Pe aici nu se trece, se zboară

Categoria Actualitate, Divertisment, Politica, Stiri Interne

MITRALIERE DE LEMN
România dotează armata germană
Armata germană este luată la mişto în presa naţională, pentru că la o aplicaţie NATO în Norvegia a folosit cozi de mătură pe post de ţevi de mitraliere. Doamne în ce situaţie se găsesc nemţii! Ceea ce nu a vrut să spună presa germană, ca să nu se facă de tot de râs, este că cozile de mătură erau făcute din lemn românesc. Atât ar mai fi trebuit să se afle, că Germania a apelat la România pentru dotarea Panzerelor. Oricum datoria Germaniei faţă de România creşte. România a tăiat atâtea păduri încât a dotat şi Parlementul şi ministerele cu cozi, dar de topor. Dacă începe un război, cu cozile de topor din conducerea ţării, se face o brigadă…… artistică de toată frumuseţea!

Putin si Romania
Samaliot mişto zburaet
Unele agenţii de ştiri au menţionat faptul că aviaţia rusă a început să se plimbe prin spaţiul aerian Românesc. Ete floşc ! Această ştire nu ar fi chiar nouă, domnul Duşa spunea asta de acum2 ani, dar atunci vorbea de obiecte zburătoare neidentificate, apoi de faptul că acestea totuşi nu ar fi intrat în spaţiul românesc, doar se uitau aşa cu coada ochiului, căci brava aviaţe română le prindea pe radar şi le .. arăta obrazul. Acuma nu mai e nevoie să ascundem că suntem la pământ cu aviaţia, dimpotrivă, politica cere să ne plângem cât mai mult şi să dăm vina pe ruşi că nu au intrat în NATO şi nu şi-au dezvoltat aviaţia ca noi. Ruşine domnule Putin, ruşine! Prin anii 67 şi 89 Rusia a încercat să trimită tancuri prin spaţiul românesc, dar doi patrioţi români le-audat Niet! Acuma ar fi vrut ei ruşii să vină şi cu tancurile, dar un grup mai mare de patrioţi români au ţinut cu dinţii de drumurile noastre care nu au mai fost reparate de prin 67 aşa că Putin nu a vrut să rişte să îşi strice tancurile. Sâc Sâc domnule Putin, da ce credeai tu, că noi suntem proşti să ne facem autostrăzi ca să vii tu cu tancurile?

nebo-m
Tancuri nu, avioane nu, scuturi…
NATO a intrat în fibrilaţie. Cică ruşii, nu vor să stea cuminţi şi se apucă şi ei de instalat radare şi scuturi. Supăraţi pe români că au inceput să scuture Deveselu, ruşii, aceşti indivizi roşi de invidie au trecut la instalarea unor radare cărora le zic ei NEBO-M, ce nume aiurea, ca şi Chibiny, care cică ar detecta şi dronele care survolează Siutghiolul, şi zburătoarele hipesonice, şi rachetele şi cred că şi loviturile plecate din racheta lui Muguruza, că Halep în ultimul timp dă numai trasoare. Ei acuma e treaba lor, dacă nu au ce face, să scuture, dar de ce aşa multe? Nu puteau să facă şi ei ca noi, doar un radar şi gata? Ai dracu muscalii ăştia să fie ei mereu mai în faţă, dacă noi facem un radar ei fac zece, dacă noi vindem un Kalaşnikov, ei vând un milion. Dar i-am bătut la MIG uri. Să fie ei sanitari, nu au căzut atâtea MIGuri la ei câte au căzut la noi. Păi ajunsesem la un moment dat să se laude ţăranii că au arat cu MIG-ul. Mureau ruşii de necaz că ei nu ştiuseră la ce erau bune avioanele lor. Le-am luat faţa! Şi în curând o să arăm şi cu F-16, că au fost aduse gata îmbătrânite, numai bune pentru agricultură. Asta da strategie … agricolă.
http://www.enational.ro/news/politica/mircea-dusa-vede-ozn-uri-319481.html/

