Doi preşedinţi, aceeaşi boală

Categoria Actualitate, Despre Armata, Opinii, Stiri Interne

 

Doi pensionari stăteau de vorbă vizavi de bolile.. bătrâneţii:

-Măi dragă, tu ce ai vrea să ai, dacă ar fi să alegi între Parkinson şi Alzheimer?

– Bă nu şşşştiu, cred că aş alege Pppparkinson.

– Dddde ce măi dragă?

-Ppppăi mai bine să vărs paharul decât să uuuuit unde am pus sticla! HĂ HĂ HĂ!!!!!

SUFERIMlaFEL

O ştire „de senzaţie”

România Tv a dat „marea lovitură”, a arătat lumii că preşedintelui Băsescu îi tremură mâna. Nici ei nu ştiu care, se tot uită la cucul lui, pardon, la ceasul lui să vadă dacă îi tremură stânga sau dreapta sau are probleme cu ridicatul paharului la ambele mâini. Ce să spun, nu ştia nimeni că Băsescu bea, nici că face mişto de gazetari când nu are ce să răspundă şi le spune ori că sunt ţigani împuţiţi, ori păsărici, ori că a fost beat şi nu a ştiut ce spune, ori că s-a scărpinat în urechea stângă prin urechea dreaptă şi a constatat că între ele nu e nimic… nimic bun pentru ţară. Iar ei, ziariştii, dornici de rating şi de senzaţional pun de fiecare dată botul la glumele lui, aşa cum şi telespectatorii pun botul la ştirile „senzaţionale” care apar exact când trebuie, adică atunci când scade ratingul, dar nu de ţară şi când încep campaniile, dar nu agricole. Aşa s-a întâmplat şi acum, când o televiziune din cele care se închină la un singur Dumnezeu, banul, încercând să acopere un alt subiect cu un agent acoperit şi el, a căutat prin arhivele naţionale şi a găsit 3 secvenţe în care lui Băse îi tremura una din mâini, probabil cea cu care semnase actul de coabitare cu Ponta. Mare eveniment, nu ştia nimeni până atunci că Băsescu bea , nici măcar Elena Udrea. Diversiunea a fost de doi lei, făcută de neprofesionişti, uşor de demontat şi deci de întors împotriva celui care a dat ordin să se scoată repede ceva că arde şi nu are spumă. Numai că televiziştii lui Ghiţă, ghiolbanul nu ciobanul, au cam dat cu băţul în baltă şi s-au umplut de smoală, nu fală, pentru că Băse, băiat deştept, a scos pe piaţă certificatul medical-legal de la vizita efectuată la SMC şi astfel le-a stors lămuia în faţă.

Subiectul  trece, bătaia de joc rămâne

Şi uite aşa, preşedintele echidistant continuă să îşi bată joc de o ţară întreagă, făcând politică şi acoperit şi descopertat, şi călare şi pe jos, şi pe faţă şi prin dos, continuă să fie preşedinte jucător-procuror şi judecător deşi toată lumea spune că ar fi pe moarte, că ar fi pe ducă, că are zilele numărate şi la propriu şi la figurat. Dar vorba olteanului, uite-al dracu că nu moare, tot mai mişcă din picioare.

Ţineţi minte, 3 cuvinte, spunea Dragnea în deschiderea campaniei lui Ponta. Care din ele domnul Dragnea, alea care spun „ Ponta copy-paste minte”?

Boala de incompatibilitate

Spuneam că Băsescu continuă să îşi facă de cap nestingherit şi asta şi pentru că are adversari de categoria 3-4. Dacă Ponta vrea să câştige alegerile negând că a lucrat pentru SIE deşi ştie că este adevărat şi că se poate ca noul Turcescu, domnul Rareş Bogdan să vină şi el cu biblia să îl întrebe în confruntarea finală dacă a lucrat pentru SIE, atunci fie are capul cât bostanul şi mintea cât nuca, fie are consilierii pe care i-a avut şi Geoană când a fost la Vântu. De ce s-ar feri domnul Ponta să recunoască că a fost sub mandat SIE? Dintr-un singur motiv, deoarece fiindcă că ca procuror activ, nu putea să semneze cu serviciile secrete, oricare ar fi fost ele, dar nu e aşa, dulce ca mierea e glonţul patriei, mai ales când aceleaşi servicii, interne sau externe joacă rolul femeii care te ridică şi te coboară. Dacă nu ar fi afurisita asta de incompatibilitate pe care Ponta a folosit-o ca şi Băsescu pentru a scăpa de incomozi, de mult ar fi spus „da domnilor, am lucrat pentru ţara mea şi sunt mândru de asta, dar nu am dat foc la vapoare!” dar ce să faci, incompatibilitatea asta nu te lasă, poţi fi căpitan de vapor-turnător, dar nu şi procuror- „ascultător”. Dar mai e un aspect, dacă ar fi fost ofiţer pe statele SIE şi avea grad ca activ sau are încă, nu avea dreptul să candideze  nici la parlamentare. Aici buba, dacă există, are deja  puroi. Dacă bunicuţa Iliescu a fost între seceră şi ciocan, nepotul Ponta este între ciocan şi nicovală. Probabil că nicovala i-a împrumutat-o colegul lui Mihai Viteazu. Nimic nu se pierde, nimic nu se câştigă, totul se transformă.

