PODUL MINCIUNILOR

Categoria Actualitate, Despre Armata

DOGARU, FUMURI SI GARGARA

Când eram mic, tatăl meu obişnuia să ne spună mie şi fraţilor mei poveşti, sau să ne citească din cunoscuta colecţie „traista cu poveşti”. Cine nu a cunoscut-o, nu cunoaşte sentimentul. Erau pe vremuri câteva colecţii  cum ar fi „traista cu poveşti” „biblioteca pentru toţi”, sau era culegerea de exerciţii şi probleme de matematică”Gheba”, „Magazinul istoric„ care erau cumpărate ca pâinea caldă şi cine nu le avea în casă, nu era om.

Dintr-o cărticică din aia mică, am aflat eu poveste cu Podul Minciunilor, cu copilul care spune că a întâlnit un câine cât un bou care apoi, pe pod ajunge o potaie mică gen Bubico. Mai târziu, când am ajuns mai mare m-am întâlnit cu Podul Minciunilor la Sibiu. Apoi „Podul Minciunilor” a ajuns festival de umor cazon. Şi aşa a rămas până azi, sau până ieri, mă rog până în zilele noastre.

Pentru viitoarea ediţie recomand juriului să aibă în vedere câţiva artişti care nu numai că mint, dar mint de te apucă râsul.

1.      Despre cazul doamnei Caloian şefa departamentului juridic al SCMD,una din mâinile drepte ale lui Dogaru, cea cu care minte legal, am povestit acum câteva zile. Doamna respectivă, fost cadru militar ajuns jurist ca şi Oprea, participă la o şedinţă a Comisiei de Buget a Camerei Deputaţilor şi vine de acolo cu un rezultat numai bun de podium fiind şi mincinos şi hazliu. Nu ştiu ce explicaţii o fi dat domnia sa la şedinţa Comitetului Director din  data de 14.06, dar cert este că i-a aburit pe cei puşi să conducă destinele sindicaliştilor, dovedind că sindicatul este mult mai maleabil decât PRM. Aş râde dacă nu ar fi de plâns pentru sindicalişti. Cu asemenea oameni la conducere, sindicatul va stârni în mod cert râsul. Dar ca să nu spună lumea că vin cu poveşti vechi, iată ce spune în urma aceleiaşi şedinţe, domnul Dogaru :

„Mesaj al Comitetului Director al SCMD catre rezervisti

 Comitetul Director al SCMD, luand in calcul prioritatile rezervistilor cu privire la necesitatea aparitiei urgente a Legii reparatorii, transmite tuturor camarazilor rugamintea de a renunta la actiuni personale si de a transmite propunerile referitoare la amendamente si alte initiative, la Comitetul Director, prin intermediul Birourilor Operative ale filialelor. Fie ca sunt sau nu membri ai SCMD.”

Dacă însă căutăm nu cu mult timp în urmă, vedem că aceeaşi conducere cerea: „Speranta noastra este ca Proiectul Legii reparatorii va fi votat in deplina cunostinta de cauza si in Camera Deputatilor (la lamurirea membrilor careia toate filialele nostre din teritoriu sunt chemate sa contribuie) saptamana viitoare, masurile reparatorii putand fi aplicate imediat dupa promulgare.”

Să nu te apuce râsul? Între cele două îndemnuri care se bat cap în cap nu au trecut decât 3 săptămâni. Nu e prima oară când domnul Dogaru dă dovadă de „clarviziune” şi schimbă macazul după cum se scoală dimineaţa, a devenit deja proverbial. Întrebarea care se pune este ce fac ceilalţi şefi şi şefuţi din Comitetul Director, şi şefii de filiale, cei care se cred foşti  „comandanţi” de unităţi, cadre militare de nădejde, militari sadea, nu făcuţi ofiţeri la Apelul de seară? Cât mai suportă baleajele unui cârmaci cu aptitudini de cârpaci?

