Două ştiri fără nici o legătură între ele

Categoria Actualitate, Divertisment, Social

maidanezul doarme dar nu se predă

Ştirea unu: Schimbare de investitori

Investitorii europeni au renunţat la obiectivul Cernavodă. Se spune că astfel Centrala de la Cernavodă ar fi rămas în aer. Doamne fereşte, încă nu a sărit. Domnul Ponta declară că problema va fi rezolvată de investitorii chinezi care s-au arătat înteresaţi şi au venit cu o ofertă serioasă, fără însă a specifica despre ce e vorba.

Ştirea doi:Marş!

Printre maidanezii României au început să circule zvonuri alarmante. Nu se ştie de unde şi de ce, dar  se pare că cineva le-a pus gând rău. Unii spun că pisicul Ponta le-a pus gând rău şi că răul care li se pregăteşte ar fi echivalent cu o bombă atomică. Deja toate centrele de primire sunt asaltate de maidanezii care spun că mai bine eutanasiaţi decât friptură. Şeful maidanezilor din Bucureşti deja a trimis o scrisoare către Comisia De la Viena prin care reclamă faptul că oficialităţile locale şi centrale nu aplică noua lege a maidanezilor şi că de fapt  ar aştepta sosirea unor investitori. S-au făcut demersuri pentru organizarea unui marş spontan în faţa guvernului  marş  la care au promis că vor veni câteva milioane de maidanezi. Cum era de aşteptat însă şi între ei a intrat dihonia. În cel mai pur stil românesc când e vorba de o grevă, sindicaliştii sunt divizaţi. Ciobăneştii germani vor cu Europa, aşa că au cerut grevă generală. Împotriva lor sunt însă pechinezii care sunt mai mici, dar mai mulţi şi cu mai multe „pile” de familie bună, care spun că totul e o mânărie, că ciobăneştii germani sunt de partea jandarmilor cu care se aseamănă până la identificare, că nu ar reprezenta interesele canine ci pe ale stăpânilor, că prea „pun botul” la tot ce li se aruncă, că sunt „dresaţi” şi fac doar ce li se spune, că nu au personalitate,  că  muşcă la comandă, că au statut privilegiat, că bugetul lor creşte nejustificat,  că primesc grade şi funcţii pe lins mâna stăpânului, etc.

Nu se ştie încă nici în ce ar consta pericolul dar de când cu plecarea investitorilor de la Cernavodă, au înebunit maidanezii. Se anunţă un Crăciun fierbinte. Unele guri mai rele spun că anul 2014 va fi anul schimbărilor radicale, iar la anul, de Crăciun nu se vor mai tăia porcii în România. Dar ce, păcatele mele ?

PS : Pe surse circulă zvonul că o firmă  cu  un nume care se pronunţă pe silabe a cerut monopolul pe rezolvarea problemei maidanezilor. Nu se ştie încă cui aparţine firma dar a promis un sac  de orez pe fiecare maidanez predat.

 

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Un Raspuns la Două ştiri fără nici o legătură între ele

  1. Pingback: diverse stiri/articole | Daciana

Statistici T5