Concurs cu premii

Categoria Actualitate, Divertisment

Pentru publicul amator de artă, voi posta o pictură aparţinând unui pictor celebru, pictură încă neexpusă până acuma. Recentele inundaţii din Teleorman au scos la iveală această capodoperă şi rog pe cei dornici de o recompensă dar şi cunoscători fini ai artei tradiţionale să îşi încerce norocul şi să identifice opera. Deci cum se numeşte lucrarea?

car cu boi

1. „Putin, Păzea că venim!” – autor Băsescu

2.” Campanie electorală cu 6 jandarmi şi o barcă”- autor T.  Odor Amar Nic

3. „Car cu boi -barcă cu noi” – autor  Grig Orbescu

4. „Autostradă a la Dragnea”- autor TL Ormăneanu

5. „Drag ne-a fost să dăm din gură şi cu barca-n viitură”- autor necunoscut

6. „Branconerii”- autor I. Gaş

Cel sau cei care vor ghici lucrarea, vor primi premiu o plimbare cu barca alături de premier  la viitoarele inundaţii. Ocazie unică de a-i face vânt… din pupa.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

9 Raspunsuri la Concurs cu premii

  1. TELELEUORMAN DRAGANEL LIVIDUL

    CU BARCA PE USCAT, MULTI MINCA KKT!

  2. pedro

    Am impresia ca PR-ul astora din PSD este condus din umbra de cei ai lu”Base ,numai gafe peste gafe ori exista si varianta ca au dat in mintea copiilor,dar nu a celor isteti!!Doamne fereste si pazeste cine ne mai conduce azi,un premier infantil,copilot la volanul si franele tarii!!!In cazul unui conflict armat dinspre rasarit nu stiu pe unde vom scoate camasa cu asemenea oameni de stat!!Apropo,nea Marine,zilele acestea un student basarabean cu dubla cetatenie,fiul unui prieten ,m-a intrebat daca pana la venirea ajutorului de la NATO in eventualitatea unui conflict rasaritean putem sa rezistam si sa contracaram?Da ,i-am spus ca romanul prin traditie are 7 vieti in pieptu-i de arama si cu un singur batalion de tancuri in toata Moldova vom face fete-fete!!Poate l-am dezamagit un pic dar ii trebuia un dus rece deoarece a absolvit Colegiul Militar de la Campulung Moldovenesc si a fost indoctrinat sa aiba incredere in conducatorii vremii cane ne duc spre biruinta cu forte diminuate si mijloace tehnice date la REMAT pe 5 cauciucuri.

  3. Don Pedro,
    Din pacate sunt multi care cred in toate balivernele spuse cu diferite ocazii festive si refuza sa vada sau sa accepte realitatea. Dar sunt si unii care isi asuma rolul de „aparatori” ai valorilor si prestigiului armatei si ii fac pe cei care spun lucrurilor pe nume, ” trompete ruginite” Saracii de ei, primesc si ei o solda de la armata si una de la cei care i-au angajat sa raspandeasca sunetul partidului dar nu spun nimic despre carta neagra a apararii.

  4. Generalul Iarna

    Pedro,esti un pic rautacios,nu cred ca este corect sa afirmi ca in Colegiile militare liceale elevii sunt indoctrinati.Noi,cei de-o varsta cu varul Marin,care am urmat Liceul Militar in timpurile alelalte,poate am fost indoctrinati,ca astea erau timpurile.La momentul actual, suntem cam ca in fabula cu elefantul si soricelul,atunci cand ne comparam cu cei de la rasarit;chiar si Ucraina,care nu cu mult timp in urma avea 3 regiuni militare,fiecare din ele cu efective si tehnica superioare intregii armate romane de acum 24 de ani,iata,nu misca in front in fata colosului numit Rusia.Asadar,doar Dumnezeu ne mai salveaza:dar necazul e ca pana la Dumnezeu(NATO)ne vor manca sfintii!Suntem prea mici(chiar si in NATO)ca sa putem emite pretentii,asa ca din cand in cand mai iese Baselu sa se autopropuna mediator sau autor de initiative doar de el coapte!

  5. pedro

    Generale in parte iti dau drptate dar sa stii ca la indoctrinare m-am referit la faptul ca acesti adolescenti din colegiile militare nu cunosc sau nu se doreste sa se cunoasca adevarata structura actuala a marii Armate Romane integrata in NATO si UE!Desi am urmat un liceu civil si dupa care Sc.Of. am avut si am o stima deosebita fata de colegii care si-au inceput cariera militara la 14 ani.

  6. suciu nicu

    La noi sunt barci de cauciuc
    Nu pusti de lemn ca sa va impusc
    Cu cizme din cauciuc de firma
    Am izbutit din nou DIN CARMA.

    vARULE M-AM CRUCIT CAND I-AM VAZUT PE ASTIA DOI. Astia hanar nu au ce se intampla pe pamant,pe apae si in aerul Romaniei. Asia se ca….a pe ei varule daca va terbui in viitorul apropiat sa ia niste DECIZII PENTRU SUPRAVIETUIREA NATIEI. MAI VORBIM..

  7. suciu nicu

    AM UITAT VARULE, AI AUZIT CE A SPUS MARINARUL? CICA TREBUIE DE URGENTA sa se faca un plan pentru aducerea rezervistilor imprastiati prin lume si europa ,in caz de conflict. Asta ,pur si simplu m-a dat pe spate. Ponta cel putin nu stie ce sa spuna si tace dar asta ne distruge de tot. Ti-am spus eu ca astia aplica principiul politrucului: DUSMANUL E LA GRANITA SI EI DAU DRUMUL LA PORUMBEI” VAI DE CAPUL NOSTRU CU ASA CONDUCATORI.

  8. s

    @suciu
    Base habar n-are ca legea le da 10 zile pentru prezentare celor din afara. Ce sa mai faci cu ei dupa 10 zile? S-ar putea ca si cele 60 de ore sa fie inutile, la o adica.

  9. neacsum

    Nu mai vorbiti prostii despre termeni si termene, ca sare capitanasul cel viteaz de la Observaretul militar si ca trage un perdaf de nu va vedeti. Cum indrazniti voi, trompete ruginite sa vorbiti despre mareata armata a Romaniei de azi, plina de ”UNII” ofiteri facuti la apelul de seara pe filiera UNPR? Ce stiti voi ce e armata, ce e NATO si ce inseamna mobilizare? Pai mobilizare inseamna sa… sa .. sa… fii gata oricand te cheama partidul sa lipesti afise ca uite vin alegerile. Hai, ciocu mic, acuma civilii sunt la putere mai ales cei avansati pe liste de partid.