Ştirea anului : Francezii angajează rromi în lupta antiteroristă

Categoria Actualitate, Divertisment, Stiri Interne

la furat
Surse care doresc să îşi păstreze anonimantul declară că vizita lui Iohanis în SUA nu este una pur personală, acesta a fost învitat pentru a semna un nou acord strategic cu CIA. Se pare că politica Europei şi a NATO în privinţa rromilor se va schimba radical.
Ministrul de interne francez Bernard Cazeneuve a trimis prin Ambasada Fraţei la Bucureşti scuze oficiale pentru politica anterioară a Franţei vizavi de ţiganii din România, pentru faptul că i-a trimis în două rânduri în România, anunţând totodată că a iniţiat o OUG prin care va schimba Constituţia Franţei – după modelul românesc – că va declara ţiganii cetăţeni ai Franţei de la naştere, calitate ce se va transmite tuturor membrilor de familie indiferent de culoarea ochilor. Aceştia vor fi scutiţi de taxe şi impozite, vor primi castele şi conace în împrejurimile marilor oraşe şi vor fi declaraţi cetăţeni de onoare Mangla cum Fraude. Mădălin Voicu a fost declarat Consul al Franţei pe viaţă şi va guverna împreună cu Amiralul Nelson Mondialul până la bătrâneţe.
Toate aceste măsuri au fost luate ca urmare a reclamaţiilor primite la sediul Ministerului De interne Francez din partea a numeroşi cetăţeni repatriaţi din Siria, Irak şi alte state arabe, care au declarat că le-au fost furate centurile cu exploziv din staţiile de metrou, din pieţe, autobuze, din toate zonele aglomerate unde doreau să le declanşeze. Cetăţenii respectivi, mulţi dintre ei recunoscuţi ca membri ISIS dar şi agenţi acoperiţi CIA, au reclamat faptul că ceea ce li s-a întâmplat nu poate fi permis într-un stat civilizat, că nici nu au apucat să se încheie la centuri că au simţit că sunt mai uşori. Alţi au declarat că exact când voiau să declanşeze încărcăturile au constatat că nu mai au telefoane, mai ales că acestea erau de ultimă generaţie, aşa cum le primiseră la plecarea din campusurile turceşti. Nici un cetăţean arab care poartă ruscac sau un bagaj mai voluminous nu se mai simte în siguranţă în Franţa ca de altfel în nici o ţară europeană.
Drama membrilor ISSIS şi a refugiaţilor este cu atât mai gravă cu cât datorită neîndeplinirii sarcinilor de serviciu unii dintre cei care au rămas fără obiectul muncii au fost demişi din “funcţii” numiţi trădători, învinuiţi că au pactizat cu inamicul prin telepatie şi condamnaţi exemplar chiar şi fără probe, tot după model românesc, dar în ţările de origine. Din această cauză toţi cetăţenii care au suferit în urma activităţilor ţiganilor români au decis să se plângă şi ONG-urilor româneşti care au participat la întâlnirea cu preşedintele Iohannis, pentru a forma un alt guvern de pirocraţi, urmând să ia măsuri împotriva făptaşilor care să fie judecaţi de doamna Guseth.
Şi asta nu e totul, cetăţenii respectivi s-au plâns că nici femeile lor nu sunt în siguranţă pe străzi, au început să le dispară celebrele Burka- întinse la uscat pe sârmă în curţi şi pe balcoane- cu care ţiganii îşi acoperă feţele când atacă la pont. Ţiganii prinşi la furat au spus că nu fac altceva decât să pună în aplicare legea votată în 2004 care interzice burka, ziua, în locurile publice. Arăboaicele nici nu mai ies pe stradă, iar cele care ies, cum aud în spatele lor cuvintele “ alo, fata, fata, singurică?” îşi ridică fustele şi fug de le scapără călcâiele.
La rândul lor copiii arabi din cartierele de profil nu se mai pot juca cu kalaşnikovurile că se şi trezesc fără ele.Copiii rromi, profitând de faptul că nu pot fi închişi, fură kalasnikovurile teroriştilor arabi încă de  mici, când aceştia  abia învaţă să tragă cu ele prin curţi. În final teroriştii au declarat că se vor plânge forurilor europene şi ale ONU deoarece trăiesc într-o continuă teroare, nu mai pot merge în siguranţă pe stradă, nu mai pot aprinde şi ei nici măcar o petardă mai ales acuma de sărbători, că se trezesc şi fără brichete cât ai zice peşte.