Tot din comunicatul domnului Dogaru aflăm că s-a decis pichetarea sediilor PSD şi USL datorită neonorării promisiunilor de a vota proiectul revenirii pensiilor la nivelul anului 2010 (pentru cei cu pensiile scăzute), în această sesiune parlamentară, cu aplicare din momentul votării.

Şi aici te apucă râsul. Păi Ponta nu a spus niciodată (de la alegerile din iarnă încoace) că va da banii în 2013, dimpotrivă, a spus clar, chiar şi în punctul de vedere al guvernului pe proiectul de lege, că este de acord, dar cu începere din 2014. Şi atunci ce îi reproşează Dogaru? Sau mai bine spus de ce susţine că Ponta ar fi promis 2013 şi de ce îl pichetează? Nu îi iau apărarea lui Ponta, sunt departe de a fi un susţinător al său, dar ce vină are Ponta că Dogaru în loc să discute cu el a discutat cu locotenenţii lui care i-au promis marea cu sarea. Din câte ştiu cel care a promis că va rezolva problema până la sfârşitul lui … martie, este Oprea. De ce nu se duce Dogaru să protesteze în faţa UNPR, de ce nu îl strânge de boaşe pe Oprea, de ce nu spune nimic despre lipsa de onoare a lui Oprea, de ce îl laudă Pricină şi îl scoate erou al naţiunii ? Nu vi se pare ciudat ? Sau de ce până acum nu a iniţiat Sindicatul nici o încercare de a discuta direct cu Ponta, cel care face de fapt jocurile şi îi manevrează pe toţi prin locotenenţii săi ? Nu s-a gândit nimeni că numai acolo se poate negocia sau obţine un răspuns în urma căruia poate stabili o strategie? Acum aşa vag se anunţă că se va cere o întâlnire cu Ponta. Probabil s-a studiat programul lui Ponta şi în perioada când militarii vor picheta sediul PSD, Ponta va fi plecat din ţară şi vor fi primiţi de Duşa sau Dragnea, sau Oprea. Nu m-ar mira. Ceva miroase a pute pe aici dar culmea toţi au nasurile înfundate.

2.     2.. Şeful ANCMRR, domnul Iliescu, candidează şi domnia sa cu succes la un loc pe podium la festival. Pe data de 11.06. domnia sa trimite un apel către domnul Ponta cu care are semnat un act de colaborare, ceva mai tare decât are SCMD cu USL,  apel în care vă supunem atenţiei dorinţa noastră justificată de urgentare a promovării proiectului de lege referitoare la pensiile acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională care a fost acceptat în Senat şi se află acum la Camera Deputaţilor, – cameră decizională. Întrucât instituţiile titulare ale caselor de pensii sectoriale (M.Ap.N, M.A.I., S.R.I) au comunicat că au identificat în bugetul aferent anului 2013 sumele necesare pentru reîntregirea pensiilor diminuate, vă propunem să modificaţi Punctul de vedere al Guvernului înaintat Parlamentului României – favorabil iniţiativei legislative, cu luarea în considerare a aplicării Legii în cel mai scurt timp posibil de la aprobare, urmând ca fondul pentru 2014 să fie stabilit prin bugetul pentru acest an.”

Ei ce spuneţi ? Deci ANCMRR PE DATA DE 11.06 CERE LUI PONTA SĂ APROBE APLICAREA (în cazul în care legea va fi votată şi va fi votată într-o variantă convenabilă sindicaliştilor) LEGII CU ÎNCEPERE DIN 2013 ŞI ESTE DE DORIT CÂT MAI REPEDE. Nu este frumos ce spune ? Nu îţi vine să râzi ? Îţi vine, pentru că tot cu 3 săptămâni înainte, tot pe data de 23.05, în aceeaşi zi cu domnul Dogaru, mister Iliescu îi spunea domnului Ponta:”Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere „Alexandru Ioan Cuza” (ANCMRR) mulțumește, pe această cale, domnului prim-ministru Victor Ponta pentru sprijinul consecvent acordat pensionarilor militari. Domnia Sa a făcut încă o dovadă a apropierii sale față de Armata în rezervă, prin susținerea totală a demersurilor domnului viceprim-ministru Gabriel Oprea.

