VIITORUL NOSTRU

Categoria Actualitate

VALAHIA

Priviţi acest film. În timp ce veţi urmări filmul, încercaţi să vă amintiţi cât se zbate Ungaria pentru drepturile maghiarilor din ţările vecine, câte facultăţi au în limba lor, câte drepturi au, câte drepturi mai cer şi ce gândesc când cer autonomia.Nu îi învinuiţi pe maghiari că vor ce vor, lăudaţi-i! Mi se pare normal ca un stat să dorească progresul cetăţenilor săi  oriunde s-ar afla şi să dorească ca aceştia să nu îşi uite identitatea şi rădăcinile, limba, obiceiurile. Iar dacă se poate să se organizeze într-o regiune autonomă sau chiar să reuşească unirea cu ţara de origine, bravo lor, înseamnă că sunt adevăraţi patrioţi.

Nu e vina maghiarilor nici a guvernului de la Budapesta că doresc apărarea intereselor ungurilor.

Ce face guvernul român în timpul ăsta ?

Vinde combinate, desfiinţează şcoli şi spitale, vinde toate regiile de stat la preţuri de nimic unor hoţi şi condamnaţi în ţările de origine, otrăveşte pământul şi apele cu cianuri şi deşeuri radioactive pretinzând că luptă pentru independenţa energetică, trimite rezervele de aur ale ţării în ţara pe care o consideră inamicul număru unu, trimite arhivele şi datele personale ale cetăţenilor în ţara cea mai nesigură din lume, ţara care de când a fost „proclamată” ţară se află în conflict permanent cu toate ţările vecine, menţinând conflictul la nivel planetar, îşi vinde istoria  şi distruge dovezile formării şi menţinerii acestui popor, construind autostrăzi peste situri arheologice . Să nu creadă cineva că asta se petrece întâmplător. Toate astea se întâmplă în baza unui program în 11 puncte sau mai multe, care cuprinde un act  de coabitare interstatal, care dă dreptul unei părţi să conducă şi să fure şi celeilalte să facă legile  şi să impună ce trebuie vândut, ce trebuie distrus, cine să trăiască cine să moară, ce medicamente şi alimente să consumăm, câte calorii avem dreptul, cât de educaţi să fim, ce să învăţăm, ce să lucrăm, cui să vindem produsele noastre, la ce preţuri, unde să mergem cine să ne primească la „muncă” pe post de sclavi cine are drept de muncă şi cine nu.

Guvernul român habar nu are că la 200 km de graniţele României, nu în jungla amazoniană ci în jungla conştiinţei de neam a politicienilor noştri, există nişte oameni, care vorbesc ca noi  şi care nu ştiu ce sunt pentru că pe ei nu îi bagă nimeni în seamă, nici ucrainienii, nici românii, nu îi învaţă nimeni, nu îi ajută nimeni, nu le spune nimeni că limba pe care se încăpăţânează să o vorbească de peste 2000 de ani este limba dacilor. Nici nu îi mai spun românească, ar trebui să recunoaştem că este limba dacilor şi să ne redenumim daci. Acei oameni nu sunt români aşa cum ne numim noi pentru că  în zona aceea nu au ajuns romanii, acolo femeile dace nu „s-au unit” cu soldaţii romani ” pentru a forma poporul român” dar ei vorbesc aceeaşi limbă ca şi noi, limba dacilor.  Se numesc Volohi, vlahi, sau valahi,AŞA CUM ÎN ALTE PĂRŢI SE NUMESC RUMUNI RUMÂNI,  aşa cum ne numeam şi noi înainte de 1848, aşa cum ne numeam şi noi, VALAHIA. Astăzi suntem români, mâine vom fi „EUROPENI” preşedintele nostru drag luptă pentru înfiinţarea „STATELOR UNITE ALE  EUROPEI” pentru că aşa îi dictează lui conştiinţa de neam, de neam prost bineînţeles, sau neam fals, sau cum s-o numi neamul cuiva care nu îşi respectă tradiţiile şi istoria.Cu astfel de preşedinţi la conducerea ţării în 50 de ani nu vom mai exista, vom fi o regiune exploatată a SUE, cu un guvernator numit de Bruxelles.

