Săptămâna preşedinţilor

Categoria Actualitate, Opinii, Politica, Stiri Interne

Iohannis la Coral
Săptămâna care a trecut a fost a preşedinţilor. Mai mici , mai mari, actuali sau foşti aceştia au simţit nevoia să se evidenţieze cu ceva, să arate cine este ce vrea ei şi ce le poate mintea. Să încep cu primul, cel mai mare din parcarea numită Românistan.
Iohannis şi plecatul pe jos
Preşedintele Iohannis, pentru că este preşedintele cel mai mare şi este încă în funcţie a simţit nevoia să iasă la rampă de două ori. Prima oară, pe tema … acuzaţiilor lui Ponta. După ce făcuse ca trenul expres pe motiv că Ponta ar fi insinuat ceva legat de o firmă austriacă şi un lobby făcut la Cotroceni -dar fără a învinui practic cu ceva administraţia prezidenţială- şi a ameninţat cu organul Helvig şi trimiteri în judecată, domnul Iohannis a terminat ca o amărâtă de mocăniţă după ce Ponta i-a servit şi numele deputatei PNL care se zbătea pentru binele austriecilor şi a declarat că de fapt nu îl mai dă în judecată, pentru că… nu a avut dreptate, investigaţia SRI a arătat că a minţit-ceea ce dacă ar fi aşa nu ar fi o noutate la Ponta, trebuie să recunoaştem. Ceea ce nu înţeleg eu este de ce – dacă SRI i-a demonstrat că Ponta a minţit, domnul Iohannis nu îl acţionează în instanţă, pentru că se lăuda că îl face praf, spală prin justiţie cu el, face scandal până la Obama şi mai sus. Până la urmă domnul Iohannis a făcut ce a făcut tatăl cowboyului, adică a plecat pe jos, pentru că i s-au dezumflat muşchii şi chiar i s-a părut lui că Ponta a şi-ar fi cerut scuze într-un fel. Penibil domnule Iohannis.
Iohannis şi fuduliile
La fel de penibil a fost şi la următoarea întâlnire cu Ponta, la marea proslăvire a Decalogului Evreiesc, unde s-au adunat toate oficialităţile Românistanului să discute despre religie şi legislaţie. Acolo cu cipilica pe cap Santa Klauss iarăşi a şuirerat ca locomotiva la cocoaşă pe motiv că Ponta a luat cuvântul înaintea lui. Bineînţeles, dacă Ponta ar fi vorbit după el, Klauss s-ar fi supărat că a fost el pus să vorbească primul şi uite aşa fiţe de primadonă uitată în backstage. La bookfest însă a fost în elementul lui şi acolo nu a uitat să ne spună cât de mult a însemnat pentru viitorul României doamna Iohannis, fără de care probabil nu ar fi câştigat alegerile. Mi-o şi închipui pe prima doamnă profesoară cum dădea like-uri zi şi noapte pe FB ca să aibă cu ce se lăuda bărbăţelul şi să intre şi el în cartea recordurilor cu ceva că altceva nu ştiu ce ar fi putut face sau a făcut în campanie. Are românul o vorbă cu fudulia care i se potriveşte sasului de minune.

Apropo de lansare, domnule Iohannis lasaţi-o mai uşor cu scrisul că vă ia lumea seama. Unii se întreabă dacă mai faceţi şi altceva prin Cotroceni, când nu sunteţi plecat în vizită, iar alţii se întreabă ce o să mai faceţi când o să rămâneţi fără imunitate ca Băsescu şi ajungeţi la editura „Zăbrele”, că epuizaţi subiectele şi acolo nu o să mai aveţi ce scrie.
Zegrean şi decalogul
Dacă tot am vorbit de evenimentul de la Templul Coral, merită amintit cuvântul preşedintelui CCR deja celebrul domn Zegrean, cel care ridica în slăvi cel mai infam sistem juridic din lume pentru faptul că dă posibilitatea unui magistrat să răstălmăcească legile cum vrea el. Cuvântul infam este totuşi bând pentru un sistem în care din start într-un proces  acuzatorul stă lângă judecător iar apărătorul lângă acuzat, stabilind din start două poziţii nefireşti care nu se regăsesc în nici o altă justiţie oricât de totalitară ar fi.
Dar să revenim la eveniment. Cu toată greaţa pe care o simt când mă gândesc la unele decizii şi fapte ale venerabililor de la CCR unele dintre ele deja luate în discuţie de media şi unele foruri ale magistraţilor, trebuie să admit că cuvântul domnului Zegrean pe marginea Decalogului a fost magistral. Introduc aici citat din discursul său pentru că merită popularizat. Intră la rubrica AŞA DA:
„Cinsteşte pe tatăl tău şi pe mama ta – cine o fi tatăl tău, când fecundarea este făcută in vitro? – Cine o fi mama ta, când ai fost purtat în pântece de o mamă surogat? – Dar dacă tatăl tău este un barbat şi mama ta este tot un bărbat?