Păi coane Iliescule, ori e susţinere totală, ori e bătaie de joc?

3. Eu cred că băieţii ăştia doi Dogaru şi Iliescu sunt în concurs, care abureşte mai tare, care îl pupă  mai mult pe Oprea şi se roagă mai frumos de Ponta.

Dar hai să vedem ce spune Ponta despre ei ?

3.      4. Pe data de 13. Iunie mister Ponta este invitat de  fostul rival la graţiile Dacianei, Turcescu la „sub semnul întrebării” . Făcând o paranteză, nu am putut să nu observ încrâncenarea lui Turcescu care şi acum plânge probabil că nu a devenit ginerele lui Sârbu şi nu poate uita cine i-a suflat-o, răutatea şi maniera mitocănească în care a condus discuţiile, insistenţa cu care urmărea să scoată ceea ce voia el şi nimic altceva şi abilitatea lui Ponta care i-a dat foarte fin peste nas de câteva ori, reuşind să iasă pot spune magistral din încercările lui Turcescu de a-l prinde în offside. Nu îl iubesc pe Ponta, dar ce e al lui este pus de o parte, nu îl prinzi la înghesuială. Revin la oile noastre. Turcescu a întrebat şi despre pensiile militarilor şi nemulţumirile acestora şi promisiunile neonorate ale lui Ponta iar Ponta a răspuns „ pentru cadrele militare a  aprobat Parlamentul şi vor fi incluse în bugetul pe 2014 ÎN MĂSURA ÎN CARE LEGEA ESTE PROMULGATĂ. AVEM UN ACORD CU REPREZENTANŢII CADRELOR MILITARE  ŞI AU FOST EXTREM DE REZONABILI ŞI AU ÎNŢELES CÂND PUTEM SĂ FACEM LUCRUL ĂSTA.” Această afirmaţie poate fi urmărită pe înregistrarea emisiunii din data de 13.06, intre minutele 23şi 24.

Este de reţinut aici sintagma : ÎN MĂSURA ÎN CARE LEGEA ESTE PROMULGATĂ”. Nu este prima oară când Ponta pune un DACĂ în faţă şi asta ascunde un joc foarte pervers pe care şefii celor două organizaţii ale pensionarilor militari se fac că nu îl înţeleg.

Dar interesantă este afirmaţia că AVEM UN ACORD CU REPREZENTANŢII CADRELOR MILITARE  ŞI AU FOST EXTREM DE REZONABILI ŞI AU ÎNŢELES CÂND PUTEM SĂ FACEM LUCRUL ĂSTA.”

Aici e mult de vorbit, am să încerc să fiu scurt. Ştiu că Ponta minte aşa cum clipeşte, chiar fără să clipească, dar el minte atunci când promite ceva, nu când face afirmaţii. Este o mare diferenţă. Este normal pentru el să facă promisiuni electorale pe care din varii motive să nu le respecte, aşa fac toţi politicienii, dar el excelează. Dar ca jurist de meserie,( jurist jurist, nu Caloian) nu îşi permite să facă afirmaţii mincinoase care se pot verifica sau pot fi detectate ( aşa cum a făcut madam Caloian).Deci eu  cred că nu a minţit când a spus are un acord . dar cu cine ?

1.      Poate a vorbit cu nişte reprezentanţi obscuri, ai unor asociaţii minuscule , aşa ca să spună că a discutat cu cineva şi au căzut de acord. Nu este exclus.

2.      A discutat numai cu reprezentanţii ANCMRR care sunt prin definiţie mai maleabili şi ductili Ghiocei irecuperabili, dar atunci de ce domnul Iliescu afirmă sau mai trimite scrisori primului ministru cerând aplicarea legii din 2013? Îşi minte proprii colegi ? Domnule Iliescu, se apropie alegerile naţionale la ANCMRR. Cu ce ieşiţi în faţa votanţilor, cu minciuni ? Sau dacă de la apelul făcut pe data de 11.06, deci cu două zile înainte de emisiunea în care spunea că a că căzut la înţelegere, până pe 13, au intervenit modificări şi aţi bătut palma de ce nu aţi dat un comunicat să afle şi boborul?

