Întoarcerea lui Ponta Vodă Turcitul

Categoria Actualitate, Opinii, Politica, Social

ponta Turcitul
Presat, dar fără presă
Victor Ponta s-a întors la Cotroceni. S-a întors aşa cum a plecat, aproape pe furiş, fără fotografii şi presă, acea presă care află când i se pun cătuşele unui găinar dar nu ştie când vine sau pleacă din ţară premierul. Nu că aş fi vrut să îl văd în cârje dar prea este vândută media asta de doi bani care numai interesul public nu îl serveşte. Când îi aud pe diverse posturi tv pe “marii” realizatori de emisuni spunând cum se luptă ei pentru a informa corect societatea, parcă îl aud pe Oprea vorbind de interesul naţional. Nici o diferenţă între ei şi renumitul patriot vopsit. Nici o diferenţă între papagalii de la tv şi cei care îşi expun penele  la Wimbledon la 40 grade Celsius, numai ca să fie remarcaţi şi să mai şocheze cu ceva. Când nu te mai poţi lăuda cu ciocanele te lauzi cu galoanele.
Nu e bine nici aşa nici aşa
După ce a fost certat că nu vine acasă, că a lăsat ţara de izbeşişte iar el stă cu cracii în sus prin Istanbul, că a fugit de DNA şi de demisie, iată că acuma Ponta este scopit pentru că a venit, că s-a făcut bine prea repede, că nu au apucat să îi destabilizeze partidul şi că nu a apucat Oprea să mărească şi pensiile parlamentarilor după ce a mărit salariile preşedinţilor şi premierilor. Probabil gândea domnul ospătar că îşi majorează propriul ciubuc, cine ştie. Deci căţeii au sărit să latre dar fără să muşte, la Ponta pemtru că a venit prea repede, ei sperau ca până vine să poată cineva să dărâme tot. Nu ştiu dacă erau şanse, dar acuma s-au cam diminuat.
Şansa lui Orban
Domnul Ludovic Orban spunea că singura şansă a lui Ponta este să îşi dea demisia. Singura şansă să ce? Eu credeam că spune că singura şansă a PNL să preia guvernarea ar fi să îşi dea Ponta demisia. Este penibil cât de impotent poate să fie PNL-ul, fostul mare partid care acum 3 ani, când nu se lipise de pleava din PDL, se lupta cot la cot cu PSD-ul pentru locurile în parlament şi primării, iar acuma efectiv milogeşte o majoritate de la partidele cele mai infecte din istoria României aşteptând ca DNA-ul, preşedintele Iohannis, Oprea, Ponta însuşi sau poate chiar soldaţii americani să îi pună şi pe ei la guvernare. Absolut penibil şi umilitor. De fapt nici nu poţi cere boaşe unui partid care este numai jumătate bărbat pentru că unul din vicepreşedinţi nu este Papa Ioan este Papa Alina. Cu aşa conducere, de unde virilitate?
Iataganul lui Oprea
Am văzut la TV cum a fost întâmpinat la sosire domnul Ponta. Apropo, mi-am adus aminte că spunea că nu va veni nici în cărucuior, nici în cârje, dar l-am văzut sprijinindu-se în oarece scule şi  nu ştiu dacă erau cârje sau suliţe. În schimb am observant că a fost întâmpinat cu Plumb şi ..iatagane, pentru că ce avea Oprea în spatele finului, nu era un amărât de pumnal, era un ditamai iataganul chiar dacă mascat sub colţurile gurii. Acuma înţeleg de ce tot trage Oprea de colţurile gurii în jos când vorbeşte: să nu se vadă iataganul.
Îngrijorarea lui Băse
