Apel către preşedinte

Categoria Actualitate, Despre Armata, Opinii, Politica, Stiri Interne

Domnule Preşedinte

1. Vă rog să ne explicati în baza cărui articol din Constituţie, premierul României este desemnat cu consultarea străzii sau a ONG-urilor.

2 Cine va stabili  şi pe ce criterii, care sunt OGN-urile de largă reprezentativitate, cum se va face selecţia şi ce faceţi cu românii care nu se simt reprezentaţi de nici unul din aceste ONG-uri care sunt cunoscute de regulă ca organizaţii de spionaj mascat.

3. Cum veţi selecta pe reprezentanţii străzii pentru consultări fără a îi discrimina pe altii ?Sa fie doar din Bucureşti? Dar celelalte orase nu au dreptul la reprezentare?

4. CINE V-A DAT IDEEA ASTA CREAŢĂ SĂ FACEŢI UN EXERCIŢIU DE „POPULARITATE IEFTINĂ?

5. Atenţie mare, sunteţi consiliat prost, faceţi numai gafe. În opinia mea şi a altor oameni cu capul pe umeri, sunteţi depăşit de situaţie, nu stiţi cum să faceţi să multumiţi protestatarii, fără a nemulţumi clasa politică fără de care nu puteţi sta în scaun, să îi trimitetţi acasă, şi aţi decis să le promiteţi că îi băgaţi în seamă dar nu ştiţi nici ce să le spuneţi, nici cum să le spuneţi.

6. Unele din cererile protestatarilor, chiar daca sunt corecte, sunt imposibile în acest moment şi chiar în viitorul apropiat, dar dumneavoastră nu ştiţi cum să o spuneţi pentru că nu îi simţiţi, cum nu îi simte cu adevărat nici un politician.

7. Încetati să mai fiţi fals, se simte, se vede şi irita, aşa cum adrenalina generată de frică irită animalele, câinii . Riscaţi să fiţi „muşcat”.

8. Atenţie la cel care se prezintă drept reprezentantul societăţii civile, fost preşedinte de sindicat, fost manipulant de profesie, fost linguşitor al lui Oprea şi Ponta, fost profitor al relaţiilor socrului său cu Ilie Ceauşescu, fost istoric, fost colonel. Dacă încă nu ştiţi despre cine e vorba, întrebaţi serviciile, este produsul lor. Acest om reprezintă doar interesul lui personal şi al celor care îl folosesc.

9.Dacă sunteţi în căutarea unui premier deştept, curat, pregătit, necorupt, bine intenţionat, vă sugerez un nume, RADU GOLBAN.

Apropo, vedeţi că mai avem un incendiu. Aşteptaţi să vedeţi ce e şi acolo, poate cele două incendii au legătură şi acţionaţi în cunoştinţă de cauză, nu vă pripiţi de dragul popularităţii sau de frica mulţimii.

PS:

Dacă serviciile au refuzat să vă spună cine este reprezentantul societăţii civile la care mă refeream mai sus, vă pun la dispoziţie un document care circulă pe internet. Nu ştiu dacă documentul e autentic, dar datele din el sunt reale, asta vă poate spune şi domnul  Oprea.Bănuiesc că încă vă mai  frecventează.

Să auzim numai de bine, dar am mari dubii.

Întrebare: Ce faceţi cu Diaspora, nu o consultaţi, aţi găsit o altă jucărie, mai mare sau mai aproape de cămaşă?Nu e bine domnul preşedinte, nu e bine ….

Nota Dogaru

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

12 Raspunsuri la Apel către preşedinte

 1. DOMNU PREZIDENT MIHALACHE a luat act 🙂

 2. 1. Eu inca astept (si ma mir ca nu s-a intamplat deja!) ca primarul Brasovului sa-si dea demisia! Si comandantul ISU Brasov. Si ca DNA sa se implice!
  2. Daca eram in locul lui Iohannis (da’ nu pot ca eu vorbesc mult) faceam astfel: intrebam cate grupari, curente de opinie … se manifesta in strada; mi se spunea – 7; atunci sa aleaga 5 pentru intalnire. De ce? Asa se face! Vazui la TV delegatia – eu credeam ca Monica Macovei va sta prima in flancul drept da’ ma-nselai! Scuze!
  3. La o tara condusa in bascalie … la ce te-ai astepta?!

