Putin nu va ataca România- războiul palatelor

Categoria Actualitate, Divertisment, Stiri Interne

 

Pe 18 Septembrie Putin declara că în două zile poate fi în Kiev, Talin, Varşovia sau Bucureşti.

Imediat s-a convocat CSAT-ul care a analizat situaţia. Şeful Statului Major General s-a oferit să îi dea biroul său preşedintelui Băsescu. Ponta a sărit în sus, că acela e biroul lui încă de la interceptările ştiţi voi care. Băsescu a spus că el e rudă cu şeful SMG deci conform principiilor PCR, el are prima opţiune. Ponta i-a replicat că oricum până se decide Putin unde să vină prima oară, au loc alegerile şi el o să fie preşedinte. Băsescu a spus că nu se ştie sigur şi că dacă se supără, declară stare de necesitate pentru vizita lui Putin şi conform Constituţiei pe timpul stării de necesitate nu se organizează alegeri. Ponta a spus că nu poate declara stare de necesitate dacă nu suntem atacaţi, iar Băsescu a spus că dacă se supără el vorbeşte cu un notar, ştie el cu care, iar acesta vorbeşte el cu o firmă rusească, ştie ea cu care, de la care a luat nişte bani şi ei discută cu Putin să  zică  că vine pe la noi prima oară,  aşa ca să poată el să îşi prelungească mandatul până după Anul Nou.

Ponta a zis că nu are curaj să facă asta, Băsescu a spus că a făcut el altele şi mai mari şi nu a păţit nimic şi i-a zis sâc–sâc. Ponta a început să plângă şi i-a spus că îl pârăşte la tata socru. Tocmai când se certau mai tare a intrat Meleşcanu cu o fotografie primită prin curier diplomatic, fotografie luată la o întâlnire privată a lui Puţin. Fotografia redă discuţia privată dintre Putin şi Turcescu acoperit în care Putin îi spunea lui Turcescu, care  de acoperit ce era nu ştia nici el cum îl cheamă că a decis să nu mai vină în România că infrastructura nu îi permite. Când a văzut poza Ponta i-a făcut sâc-sâc lui Băsescu, şi l-a felicitat pe Dragnea. Băsescu a spus că poza nu e reală că aduce el un expert care o să găsească pixelul albastru. Ponta i-a spus că expertul Sobi nu mai este,  Băsescu a început să plângă şi a spus că îl pârăşte lui Kovesi. Ponta a spus că Kovesi ştie tot despre el, că a făcut el altele şi mai rele şi nu  a păţit nimic.  Mai vrea cineva autostrăzi?

putin si gropile

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

4 Raspunsuri la Putin nu va ataca România- războiul palatelor

  1. rãspopitu

    Am citit intro publicatie ca numai tancurile rusesti aflate in Transnistria puse in rand,coloana ar ajunge usor din Tiraspol pana la….Iasi ! Inspaimantator…….

  2. ifrim

    Eu cunosc varianta cu 2 saptamani ca timp de ajungere la destinatie, e important deoarece rusii nefiind suavi,gingasi,delicati iar privirea razboinicului rus nu-mi inspira incedere ,in cele 12 zile diferenta sa pot ajunge via altu itinerariu sa vizitez chipurile Balsoi Teatri,Ermitaju’ ! Si cica ar rechizitiona si ratele din ograzi!

  3. Haeaşo, haraşo gospodin Ifrim. Raţe, gâşte , ceas , palton, ce mai conteayă, important e sa nu plece cu mana goala.

  4. STOPS

    VERE … AI PUS-O e articol de TOP ! Pe 7 oct e ziua lui Putin … atașează te rog aici și tortul meu caricaturistic !http://stops-caleidoscop.blogspot.ro/2014/10/happy-birhday-to-our-big-beary-brother.html

Statistici T5