Fostul preşedinte Băsescu, după ce s-a plâns de casă, de salariul prea mic, a şi primit de la Oprea, vasalul său fidel cel care este în stare să pupe mâna şi fundul oricui, chiar şi acoperit de lignit, numai să îi cadă o stea pe umăr, s-a dat la Ponta pe motiv că vrea să facă moschei în România. Cu ce sunt mai periculoase moscheile decât bisericile cu Crucea lui Bphomet nu ştiu. Cert este însă că s-a trezit şi el acuma să facă pe patriotul şi să vorbească de ameninţările islamului când până acum vorbea de ameninţările mogulilor şi cedarea de suveranitate. Bineînţeles, vaietele lui au găsit ecou, nu cât ar fi dorit, dar încă mai avem moderator tv care i se inchină. Problema este că semnalul lui Băsescu nu a prins acolo unde ar fi sperat el, adică la partenerul strategic deşi toată lumea s-ar fi gândit că acesta o să ia foc. Cum adică, partenerul strategic îşi aduce armatele aici iar noi încurajăm religia “duşmanilor“ mondiali? Dar ce, care e problema? Irakul nu mai poate hrăni luptătorii Statului Islamic pregătiţi, instruiţi şi organizaţi de fratele strategic. În plus, deja s-a prins lumea că România trimite armament în Irak pentru membrii acestor grupări, mai ales de când oficialii irakieni au dat cărţile pe faţă aşa că dacă nu mai putem exporta armament “teroriştilor” arabi instruiţi de SUA, e mai bine să îi aducem pe ei aici să se instruiască în bazele americane şi cu ocazia asta am scăpat şi de învinuirea de trafic de armament. Ingenios nu? După închisori CIA pentru “terorişi” o să facem şi baze militare şi moschei cu ajutorul aceloraşi parteneri strategici, că e din ce în ce mai rău să fie aduşi din Irak, sunt  prea multe filtre non americane pe drum. Aşa că nene Băse, nu ai nimerit-o,  Ponta nu s-a legat la cap aşa că a vrut el, cum nici Ţifras nu s-a pus contra Germaniei aşa că a vrut el. Mai studiază, mai studiază şi ai grijă că ai putea fi prins între Merkel şi Obama şi o să îţi iasă hăhăitul pe nas. Apropo, cine crede că americanii şi-au tras baze în România de dragul românilor,  e picat de pe lună. Unde aţi văzut soldaţi americani să apere altceva decât interesele americane? Unde? Aşteptaţi încă puţin şi veţi vedea cum înfloresc investiţiile americane în zonă, cum se vor exploata brusc zăcăminte declarate epuizate, cum vor fi “ naţionalizate” firme non americane şi “retrocedate” partenerului strategic, cum vom deveni o forţă de muncă ieftină pentru firmele strategice prietene cu pază americană la poartă. Atenţie la zona Cincu este de importanţă strategică pentru partenerul strategic.
Tradiţie respectată
Întoarcerea lui Ponta o fi fost ea .. un pic forţată faţă de cât îşi planificase personal să mai huzurească prin Sarai, dar nu este întâmplătoare, este necesară intern şi extern. România va juca un rol major, aşa cum spuneam de mult, în jocurile politice zonale şi menţinerea celor doi poli interni unul la un palat şi unul la altul este nu doar acceptată ci chiar necesară, aşa cum pe vremuri sultanii, când puneau un domnitor în scaun, ţineau un contracandidat ori la Edirne ori la Istambul, başca o beizadea-două la “studii”. Nimic nu s-a schimbat de atunci. Am fost suntem şi vom fi o sursă de miere aur şi sare, fete pentru serai şi carne de tun pentru războaie. Cine îşi face iluzii şi crede în “bătăliile interne”, refacerea partidelor, în lupta împotriva corupţiei şi sprijinul extern american sau german pentru însănătoşirea vieţii politice româneşti, drimează, ca să mă “cosmopolitesc” şi eu. Nici unul din cei care au făcut şi fac jocurile prin România nu are nici un interes să ne ridicăm, lor le place să ne ştie aplecaţi, căzuţi, umili şi neajutoraţi, învrăjbiţi şi dezorientaţi, săraci şi disperaţi. Numai aşa ne pot stăpâni. Nici Băsescu, nici Ponta, nici Iohannis nu au făcut altceva decât să facă jocurile celor care i-au pus şi menţinut la putere.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