Să nu fii desfrânat este cea de-a şaptea poruncă – Păi în ziua de astăzi, domnule Zgonea, statele se forţează să adopte legi ale desfrânarii pentru că se vorbeşte tot mai des despre legea prostituţiei.

Să nu ridici mărturie mincinoasă împotriva aproapelui tău – sigur că mărturia mincinoasă este pedepsită de toate legislaţiile, dar delaţiunea… suntem martori dintotdeauna a delaţiunii şi au practicat-o oamenii cu mare plăcere”.
Magistral rechiziotoriu stimabile, la adresa unor farisei care vin să dea lecţii de morală, să vorbească despre cele sfinte în timp ce promovează, votează şi scot legi care îşi bat joc de ceea ce scot pe gură.
Uite, pentru că tot se discuta la Centrul Evreiesc Coral despre cele sfinte, ce prevăd cărţile sfinte ale evreilor şi probabil că cei care au onorat cu prezenţa lor acel eveniment probabil că acceptă şi aplică:
“Baba Mezia 114a-114b: „Non-evreii nu sunt oameni. Doar evreii sunt oameni.”
-Choschen Ham 266,1: „Un evreu poate păstra orice găseşte şi aparţine unui Akum (non-evreu). Că cel ce întoarce proprietatea pierdută la non-evrei păcătuieşte împotriva Legii prin a creşte puterea infractorilor Legii. Este vrednic de laudă, totuşi, să întorci proprietatea pierdută dacă este făcut să onoreze numele lui Dumnezeu, cu alte cuvinte, dacă faci aşa, Creştinii vor ridica în slăvi pe Evrei şi îi vor privi ca pe oameni onorabili.”
-Kerithuth 6b pagina 78, Jebhammoth 61a: „Doar evreii sunt oameni, non-evreii nu sunt oameni, ci vite.”
-Libbre David 37: „Dacă un evreu va fi chemat să explice orice parte din cărţile rabinice, va trebui să dea doar explicaţii false. Oricine va viola această lege va fi omorât.”
-Abodah Zara 26b: „Chiar şi cei mai buni dintre non-evrei trebuie să fie omorâţi.”
-Sanhedrin 57a: „Când un evreu omoară un non-evreu, nu se va aplica pedeapsa cu moartea. Ce fură un evreu de la un non-evreu poate păstra.”

Şi astea sunt doar câteva spicuiri din cărţile celor ce se consideră discriminaţi.
În final, felicitări domnului Zegrean.