3.      A discutat numai cu SCMD şi  a bătut palma cu Dogaru( sau cu altcineva din conducerea SCMD sau care pretinde că face parte din conducerea SCMD???????) iar acesta nu spune nimănui făcând pe indignatul pe data de 14 şi cerând manifestaţii de protest? Ce face domnul Dogaru, joacă la două capete, îşi dezinformează proprii sindicalişti ? Dacă e să ne luăm după cazul Caloian, nu ar fi nimic exclus.

4.      Ponta a vorbit cu amândoi, au bătut palma pe ascuns iar aceştia fie au ascuns din proprie iniţiativă totul faţă de oamenii lor, fie aşa au convenit în”acordul de coabitare” . Nici asta nu ar fi exclus, Ponta este maestrul acordurilor semnate pe sub mână, în 11, sau mai multe puncte. Şi cum 11 este cifra norocoasă a lui Ponta, 11 puncte cu Barroso, ora 11 cu Băsescu, mă întreb dacă nu cumva s-a întâlnit pe data de 11 iunie cu cei doi .. candidaţi la Podul Mincinoşilor?

Dacă ceea ce a afirmat Ponta nu are nici o legătură cu ANCMRR sau SCMD, liderii naţionali ai acestor două organizaţii AU OBLIGAŢIA MORALĂ FAŢĂ DE PROPRII MEMBRI, SĂ DEA DEZMINŢIRE SAU SĂ ÎI CEARĂ DOMNULUI  PONTA SĂ MENŢIONEZE CU CINE ANUME A CĂZUT LA ÎNŢELEGERE PENTRU CĂ ALTFEL, AMÂNDOI SUNT SUSPECTAŢI DE JOCURI MURDARE ŞI TRĂDARE A INTERESELOR PENSIONARILOR MILITARI.

Asta e cu atât mai grav pentru domnul Dogaru, cu cât susţine încetarea oricăror încercări de introducere a unor amendamente (care sunt de altfel necesare , mă refer la cele ale sindicaliştilor, nu cele depuse aiurea de parlamentari cu intenţia de a lungi boala). Păi dacă legea tot va fi aplicată din 2014, ATUNCI INTERESUL  ESTE SĂ SE INTRODUCĂ AMENDAMENTELE DORITE PENTRU CA LEGEA SĂ FIE CORECTĂ.  Dacă domnul  Dogaru  a bătut palma pe 2014 şi pe deasupra mai şi cere să nu se introducă amendamente care ar fi în avantajul sindicaliştilor, cerând cum se vede în primul citat ca nimeni să nu mai intervină cu nimic, atunci este de două ori trădător.

De aceea spun că ATÂT DOMNUL ILIESCU CÂT ŞI DOMNUL DOGARU TREBUIE SĂ IASĂ ÎN FAŢA PENSIONARILOR MILITARI ŞĂ SĂ CLARIFICE CEEA CE A AFIRMAT DOMNUL PONTA, ALTFEL MILITARII TREBUIE SĂ IA EXEMPLUL PRM.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

10 Raspunsuri la PODUL MINCIUNILOR

 1. Trotus

  Diferenţe de…culoare !?

