Săptămâna glumeţilor

Categoria Actualitate, Divertisment

gemenele

A mai trecut o săptămână. O săptămână cu ploi, cu soare, cu ape, cu nunţi, nimic deosebit la prima vedere. S-au remarcat doar glumele apărute pe ici pe colo pe magistrala internet.

 

Glumeţii din parlament

Parlamentarii români, considerând că au terminat cu toate problemele  grave ale României au trecut la jocul cu biluţe. Se spune că mărimea bilelor  ţine de fineţea obrazului. Oamenii de rând joacă fotbal, baschet. Urcând pe treapta socială devenind om de afaceri, joacă tenis, billiard.Devenind milionari în euro, sportul preferat  se joacă la firul ierbii, se numeşte golf. După cum se vede, pe măsură ce urci în scara ierarhică, mărimea bilelor paradoxal, scade.

Parlamentarii noştri au trecut şi ei la joacă. Se joacă cu bilele, ale altora. Au stat ei şi s-au concentrat pe ei şi au decis să îi castreze pe pedofili. Asta este problema cu care se confruntă ei acuma. Probabil că iniţiatorii legii din lipsă de altă ocupaţie s-au uitat la Suleyman şi au auzit ei de eunuci şi fiindcă România s-a transformat în paşalâc al Uniunii Europene, vor să îşi garnisească palatele cu eunuci. Acuma nu că aş avea o simpatie doesebită pentru viloatori sau pedofili, dar dacă tot ne întoarcem în evul mediu, atunci hai să introducem în aceeaşi lege şi tăierea mâinii celui care fură, tragerea în ţeapă pentru trădătorii de neam, tăierea limbii celui care jură strâmb ( sau promite la alegeri şi nu se ţine de cuvânt), scoaterea ochilor şi alte asemenea măsuri. Nici nu vreau să îmi imaginez cum ar arăta Parlamentul României dacă s-ar vota şi aplica aceste măsuri. Va mai fi oare careva  întreg ?

Glumeţii din poliţie

Poliţia română a dat premii. Una din Antene ne anunţă cu mândrie că au primit 3 premii de la Ministerul de interne pentru reportaje şi emisiuni despre poliţie. Păi când poliţia te premiază despre cum ai scris sau vorbit despre ei, premiile ar trebui să se numească Periuţa de Aur. Deci anul acesta Antenele au primit 3 periuţe de aur de la MI pentru modul în care au zugrăvit  la modul pozitiv bineînţeles, activitatea poliţiei. Nu am ce spune, felicitări realizatorilor, dar adevăratul premiu trebuie să fie acordat prezentatoarei galeipentru perla scoasă atunci când a decernat premiul  Soniei Simionov de la Antena 3 “al cărui reportaj despre antrenamentele jandarmilor, a fost mai real decât filmele de acţiune.“ Doamnelor şi domnilor, este caragialesc, poliţia română nu se dezminte, din când în când ne aminteşte că ne tragem din anticii miliţieni. Sunt fericit să aflu că la noi reportajul bate filmul şi este mai realist decât ficţiunea.  

Glumeţii de pe internet

Dacă tot vorbim despre reportaje şi televizuini, primesc pe mail o ştire care poate fi numită ştirea săptămânii.:  

“Un cameraman RTV a fost internat la Spitalul de Boli Mintale nr. 9 după ce Andreea Pora i-a făcut cu ochiul în timpul unei emisiuni.

 Potrivit medicilor, bărbatul a fost internat cu convulsii şi stări violente de vomă, după care a devenit catatonic, privind fix peretele din faţa lui şi îngânând „nu, nu, nu, nu, nu, nuuuu” fără întrerupere.

„Eram în platou. La un moment dat doamna Pora s-a uitat fix în direcţia lui lingându-şi buzele, apoi i-a făcut cu ochiul. În momentul acela Emil s-a prăbuşit, tremura, avea convulsii. Nu vreau să mă gândesc prin ce trece familia lui acum. Are doi copii”, a declarat Decebal Popescu, şef departament Cabluri şi Mufe din RTV.

Colegii bărbatului susţin că din fericire pentru telespectatori în momentul în care Andreea Pora i-a făcut cu ochiul cameramanului camera nu era pornită.

Vă daţi seama ce se-ntâmpla dacă ar fi fost în direct. Se putea întâmpla o nenorocire, mai ales că era în timpul zilei şi era posibil să se uite şi copii la televizor”, a mai declarat Decebal Popescu.”

Dacă aş fi fost în locul celor de la MI, aş fi premiat şi acest .. reportaj “pentru dramatismul si realismul ficţiunii”

 No comment.

Glumeţii de la Cotroceni

Sâmbătă dimineaţa administraţia prezidenţială vrând să o ia înaintea tutulol, trimite în eter felicitările Băsesciene cu ocazia Zilei Imnului Naţional. “Ziua de 29 iunie, când toţi românii( din Palatul Cotroceni  au vrut să spună) sărbătoresc Imnul Naţional, ne oferă un bun prilej să înţelegem cât de important este să fim uniţi în jurul valorilor noastre naţionale….” Pentru cei care trăiesc în aria de influenţă a Cotrocenilor, fac precizarea că Ziua Imnului Naţional este pe data de 29 IULIE, nu  Iunie. Glumeţi băieţii de la Cotroceni. Probabil au vrut să pună la încercare vigilenţa ziarelor sau cine ştie, sa îl determine pe Ponta să facă şi el o declaraţie asemănătoare şi apoi să spună ca a fost păcăleală de 1 Aprilie. Din fericire, gluma prezidenţială este fără urmări nefaste ca în cazul glumelor cu demisia, cu justiţia, cu suveranitatea. După glumă, aceeaşi administraţie ne anunţă că cei care sunt vinovaţi de gluma făcută, vor fi pedepsiţi cu reţinerea a 10 % din retribuţie. Altă glumă Dar ce e acolo, Academia de umor involuntar?

