soros

Se spune că cei care cred în teorii ale conspiraţiei, nu cred în coincidenţe şi viţeversa. Eu în mod cert nu cred în coincidenţe, mai ales când ele se întâmplă pe cmp.

Zilele astea s-au întâmplat şi se întâmplă atât de multe cu sau în biata ţărişoară încât fără să vrei te întrebi dacă nu cumva trebuie să te înscrii în una din categorii. România a devenit dintr-o dată foarte interesantă pentru anumite structuri, personalităţi, care nu prea se arară la faţă oricând. Să le luăm pe rând nu neapărat în ordinea cronologică, nici în ordinea importanţei:

 1. Ministerul Apărării anunţă că domnul ministru Duşa tocmai a semnat un acord cu directorul Centrului pentru Studii Avansate privind Holocaustul, Paul Shapiro, acord prin care Ministerul Apărării din România, un fel de sucursală a tuturor serviciilor secrete din lume care au ceva de furat sau de căutat în România, pune la dispoziţia agenţilor Mosad, CIA, şi mai ştiu eu cui, arhiva Ministerului Apărării, de când a înfiinţat Cristescu serviciile secrete şi până prin 64, pasămite să vadă cum “au fost persecutaţi evreii de armata română” condusă de Nicolski, Drăghici şi alti evrei cominternişti care împreună cu regele Mihai au pus umărul la bolşevizarea ţării. Ai pus fainoşag? Puuuuuus!” Atunci mai punie una, nu fi chitră!! Acuma unii ar putea să se întrebe cum e posibil aşa ceva, ce treabă au evreii şi comisia respectivă cu istoria noastră de după 44 că doară nu noi i-am asuprit pe evrei, ci ei ne-au cam încălicat după râzbel. Ar avea dreptate, aşa e, dar de unde ştiţi că nu tocmai asta vor şi ei, să acopere ce au făcut evreii pe aici în anii respectivi, sau poate caută ceva ce nu au găsit elicopterele militare şi paranormalii după 2007 încoace prin Bucegi? Şi mai e un aspect: de ce ne mai întrebăm noi de amărâtele de arhive care oricum ajung pe mâna străinilor, când încă din 31.01.2011, conform unei Directivei 95/46/UE se consideră că Statul Israel oferă un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal transferate din Uniunea Europeană şi ca atare absolut toate datele noastre personale, trebuiesc transferate pentru “păstrarea în siguranţă deplina”, statului Israel. Fireşte, ele urmează să fie actualizate în timp real. De ce se face asta? Ne poate spune cineva în ce stadiu ne aflăm cu acest proces? Încă de acum doi ani sesizam acest aspect, dar presa, media nu a fost interesată. Nu este culmea, din toate ţările cu adevărat europene, “cea mai sigură ţară” este considerată cea care se află în război cu ţările vecine încă de la începuturile istoriei sale.

Tot ca fapt divers, prin Aprilie 2012, Parlamentul European semnase un acord prin care UE se angaja să transfere autorităţilor americane datele pasagerilor curselor aeriene transatlantice, cu scopul de a ajuta SUA în lupta împotriva terorismului şi a infracţionalităţii transnaţionale. Ei, cum vi se pare, nu e aşa că Europa stabileşte ea ce crede că e mai bine pentru ea şi pentru americani, fără să ne întrebe şi pe noi dacă suntem de acord să ni se transfere datele personale către altcineva care ne tratează ca pe nişte terorişti? Se pare că atunci când e vorba de vizitele noastre în SUA, se aplică prezumţia de vinovăţie.