5 Raspunsuri la Întoarcerea lui Ponta Vodă Turcitul

 1. dumitru

  Va urmaresc de ceva vreme si apreciez in mod deosebit realismul celor scrise, chiar daca articolele te umplu de ura, in acelasi timp de neputinta de a nu putea face ceva pentru schimbarea starilor de lucruri din Romania.
  Normal ca cei din noul PNL abia asteapta sa-l dea jos pe Ponta, pentru ca doar aceasta este „ecsența” politicii : ciolanul, poate , poate mai are ceva carnita pe el.
  Deci, ne-am lamurit si cu Iohanis.Ce si-au spus stapanii de sclavi: daca tot s-au scarbit romanii de unul ca Basescu, hai sa le dam pe unul car nu spune nimic, dar face numai ce ii spunem noi.
  Personal chiar ca nu mai am nicio speranta cu privire la revenirea la normal.
  Chiar daca voi fi acuzat ca sunt nostalgic, regimul de dinainte de 1989, mai facea si cate ceva pentru mase si aveau si oarece coloana vertebrala.
  Specimenele de azi la putere sunt mai ceva ca cei din regimurile fanariote.
  Multa sanatate!

 2. @Dumitru
  Nu de ura ar trebui sa ne umplem ci de furie, este cu totul altceva, acea furie care te scoala de pe fotoliu si din fata gratarelor si a sticlelor cu bere si te trimite in fata Parlamentului, a palatelor vandutilor si te tine acolo pana ii vezi pe toti in genunchi .

 3. luminita

  dle neacsu , aveti coloana vertebrala , dar ca dvs nu prea mai sant , acum sant cu gandul numai dupa bani , tara lor este acolo unde au depus averile furate , daca iesim pe strada , credeti ca le pasa? va inselati , am iesit in 89 si am ramas tot in strada dar fara tara ,au vandut-o la fier vechi asa ca acum in afara de lupta lor pe putere altceva nu e , eu ma intreb cum este sa ai un salariu de 22000 r , doamne fereste si astia acii pe pamant nu pe luna ,, asa ca……

 4. Vladi Mir

  Permiteti sa inchin si un gand pios pseudogeneralului Gabriel Oprea, aflat in rolul principal in thriller-ele de mare success personal: “Viata ca o spaga”, si “De la locotenentul izmana, la … politicianul indispensabil”.
  Pornit de la doua-trei perechi de ciorapi de trupa, date pentru a scapa de un serviciu de revelion, trecand prin fripturelele demascate la T.V. de Gral. Lucian Ionescu, luate pentru oarece inlesniri nemeritate, cu legea pre lege calcand in bulibaseala pensiilor
  si umilirea pensionarilor militar, mituind pe te miri cine cu grade,titluri, functii si alte sinecuri militare nemeritate, inclinand balanta politichiei dambovitene, dupa cum vrea muschii si interesele lui meschine, dand mai zilele trecute spaga inca 50 de procurori nou nouti inaltei “doamne” Katusa Kovesi, ca doar, doar o mai tine si dosarul lui la rece, mituind in stil grosier primii 48 de mari demnitari din capul statului, incepand cu marele patriot cotrocenian care isi tine mana pe portofel, cand romanii sunt indemnati sa se destepte, pentru a-si putea plati impozitul aferent celor 6 case procurate pe baza lipsei de ghinion si terminand cu imaculata samariteana Livia Stanciu, pentru a-i putea plati datoria Marianei Rarinca, netrebnica nerecunoscatoare pe care a gazduit-o timp de 6 (sase) luni intr-un stabiliment de lux al statului, ……………….
  Aceasta RUSINE NATIONALA care si-a ales ca rampa de lansare Armata Romana, scapa deocamdata nepedepsit, fapt pentru care va mai polua mult si grav apele atat de involburate ale vietilor noastre de zi cu zi.
  Sa speram ca intre timp sa se gaseasca cineva care sa-i inventarieze faradelegile mari si mici si sa le incadreza in prevederile codurilor justitiei romane, pentru a i se intrerupe traiectoria infractionala, printr-o judecata si o condamnare pe masura raului facut noua tuturor.

 5. ionescu

  Inainte era un Lup.Acum este o HAITA.Romania se pare ca are soarta unei femei frumoasa si bogata.De aici va las imaginatia sa lucreze……………

Statistici T5