Nu cred că este o coincidenţă

Categoria Actualitate, Opinii, Politica

coincidente

Am mai spus-o în alte ocazii, coincidenţele se întâmplă de regulă odată la câteva zeci de ani şi ar trebui să se petreacă în mod aproximativ egal  în bine şi în rău.

Când însă acestea se “întâmplă” atât de des, şi numai pe o latură a evenimentelor, numai când trebuie să mi se ia un drept, să fiu furat, minţit, înjosit, manipulat, verificat, urmărit, înregistrat, monitorizat, batjocorit, eu nu cred în coincidenţe.

Nu cred că este o coincidenţă faptul că de 23 de ani nici un guvern , nici un preşedinte, nici un partid, nu au reuşit să  construiască altceva decât vile.

Nu cred că este o coinidenţă faptul că de 23 de ani încoace, toate combinatele, intreprinderile, fabricile care produceau ceva  ce era căutat şi avea valoare, industria chimică, petrolieră, agricultura, industria naţionaţă de armament, energia, transporturile, metalurgia, industria de maşini şi utilaje au căzut toate, s-a ales praful de ele, au dispărut aşa neplanificat.

Nu cred că este  o coincidenţă faptul flota comercială a unei ţări poate să dispară aşa dintr-o dată şi nimeni nu e vinovat de asta, ca şi cum ar fi dispărut sau ar fi fost vândută pentru că nu mai aveam nevoie de ea, fără să punem nimic în schimb.

Nu cred că este o coincidenţă faptul că toate combinatele siderurgice ale ţării au încăput pe mâna unei puteri străine, a reprezentantului unei ţări care nici acum, după 100 de ani nu ne-a înapoiat tezaurul dat spre păstrare. Nu cred că este o coincidenţă acest act de trădare naţională.

Nu cred că este o coincidenţă faptul că de 23 de ani, înainte de fiecare mandat de preşedinţie, sau alegeri , candidaţii principalelor partide,  sau trimişi ai lor, fac vizite mai mult sau mai puţin oficiale în ţările licuricilor.

Nu cred că este o coincidenţă faptul că la conducerea ţării, în parlamentul  României, în guvern, la preşedinţie, apar mereu persoane cu dosar penal, aflaţi în cercetări, cu dosare de plagiat, incompatibilitate, persoane şantajate şi şantajabile, a căror probitate morală este nu numai îndoielnică ci de-a dreptul scandaloasă, numai bune de  manipulat.

Nu cred că este o coincidenţă faptul că din toată justiţia română sunt aleşi în fruntea ei exact cele mai controversate pesoane, dar reevaluate, unii cu procese pierdute la CEDO pentru abuz, că nu mai avem judecători buni în România încât suntem nevoiţi să numim procurori pe post de judecători la CCR, sau că din toţi jurişti României, cel mai bun de ministru al justiţiei  este o rudă a primului ministru, aşa cum cel mai bun pentru funţia de Sef al SMG este un nepot al soţiei preşedintelui.

Nu cred că este o coincidenţă faptul că toţi escrocii internaţionali investesc în România, că aceştia sunt desemnaţi să negocieze “privatizări” strategice din România.

Nu cred că este o coincidenţă faptul că din toate privatizările efectuate, nici una nu a reuşit şi toate intreprinderile privatizate au ajuns în faliment, că practic nu mai avem nimic care să meargă în această ţară, nici energie, nici transporturi, nici industrie de armament, nici păduri, şi în curând, nici ape, care vor fi otrăvite prin metoda RMGC sau Chevron.

Nu cred că este o simplă coincidenţă faptul  că sistemul educaţional este la pământ, că renumita şcoală românească nu mai există, că şcoala românească scoate numai EBE, şi Mareani aşa cum se exprima eufemistic  primul ales al ţării, realizatorul unei „capodopere”. Nu este o coincidenţă faptul că în loc să ridicăm stacheta învăţământului, noi căutăm soluţii să dăm şi proştilor diplomă, să avem nu numai proşi cu diplomă cum déjà avem, dar şi diplomă pentru proşti.