  Portocaliul a fost generos ca partid. A dat, a ţinut cont de portocaliul afişat, dorit, votat. Le-a dat ca o mamă bună, responsabilă. Au avut de unde ! Reprezentantul de vârf (ales desigur de popor), după puterea investită constituţional, a fost celest. Nici un om nu a fost uitat. Om important desigur ! Nu a fost, nu este uitat (vezi Duţă, Blejnar). Iar celui care a fost împotrivă tot i s-a dat, li se vor da, la fel, pe măsură. Puşcărie ! Acum cu referendumul iniţiat nici nu are nevoie de votul Parlamentului ! O ştie bine. Dacă vrea şi vrea, face ! Referendum . Curioasă este poziţia USL-ului !? Curioasă şi poate perdantă. Ăştia sunt siguri că electoratul stă acasă la referendumul preşedintelui. Curios ! Stai acasă ştiind că pensia ţi-a scăzut, eşti executat silit, gazul creşte cu 10%, electricitatea cu 2 %, totul se duce de râpă, minciuna şi inconsecvenţa cresc !? Psihologic ceva scârţie, nu se leagă la ei. Iar întrebările sunt tot alea. Directe şi cu răspuns programat a fi; da ! Nu este vorba de plantat pomi pe dreapta sau stânga străzii, ci reducerea numărului de parlamentari şi o cameră. O cameră care ar putea fi mai eficientă, nu cum este acum cu L121 sau PLx 163. Se adună o mare frustrare . să fii lovit şi să nu acţionezi atunci când poţi, cu ce poţi !?
  Roşul este opus. Altă gândire, altă măsură. Ei sunt mulţi acum, îşi permit să fie risipitori, precum fii, au de unde. Astfel, cel care precum (Dumnezeu să-l odinească) Emil Hossu, ce prin vocea lui de mare român, spunea să rămână în amintire cuvintele: „de câteva zile aud iar rostindu-se; libertate, libertate…!”, celor care au făcut USL-ul seară de seară prin vocile lor: Tudor, Gâdea, Popescu, Stancu, Grecu, Ursu, etc. sau profesori: Giurescu , Teodorescu, apoi miile de români votanţi cu mintea şi inima, sunt ignoraţi (primii), uitaţi (ceilalti), iar umiliţi (ultimii) .
  Roata istoriei merge, încet, implacabil. Iar zâmbetul larg, al unuia, sau ascuns, trufaş , al altuia, al primului în toate şi execuţie şi al celuilalt din spatele lui prin alianţă, în marea familie reunită prin numele Daciei milenare, o vor vedea, o vor simţi !
  Târziu, mult prea târziu !!!
  Dar până atunci ne iau din pensii şi ne execută şi silit !!!
  :i evident mergem la referendum !!

 2. p.m.

  Inca, nu stiu a cata ara, am fost mintiti si inselati de cei pe care i-am votat ! Dar, ei uita ca in curand vin iara alegerile !!

 3. neacsum

  Nu uita, ei le apuca, dar dintre noi cati ?

 4. HUMOR NEGRU

  Astăzi, din surse confidente de pe lîngă comisia de muncă din camera deputaţilor, unde unul din vicepreşedinţi este deputatul de vaslui, adrian solomon-membru psd, am aflat că din aceeaşi iniţiativă din 13 iunie 2012 când a fost anulat P.L.758/2011 de revenire a cuantumului pensiilor militare de stat abuziv si ilegal tăiate, s-a primit acelaş ordin de linie din partea domnului Victor Ponta ca P.Lx.164/2013 să nu figureze pe ordinea de zi a comisiei decât în luna decembrie 2114. RESTUL ESTE SIMPLĂ GARGARĂ ELECTORALĂ, CARE PRINDE BINE LA FRAIERII VOTANŢI CU PROMISIUNI FĂRĂ NUMĂR,FĂRĂNUMĂR.Deoarece Parlamentul este tratat ca o anexă a guvernului Boc5/Ponta2.Deci foştii pensionari militari trebuie să îşi ia un fără echivoc ADIO DE LA DEŞĂNŢATELE PROMISIUNI ELECTORALE FĂCUTE DE CEL MAI IUBIT PREMIER DINTRE PĂMÂNTENI , VICTOR NAUM PONTA, care bate câmpii cât e ziua de mare la tembeliziuni cu promisiuni deşănţate şi deşarte.
  DRAGI CAMARAZI , SĂ AVEM DEPLINĂ „ÎNCREDERE” ÎN USL/PSD, CĂ NE PROSTEŞTE PE FAŢĂ BINE ŞI SĂ VOTĂM LA NESFÂRŞIT CU EI CĂ ŞI AŞA NU E NICI O DIFERENŢĂ ÎNTRE USL ŞI PDL, DUŞMANII DE MOARTE AI POPORULUI ROMÂN ŞI OAMENII NWM.
  „UN FLEAC, NE-A CIURUIT” ŞI SFINŢIA SA MĂRTURISITORUL DE MINCIUNI ŞI GOGOŞI ELECTORALE, domnul victor ponta.