 3. Cumpara vreo 3-4 pachete de Carpati fara … ca anunta presedintele reluarea discutiilor pe saptamana viitoare. Si dupe aia inca una … si tat ase!

 4. Basaru

  Un bun prim ministru ar fi Oreste.

 5. Sau Mircea Badea, ca si asa i-a vandut ma-sa sacunele si nu mai are pe ce sta acasa. Iar prinde bine un fotoliu de premier. Ne intalnim la jumatate.

 6. Sau Mircea Badea, ca si asa i-a vandut ma-sa scaunele si nu mai are pe ce sta acasa. Iar prinde bine un fotoliu de premier. Ne intalnim la jumatate.

 7. Murphy

  Marine, daca tot ai inceput sa le dezvalui trecutul la pomanagiii astia facuti ofiteri(sau avansati la apelul bocancilor), te rog sa-i prezinti si adevaratul C.v. al magarului cu patru stele numit si Oprea!

 8. @Murphy
  Ceea ce imi ceri dumneata este o munca la care nu cred ca as indrazni sa ma inham, nu stiu daca voi avea timpul necesar.Poate unul din baietii care intra la studii, se vor apuca de o „lucrare” stiintifica cu acest subiect si in felul asta mai scapa si de ceva luni de puscarie. Altfel, e greu, un singur om nu poate cuprinde toate faptele de vitejie ale veselarului.Pot insa sa iti spun ca pe vremea cat era responsabil pe la Agat, aducea cafele ofiterilor cu grad superior si functii mari prin armata. La un moment dat unul i-a spus: ” Domnule capitan, nu trebuie sa va deranjati, nu am nevoie sa imi aduceti cafeaua. Oprea a raspuns lasand colturile gurii in jos, adica decis si hotarat: „dumneavoastra, nu, dar eu da.”

 9. liviutz

  imi poate spune cineva, care a vazut mai bine, daca presedintele klaus a trecut prin spatele consilierului asa zis prezident mihalache, ca sa ajunga la scaunul sau de negocieri? mie mi s-a parut ca asta a fost drumul, iar daca asa e, nu ma mir, vai de noi, nici macar atat nu au rezolvat, protocolul…

 10. JOJO

  OPINIA MEA LA CARE AM DREPTUL CONFORM CONSTITUTIEI ROMANIEI, deocamdata bpana cineva ma va obliga sa semnez vreun angajament de OMERTA ca in colonie se poate intampla si asta , este ca: PRESEDINTELE ASTA ESTE O MARIONETA REPREZENTATIVA A CELOR DIN SPATELE LUI , BLAGA, FLUTUR, OLTEAN, ANASTASE care inca este in c maternitate dar va reveni pe cand vor trebui trecute ilegal legi in parlament, apoi deabia ORBAN, GORGHIU, etc dar bagati la inaintare spre inselarea poporului de altfel prost, credul, las si bombanitor usor de manipulat, ex STRADA pana a picat PONTA si guvernul. Lansez o supozitie daca nu cumva COLECTIVUL a fost provocat sa cada acum guvernul dar s-a ajuns cam departe pt ca a fost scapat de sub control. Nenorocitii aia vor fi trecuti la victime colaterale pt ca la cata ura si rautate au in ei mafiotii care tremura dupa putere ii cred in stare. Ce ziceti?

 11. Nu stiu exact ce gandeste, insa probabil ca a fost votat doar pentru faptul ca oamenii tacuti au in general planuri marete sau macar se gandesc la ceva si apoi vorbesc. Sunt dezamagita de prestatia sa in pozitia de presedinte, poate ca tacerea l-a acaparat incat sa nu poata sa faca ceva in situatia tarii. Cred ca cineva trebuie sa ia initiativa, dar nu stiu cine ar putea.

 12. GIM

  Nu cumva „politica” a ramas in „armata”, din timpul lui Ceausescu si astfel, in ultimii 26 de ani s-a inregistrat „un salt inainte”, de la „lectii” la „directive” politice? (avand in vedere faptul ca si azi, cetatenii confunda PSD cU PCR, din multe puncte de vedere)

  http://www.in-cuiul-catarii.info/2015/11/24/scrisoare-deschisa-ministrului-apararii-nationale-si-domnului-mihnea-motoc-10192#comment-38276

Statistici T5