Panică la Casa Albă

Categoria Actualitate, Apelul stirilor

Golden Blitz

Cică serviciile secrete ale Statelor Unite ale SUA sunt în alertă. Un tip a încercat sa sară gardul undeva pe lângă Casa Albă. Probabil omul se pregătea pentru Olimpiadă. Dar Secret Service a intrat imediat în alertă şi Casa Albă a intrat în procedura de baricadare, măsură standard în astfel de situaţii. Purtătorul de cuvânt al Secret Service Brian Leary a declarat că personajul, un bărbat, deci nu Spider Man, s-a căţărat pe gard în cursul după-amiezii de ieri şi a fost imediat reţinut de către agenţii de securitate.

Ce gluma buna! Si pentru asta se strofocă ei? Păi cât a fost renumitul Golden Blitz în funcţiune, la Cotroceni, aproape în fiecare seară sărea unul gardul şi nu se panica nimeni, revenea în “Casa Albă” de fiecare dată, e adevarat, pe mai multe cărări. Procedura standard pentru SPP era să îl ajute să treacă strada la întoarcere, să nu dea careva peste el şi să devină cel mai iubit dintre pământeni.

Doamne ce nevricoşi sunt americanii ăştia.

 

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Un Raspuns la Panică la Casa Albă

  1. Pannduru Lunetistu'

    Nu avem noi norocul ăla…Și nici speranța că vom scăpa, pe undeva prin decembrie 2014. Gurile rele (prin purtătorul lor de cuvânt – piei satană!!!) l-au și văzut prim ministru pe vreo cinci ani – timp îndeajuns pentru a modifica Constituția pe ici pe colo, prin părțile esențiale, iar vechiul președinte poate deveni noul președinte, dup o perioadă de… cinci ani ?!?
    Așa-i românul când se veselește !!!

Statistici T5