  14 iunie 2013, 01:29
  rotaru adrian spunea…
  @pentru toti…Astept comentarii
  La emisiunea de la B1TV dnul plagiator Ponta…..a demonstrat ca este si mincinos…..parca nu era de ajuns plagiator…… Intrebat de dnul col Turcescu…. despre promsiuni…a amintit si de rezervistii militarii(promisiunea facuta privind pensiile…..)SI ACUM LUATI AMINTE..,.. RASPUNSUL(astept comentarii de la membrii SCMD si ANCMR)citez din memorie….. Cu militarii am ajuns la o intelegere cu conducatorii organizatiilor de pensionari AU FOST INTELEGATORI !!!!! si se va aplica de la 01.01 2014!!!! Deci despre ce vorbim …… chiar mai are rost sa mai cautam vinovatii pe undeva……S-a demonstrat clar ca Dnul ponta minte ca toti politicienii…. Acesta este micul Titulescu…. Asa Mentor asa invatacel…. RUSINEEEEEEEE

  Ce a spus Ponta despre pensiile militare in conferinta de presa a usl din 03 12 2012
  luni, decembrie 03, 2012
  „Un mesaj special vreau să-l transmit către acei militari, e vorba de un număr de aproximativ 7.000, din Ministerul Apărării şi încă câteva mii din Ministerul de Interne care au avut de pierdut la momentul recalculării pensiilor. În bugetul pe 2013 şi în mod eşalonat trebuie să îndreptăm şi acest lucru”,
  Cu atât mai mult şi pentru cei 10% -12% avem obligaţia şi în bugetul pe 2013 avem intenţia clară de a-i aduce şi pe ei la nivelul la care ceilalţi colegi în mod meritat au ajuns”,

 5. HUMOR NEGRU

  marele DOGARU este o MARE HAHALERA.

 6. Lt .Col.r SLAVEANU GEORGE

  A te amesteca in troaca imunda a politicienilor este cea mai mare greseala.Conform vocatiei va vor aburi in continuare cum vor dori.De aceea,este important sa se revina la legislatia militara existenta inainte de anul 2000,respectand amendamentul folosit pentru disponibilizati,care nu din vina lor au fost determinati sa renunte la cariera militara.Bineanteles,Parchetul Militar,daca maiexista,sa analizeze conditiile interne si externe care au dus la disparitia armatei nationale a Romaniei si a industriei de aparare,sa depisteze vinovatii si sa procedeze in consecinta cu cei care ne-au rapit demnitatea si ne-au transformat calitatea de militari pe viata in cetateni cu indemnizatie de ocrotire sociala.

 7. Petre Istetu

  Nea George, fusăi in Parc, la debarcader, da nu putui la 13, ca veni o ruda pe la mine, ajunsai pe la 14, nu te vazui la debarcader, ma dusei ca Ciobanasu, mancai o pizza, baui un sprite, ma plimbai cu Nerro si nevasta si asta fu. Rămane pe alta data.

 8. Lt .Col.r SLAVEANU GEORGE

  Ba chiar fusai,prietene impreuna cu prof.Andrei Radu si cu sotiile.Este una din iesirile traditionale pe care le respect.Am stationat la prima masa din stanga,langa lac.Micii nu au fost cine stie ce,ca de obicei,dar berea a fost rece si buna.Am plecat in jurul orei 16.M-am uitat si dupa Marin ,cred insa ca a avut ceva mai bun de facut.Pacat,ne-am simtit foarte bine.A fost cam cald,dar briza lacului si berea rece ne-au racorit.