Nu cred că este o coincidenţă faptul că nu mai avem industrie de apărare, nu mai avem armată, nu mai avem cu ce ne apăra ţara am transformat gradele militare în cocarde pe umerii prietenilor şi slujitorilor politici, că generalii armatei intră în puşcărie mai repede decât membrii clanurilor mafiote, că armata, ca întreg poporul este dezbinată, ajungându-se ca militarii să fie consideraţi coada de topor, sau “minerii” unui partid sau altul.

Nu cred că este o coincidenţă faptul că se dărâmă spitale şi se înmulţesc cimitirele, că doctorii ne pleacă în străinătate,  iar în ţară ne umplem de reprezentanţii a sute de “misiuni evanghelice” care găsesc aici toate condiţiile pentru îndobitocirea celor cu diplomă de prost.

Nu cred că este o coincidenţă faptul că în loc să fim uniţi, în loc să ne manifestăm  ca o naţiune suverană, noi cedăm suveranitatea unor organizaţii sau structuri care nu urmăresc decât spolierea acestei ţări şi ne mai şi federalizăm sub deviza “ cu cât le dăm mai mult din  ceea ce mai avem , cu atât vom primi şi noi câte ceva de ros”.

 Nu cred   este o coincidenţă faptul că numai la noi se vorbeşte de autonomie, regionalizare, drepturile minorităţilor în timp ce în alte ţări curios, nu sunt astfel de probleme, deşii românii din alte ţări nu au nici şcoli în limba română, nici  universităţi şi nu sunt nici lăsaţi să îşi folosească limba română în administraţia locală, dar să  mai fie declarată limba română ca limbă oficială.

Nu cred că este o coincidenţă faptul că nu mai avem nimic şi ne pierdem treptat şi conştiinţa de neam aşa cum nu este o coincidenţă nici faptul că din toată biblioteca Romei au “dispărut “ fără să se ştie cum, exact volumele care vorbeau despre daci.

Nu cred că este o coincidenţă faptul că pământul sfânt al vechii Dacii, toate centrele energetice şi spirituale ale acestui pământ, Munţii Orăştiei, Munţii Buzăului, Bucegii, sunt cercetate, investigate, scormonite, luate în arendă sau cedate pentru “ dezvoltare” turistică, sau pentru “antrenamente militare” reprezentanţilor unor ţări care în toată istoria ne-au adus numai “bucurii”.

Nu cred că este o coincidenţă faptul că toate guvernele şi conducerile partidelor, candidaţii la preşedinţie,aveau şi au în componenţă sau  erau şi sunt membrii ai unor loje masonice.

Bonus:

Acum două trei săptămâni, a explodat ştirea că serviciile secrete americane au determinat marile firme IT, marile site-uri să le pună la dispoziţie datele şi corespondenţa cetăţenilor pe care ei îi consideră “dangeroşi” fără a fi dovediţi, fără a nici o justificare măcar şi nu numai de la ei din ţară ci din întreaga lume. Europa a reacţionat.Unele ţăti cer explicaţii. Altele dau .. aprobări.

Acum câteva zile, România a fost vizitată de conducătorii serviciilor secrete din cele mai puternice state ale lumii. Cine ştie cum se planifică aceste vizite câte măsuri de securitate şi discreţie se iau cu ocazia acestor vizite, ştie că este imposibil ca cele dopuă vizite să nu aibă legătură între ele, pentru că altfel ar fi fost decalate în aşa fel încât să nu existe nici cea mai mică bănuială că s-ar fi putut vedea.

De la  vizita celor doi, în Transnistria au reînceput problemele, ruşii si-au adus aminte de transnistreni. Românii nu.

Acum două zile, yahoo mail a cerut clienţilor săi să îşi reinnoiască parola, să o schimbe pretextând o “îmbunătăţire “ a serviciilor de securitate a contului.

De două zile RDS-RCS cel puţin în Craiova, nu mai merge, “ a căzut unul din servere” . Vor urma alte oraşe.

