coincidenţă?

Menţionez că preluarea, copierea, prezentarea, duplicarea, postarea, popularizarea, reproducerea  acestor fotografii fără acordul autorului întră în conflict cu legea privind drepturile de autor şi de copyright  şi atrag după sine aplicarea prevederilor legii.

Neacsu Marin

 

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

6 Raspunsuri la Fenomene ciudate la Craiova

 1. Lt.col Slaveanu George

  Mare vrajeala,dar va dau dreptate.Daca nu mai gasiti subiecte interesante la o armata ciuntita si cu pantalonii bazonati,transformati revista in CAN CAN.Insa aveti grija ca acolo aveti concurenta,deci trebuie sa va completati studiile,dar nu la seral ca mai inainte.

 2. olteanu

  ….Si zeci de popi cadelnitand cintind ecteni zeci….

  Olguta are si ea o toba ,”vreu sa fiu Mihai Viteazul”!?
  Chelului tichie ii trebuie c’an rest ” Oltenia eterna tera nova” se cam traduce prin „Saracie lucie”!
  S’auzim de bine!

 3. Domnule Slaveanu, din nou aruncati chioftele cu prastia. La cine va referiti cand vorbiti de studii la seral ?
  Ati citit din propria bibliografie probabil, altfel sunteti pe un drum gresit. Va decredibilizati singur

 4. Lt.col Slaveanu George

  Banuiesc si eu ca numai unul care a facut liceul seara si caruia i-au furat golanii cartea de fizica din traistuta,este capabil sa mazgaleasca,intr-un site serios,asemenea aberatii.

 5. Domnule Slaveanu, sa stiti ca nu mi-a furat nimeni cartea de fizica, numai ca uneori optica ne joaca feste. Daca ati fi citit mai atent ati fi observat ca eu nu am facut nici o afirmatie, doar am expus niste fotografii care erau dubioase. Nu am spus nici ca e mana lui Dumnezeu, nici ca m-am intalnit cu ET. Si ca sa va convingeti ca tuturor ochii ne pot juca feste uneori si ca ceea ce bedem nu este mereu adevarat, va invit sa priviti niste imagini si sa imi spuneti dumnevoastra cu fiziaca in traista despre ce e vorba http://www.in-cuiul-catarii.info/2013/01/13/sa-vezi-dar-sa-nu-crezi-2570. Vizionare placuta!

 6. Lt.col Slaveanu George

  Interesant.Trebuie sa va amintesc de asemenea ca studiul fizicii si in special al opticii imi caracterizeaza profesia.Inchipuiti-va ca au existat artileristi care datorita iluziilor optice au executat foc de baraj fix pe transeea trupelor proprii,sau mai au ordonat prima lovitura determinand elementele de tragere fix pe punctul de comanda-observare in care salasuiau.In general atunci cand doi sau mai multi oameni iti spun ca esti beat,trebuie sa mergi la culcare. Eu m-am conformat in aceste situatii.Cat priveste iluziile optice,daca este personala inseamna un inceput de paranoia,dar daca este colectiva,este de discutat.Nu am negat niciodata influentele paranormale sau extraterestre Probabil ca un OZN a fotografiat-o pe Olguta.

Statistici T5