Da’ de ce nu!?

Categoria Divertisment

Cioban

Văzui azi la televizor, pe toate canalele, marea viermuiala de la Parlament, aia legată de adunarea ciobanilor. Sincer sa fiu, așa cum îmi cunosc eu poporul în mijlocul căruia am trăit pana la aproape saij de ani, ma așteptam să fie mult mai mulți … și din diferite paturi sociale! Dar asta e! E bine și așa!

Văzui și agitația vânătorilor … Ii înțeleg perfect! Adică, ei de ce nu!?

De ce doujdemii de fete și băieți pot sa dea jos un guvern … care a mai făcut și câte ceva, comparativ cu precedentele … și doua – trei mii de vânători sa nu poată schimba câteva articole din Constituție (de exemplu!) sau din alta lege!? Care e problema!? Mai ales ca ei au și „Jipuri 4×4”!

Ma neliniștește profund lipsa din scandalul media a crescătorilor de albine … tot pe acolo se preumbla și ei, nu-i așa?

Părerea mea sincera este ca, dacă erau cumva implicați și pescarii amatori … de la șes (sau colecționarii de timbre) … atunci da, ieșea bine din prima!

În încheiere am un PS.

Văzui, după mulți ani, scoasa „în dispozitiv” Poliția Călare. Am o nelămurire … Așa trebuia din punct de vedere operativ sau asta vrea să fie numa’ așa … un apropou?

Adică … voi doar cu măgaru’ dar noi … uite! Ditamai calul pur sânge! De la stat!

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

4 Raspunsuri la Da’ de ce nu!?

 1. neacsum

  Ma nene Tavi dar tare greu mai esti de cap. Ce nu intelegi si care e problema? Traim intr-o tara democrata si fiecare protesteaza cand vrea el. Probabil ca aia calare au venit chemati de domnii de la SRI care au interceptat iste mesaje intre Ghita și Jiji:

  ”-Ghita: Nea Jiji, am auzit ca umbla unii cu fitile acolo impotriva staulului nostru.

  -Jiji:Da mai, unii cu pusti.
  – si ce vor?
  -Sa va buleasca.
  – Pai de ce?
  – Ete branză… asa…
  -Bine nea Jiji, lasa ca venim noi la Bucuresti da stai sa ne trotilam sa ne facem curaj.
  -Pai nu veniti?
  -Ba om veni daca-i musai. Cate calupuri sa aducem?„

  Aici semnalul s-a bruiat si baietii lui Helvig nu au mai auzit nimic, probabil ieșise Jiji din 4 G că la Ghița la munte mergea strunga.

  Acuma baietii de la analiza au luat textul l-au decodat si fuga la sefu care il citi :

  ”Ghita: Nea Jiji, am auzit ca au ajuns transfugii cu fitilele in campusuri si vor sa atace statul de drept.
  Jiji: Da, niste pusti, dar jihadisti.
  -Si ce vor de la noi?
  – sa ne-o…. bip bip.
  – Pai de ce?
  – Vor ”cascaval”.
  -Bine, lasă că venim si noi la București si le aducem. Ei cu fitilu, noi cu trotilu.
  -pai veniti odata.
  Venim cate calupuri de tritil sunt necesare?”

  In urma analizarii textului decodat s-a ajuns la concluzia ca va avea loc un atentat cu bambe si de teama ca jandarmii sa nu fie muscati de cainii ciobanesti, jandarmilor li s-a spus sa incalece. Unii au inteles, si s-au suit pe cai, altii au inteles ca trebuie sa ii incalece pe ciobani si s-au pus pe ei cu bastoanele. Asta e …

 2. Vladi Mir

  Domnilor colonei si daca …
  Si daca ciobaniada asta a fost o miscare „spontana” facuta pentru a se duce dracu’ si ultima farama din credibilitatea Parlamentului Romaniei, atata cata mai era. Si asta pentru ca suveranul braNconier imobiliar Falus Werner Haloimas von Girofar sa-si satisfaca pe langa pohta ce-a pohtit-o cu guvernul „miau” si pohta ce-o pohteste cu parlamentul „hau”.
  Uitandu-ma, cand, unde si mai ale CUM s-au legat „intamplarile”, fara sa fiu predispus la scenarite, mintea mea, multa, putina, atata cata mai este, acolo ma duce.
  Ani de zile am fost „tine cal” al Planului instiintarii si aducerii cadrelor la alarma. Asa ca, in cunostinta de cauza, trebuie sa recunosc ca sub acest aspect, mineriada in blana de oaie, a fost organizata absolut profesionist si s-a derulat la parametri maximi, mult peste posibilitatile limitate ale unei bresle de oieri!
  Despre desfasurarea „protestului”, am aceleasi cuvinte de „lauda” …

 3. pontonieru ion

  Domnule, inca-i bine. Inca-i bine bine! Ia sa vrea cei condamnati (ca sa nu le zic altfel) fosti si actuali sa-si puna un guvern al lor. Guvernul fostilor condamnati penal. Si atunci sa vedeti: indemnizatii, despagubiri, pensii speciale, locuinte si terenuri de, ca pesecutati in tara lor si alte dracii ca mintea le merge. Ce credeti ca este de ras, nuu, nu suntem departe. In tara aceasta totul se poate.

 4. octavian martin

  Ca toate sunt „spontane” … asta e clar! Da’ nu imobiliaru’ dirijeaza „planul aducerii la alarma” … si el e numa’ un ofiter cu numar de la OM. Ca n-are studii!

Statistici T5