Apropo, aş vrea să văd atâtea „personalităţi” prezente şi la activităţile musulmanilor din România, sau ale Adventiştilor de ziua a şaptea, Martorilor lui Jahova sau mai ştiu eu ce alte religii sau culte că doar toate sunt egale nu?
Băsescu şi groapa lui Ponta
Un alt preşedinte dar fost, domnul Băsescu, s-a făcut şi el simţit prin reproşuri la adresa domnului Ponta. Domnul Băsescu este supărat pe Viorel, că este mai bun la săpat decât el că este prea ocupat cu săpatul gropii sale şi vezi doamne nu mai are ochi pentru propria groapă. Nu este adevărat, sunt destui care pot confirma că Băsescu este un „sapeur” de excepţie, nu este aşa domnule chestor, numai că acum domnul Băsescu nu mai are deasupra buncărul numit imunitatea şi nici serviciile şi justiţia care să îl acopere la loc, aşa că aude din ce în ce mai acut şi mai clar loviturile de târnăcop ale lui Ponta şi oamenilor lui. Ele erau şi pe vremurile coabitării dar nu se auzeau, zgomotul era bruiat şi prelucrat de băieţii lui Opriş şi Coldea. Oricum domnul Băsescu poate sta liniştit, fiecare preşedinte de limba lui piere, pentru că toţi preşedinţii de partid vorbesc aceeaşi limbă şi de ea vor pieri.
Doamna Gorghiu şi moţiunea
Doamna Gorghiu, cea care spune că este preşedintele PNL aşa cum domnul Duşa spune că este ministrul apărării, împinsă de la spate de Iohannis căruia i se pare că PNL nu mişcă în front şi ia atitudine decât împotriva propriilor membri, vrea moţiune de cenzură şi o vrea pe tema atât de dragă domnul Iohannis, votul din diaspora. Nu numai că subiectul este de doi bani şi nu va suscita nici măcar interesul ziarelor, gen Can- Can sau Click, dar arată şi că Iohannis şi protejata sa nu au mai evoluat din Decembrie 2014 şi cred încă că diaspora a salvat România. Rupţi de realitate, tributari ai unor şabloane, ei nu înţeleg că odată vede naşul păsărica finei şi că nu mai pot prosti românii a doua oară pe tema votului din afara graniţelor mai ales pentru că tot românul ştie că aşa cum s-a reuşit acumularea a un milion de lik-uri în campanie, se pot strânge şi voturi aşa că votul prin corespondenţă nu este altceva decât o imensă posibilitate de fraudare. Să citească dosarul EADS să se convingă ce poate face tehnica modernă. Dar doamna Alina a împrumutat de la Iohannis nu doar subiectul ci şi stilul arogant. Atenţionată de domnul deputat UDMR Marton Arpad că UDMR nu va susţine moţiunea, Alinuţa anunţă că ea nu discută cu pigmeii, ea discută doar cu preşedinţii, de la Iohannis în sus. Asta ne arată că doamna Gorghiu are şi ea fudulii ca şi Iohannis. Adriene nici nu ştii cât de mulţi au fudulii. Moţiunea nu va face altceva decât să arate înfumuraţilor că nu au unanimitate nici în cadrul propriului partid pentru că dacă votul va fi secret mulţi liberali vor vota împotriva moţiunii, cu tot sprijinul noului USL. După USL- PSD Ponta- Tăriceanu acum avem şi un USL –PNL Blaga-Geoană. S-a umplut Românistanul de uslaşi. Apropo, nea Mircea, atenţie, ţi se pregăteşte ceva!
http://www.apologeticum.ro/2009/12/talmudul-evreiesc-demascat-o-carte-ce-prolifereaza-crima-rasismul-si-pedofilia/
http://www.ziare.com/ccr/judecatori/discurs-surpriza-de-la-seful-ccr-nu-pentru-homosexualitate-fecundarea-in-vitro-si-prostitutie-1364745

http://m.b1.ro/stiri/politica/scandal-intre-pnl-si-udmr-gorghiu-daca-liderii-udmr-considera-ca-dreptul-de-vot-pentru-romani-nu-este-o-tema-importanta-ma-simt-jignita-112350.html

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

5 Raspunsuri la Săptămâna preşedinţilor

 1. maxim

  Si ce se dorea de la aceasta marioneta jos hanis?

 2. Ucraina,Baze militare, Big Brother, Chevron si RMGC.

 3. ionel

  Din pacate dle Neacsu,de 26 de ani suntem condusi de tradatori,hoti,impostori,iar noi cei multi,tacem…..

 4. ionescu

  S-a dibuit un nou procedeu si mai bun de fraudare….cel electronic,cred ca are potential mare.Ungaria se aude ca ar fi trecut la cartile de munca pe suport de hirtie dupa ce le trecusera pe suport electronic,oare de ce?!

 5. Liviu

  Am recitit de curand o carte despre perioada 1938-1945, „Ion Antonescu si Garda de Fier ” . Voi reda una din vorbele pline de adevar ale conducatorului statului roman : ” Jidanii, masonii si comunistii vor distruge Romania”. Fara nici un comentariu ….

Statistici T5