 1. Fără nici o legătură cu subiectul de la punctual 1, aflăm că luni a avut loc la Ierusalim o reuniune a participanţilor la Conferinţa internaţională de la Iad Vas hem cu “supravieţuitori ai Holocaustului din România”, (adică emigranţi, ca să ştie toţi ce înseamnă supravieţuitorii Holocaustului din România) în prezenţa oficialilor români şi israelieni şi reprezentanţi ai organizaţiilor originarilor din România. Activitatea s-a desfăşurat la parlamentul Israelian. Rădu Ioan id, director al Programului internaţional de arhivă din cadrul Memorialului de la Washingtonul, un adevărat patriot roman, lăuda România: “Avem acces la o bază de date, care este absolut impresionantă, discutăm de milioane de pagini, pe care le avem din arhiva Marelui Stat Major, Ministerul Apărării, SIR, Arhivele Statului, Arhivele Ministerului de Externe, nemaivorbind de arhivele judeţene.” Mai este vreo arhivă pe care nu o pot studia israelienii?Iar dacă cineva avea cumva dubii vizavi de definiţia holocaustului şi în special cel din România, iată cam cum văd “specialiştii” în domeniu lucrurile:” “Ca o concluzie, dacă vreţi, a lucrării “Emigrarea evreilor din România în anii ’40″ era văzută de statul român ca o altă variantă, pe lângă deportare de curăţare etnică a României. Doar că dacă deportarea depindea în mare parte de statul român, emigrarea depindea şi de contextul internaţional din acea perioadă, emigrarea spre Palestina, şi tocmai acest lucru mi se pare foarte interesant, pentru că există un alt tip de contextualizare, adică trebuie să vezi care sunt relaţiile dintre ţări pentru a putea înţelege modul în care ea s-a desfăşurat.” Păi de aici eu înţeleg că acolo unde evreii nu au fost ucişi, masacraţi, persecutaţi, trimişi în lagăre ci pur şi simplu au fost lăsaţi să emigreze pentru a nu fi prinşi de nazişti, se cheamă că a avut loc un Holocaust oribil fiind lăsaţi să plece şi statul român trebuie să-şi recunoască vina şi să plătească pentru asta. Legea retrocedărilor şi cea a arhivelor sunt numai bune pentru spălarea de păcate, iar transferul de date în Israel va ajuta enorm la acoperirea acestor “atrocităţi”. Astăzi încă se mai poate dovedi cu acte aflate în arhivele militare, că Antonescu a dat ordin clar armatei să se abţină de la orice fel de acte de cruzime sau nedrepte faţă de populaţia din Basarabia inclusiv evrei şi că ostaşii români au salvat sute şi mii de evrei din mâinile bolşevicilor. Mâine, eu nu mai garantez că aceste acte vor mai fi găsite sau că nu vor fi cumva modificate. Cine a falsificat o istorie poate falsifica şi o hârtie. De la Biblie încoace, nimic nu este sută la sută original.
 2. Fără nici o legătură cu cele două puncte de mai sus, se pare sărbătorile de 9 mai au adus în România multă lume luminată. Gurile rele spun că avut loc o întâlnire de taină, între doi coabitanţi şi un al treilea personaj, mare patron de fundaţii, cetăţean internaţional, cu multe cetăţenii, atât de multe încât nu are nimeni ce să îi facă fără să îşi dea foc la casă. http://roncea.ro/2013/05/11/soros-in-romania-intalnire-pe-sest-cu-basescu-si-ponta-miza-rosia-montana-tigania-bancii-mondiale-stimulata-de-reteaua-deschisa-soros/

Acuma de ce s-or fi întâlnit cei 3 nu trebuie să ne întrebăm, e treaba lor toţi trei sunt liberi, sunt chiar mai liberi decât noi să facă ce vor. Nu m-ar mira să o fi pus de un nou acord de coabitare inter- naţional. Dar vorba lui Caragiale, trădare să fie, dar să o ştim şi noi. Păi dacă tot se văzură, de ce nu ne ziseră şi nouă să facem şi noi o poză aşa pentru posteritate, ce e descriminare, numai romii are voie la poze cu tătuca? Se poate bădiţă Traian, numai tu, numai tu?

 1. Fără nici o legătură cu nimeni din România cu atât mai puţin cu cele 3 puncte de mai sus, aflăm din presă că ne mai vizită cineva tot aşa un personaj maghiaro-evreu, deci patriot roman sadea, nimeni altul decât marele strateg şi depozitar de informaţii strategice care nu are nici o legătură cu nici un serviciu de informaţii, domnul George Friedman, patronul Stratfor, cel care acum doi ani, într-o altă vizită făcută pe meleagurile noastre lăsa nişte concluzii despre România de plângeau curcile, că de râs nu le ardea. http://www.stareapresei.ro/george-friedman-calatorie-geopolitica-romania-15538.html

Dr. Friedman va susţine un discurs la BNR, eveniment organizat sub patronajul Guvernatorului Mugur Isărescu joi, 16 mai, ora 16:30. Ce treabă or avea domnul Soroş, domnul Friedman, cu România zilele astea, nu ştiu. La cât de grei sunt mă întreb dacă nu cumva au venit pentru Gala Superkombat de la Craiova, şi ca să nu se dea de gol, că vor să o vadă pe Olguţa, îşi făcură de lucru aşa pe la Mugurel, pe la Trăiănel, pe la Frumuşani, pe la Victoraş. Mă întreb, oare MRU, beneficiarul atâtor burse Soros, s-o fi întâlnit şi el cu binefăcătorul său măcar aşa de curtoazie?

Altfel, România este o ţară deschisă, larg deschisă, numai cine nu vrea nu o penetrează. Coana Miţa Biciclista era fată mare pe lângă arhivele noastre, iar vremea lui Pazvante Chioru oferea chiar o ţară guvernată.

De aia zic eu, ce e frate cu atâta lume pe cmp luna asta în România? Coincidenţă?

 

 

 

De

9 comentarii la „Prea aglomerat pentru luna Mai”
 1. Nu este nici o coincidenta.Romania este o colonie a vestului,jupuita de tot ce avea mai valoros,fara a avea o armata nationala si,mai nou spatiu vital pentru statul Israel,in situatia in care va fi ras de pe fata pamantului de catre Iran.Sunt deja organizate cartiere rezidentiale in tara .De fapt nimic nu este nou pe terra.Nu trebuie sa uitam o incercare anterioara in acest sens in anul 1919 cand s-a proclamat o republica jidaneasca in nordul Moldovei.Atunci insa Armata Regala a Romaniei a zadarnicit planurile ocultei.De altfel,intregirea tarii a realizat-o tot aceasta minunata armata,mai intai gonind bandele bolsevice din Basarabia si apoi schimband istoria Ungariei lui Bela Kun.Acum totul e zadarnic.Ofiterii armatei lui Ceausescu au tradat tara in momentul cand au iesit anticipat la pensie,fiind momiti cu o lege a pensiilor ilegala dar avantajoasa,iar acum sunt obligati sa se multumeasca cu pensia reala.In rest,numai bine.P.S. Nea Casule nu mai rastalmaci istoria romanilor.Nu este niciodata tarziu sa pui mana pe carte.

