Intrebare Mircea Dusa si Gabriel Oprea – Pensii militare 09 martie 2015 pg. 2

3 Raspunsuri la Intrebare Mircea Dusa si Gabriel Oprea – Pensii militare 09 martie 2015 pg. 2

  1. adela

    Respect si Dnei Anghel, singura care se mai intereseaza de viata militarilor pensionati. Atat cat poate si ii permite si pozitia de senator. Dar cu cine sa colaboreze? Cei care au puterea nu vor sa cheltuiasca pe pensiile miltarilor, se zbat pentru bugetele personale. Rusine sa le fie si sa nu aibe parte de banii pe care ii fura.

  2. alma

    NICIODATA, e raspunsul clar. Ce a facut-o vreodata? A fost un fas electoral atunci si gata. Ce? vrem si bani? Habar nu aveti cu ce tradatori si hoti aveti de-a face…..

  3. grig

    Ce mai așteptăm, stimați camarazi de la acești ,,trădători și vânzători de neam și țară,,! Aceste lichele nu fac altceva decât ceea ce a făcut și fosta metresă, a piratului, adună chaș de peste tot de unde pot realiza para-ndărăt, depun în conturi afară și se gândesc cum să fugă….cam atât….nu îi mai enumerăm sunt arhicunoscuți și legați între ei, fără să țină de vreo ideologie, ideologia lor, țelul și scopul lor în viața asta : -îmbogățire, -jaf; -spolierea statului; -umilirea poporului român ! Într-un cuvânt ,,tâlhari/violatori/criminali,,.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici T5