 9. Puscoiu Lucian

  Stimate doamne si stimati domni,
  Am iesit anticipat la pensie in decembrie 2004, ca urmare a restructurarii armatei, cu gradul de maior, de pe functia de sef stat major.
  Dupa cum se stie, guvernarea PDL a revizuit pensiile militare prin taiere. La toate deciziile de revizuire a pensiei, emise in anul 2012 (si cate 2 pe luna), am facut contestatie, pentru ca in final pensia mea sa fie destul de aproape de realitate, respectiv prin decizia din data de 13.02.2012 sa fie stabilita la valoarea bruta de 1746 lei, fata de 1876 lei cat am avut anterior. Satul sa mai fac contestatii, am admis aceasta pensie, desi era mai mica cu 130 lei fata de cea avuta anterior.
  Venind USL la guvernare, am trait cu speranta ca treburile se vor aranja, mai ales prin declaratiile date ca pensiile vor reveni la valoarea din anul 2010.
  Prima lovitura a venit prin decizia de revizuire a pensiei emisa in data de 03.04.2013, prin care pensia mea a fost redusa de la 1746 lei la 1482 lei. Bineinteles ca am facut contestatie, solicitand si lamuriri privind motivele diminuarii.
  Ca urmare a contestatiei, in data de 14.05.2013 s-a emis o noua decizie de revizuire a pensiei, prin care s-a stabilit pensia mea la valoarea de 1478 lei, adica s-a diminuat cu inca 4 lei, diminuare facuta parca in bataie de joc. In care lege sau alta reglementare legala se mentioneaza ca face fiecare ce vrea, numai sa aduca bani la buget, oricum si sub orice forma?
  Pe timpul campaniei electorale de anul trecut, USL se batea cu pumnul in piept, si col. Dogaru tipa de ii sareau rarunchii pe asfalt, ca va corecta ce a stricat PDL. Tot atunci, politicienii USL erau foarte mirati cum de puteau guvernantii PDL sa isi bata joc de fostii militari? Iata ca a trecut campania electorala, au castigat alegerile, si ce fac politicienii USL acum? Isi bat joc de fostii militari, asa cum au facut si inaintasii lor. Oare au uitat politicienii USL ca anul trecut au fost cazuri de deces, ca urmare a diminuarii pensiilor? Oare vor politicienii USL sa aiba pe cunostinta noi cazuri de deces, ce ar fi posibil sa apara ca urmare a bataii de joc manifestate fata de fostii militari?
  Domnule Presedinte al Romaniei si Domnule Prim-Ministru, ce aveti de gand sa faceti cu noi, fostii militari? Sa ne vedeti pe toti in mormant? Cum este posibil sa continuati bataia de joc inceputa de altii? Cum este posibil, Domnule Prim-ministru, sa spuneti ca veti corecta ce s-a gresit, si aceasta corectie sa se faca prin noi diminuari, prin noi taieri, prin O NOUA BATAIE DE JOC?
  Doamnelor si Domnilor europarlamentari, consider ca ar trebui sa prezentati Europei ce se intampla in Romania, privind continuarea, sau noua bataie de joc privind pensiile militare.
  Doamnelor si Domnilor de la Antena 3, anul trecut erati foarte porniti impotriva PDL privind activitatea lor febrila de a taia pensiile militare. Acum ce faceti? De ce nu prezentati situatia? De ce nu prezentati faptul ca aceasta bataie de joc, taierea pensiilor militare, continua? De ce nu prezentati activitatea febrila a politicienilor USL de a diminua pensiile? Asa isi tin promisiunile? Nu am cerut, nici eu si nici alt militar, marirea pensiei. Dar nici nu sunt de acord cu taierea ei in mod repetat, nejustificat.
  Iar despre col. Dogaru, as vrea sa il intalnesc pe Podul Minciunilor din Sibiu. Dar oare stie unde este Sibiul?

 10. vasil

  DOGARU SI sleata lui de betivi ordinari iesiti cu pensii nemeritate la 40 de ani militari care au frecat menta si au luat pensii nesimtite si nemeritate de-si nu au contribuit cu nici un leu la sist de pensii PONTA si ANTONESCU si OPREA slugaii celor din sist militar ei au nevoie de putere si profita de prosti

Statistici T5