Crede cineva în coincidenţe?

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

17 Raspunsuri la Nu cred că este o coincidenţă

  1. Trotus

    Informatii care fac Romania atat de cautata incep sa apara.
    Stam pe un butoi imens de gaze de sist. Bucata noastra de mare continentala are gaze naturale cat pentru 100 de ani. Putem deveni Dubai sau orice alt stat arab cu bani. Am putea da amaratului nostru popor bunastarea si ‘gradina Maicii Domnului” proorocita. Dar am putea ajunge la fel de bine ori, o Sud-Africana, ori Nigeria, ori altcineva stat african.
    Dreptate a avut Octavian Goga :” muntii nostri aur poarta/ Noi cersim din poarta-n poarta !”
    Bogata tara, saraca ai ajuns prin hoti !!

  2. Oricate am avea, cu contracte facute de sacalii nostri gen privatizari sau autostrada lui Peste, vom ramane in paguba. Totl va fi concesionat, noi vom lua 1% din profit, ni se vor otravi apele, altii vor avea parte de profit iar noi vom ramane pe un teren sterp unde nici iarba nu va mai creste. Cu pretul asta prefer sa raman asa, fara gaze. In nici un caz nu vom deveni un Dubai. Dubaiul a devenit o oayă de verdeata in desert, noi vom deveni o oaza de desert din fosta verdeata. Nu mai avem paduri, nu o sa mai avem nici apa. Ce fa ajunge din tara asta dupa ce topti o vor suge si o vor seca? Nimeni nu va exploata gazele pentru a face din Romania un stat bogat ci pentru a vinde gazul de aici altora, dar cu ce pret pentru noi ?Vom fi nevoiti sa ne cumparam propriul gaz de la cei care il exploateaza si ne otravesc pamantul pentru a obține ei profit. Ce va ramane din Romania peste 100 de ani? Un desert.

  3. dorian

    Au fost si inca mai sint patrioti in politica si in Tara Romaneasca, oameni care suna buciumul desteptarii de 23 de ani – nu e nevoie sa dam nume, se stiu – prin urmare trebuie separat griul de neghina si sa fim drepti pina la capat. Numai asa si uniti, toti romanii carora le pasa, in cuget si-n simtiri, putem ridica grumazul de sub cizma mafiota si criminala. Articolul, in rest, pune foarte bine degetul pe rana. Rascoala-te, romane, daca vrei sa traiesti!

  4. Pannduru Lunetistu

    patrioti mai sunt… cine ia comanda ?

  5. Oprea

    „Nu cred că este o coincidenţă faptul că de 23 de ani nici un guvern , nici un preşedinte, nici un partid, nu au reuşit să construiască altceva decât vile.”

    Nu este o coincidenta ci o inexplicabila lipsa de informare. Din 1989 altii trebuie sa construiasca blocurile muncitoresti dragi sufletului dvs. nu guvernele, nu presedintele si nici partidele. Nu mai traim in comunism domnule colonel.

  6. Lt .Col.r SLAVEANU GEORGE

    Am fost invatati sa gandim ca odata intrati in U.E. ca tara noastra este Europa si ca bogatiile Romaniei sunt in concluzie ale Europei.Acest lucru se petrece unilateral,conform zicalei,Orbul de la toti iar de la orbul,nimeni.Lasati dragi romani productia economica,ne ocupam noi de asta si va vom trimite in supermarcheturi toate marfurile de rahat pe care nu le putem vinde in vest.Lasati dragi romani apararea nationala ,serviciul militar obligatoriu si industria de aparare ca va vindem noi armament si tehnica militara de mana a III a si in final va aparam noi ,dupa ce va parcelam tara.Mai aveti ceva bogatii naturale de exploatat,le vom exploata noi pentru ca voi si asa nu mai aveit suport tehnologic.Sunteti o colonie perfecta si pentru ca aveti mania loviturilor de stat va vom stabili si conducatorii,ca asta vara.Cat priveste intalnirea serviciilor secrete ale celor mai mari puteri la Bucuresti,precis se pune la cale o zavera in Transnistria.Asta ca sa ne mai imputinam neamul ,pentru ca istoria si asa ne-a fost rapita si inlocuita cu mituri si surogat,adica un fel de nechezol.In rest,articolul este foarte bine prins in cuiul catarii,asa ca il voi retransmite prietenilor de aici si din lumea larga.Deh,traim vremuri de bejenie!