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

8 Raspunsuri la Pe aici nu se trece, se zboară

  1. de pe forum scris de boul roman

    Adica rusii ce vor pamant ca industria a facut-o praf UE si absolut toate guvernele formate din masoni, alogeni si alte starpituri tradatoare de tara .Bun deci rusi vor pamant ca sunt sigur ca pe noi nu vreau .Asta ziceti voi .Problema e ca acum corporatiile straine din vest [Ba chiar si Gazprom] jefuiesc cu salbatiicie toate bogatiile tarii care acum nu mai apartin populatiei coloniei actuale ci sunt concesionate corporatiilor pana la epuizare. ‘Concesionate”e doar un cuvant ca sa ocoleasca Constitutia ca toti ceilalti politicieni si chiar ca CCR . Acum vad ca corporatiile perciunatilor Chevrom ,Gazprom si OMV injecteaza tot felul de substante toxice in pamant si apa pentru furtul gazelor de sist pe 70% din teritoriul national cu aprobarea guvernului supus masonerie si amerlocilor contra ceva spagi.Acum intreb si eu ca prostul .Ce sa faca rusii cu un teritoriu poluat cumplit in subsol, cu munti defrisati de paduri si cu resursele naturale epuizate de toate tarile care controleaza aceasta colonie ? Or venii rusii sa depolueze pamantul si apa otravite de corporatiile criminale Chevrom Gazprom si OMV si ca sa mute niste rusi aici ? Ma indoiesc .Vestea proasta e ca ca poluarea criminala actuala din subsol facuta de corporatii e definitiva si nu exista solutii de refacere . Vestea buna e ca nu cred ca rusii ne mai vor pamantul dupa trecerea Chevron in special..

  2. răspopitu

    Și zborul este tot o…trecere!!!

  3. ifrim

    @Zimbrul roman! Din comentariul d-stra deduc ,ca politicienii nostri folosesc tactica de lupta a strabunilor impotriva vrajmasului aceea de parjolirea holdelor,otravirea fantanilor,contracarand activitatile logistice uzuale ale pizmasului „cu materiale din zona”.Asadar reusind dainuirea peste veacuri cu tactici strabune rezulta ca si noi ne v,om regasi peste sute de ani in paginilile Cuiului Catarii!Daca oamenii se zbat pt. supravietuirea semintiei noastre iar d-stra criticati inseamna ca a,ti pactizat cu dusmanul!

  4. Dan

    Treziti-va Chevron nu paraseste Romania ba din contrs injecteaza mai multe substante toxice in subsol ,Vedeti cutremurele de suprafata care nu au nici o legatura cu Vrancea cum sunteti mintiti de 2 an

  5. răspopitu

    @Dan….când vă veți fi trezit din somn și „aburul”visului se va risipi,veți constata realitatea….Chevron,pa!

  6. Victor

    Si ce daca pleaca poluatorii Chevron[da nu pleaca cainele de la macelarie] ca mai sunt 22 de firme care fractureaza la noi in colonie.Colonie fara stapan sau cu stapan criminal ..

  7. Victor

    Forarile din Banat au ajuns la stratul cu arsenic si au otravit apa( panza freatica).Acum au plecat dar ne-au lasa apele otravite.

  8. Victor

    Un orologiu sună noaptea jumătate.
    Iar la Poarta Alba, cine cine bate?
    – “Eu sunt, bună maică, fiul tău dorit;
    Vin de la Codrutza si ma-ntorc rănit.
    Soarta noastră fuse crudă astă dată:
    Psd-ul fuge, oastea-i sfărămată.
    Dar deschideţi poarta… Mortii mă-nconjor…
    Coldea suflă rece… Spagile ma dor!”
    Tânăra blonduţă la fereastră sare.
    – “Ce faci tu, copilă?” zice Coana mare.
    Stringind din zabrele la geam a ieşit
    Şi-n tăcerea nopţii astfel i-a vorbit:
    – “Ce spui, tu, străine?Victor e departe;
    La Bruxelles, la Londra, mii de franci împarte.
    Eu sunt a sa mumă; el e fiul meu;
    De eşti tu acela, nu-ţi sunt mumă eu!
    Însă dacă cerul, vrând să-ngreuieze
    A mea agoniseala şi să mă-ntristeze,
    Crudul tău suflet astfel l-a schimbat;
    Dacă tu eşti Victor cu adevărat,
    Apoi tu aice fără şpaguinta,
    Nu poţi ca să intri cu a mea voinţă.
    Du-te iar la Coldea! Pentru spaga mori!
    Şi-ţi voi da si contul, cel cifrat cu sfori!”

    parodie dupa Bolintineanu de
    cristian sima