Tot răul spre bine

Categoria Actualitate, Divertisment, Opinii

zidar
Mă înscriu voluntar
Ungaria vrea sa tragă gard la graniţa cu România. Si cine o opreşte? Sunt câteva sute de ani bune, de când urmaşii lui Atilla au cam uitat pe unde au graniţele. Vorba cuiva aflat pe cai mari, „a trebuit să” năvălească arabii, ca să vadă şi hunii unde le e graniţa. Nu ştiu dacă va plânge vre-un românaş că şi-au tras ungurienii gard, dar dacă tot vor să fie protejaţi eu le recomand să îl facă dincolo de Tisa, ca să aibă şi şanţ de apă pentru siguranţă, cam cum se făceau cetăţile când au apărut ei pe aici, atraşi sau chemaţi probabil de Amalasunta, un fel de str-stră- stră bunică la puterea 10 a Angelei Merkel. Mă angajez voluntar la clădirea gardului cât mai înalt posibil şi fără porţi, care va înconjura nu doar graniţa de Est ci toată Ungaria, ca să se simtă vecinii noştri in totală siguranţă şi să nu îi mai deranjeze nimeni. După asta, poate da Dumnezeu un alt Potop, voi fi liniştit.
Simona Halep are probleme cu nasul
Simona Halep, cea despre care unii spuneau că ar trebui să poarte drapelul României la deschiderea jocurilor olimpice, a început anul în trompă. Mai bine spus cu trompa defectă. După ce renunţase la un turneu prin Australia spunând că vrea să se pregătească pentru Australian Open, „singurul turneu care îi lipsea” de pe lista marilor eşece, a intrat cum numai ea ştie în turneu şi solidară cu Nadal a dat bună ziua şi a plecat. După turneu, când toţi aşteptau să vadă ce vrăji sau scuze a mai scornit Simona, ne vine mai întâi un miros de cloroform din partea tatălui care ne spune că Simona este suferindă şi va suferi o intervenţie chirurgicală. Nu m-a mirat, după fiecare ieşire de genul acesta sau de câte ori începea prost un meci, Simona apărea cu câte ceva legat, pansat, bandajat şi toate amatoarele de Mica Mireasă începeau să lăcrimeze. Presa s-a sensibilizat şi a început să o căineze şi de data asta, ori oarbă, ori orbită şi cu memoria în pioneze. Oricum e bine că a ieşit şi tatăl eroinei în media, pe mama o cunoşteam din reclamele la tigăi, acum îl cunoaştem şi pe tata, probabil va face reclamă la Drujbe în viitorul apropiat. Dar tot de la Dedeman. Una peste alta, după ce am crezut că are cine ştie ce probleme pe la tendoane, aducători, ridicători sau împleticiţi, aflăm că de fapt Simona vrea să îşi facă o banală operaţie de deviaţie de sept. Aşa da, mi s-a părut mie că e ceva în neregulă cu nasul ei încă de când a refuzat să joace în Fed Cup cu Canada. Domnul Ciomu, domnul Ciomu, nu puteţi să o operaţi dumnevoastră, că mie mi se pare că e prea mare trompa.
Casa Albă umblă cu cioara vopsită
Aflu că într-o nu ştiu care ţară, într-un nu ştiu care stat, ar exista un preşedinte corupt, plin de bani. Cică Adam Szubin, subsecretar al Departamentului Trezoreriei responsabil de Combaterea terorismului şi infracţiunilor financiare, a declarat într-un interviu acordat BBC, că Statele Unite îl consideră „corupt” pe Vladimir Putin, iar Casa Albă abia a  aşteptat această declaraţie ca să spună că este de acord, chiar dacă nu a întrebat-o nimeni cum nu l-a întrebat nimeni nici pe Adam. Bun şi? Are domnul respectiv atribuţiuni pe linia combaterii corupţiei în Rusia sau mai nou a devenit şi Rusia „partener strategic” al SUA, ca nu spun cine şi vor să îi planteze lui Putin o Koveşiskaia pe la DNA-ul rusesc?Hai să fin oameni serioşi, mi se pare mie că unii în lipsă de alte activităţi sau ca să abată atenţia de la bârna lor, ne arată paie. Păi după ce te-ai confruntat cu asasinarea lui Kennedy, Watergate, Monicagate şi alte porţi spre asasinate, corupţie şi desfrâu, să vii acum şi să spui că eşti de acord cu afirmaţia că Putin este corupt, mi se pare de un amatorism copilăresc. S-a terminat opiul în Afganistan sau petrolul în Irak şi nu mai au ce face americanii? Dar ce părere are domnul Szubin sau Casa Albă despre Băsescu? Este corupt sau nu? Dar despre traficul cu armament?Dar despre închisorile CIA din Europa? Dar despre interceptările telefoanelor şefilor de stat europeni de către serviciile secrete americane? Dar despre Iohannis, ce spune Casa Albă, are case luate pe declaraţii false sau nu? Domnilor, ori lăsaţi cioara, ori lăsaţi vopseaua. Să vă amintesc şi de Wikileaks? Ajunge, ciocu mic că nu suntem veniţi cu pluta. Nu că l-aş simpatiza pe Putin, dar dacă tot vorbiţi despre corupţie, aveţi grijă de a voastră, că ce se întâmplă în actuala campanie pentru prezidenţiale, este de tot râsul. Se uită lumea pe CNN şi se bate cu palmele pe burtă.