Priviţi acest clip, şi realizaţi tragedia. Tragedia nu este numai faptul că aceşti oameni astăzi nu ştiu ce sunt. Din fericire pentru ei, faptul că nu ştiu cui aparţin i-a ferit de multe lucruri mai rele. Din fericire pentru ei şi neamul nostru, aceşti oameni, fără educaţie, fără îndoctrinare, departe de luptele politice au reuşit să îţi menţină limba şi tradiţiile, au reuşit să supravieţuiască şi poate noi ar trebui să le învăţăm limba, să vedem cât la sută e influenţată de vocabularul ucrainean şi cât reprezintă vechea noastră limbă. Tragedia este nu numai prezentul lor, tragedia este viitorul nostru. Priviţi cu atenţie acest clip şi veţi vedea viitorul nostru nu peste 2000 de ani ci peste 200 de ani pentru că dacă vom continua să stăm pasivi la ceea ce se întâmplă pe lângă noi şi cu noi, dacă vom accepta fără să spunem nimic să ne conducă penalii, hoţii, puşcăriaşii, trădătorii de neam şi conştiinţă, să ne vândă pământurile, să ne otrăvească fântânile prin metode ştiinţifice, să ne vândă aurul şi pădurile cui vrea un Barroso, o Merkel,  un Itzic sau un Friedman,  ACESTA VA FI VIITORUL NOSTRU!

 

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

12 Raspunsuri la VIITORUL NOSTRU

 1. bogdan

  nue nimic de laudat la unguri.sub pretextul drepturilor minoritatilor isi baga nasul in treburile altor state.ei de fapt urmaresc sa refaca porcaria aia de ungaria mare.ii doare in cur de cetatenii de origine maghiara.prostii aia is folositi si nu isi dau seama.daca i durea capul de ei ii luau inapoi in ungaria,dar in schimb sunt doar folositi.

 2. EXCELENT ! Sunteţi printre puţinii rumâni, care alături de Mişcarea Dacia, pun PROBLEMA ROMÂNILOR DIN AFARA ROMÂNIEI, care măcar ca o „coloană a V-a” ar trebui să intereseze, dacă IUBIREA DE NEAM nu mai interesează pe nimeni !!!
  Mişcarea Dacia are în vedere cu URGENŢĂ o NOUĂ POLITICĂ REGIONALĂ, în cadrul căreia ŢĂRILE CENTRO-EUROPENE să se aşeze la masa tratativelor şi să stabilească REGULI COMUNE pentru TRATAMENTUL MINORITĂŢILOR. Dacă în urma acestor tratative se va ajunge la AUTONOMIE ETNICĂ, să fie bine acceptat, deoarece noi avem în jurul României, mult mai mulţi rumâni, decât au maghiarii în afara Ungariei !!!… dar am dubii că Budapesta va avea succes, accentuându-şi INAMICIŢIA TUTUROR POPOARELOR DIN JUR !!!… am zis „accentuându-şi inamiciţia”, deoarece aceasta există deja şi nu e neglijabilă, mai ales din punctul nostru de vedere !… trebuie doar … „exploatată” !… deci „undă verde” rumânismului în jurul României, pentru că în viitor poate să aducă, pe lângă IUBIREA DE NEAM a unora care nu şi-l cunosc, şi MARI AVANTAJE GEO-STRATEGICE !… dar asta nu o va face actuala clasă politică, un motiv în plus pentru a o TRIMITE ACASĂ !!!

 3. Lt.col Slaveanu George

  In anul 1848 ,la aproape 60 de ani de la Revolutia franceza,iudeo-masonii au reusit sa adune suficienti prozeliti incat sa incerce sa schimbe soarta Europei.Atunci,patriotii nationali ,sub influenta masoneriei au hotarat sa ne numim romani ci nu rumani,asa cum ne numisem pana atunci si cum si acum suntem numiti de catre europeni.Probabil ca fiind scoliti la Paris,au considerat ca suna mai european.Mai apoi, dupa Unirea mica si dupa cucerirea independentei,Principatele dunarene unite au primit numele de Romania,nume sub care s-a realizat si reintregirea neamului.Traiasca DACIA!!!

 4. suciu(col.rz)

  Marine, frumos scris. Sa-ti aduci aminte ca anul trecut pe vremea asta discutam ceva despre „ai nostri” din afara tarii. Iata ca Sergiu Vitalian vaida, colegul ,prietenul si camaradul meu (si al tuturor catanelor) A FACUT UN PAS MARE IN ACEST SENS. A REUSIT SA-I „PROVOACE ‘ PE CEI DE LA C.J CLUJ SA PURCEADA LA O…PLIMBARE CU ‘SCOP’ IN SERBIA LA KLADOVO. EMISIUNILE LUI ,TRANSMISE IN DIRECT AU ARATAT”STADIUL” VIETII FRATILOR NOSTRI. O sa-ti povestesc mai multe cand vine Sergiu cu „bagajul” Oricum apreciez initiativa ta DAR E TIMPUL TRECERII LA FAPTE PENTRU CA UNGURII IAR AU INTRAT PE TURNANATA. (nu i-ai vazut azi pe marii politici ai Romaniei cum se gudurau la picioarele lor?)

 5. Nene Suciu,
  Nu de unguri îâmi e teamă mie, ci de români. Nici Mihai Viteazu nu ar fi fost omorât de oamenii lui Basta, dacă nu era trădat de oamenii lui.

