Lansare lacustră

Categoria Actualitate, Divertisment, Evenimente, Social

bombeu 2

Marţi 29.07.2014 micul Titulescu şi-a lansat barca spre portul Cotroceni . Fără jândari.

Cunoscuţii apropiaţi spun că deşi vremurile au fost ploiase, Ponta a fost în apele lui, la Novaci.

Altii, mai puţin amabili dar la fel de cunoscuţi spun că Ponta  ar pescui în ape tulburi. Din cauza viiturilor, bine înţeles.

El spune însă că după ce va ajunge preşedinte, cineva va intra la apă.

Lansarea la apă a avut loc în Craiova, oraşul Olguţei. Gurile rele spun că privind-o, multora le-a plouat în gură. Nimeni însă nu a îndrăznit să o întrebe ce caută în barca lui Vitoraş.

Este la fel de adevărat însă că odată cu această lansare, pe unii îi trec apele.

“Uaau,ce era să se întâmple”, Ponta era să piardă lansarea propriei candidaturi. Noroc cu Internele care i-au aranjat ploile, să poată pleca cu elicopterul. Casa domniei sale de la Baia de Fier e ok, a avut grijă Mitropolitul cu un sobor de preoţi.

Prevenit din timp de ceea ce se va întâmpla, probabil de finul său Maior, Ponta a venit la Novaci pregătit pentru inundaţii, avea pantofi de lac. Încă nu s-au inventat pantofii de baltă, dar se lucrează la asta. Din surse sigure am aflat că domnia sa ar fi cerut pantofi de crocodil, dar i s-a spus că nu mai sunt crocodili, i-a luat pe toţi Băsescu, pentru lacrimi.

Bucuros nevoie mare că lansarea candidaturii a fost contemporană cu viitura din Gorj, domnul Ponta a promis românilor că dacă va ajunge preşedinte, vom avea parte de alte astfel de evenimente. Iată în sfârşit promisa apocalipsă. Nu degeaba în cuvântul său domnul Ponta a pomenit ceva despre avantajul de a avea un preşedinte ortodox,  despre biserică, cea cu care se completează de minune, pentru că Biserica ne spune că numai Dumnezeu ne mai poate scăpa, în timp ce Ponta ne trimite la Dracu.

Martorii oculari la vizita domnului Ponta la inundaţii afirmă că acesta a venit în faţa lor fredonând “peste răbdări” un cântec al lui Vintilă: “Mă lustruisem, mă lustruisem , mă lustruisem pe bombeu, Păşeam atent, păşeam atent, păşeam atent să nu mă sfarm, Sperând să vină, sperând să vină, sperând să vină Dragnea-al meu , C-o barcă trasă, c-o barcă trasă, c-o barcă trasă de jandarmi. “

După lansarea candidaturii şi fotografiile de imagine, românii au rămas ca de obicei în ploaie.

Nimeni nu îşi face iluzii că se va schimba ceva. Deşi cuvântul de ordine este schimbare până la capăt, la capătul răbdării, toată lumea ştie că apa trece, ia cu ea tot ce au agonisit, doar primarii rămân.

Doar cei 5000 de aplaudaci din Polivalentă, cei mai importanţi oameni din România, speră ca de la anul să le fie mai bine, mergând pe principiul că dacă nu curge, pică.

Asta fuse.

 

 

 

 

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

2 Raspunsuri la Lansare lacustră

  1. daca un astfel de tantalau a ajuns candidatul cu cele mai mari sanse la presedentie suntem vai de capatana noastra

  2. Tantalai suntem noi, cei care il vom vota.

Statistici T5