  7. Lt .Col.r SLAVEANU GEORGE

    P.S.Iar a aparut Oprea agramatul.Este bine sa-l trimiteti un curs de alfabetizare,sau sa-i radiati bazaconiile.

  8. Oprea

    Cu coloneii in frunte, pas alergator mars !

    bejenie f. 1. fuga dinaintea dușmanului; 2. în special fuga poporului la munți după învingerea eteriștilor de către Turci (1821): din vremea bejeniei AL.; 3. roirea albinelor din stup: vezi bejenii de albine EM. [Slav. BEJENIĬE, fugă].

    Asa fac coloneii nationalisti, fug dinaintea dusmanului.

  9. Trotus

    Un mic comentariu.
    Bogatiile Romaniei nu sunt ravnite neaparat de Europa !?
    Ci de AMERICA. America conflictelor mondiale. America care si-a sacrificat un simbol(turnurile-gemenii) in septembrie si vreo 1500 (mizilic) de conationali (victime colaterale). America razboaielor din Irak, Afganistan, fosta Yugoslavie, mai vechi Coreea, Vietnam, America Centrala. America lui Soros
    America bogatilor.
    America ce nu este a americanilor !?
    Precizez nu sunt antiamerican !
    Scriu adevaruri !

  10. Lt .Col.r SLAVEANU GEORGE

    Extraordinar!Oprea si-a cumparat dictionare!Este un bun inceput.In alta ordine de idei,este adevarat,S.U.A.si in general lumea asazisa civilizata apartine Trilateralei si C.F.R.ului,bineinteles nu cel pe care credem ca l-am vandut.Elementul ,a fost fortat sa inceapa sa-si schimbe structura spirituala incepand cu solstitiul de iarna al anului 2012.Fizica cuantica si credinta ancestrala a geto-dacilor ne invata ca exista sapte dimensiuni,nu doar trei cat percepem in prezent.Dupa epuizarea corpului fizic ,fiecare spirit isi urmeaza calea vibratiei care-l califica,de joasa sau inalta frecventa,trecand in dimensiunea care-l accepta,iar viata,virtutile si pacatele vor fi puse in valoare.Da,vrem sau nu vrem. lumea se schimba;cu voia sau fara voia conspiratiei iudeo-masone.Veniti Duminica de Rusalii,mareata sarbatoare precrestina sa admiram dansul calusarilor,sa ne bucuram.Asa faceau stramosii nostri Geto-Daci.Sarbatorim astfel si mica victorie obtinuta in lupta cu gasca portocalie a MACACULUI,privind revenirea pensiei militare la valoarea normala,victorie obtinuta la pacanele,dar foarte importanta.Dusmanilor coloneilor care si-au facut datoria fata de tara le doresc sa aiba parte sa stea intr-o camera de lux,nu pe campul de aplicatie,timp de 24 de ore imbracati in tinuta de instructie.Abia atunci au dreptul sa-si dea cu parerea despre viata militara.Camarazi,va astept Duminica la debarcader in parcul noctru.

  11. Ps Marius

    Da, da.. nu cred ca e o coincidență. Am mai văzut asta pe undeva. Da.. da, în vechea carte prăfuită, Biblia.
    Îmi amintesc cum poporul ales – evreii, au suferit deseori corecții, îndreptări și răzbunări din partea lui Dumnezeu, fix în același fel.
    Am văzut cu li s-a proorocit și nu au luat aminte, și deseori li s-a întâmplat precum li s-a spus „Iți voi lua,.. te voi duce în robie.. , aurul tău ți-l vor prăda… , grânele tale ți le vor fura…, ” De câte ori, de câte ori…
    ​ ​Da nu e coincidență, e pur și simplu o repetare a istoriei pilduitoare.