 

România a fost declarată Ţară Non Grata de toate organizaţiile teroriste din lume, nici un membru al acestora nedorind să fie cazat nici măcar pentru o noapte în locurile repartizate de doamna Merkel şi Iohannis, mai ales de când Klingonianul poporului a declarat că închisorile din România sunt lagăre de exterminare. Aceştia au înaintat o scrisoare deschisă domnului Ciorbea şi ministrului Justiţiei rugându-I să declare întreaga Românie lagăr de exterminare, pentru a nu prinde repartiţie în România.
În urma acestei noi situaţii, Parlamentul European a decis să anuleze toate sistemele de securitate electronice de la graniţele UE, mai ales că softurile oricum sunt penetrate şi blocate de hackeri şi să înfiinţeze o brigadă mobilă de ţigani care să fie amplasată la graniţe unde se formează cozi (acestea vor fi formate tot după modelul cozilor de la graniţele româneşti, farmacii şi casele de sănătate) pentru a crea condiţii de lucru cât mai aproape de cele reale. Ţiganii vor opera după proceduri tradiţionale care vor fi apoi implementate în toată Uniunea Europeană. În felul acesta costurile se vor diminua, ţiganii vor opera gratis, având posibilitatea să păstreze obiectele “confiscate” pe care apoi le vor vinde în porturile greceşti şi turceşti noilor refugiaţi.
Aceleaşi surse spun că şi concediul preşedintelui Iohannis în SUA nu ar fi tocmai aşa de nevinovat, acesta fiind chemat pentru a se stabili cum se poate implementa acest sistem şi în traficul de armament,deşi există o puternică opoziţie din partea producătorilor de armament în special români, care spun că dacă se va aplica acest sistem şi se vor vinde aceleaşi arme care apoi vor fi furate şi revândute, ei vor da faliment. Dar Iohannis a fost chemat şi pentru a ajuta la depistarea celui care a furat cătușele, un pistol negru de tip Sig Sauer, o stație radio de tip APX6000, o geantă Patagonia neagră, o legitimație Secret Service – numărul 1266 și un dispozitiv de stocare de date USB unui agent al serviciilor secrete ale SUA. Degeaba a declarat Iohannis că el nu ştie bine nici româneşte darămite ţigăneşte, nu a fost crezut.

 

Surse din Casa Albă au afirmat că România nu va mai avea preşedinte până nu este depistat hoţul, dar încă nu s-a plâns nimeni de această măsură, mai ales că SUA are oricum ambasador în România aşa că nici nu o să se simtă lipsa.
Guvernul Soloş a anunţat că va amâna cu un an decizia de aplicare a măsurii, deoarece bancherii încă nu au decis dacă măsura îi avantajează sau nu.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

6 Raspunsuri la Ştirea anului : Francezii angajează rromi în lupta antiteroristă

 1. Vasile

  D-le Neacsu,
  Buna, am ras cu lacrimi!

 2. COL(R) CIUPERCA COSTEL

  NEA MARINE MI-A PLACUT MULT CE AI SCRIS–ESTI DESTEPT SI LA OBIECT CA TOTDEAUNA!SA FII SANATOS, SA FII MEREU INFORMAT SI SA NE SCRII CIT MAI MULTE DESPRE HOTII IN EXERCITIU,DESPRE POTAILE POSTDECEMBRISTE !!LA MULTI ANI CU SANATATE SI BUCURII !!TRAIASCA ROMANIA ETERNA!

 3. Iulian

  Tiganii vor fi cazati, cumva, in casele de pe Riviera franceza, ale romanilor ce au furat?
  Nu de alta, dar la indicatia DNA acestea pot fi recuperate rapid!
  Aviz domnilor B, V, P….si doamnelor……, nu dam nici initiale, caci deh, sunt doamne!
  Sau nu?

 4. One

  Guvernul mason a lui Soros a atacat la CCR pensiile speciale.Slugile perciunatilor imbuibatii de la CCR au primit ordin sa taie la toti pensiile speciale ( exceptie chiar ei magistratii care sunt ”speciali” pentru ca ei hotarasc pentru prostimea lasa) .Oricum pentru militari nu-i nici o paguba dupa aparitia OUG 57.

Statistici T5