 

Ilie de la UNPR
Ilie Năstase a intrat în campanie electorală. După ce acum un an plângea că Iordănescu a mai primit o stea şi el nu, după ce s-a cocoţat pe arenele Wimbledon ca un papagal colorat în ţinuta de ceremonie ca să vadă lumea câte stele are el pe umeri, după ce a trecut de la PC la UNPR sperând că fabrica de generali de carton Oprea îl va milui şi pe el cu încă o stea,  în lipsă de popularitate, văzând că şi în tenis i se cam pierde urma, riscând să fie detronat de Simona Dedeman, Nasty a trecut la ofensivă şi îşi expune nemulţumirea faţă de Arena Naţional. Acum a descoperit şi el, că până acum nu ştia, că e ceva cu acoperişul acela şi că Mircea Sandu şi Oprescu ne-au cam mâncat banii, mai întâi cu gazonul, apoi cu plafonul. Domnule, ce civic a devenit generalul de când a dat mâna cu interesul naţional. Şi cu cât patos cere el să i se dea banii înapoi. Bineînţeles că cererea este retorică, oficial nu va cere şi nici nu va primi nimic înapoi, dar nu strică să mai ştie lumea ceva de el, mai ales că uite, campania electorală a început –neoficial – şi va trebui să candideze şi el pe undeva. În plus, nu este rău să mai abată atenţia lumii şi spre fapte bune ale UNPR , mai ales de când „interesul naţional” a captat interesul DNA. Dă-i înainte Iliuţă, nu te lăsa. Ca mâine mai pică o stea.

Merkel pedepsită
Pe surse :
După ce a avut probleme cu o serie de ţări Europene pe marginea cotei de imigranţi, după de a fost aspru criticată chiar de unii cancelari de landuri şi este din ce în ce mai izolată chiar în interiorul propriului partid, Angela Merkel se pare că va fi aspru sancţionată şi de Parlamentul European. Întrunit în secret Boardul European a decis să o sancţioneze pe doamna Merkel, toţi membrii căzând de acord asupra acestei decizii. S-a discutat mult pe marginea sancţiunii şi până la urmă cu majoritate de voturi s-a decis ca Angela Merkel să meargă să participe la aniversarea lui Florin Piersic şi să îl aibă ca translator pe Iohannis. Măsura a fost respinsă de Iohannis care nu a înţeles cine va fi pedepsit Merkel sau el şi a declarat că dacă se va pune în aplicare măsura, el îşi dă demisia din funcţia de preşedinte. Auzind asta, Băsescu a declarat că îi pare rău de Angela Merkel, o simpatizează încă de pe vremea când tinerii PD îi dedicau ode, dar dacă trebuie trebuie, el a respectat întotdeauna măsurile UE, chiar şi când a fost vorba de cedare de suveranitate. Ziua lui Florin Piersic a trecut, dar acesta a declarat că pentru domnul preşedinte, o mai serbează odată.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Un Raspuns la Tot răul spre bine

  1. geofreeland

    1. Pare-mi-se ca ungurenii au cam fost niste slugi in pasalac mai mult de o suta de ani si de cat au stat pe vine in latrinele turcesti li s-au obturat safenele facand varice. Inclusiv epidurale…Deci de cand ziceau Tatal Nostru pe turceste li s-a aplecat de atata Islam, asa ca gardurile lor sunt absolut consecinta fireasca fricii lor colective dobandite sub iatagan. Pai la cati pedestrasi musulmani sirieni sau altii trecura pe la ei, ne cam facuram planul la export de sarma…
    2. Putin e corupt, zisera baietii dincolo de garla. I-o fi dat Bashar Al Assad niste panza de Damasc sa-si faca aripi la aeromodele, cum faceam si noi pe la Casa Pionierului. Pai asta e coruptie? Sau l-or fi omenit aia din Donbas sa ii rupa de ucrainieni? Dupa cum se vede, cred ca iranienii l-au corupt cu tehnologia Keshe de nu le dibuira amerlocii nici rachetele trase de pe Caspica, nici avioanele care sunt in bazele siriene. Ce coruptie? Cu ce? Asta are tot ce vrea, de ca sa se preteze el sa fie corupt. Mare invidie mai au astia pe centura cu diamante a judoka-tarului!
    3.Nasty cred ca e la andropauza. Cand te lasa josul, sangele activeaza partea de sus si incerci o anume utilitate ca sa nu te simti in continuare inutil. Te pomenesti ca o candida la Primaria Capitalei? Nu, don General, two balls?
    4. Cu Ange-klica, marchiza emigrantilor, mare pozna! nemtii o cam dadura in bara. Si asta nu e totul, incet-incet, reactia nu se va lasa asteptata, grupuletele de skin-heads cu zvastici, vor incepe jocurile de artificii prin taberele de refugiati. Desi mi-e mila de Stasi-colega lui Putin, nu-i vad o soarta mai buna in viitor, desi francmasonii inca o mai tin putin… Prin aprilie al’lalt an citii ca fermierii nemti vor sa-si mute productia in Romania. Si nu fui mirat ca veni Ciolos, dtai fost comisar agricol sa inventarieze lucrarile de hiroamelioratii facute de armata romana sa le ude viitoarele recolte. Oricum tanti Angela pare sa reziste si daca o dau ai ei jos, poate veni si ea la noi, are unde sa stea la Sibiu. Nu?

Statistici T5