    „Pe locuitorii cu o viaţă stricată, când îi sortește Dumnezeu
    pedepsirii, nu-i apără nici o graniţă şi nici o armă, dar pentru o viaţă
    curată, îi apără Dumnezeu, cum nu-i apără nimic pe lume. Neamurile
    au un destin ascuns în Dumnezeu. Când îşi urmează destinul, au
    apărarea lui Dumnezeu, când îl trădează, să se gătească de pedeapsă.” Pr. Arsenie Boca

    și iarăși

    ​ ​”Mersul vremii atârnă de mersul purtării” Pr. Arsenie Boca

    și cea mai de seamă prin care vedem clar cum.. și cei cu o oare care conștiință slăbită creștină greșesc:

    ​ ​”Apostolul Pavel, tâlcuieşte autoritatea lumii acesteia, ca
    provenită din autoritatea lui Dumnezeu, şi cine se împotriveşte
    stăpânirii, lui Dumnezeu se împotriveşte. Reacţionarismul este un
    păcat, este o atitudine fals religioasă. Din acest motiv, creştinii
    trebuie să dea ascultare cezarului, să se roage pentru el, şi să-i
    plătească dajdia. Supunerea faţă de stăpânire este din raţiuni divine:
    din iubire universală de oameni şi nu din oportunism sau din frică. ” Pr. Arsenie Boca

    ​ ​Oare putem să înțelegem?

    ​ ​Practic, în toate „coincidențele” dureroase enumerate în e-mail-ul precedent, văd tot atâtea păcate ale neamului răbufnite prin reacțiunea stăpânirii. Uitarea de Dumnezeu, neiubirea de Dumnezeu, avorturi și oprirea venirii copiilor prin tot felul de contracepții, neiubirea aproapelui, egoismul, iubirea/patima de a chivernisi bani, și toate patimile..

    ​ ​Pe de alta parte cred, totuși că pentru revenirile multor tineri la o trăire în acord cu voia lui Dumnezeu, ce-i cu Roșia Montană și alții cu alte „afaceri” (din cele enumerate în e-mail-ul precedent), o vor lua-o până la urmă pe cocoașă, adică îi va rușina Dumnezeu, iar intervenția noastră este cerută doar prin sfințirea vieții noastre proprii adică Iubirea de Dumnezeu, iertarea și iubirea până și de oamenii vrășmași. Restul, din cei ce reacționează, adică protestează, acuză (judecă !!!), strigă, fac și dreg nu-și trăiesc viața după adevărata chemare Divină – adică Viața Creștină! Pentru că judecarea oricărui om sau chiar a stăpâniri își va avea cu siguranță judecata iei! Practic vor fi și iei folosiți cum este folosiți și stăpânirea împotriva căreia luptă.

    ​ ​Să nu va lăsați cumva din neatenție în valurile urâtoare și răzbunătoare în care se îneacă lumea. Nu vă asociați cu astfel de mișcări de protest nici măcar în inimă și gând. Câți n-au mâniat pe Dumnezeu cu gânduri de de judecată și osândă în inima lor.. („Eu i-aș împușca pe Băsescu pe Tăriceanu, pe ăla și pe celălalt din guvern.., i-aș da jos, i-aș călca, etc.. etc..” și iată cum s-au făcut ucigători de aproapele.

    MATEI:
    5:21 Aţi auzit că s-a zis celor de demult: „Să nu
    ucizi”; iar cine va ucide, vrednic va fi de osândă.
    5:22 Eu ​ (Iisus)​ însă vă spun vouă: Că oricine se mânie
    pe fratele său vrednic va fi de osândă; şi cine va
    zice fratelui său: netrebnicule, vrednic va fi de
    judecata sinedriului; iar cine va zice: nebunule,
    vrednic va fi de gheena focului.

