O IMAGINE PENTRU TRECUT, PREZENT SI VIITOR

Categoria Actualitate, Opinii, Stiri Interne

O IMAGINE  CARE FACE CAT 1000 DE CUVINTE SI 10000 DE PROTESTE

VIITORII PENSIONARI CU PENSII NESIMTITE

Chiar şi numai pentru aceste activităţi, merită să cerem pentru SGP Meritul Militar . Pe 24 Ianuarie cu această imagine să cerem acordarea ordinului Meritul Militar pentru colegii noştri mai mici în grad.

Pe pagina de facebook a  MApN această imagine este prilej de mândrie, din nou armata slugareşte şi face munca companiilor care încasează banii iar ministerul se poate lăuda că face ceva pentru conducerea de partid şi de stat. Iată textul:

„În sprijinul populației din zonele afectate de viscol și zăpadă”

Armata României este pregătită să intervină în sprijinul populației, cu militari și mijloace tehnice, în funcție de evoluția situației în teren.

Forțele și mijloacele Ministerului Apărării Naționale destinate intervențiilor vor putea executa misiuni de evacuare a persoanelor, deszăpezirea căilor de comunicații, deblocarea autovehiculelor, evacuarea medicală terestră și aeriană.”

Asta în timp ce prin OUG 57/2015 domnul ministru şi politicienii au lovit cel mai mult în cei care acuma îi scot din rahatul alb. Este nu doar cinic ci pur şi simplu NEDREPT şi dezonorant.

Oare când i-a trimis în şut, domnul ministru a ştiut că oricât ar da la lopeţi şi oricât sânge îşi vor vărsa în Afganistan  aceşti  militari, pensia lor va rămâne tot la 65% pentru că nu au nici prime de comandă nici salarii de merit şi nici Ordinul Meritul Militar  să îşi mai rotunjească pensia ?

Să îi spună cineva domnului Motoc,  că aceşti militari nu lucrează nici la 40% din capacitate şi nici nu îşi fac treaba doar 65%,  cât primesc pensie.

SĂ VĂ FIE RUŞINE DOMNILOR DIN CONDUCEREA MApN!

ÎNGHIŢI-V-AR ZĂPADA, BATE-V-AR VISCOLUL, DEGERA-V-AR DEGETELE CU CARE ŢINEŢI PIXUL CU CARE SEMNAŢI ASTFEL DE HOTĂRÂRI!

 

Autorităle raportează cu mândrie că au luat toate măsurile şi au blocat drumurile, au pregătit încă din vară  indicatoare care anunţă că drumul e blocat, au închis şcolile, armata e la muncă, situaţia e sub control, acuma pot pleca liniştiţi să îşi petreacă perioada prin Dubai.

drum-inzapezit-viscol

Cetăţenii sunt sfătuţi să nu se deplaseze decât la muncă, treaba lor cum, dar dacă sunt prinşi de viscol o fac pe răspunderea lor,  guvernanţii au anunţat pe toate canalele că nu recomandă deplasarea pe vremea asta.

Tembelii de la tv, reporterii lui peşte prăjit de pe teren, în loc să meargă la primari şi să îi întrebe de ce nu au curăţat drumurile cu firmele pe care le-au plătit din banii cetăţenilor, merg pe stradă şi îi întreabă pe oameni de ce au plecat de acasă. Te doare bulbul rahidian. Doamne, cât ne mai suporţi?

 

https://www.facebook.com/mapn.ro/?fref=photo

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

9 Raspunsuri la O IMAGINE PENTRU TRECUT, PREZENT SI VIITOR

 1. ION BALTOC

  Ce mai este DE SPUS? ATAT 1

 2. mrv

  Deszăpezirea se va face intre 65% si cel mult 85% …!!!