Alt preşedinte aceleaşi boli

Şi pentru că tot vorbeam de boli prezidenţiale nu pot să nu constat că există unele boli profesionale încă necunoscute. Domnul preşedinte Dogaru, după unii preşedintele SCMD, are şi el ceva boli prezidenţiale. Nu am să mă refer la cea cu ridicatul paharului, deşi mulţi apropiaţi ar fi în stare să jure că nu îi tremură mâna nici când ridică paharul, nici când semnează notele de plată, nici la disperarea şi încăpăţânarea cu care ţine de tronul prezidenţial deşi a adus sindicatul în aceeaşi stare în care a adus Băsescu ţara, nici la ura cu care îşi tratează contestatarii şi spumele pe care le face când vorbeşte despre ei. Dacă ar fi aici un manelist, ar spune „ se ştieeeeeeeeeeeeeee!!”

Domnul Dogaru mai are două boli prezidenţiale, se crede la fel de neprihănit şi de providenţial pentru sindicat, societatea civilă, naţiune, NATO, omenire, pe cât se crede şi Băsescu pentru PMP, românii de pretutindeni şi Statele Unite ale Europei. A doua este aceea de a crede că orice ar face nu i se întâmplă nimic de aici şi amestecul în politică, deşi legea spune şi pentru unul şi pentru altul că nu au ce căuta prin cartierul ăla. Dar pentru ei legea este făcută pentru a fi încălcată. Unul face poze în tricoul PMP cu Elena Udrea, celălalt face pozne când cu Meleşcanu, Ghişe şi Funar, când cu Ponta, deşi legea 54 la art 2 spune: “Organizaţiile sindicale sunt independente faţă de autorităţile publice, de partidele politice şi de patronate.” Coincidenţă, tot articolul 2 , dar din Statutul SCMD , spune că “ Sindicatul ”Cadrelor Militare Disponibilizate” este o organizaţie sindicală independentă, apolitică, constituită democratic, prin voința exclusivă a membrilor săi, în strictă conformitate cu prevederile Legii 54/2003 ” iar articolul 3 întăreşte: “Sindicatul ”Cadrelor Militare Disponibilizate” este independent față de partidele politice, de organele de stat ale puterii, administrației, justiției, de alte formațiuni ale sistemului instituțional politic precum și de orice alte structuri ale Guvernului României.”

 

Nu poţi să nu te întrebi cât de apolitic şi independemnt este un preşedinte de sindicat, care afirmă cu propria guriţă şi scrie cu propria mână că a acordat sprijin electoral unor candidaţi şi că a bătut palma cu un partid sau cu reprezentanţii acestuia promiţând “ajutorul profesionist în contracararea acţiunilor lui Traian Băsescu împotriva candidatului la prezidenţiale Victor Ponta.”

Iată cum sună întregul comunicat:

“miercuri, 15 octombrie 2014

Comunicat

In ziua de 14.10.2014 au avut loc discutii intre reprezentantii PSD si reprezentantii legitimi ai SCMD, nominalizati la pichetarea din 13.10.2014.

Reprezentantii PSD au promis ca vor sprijini rezolvarea pozitiva a Proiectului Legii pensiilor militare de stat, solicitand in schimb ajutorul profesionist in contracararea actiunilor lui Traian Basescu impotriva candidatului la prezidentiale Victor Ponta.

Pentru ultima oara, ajutorul nostru a fost acordat. Asteptam rezolvarea promisiunii de mai sus pana la data de 1 noiembrie 2014.

PRESEDINTELE SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU”

În materialul de mai jos, îl puteţi asculta pe acelaşi preşedinte de sindicat Dogaru Mircea spovedindu-se ca Turcescu, cum a luptat el pentru Meleşcanu cum a bătut palma să adune semnături pentru el, dacă este de acord cu pretenţiile lui. Faptul că domnul Dogaru vorbeşte despre CNSC şi Alternativa Naţională nu are nici o valoare nici morală, nici juridică, pentru că ambele denumiri sunt înregistrate la OSIM, aşa cum am demonstrat, de către domnul Dogaru în numele SCMD. Domnule. s-a umplut ţara de agenţi acoperiţi. Boală grea. Mame, nu vă lăsaţi copii să se facă preşedinţii că se îmbolnăvesc numai de boli netratabile, ca să plagiez un clasic încă în viaţă.

ALTERNATIVA NATIONALA STRANS SEMNATURI EMISIUNEA DANA GRECU 24.10.2014

http://sindicatulcmd.blogspot.ro/2014/10/comunicat.html

http://www.in-cuiul-catarii.info/2014/10/04/avatarurile-lui-dogaru-si-sindromul-lipitoarei-7594

 

 

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Un Raspuns la Doi preşedinţi, aceeaşi boală

  1. STOPS

    Salve digitale vere,
    Pe facebook,voi posta prin amabilitatea pitorească a lu nea Goe varianta actuală … ÎN CAZ DE EBOLA CITEȘTE PE VERSO !