Glumeţii de la urne  

Românul este un fenomen mondial.  Se spune că mortul de la groapă nu se mai intoarce. Românul a dovedit la alegeri că se întoarce să voteze. Se spune că atunci când moare, românul vede o luminiţă care îl duce direct la secţia de votare. La o sectie de votare  înTeleorman, mai multi morţi au reclamat că au văzut un om viu în secţia de votare. Doamne fereşte! S-a observant că în ultimul timp tot mai mulţi români cer să fie încineraţi. Unii spun că din cauza sărăciei. Greşit. Sociologii au făcut un studiu şi au ajuns la concluzia că motivul este dorinţa de a fi mai aproape de  urne. Una peste alta concluzia acestei săptămâni glumeţe este că românul este singurul specimen care îşi fură căciula singur şi după aia face mişto de el însuşi că a rămas fără caciulă.

Glumeţii de la nuntă

Surse care vor să îşi păstreze anonimatul au declarat că la nunta Robertei Anastase, după numărarea darului a izbucnit un mare scandal, Roberta declarând că divorţează. Când a numărat darul mirele a socotit 80000 euro. La numărătoarea Robertei însă, au iesit 160000 de euro, drept pentru care Roberta a declarat că dacă soţul său confundă familia cu Parlamentul, să se însoare cu Zgonea, ea divoţează.

Glume divine

În Mamaia Radu Mazăre a fost admonestat de cetăţeni că a promis arteziene în campania electorală şi nu a făcut nici una, doar baruri şi circ. Mazăre a dat vina pe nu ştiu care director dintr-un minister care i-a blocat proiectul dar a spus că a vorbit cu Domnuuuuuuul… şi se rezolvă. Şi s-a rezolvat , după ploile de sâmbătă, în Mamaia tâşnesc apele din canalizare ca la Vegas. Să tot ai un primar ca Mazăre, cu pile la stăpânire.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

4 Raspunsuri la Săptămâna glumeţilor

 1. Lt .Col.r SLAVEANU GEORGE

  Ca glume sunt toate bune si consistente,dar scroafa a murit deja in cocina si nu stiu cine sau ce o sa-i alapteze godacii.Amatoare s-ar gasi,ca acum in modeling se poarta maxi;nu ma refer la rochii ci la tate.Problemele arzatoare au fost dezbatute pe indelete,in stilul clarvazator al conului Iancu Caragiale,pentru ca tot ne aflam in epoca Chiorului,cand interesul mediei si nu numai este ca nimeni sa nu inteleaga adevaratele probleme arzatoare,ci sa ne balacim in erzaturi.Cred ca a venit momentul cand,contrar tendintelor sa ne preocupe si treburile serioase,sa incepem sa gandim pozitiv si sa emitem solutii cu ajutorul carora sa iesim din impas.

 2. Nene George,
  Deocamdata eu incerc sa deschid ochii adormitilor. Nu imi cere sa ii si dau jos din pat, nu ma lasa legea, si nici sa ii adorm pe cei care stau in capul mesei. Fac ce pot. Nici Dumnezeu cand da, nu baga in traista. Doar iti pune la dispoziţie, e treaba ta daca intinzi mana sau nu. Daca nu am mai rade din cand in cand, daca nu am mai lasa jos din cand in cand, ne-ar durea mana. Banuiesc ca ai citit povestea cu paharul cu apa si stressul.

 3. Lt .Col.r SLAVEANU GEORGE

  Fie si asa,dar macar lucreaza diferentiat,ca la armata.Aveai in pluton,sau in companie,tineri cu diferite stadii de pregatire,de la doua trei clase ,pana la doi trei ani de studii superioare.Daca ii abordai la un nivel mediu,folosind un numitor comun ,ca acum,unii nu pricepeau nimic,iar altii,te credeau limitat.In consecinta,si acum trebuie sa ne adresam in mod diferentiat,pentru ca in general asa sunt romanii.

 4. neacsum

  Nene George, nu sunt Dumnezeu,nici doctor, nu imi pot permite sa operez pe creier si nici in constiinta umana, nu pot sa mut muntii, nici sa scriu de zece ori pe toate limbile. Personal cred ca scriu destul de inteligibil nu trebuie sa inteleeaga toti de la mine, cine nu pricepe, intreaba pe unul ca dumneata, sau pe altul care a priceput. Cei care considera ca scriu prea jos pentru nivelul lor, sa o faca ei mai bine, si o spun nu cu rautate ci ca pe o solute. Nu pot scrie 10 articole cu acelasi subiect, pentru 10 tipuri de oameni. Scriu pentru oameni normali, ma adresez lor, acuma fiecare intelege cat poate sau ce vrea.

Statistici T5