Auto-vopsitorie Tico

Categoria Divertisment, Magazin, Social, Stiri Interne

 

Azi după ce m-am întors de la moşie, mi-am anunţat nevasta că mă privatizez, îmi deschid auto-vopsitorie Tico. Mi-a spus că sunt nebun, noi nu avem bani să ne achităm băncile şi eu vorbesc măscări. I-am spus că nu costă nici un leu, dau anunţ că garantez auto-vopsire Tico gratuit în 24 de ore indiferent de anotimp şi atât. Dacă dau pe OLX, nu plătesc, mă doare-n pix.

Abia după ce i-am arătat fotografia s-a convins că proiectul meu e viabil.

2014-06-15 16.07.57

Sâmbătă am fost la o nuntă. Vineri când am plecat de la ţară am vorbit cu Lupi şi cu Tico, puiul de lup şi le-am spus să fie cuminţi că eu merg la o nuntă şi o să vin înapoi la ei, ca de fiecare dată. Nu ştiu ce o fi înţeles Tico, dar a crezut că vin înapoi să îl iau la nuntă şi cum e fudul nevoie mare, a zis că nu poate merge la nuntă nearanjat aşa că şi-a vopsit părut. A găsit prin magazie un tub de vopsea şi… s-a vopsit după cum se vede. E adevărat, culoarea e reuşită, e în degrade, culoare pastelată, dar mă întreb dacă e bine să înceapă de la 3 luni cu vopsitul părului. Eu am 57 de ani şi încă nu mi-am vopsit părul, deşi la cât mai am, m-ar costa foarte puţin, iar el deja a trecut la vopsit. Mă gândesc cu groază să nu vină cineva de la protecţia persoanelor non-umane, eventual domnul deputat Cernea să mă decadă din drepturile de părinte. Supărat nevoie mare am întrebat-o pe Lupi cum a reuşit Tico să se vopsească şi mi-a răspuns:

2014-06-15 16.14.32

„ÎNCEPĂTOR, L-A AJUTAT VOPSEAUA!”

 

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

8 Raspunsuri la Auto-vopsitorie Tico

 1. Pannduru Lunetistu'

  Săracu Nea Mărin… și ce om ca lumea era !!!

 2. s

  Nu pare suparat si culoarea e cool.

 3. neacsum

  Pai cand m-a vezut el a crezut ca am vemit sa il iau la nunta si ma intreba daca il prinde culoarea.

 4. Dragos Icleanu

  Acum pe bune!.Spune-ne si noua cum a reusit ca tare e frumos.Ptiu!Ptiu!Ptiu!.Sa nu-i fie da daochi!.Dragos Icleanu

 5. Dragos,
  L-am intrebat, nu a vrut sa spuna, Lupi, cateaua mi-a zis ca a avut norocul incepatorului. Oricum mi-a dat bataie de cap, caand sta in iarba trebuie sa imi pun ochelarii sa nu il calc pe coada.

 6. gurita

  „…persoane non-umane”, este inventia lingvistica a lui cernea???
  Ce cauta asta in Parlament!!!!! Rusine „cernea”, animalule.

 7. gurita

  N-are legatura cu articolul, dar am o obsesie.
  Fratilor, gaura aia din drapelul Romaniei, care a aparut la „revolutie”, nu cumva a fost o premonitie legata de pierderea a tot ce reprezenta stema Romaniei (pamintul, padurile, sondele, griul…). Ma, da’ prost am fost.

 8. neacsum

  Gurita, nu m-am gandit la asta, dar e o ipoteza care va prinde … altceva nu putea sa insemne. Intrebarea e cine a facut-o primul, Voican Voiculescu, Iliescu, Petre Roman, sau Brucan?

Statistici T5