 6. wow

  ce au inteles „rumanii” care comenteaza: „nue nimic de laudat la unguri” (ura & prostie + nue – probabil ceva cuvant uitat „rumunesc)” ; „iudeo-masonii” – CINE SUNT ASTIA??? va rog nume, prenume, adrese, etc – nu de alta, dar si eu sunt casatorit cu o „iudeica”, nu e masoana si nici macar n-a avut un cuvant de spus daca sa ne cheme romani sau rumani. asta ca sa fim clari cine generalizeaza si de ce oare?!
  @ „Ţeavă Gheorghe” – cunosti termenul englezesc de „trigger-happy” ? sa stii ca sunt doctori si pastile care te pot ajuta.

  in rest, sovinism/anti-semitism la maxim! daca asa vrem sa porniti la drum, cu ura in dreapta si-n stanga, in sus si-n jos, atunci lasati-o balta! voi aveti o problema si trebuie sa va tratati – cu ceai, cu iubire, cu ce stiti voi..dar fiti siguri, ura nu a avut si nu va avea parte de izbanda!

 7. wow

  corectare: „daca asa vreti sa porniti la drum..”

 8. Oprea

  Ce soarta cruda au nationalistii romani ! Dis de dimineata (pe la 10) se lauda ca ei sunt poporul ales, unicii pe planeta care nu au pierdut nici un razboi iar pe unele le-au cistigat usor doar in izmene, singurii care si-au atirnat opinca de turla unui parlament dupa un mars victorios in care nu li s-a opus nimeni. La prinz insa starea de spirit se schimba si aceiasi invincibili se vaicaresc ca mor de foame si asta din cauza americanilor care le aleg presedintele, din cauza ungurilor care le fura Ardealul de sub picioare, din cauza turcilor care i-au invatat ce este peschesul, din cauza evreilor care le fura secretele si tot ce le-a mai ramas. Seara dupa atita munca nationalistii pling dupa comunistii sub care eram toti egali (chiar si cu americanii).

  Stiti cine a scris „Nationalismul este ultima treapta de dezvoltare a unui popor”?

 9. Iliescu Dan

  ura & prostia, nationalismul romanilor, sovinismul/anti-semitismul s.a.m.d. puse in carca romanilor, poate ca sunt mai mult sau mai putin exagerate. CEEA CE TREBUIE SA REALIZEZE ROMANII SI IN SPECIAL GUVERNANTII, ESTE CA TREBUIE SA TRATEZE CU MAI MULTA INTELIGENTA SITUATIA IN DISCUTIE, RESPECTIV : – http://gandeste.org/general/ungurii-militeaza-pentru-diktatul-de-la-bruxelles-prin-care-vor-ob%C8%9Binerea-ardealului-romanii-tradatori-ii-ajuta-cer%C8%99ind-ceta%C8%9Benia-maghiara/27623/comment-page-1#comment-97037

 10. alin

  @Bogdan Ungaria mare nu nici o porcarie.Cine stie istorie stie ce a inseamnat Ungaria mare. Doar ca nu ne convine noua nu inseamna ca e vreo „porcarie”. Asa si si rusii si ukrainienii considera Romania mare o „porcarie”

 11. Lt.col Slaveanu George

  Mai studiati,domnule Alin.Acest popor barbar,numit maghiari,care in sec VIII jefuia estul Chinei si vestul Coreei,unde traiau popoare civilizate,au pornit sa migreze spre vest adunand salbaticii chazari si avari si s-au oprit in campia Panoniei dupa bataia primita de la imparatul Imperiului Romano-German Otto.Intalnind aici o populatie civilizata formata din vlahi si slavi,unde au fost crestinati sub influenta Imperiului Bizantin.De fapt,marii lor conducatori,care au insemnat ceva pentru istoria Ungariei nu au fost maghiari.Limba maghiara nu face parte din familia limbilor indo-europene ci din familia fino-ungrica de obarsie nord-mongolica.Ungaria si-a luat numele raului Ung,atunci cand maghiarii erau condusi de o dinastie vlaha.Gasiti aceste lucruri chiar in istoriografia lor Cronica pictata.Grav este ca acum ,politicienii romani s-au hotarat sa le predea arhiva care mai cuprinde putinele dovezi scrise ale continuitatii rumanilor in Transilvania.

 12. Dan

  Am fost si eu acolo anul acesta. Realitatea este putin diferita de cum este prezentata ea in media. Am dus cu mine cateva ajutoare constand in haine si ceva incaltaminte, insa total insuficiente pentru nevoile comunitatii. Sper sa pot ajunge din nou la anul cu mai multe ajutoare. http://www.voci.ro/volohii-romani-care-nu-stiau-ca-sunt-romani/

Statistici T5