 3. calin

  @mrv – dezapezirea se va face 100%. Soldatul asa stie sa-si faca treaba! Chiar daca sufletul lui plange…si lacrimile inghetate nu-i vor fi intelese niciodata de cei din turnurile de fildes. Macar talpa tarii sa inteleaga ce se intampla…cred ca obosit si ea, e ratacita…

 4. CATE NU AM FACUT IN CARIERA DE MILITAR>ANUL,,1985″prin,AGENTI FIIND,anuntat.Ne-am prezentat,launitate.Culmea garniturile erau trase,in spatele unitatatii.Plecata-mi in mai..cu trupa in BARAGAN,,,la munci agricole.Am prasit sute de ,,Ha”cu brvii soldati.Am,irigat,am adunat balotii,in urma,treerisului.CULMEA<<<Am ajuns la recoltarea ,,,FASOLEI DE CAMP"Treze-amdetasamentul la ora00.3 la 004 eram in tarla.daca era luna eram ferice.Dupa ora 008 era insuportabil.In octombrie,misiunea a fost indeplinita.Grosul greutatilor,noi eram < conglomereaza toata planificarea in cateva, saptamini.liniste pace.Din zori si pana-n zori trageri,conduceri,tactica timp noapte

 5. Col.(r.) Vladimir Nussem

  Se facea ca trei catelandrii, obositi de atata zbenguiala, sa stea de vorba pe marginea drumului.
  – Eu, cand voi fi mare ma voi face arhitect. Pentru ca sa avem si noi, in sfarsit, niste cotete facute in cunostinta de cauza. Zise primul.
  – Ei, eu cand voi fi mare ma voi face medic veterinar, ca si stirpea noastra canina sa fie ingrijita de unul care stie cum e sa fi caine.
  – Dar tu ? Fu intrebat cel de al treilea, aproape intr-un glas, ma rog, latrat, de ceilalti doi. Acesta, ingandurat, le raspunse apasat.
  – Fratilor, eu, cand voi fi mare, ma voi face OFITER !
  – ?!
  – Pentru ca vreau sa duc o O DEVARATA VIATA DE CAINE !
  ………………………………………………………………….
  Si domnule Ababei, cred ca nici bunul Dumnezeu nu mai stie de cate ori mi-am spus bancul asta in lunga si (re)simtita mea cariera ostaseasca !!!
  O zi buna !

 6. Iulian

  Am discutat telefonic, intr-o noapte de iarna grea…din Botosani, cu un Lt. trimis in misiune si in al carui TAB a nascut gravida pt care fusese trimis!
  A spus atat: …am facut si eu ce am putut! (bine ca avut in TAB si un medic)
  La 05.00 un Slt., asa cum ii ordonasem, a sunat sa raporteze misiune indeplinita si ca ramane cu plutonul la scoala din comuna!
  L-am intrebat: primarul v-a dat ceva sa mancati, un ceai, o tzuica fiarta? (actionau independent de aproximativ 18 ore)!
  Raspunde Slt.: Nu ne-au dat nimic, caci dorm probabil, aici e bezna totala!
  -Eu…sublocotenente, daca ai vana, maine sa-i transmiti ca il fute-n gura de nemernic, col. Mares de la armata, caci el a solicitat si a garantat conditiile minime pt voi!
  Crunt, dar asta-i tara mea!
  Caz autentic….posibil ca cei doi ofiteri sa citeasca si pot confirma!
  Ce sa va mai spun?
  Acum cativa ani, la o inundatie, un neispravit de prefect/OLT cerea armatei interventie cu elicoptere, barci cu motor, salupe…..etc!
  La analiza cazului, apa avea maxim 60 cm, el iesise spre inundatie dar nu-si expusese SUV la pericol!
  Am mers militarii din Bg. 2I.Us. Craiova si ceva din Caracal…..sa-i indeplineasca obiectivul politic si sa raporteze el, care nici nu stia bine ce-i acolo: Nu am probleme, le-am rezolvat!…..cu cine si cum cretinule?

 7. apevistul

  Da, vad ca postacii sunt foarte aprigi in comentarii, dar sa-i vad ca pe 24 ianuarie vor fi la fel sau, ca de obicei, niste mielusei. Stiu, atat dl. Neacsu cat si altii, doresc o manifestare pasnica dar se vor alege cu tacerea politicienilor sau promisiuni uitate imediat. Acesti ministri din „guvernul meu” nu merita mila, trebuie declansata o noua revolutie, scosi din barlog si dati cu capul de pereti, altfel… 65%.

 8. Isi fac datoria militarii ! Dar guvernantii si parlamentarii ???

Statistici T5