 2. Domnule Slaveanu, Mi-ati ramas dator cu un raspuns la un comentariu postat de domnia voastra. Daca aveti obiceiul sa aruncati fumigena si sa va dati la fund, macar spuneti, daca nu, atunci verificati-va pasii. Si aici vad ca faceti la fel, aruncati fumigena. Ia sa vedem unde am falsificat eu istoria? Puteti sa fiti explicit, sau doar faceti afirmatii asa ca sa vada lumea ca luati atitudine? Poate e cazul sa puneti dumnevoastra mana pe carte, dar nu pe septica.

 3. Bre ,,nene” Jorj, si unde mai aveam „fonctie” ca se desfintasera si CAPurile? nu numai UMurile !!??
  S’auzim de bine, ca saracia e’venita!

 4. Pentru ca aduci vorba de carte,te rog sa citesti parerea istoricilor consacrati despre insemnatatea zilei de 10 MAI.Nu ma refer aici la absolventii Scolii de indobitocire St.Gheorghiu cu toate ca si ei au avut la dispozitie una dintre cele mai complete si reale biblioteci in domeniul istoriei Romanilor.Dar de unde nu este nici Dumnezeu nu cere.Erau mai importante cuvantarile incultului.

 5. Nea Oltene,daca ai ramas fara fonctie,aveai doua posibilitati,ori sa iei cu demnitate viata de la cap,daca erai mai tanar de 40 de ani,ori sa cauti pe intinsul tarii conform juramantului un loc la CAPurile ramase in vigoare.Asa, ai contribuit la jocul ocultei mondiale de desfintarea armatei nationale,la desfintarea obligativitatii serviciului militar si la transformarea a ceea ce a mai ramas din armata in carpa de sters la cur a occidentului.Decat suverani,mai bine ordonante.Intr-o adevarata armata NATO,militarii au aceleasi obligatii dar,mai ales aceleasi drepturi.Ati dat mana libera unor generali spagari,care v-au adus in aceasta situatie.Sa va fie de bine.Traiasca Gabita Oprea,generalul de ate care v-a onorat asa cum meritati.

 6. Ce inseamna 10 mai pentru dumneata domnul Slaveanu, lumineaza-ma. Si ce inseamna ziua Regelui in comparatie cu 1 Decembrie? Hai, uimeste-ma .

 7. Nene Jorj, adevarat graiesti, la 40 de ani, dupa doua mutari in doua luni,am evaluat situatia, m-am uitat in sertar, am suflat praful depus pe diploma de inginer si am purces la treaba, luind cu demnitate viata de la cap, si ma bucur cu ce las in urma mea .
  Ps.
  Pentru mine ” a treia cizma ” a fost intradevar „un pas inainte” , nu ma puteam lupta cu morile de vint!?
  S’a auzim de bine!

 8. Interesanta jntrebare.Prima provincie care prin Sfatul tarii a hotarat sa se uneasca cu tara a fost Basarabia pe data de 27 martie si asta in momentul cand Romania era tropaita vartos de trupele germane si bulgaresti in urma pacii rusinoase semnate la Bucuresti de catre o momaie caraghioasa.Inacea perioada in Ardeal se tatona terenul pentru o federatie impreuna cu Slovacia si Ungaria.Ungurii s-au opus vehement unirii la 1 decembrie si nu au semnat documentul unirii.La insistenta si in urma promisiunilor facute de catre premierul Vaida Voevod,privind autonomia vesnica a secuilor in jud Trei scaune,actul a fost semnat si de catre secui,dupa ce sasii si svabii il semnasera fara probleme.De fapt ,promisiunea privind autonomia secuilor a fost respectata in linii mari pana in 1964, cand Ceausescu a desfiintat Regiunea autonoma maghiara.Deci,privind Marea Unire ,care zi este mai importanta?Nu mai punem la socoteala ca unirea s-a realizat mult mai tarziu prin vitejia armatei romane si maiestria diplomatiei romanesti in cadrul Tratatului de la Paris.Da,pe vremea aceea mai aveam inca armata nationala.

 9. Felicitari,domnule Olteanu!Cand un om poseda un creier bine mobilat si doua brate puternice,isi realizeaza orice vis oriunde.Cat despre morile de vant de care pomeneati,iata ca au reusit sa distruga armata,economia,scoala,cultura si sanatatea unui stat devenit jntre timp colonie-Romania si ca in foarte scurt timp vor reusi cu ajutor strain sa o si dezmembreze.

Comentariile sunt închise.