    ​ ​Îndrăznesc a spune chiar, că dintre acești protestatari mulți îl vor primi cu bucurie pe Antihrist, fiind slăbiți în dreapta credință, fiindcă el însuși va veni judecând, răzbunând făcând pace și dreptate omenească – precum noi așa zișii creștini ne-am obișnuit deja a face.

    ​ ​Exagerez oare? Păi dar tot aceștia, protestatarii – slăbiți în dreapta credință, lăsând smerenia la o parte (fără de care nimeni nu va vedea pe Dumnezeu), încep ​ singuri​ a lovi Biserica Sobornicească și Apostolească a lui Hristos și singura prin care te mântuiești, prin ascultarea ispitelor șoptite ale diavolului cum că „uite cum preoții fură”, sau mai nou.. marea sminteală „uite cum s-au apucat cu Catedrala Mântuirii Neamului de 400 milioane de Euro..” (De parcă Dumnezeu n-a fericit pe văduva care și-a dat ultimii iei bănuți la templu, cu inimă curată), etc.. ​ În loc ca „pe noi înșine și unii pe alții, toată viața noastră ție Dumnezeu să-ți o dăm” (cum e rugăciunea la biserică) , noi facem invers. „Pe noi înșine și unii pe alții … ” ne smintim și ne ducem la moarte sufletească permanentă.

    ​ ​”Este un duh vrăjmaş care întunecă minţile oamenilor şi îi răscoală pe unii împotriva neputinţelor omeneşti ale păstorilor, dându-le impresia că nu sunt obligaţi să asculte de ei (de preoţi), fiindcă au păcate. Iisus nu a avut nici un păcat şi, cu toate acestea, ce puţini L-au ascultat!
    ​ ​Este un cerc vicios, în care se încurcă sufletul multora, a prea multor oameni: cercul rătăcirilor. Aceştia din anumite „motive” nu vor să asculte de preoţii Bisericii. Drept aceea, neascultând învăţătura dreptei credinţe şi a vieţii în Dumnezeu, îşi strică mintea cu părerile lor. Aşa se cufundă în păcate, din neascultare. Omul se întunecă dinspre adevăr şi ia rătăcirea de bună. Unii se trezesc că au trăit în rătăcire. Vrăjmaşul, de care prin amăgire au ascultat, nevrând să-i piardă din gheare, le pune înainte neputinţele oamenilor, ale slujitorilor legali ai Bisericii, acoperindu-le darurile şi harurile. Şi aşa îi duce de minte, să-şi facă singuri „credinţa” ​ (printre care și sectanții)​, care trece peste taina pocăinţei, administrată valid exclusiv prin preoţi şi arhierei, indiferent de neajunsul lor de oamen ​​i.​ ​Fraţilor, ascultaţi de Biserică, fiindcă cei ce ascultă de preoţii ei, ​​aşa cum sunt, de Dumnezeu ascultă.” Pr. Arsenie Boca

    ​ Deci facem toate acestea de parcă ar fi treaba noastră a judeca și osândi ​, a comenta și pălăvrăgi chiar doar și numai în cugetul nostru, în inima noastră​, și iată cum se naște generația new ege, generația antihrist – generația care fură dreptul la judecată a lui Dumnezeu. Mare aminte, ca ​ nu cumva​ să fie așa​, să nu devină așa​!

    ​ Închei cu un citat (precum e-mail-ul la care am răspuns):
    Unde-i minte multă, îi și prostie tot atâta la ce-i fără de Dumnezeu. (Un cioban bătrân)​

  12. Pingback: Ucraina şi România, doi pioni de sacrificiu partea I | In Cuiul Catarii

  13. Pingback: Ucraina şi România, doi pioni de sacrificiu- partea I | Lupul Dacic

  14. Pingback: Ucraina şi România, doi pioni de sacrificiu –partea a III-a | In Cuiul Catarii

  15. Pingback: Bomba lui Duşa | In Cuiul Catarii

  16. Pingback: Pregătiri de război? Cu ce armată? Cu ce ministru?!… - Ion Coja