Românii au origini africane

Categoria Divertisment, Opinii

musca tete

De unde ne tragem si de unde ni se trage…
S-a vorbit şi s-a tot vorbit despre originea românilor. Unii istorici au scris volume întregi despre acest subiect, alţii au venit cu teorii care mai de care mai ciudate. Varianta cea mai cunoscută era cea a “parteneriatului civil” dintre Decebal şi Traian, care ar fi făcut din români primul popor cu adevărat european şi democrat, în care dragostea nu ţinea cont de sex. Odată cu apariţia acestei variante s-a pus şi problema întâietăţii, ceva asemănător dilemei referitoare la primordialitatea lumii, dar nu a duelului spirit – materie ci mai degrabă găină-ou. La noi se punea problema cine a fost cocoşul şi cine găina dintre Decebal şi Traian, pentru că dacologii nu vor să cedeze locul de deasupra.
Au mai fost şi variante şi ipoteze că ne-am trage din seminţii arabe, sau venite de prin Urali, s-au constatat similitudini între limba şi portul asirienilor şi portul dac iar alţii pot să jure că suntem iliri, traci, cumani, sau ne-am trage din marea familie indo-europeană. Probabil din cauza asta, permierul indian s-a gândit să dea cetăţenie tuturor romilor din lume pe care tot mai mulţi îi confundă cu românii şi viceversa.
Pe varianta religioasă, românii s-ar trage nici mai mult nici mai puţin decât din Fecioara Maria, sau ar fi copii ei de suflet, pentru că România este considerată Grădina Maicii Domnului, locul este binecuvântat deci şi poporul ar fi un fel de popor ales, poate chiar mai ales decât cei care se cred mai sfinţi decât cel pe care l-au condamnat la răstignire. Dacă ne gândim că de exemplu moartea lui Iisus a fost numită “ înălţarea la cer” iar a Maicii Domnului, “adormire”, totul are sens şi sunt gata să accept şi eu parţial această variantă.
Se mai fac încă săpături, mai sunt şi alte variante, mai mult sau mai puţin cunoscute, acceptate sau argumentate, astea sunt cele mai vehiculate.
Adevărul care adoarme
Cu toate astea, eu cred ca românii se trag din cu totul alt loc, probabil de undeva de pe malurile fluviului Congo, indiferent care. De ce spun asta? Pentru că de când mă ştiu eu, dar mai ales în ultimii 26 de ani românii dorm ca şi cum gena le-ar fi fost înţepată de musca Tse-Tse sau chiar s-ar trage din veninul renumitei muşte. Argumente:
1. Imnul nostru naţional se numeşte DEŞTEAPTĂ-TE ROMÂNE”.
2. Unul din cele mai cunoscute hituri de la începuturile “democraţiei” noastre se numeşte “România, trezeşte-te! “
3. De mici copii, primul cântec pe care îl auzim este “nani nani puiul mamii”;
4. De când mă ştiu, românii nu s-au mişcat până nu au fost “deşteptaţi” de alţii. Exemple: Revoluţia de la 1821, a avut loc după ce neica Tudor s-a “muscălit”; Răzbelul de Independenţă a fost de fapt o coparticipare la războiul ruso-turc după lungi insistenţe ale ţarului; revoluţia de la 1848 a fost tot de import; despre evenimentele din 1989 ce să mai spun, ţeapă sau înţepătură în toată regula, din exterior, că noi singuri am fi dormit şi acuma.
5. Din 89 încoace, de când am fost înţepaţi de sindromul UE şi ne-am vaccinat cu NATO , dormim şi dormim şi dormim de ai zice că asta este starea noastră naturelă;
6. Dacă arunci o privire în Parlamentul României la o şedinţă normală, constaţi că mai mult de jumătate din reprezentanţi dorm. Chiar şi consilierul numărul unu al preşedintelui, cum prinde două secunde libere,cum îi cade pleoapa.


Numai în ultimii ani, dacă ne referim la ultimele evenimente care în altă ţară ar fi sculat şi morţii din somn, la noi se doarme de se rupe cămaşa pe noi.
S-au tăiat salariile într-o perioadă în care preşedintele se lăuda că România este ferită de criză. Românii au dormit.
Nivelul de operativitate al armatei a ajuns la 30%. Pe câmpul de luptă când o unitate are 70% pierderi este considerată nimicită, este practic scoasă din luptă şi înlocuită. Românii dorm, cu şefii armatei şi CSAT cu tot.
Mor copii prin spitale, ministrul sănătăţii nu numai că bâjbâie dar mai şi dezinformează în încercarea de a da vina pe alţii, oameni nevinovaţi cărora le distruge destinul şi viaţa. Dacă ar fi doar incompetenţa ar fi nimic, dar mai este şi dezinformare şi ascunderea adevăratului motiv, de teamă să nu supere o multinaţională farmaceutică al cărei vaccin se pare că este cauza. Românii dorm.
Ţara ne este invadată de trupe străine, este adus armament străin şi tehnică de luptă care altă dată se produceau în ţară, sub pretextul apărării de un inamic pe care tocmai aceste acte îl întărâtă şi îl fac să ne considere ţinta numărul 1. Românul se face că nu pricepe şi doarme.
Industria a fost distrusă, “privatizată” la ordinul celor care îi împrumută şi susţin pe trădătorii de ţară, împrumuturi pe care nu le plăteşte cel care le semnează ci cel care doarme. Inclusiv industria de apărare este supusă privatizării, făcând din România o ţară incapabilă de a mai mişca un singur deget sau de a mai produce măcar glonţ singură. Românii dorm;
Românii sunt trimişi să lupte în afară pentru “bunăstarea” altora, dar ţara este “apărată” de soldaţi străini. De ce să murim pentru şi pe pământul altora, când putem muri pentru şi pe pământul nostru? România a ajuns să exporte şi să importe carne de tun. Românii dorm;
Petrolul românesc este scos de companii străine care îl vând la ei în ţară mai ieftin decât îl vând la noi, cei de la care îl exploateză. La fel ca şi în cazul apărării, lucrurile merg invers, ne vindem ieftin şi plătim scump. Românii dorm;
La conducerea ţării în toate sectoarele importante, cruciale, ajung pe funcţii de conducere nume precum Kovesi, Helwig, Iohannis, Julien, iar preşedintele invită la consultări pentru desemnarea premierului, organizaţii plătite de fundaţii străine, conduse de antiromâni declaraţi. Numele şi sentimentele româneşti nu mai sunt la putere, pentru că românii dorm;
Eroii neamului sunt declaraţi trădători la cererea unor stăini, în timp ce trădătorii plecaţi spre orizonturi colorate sunt declaraţi eroi şi ridicaţi la rang de cinste, iar trădarea lor este slăvită. Românii dorm;
Tradiţiile culturale, oamenii de cultură, savanţii, istoria ţării sunt uitate, dar sărbătorim zile importate de la alţii, împrumutăm obiceiuri care nu au nimic sfânt în ele, adoptăm legi ruşinoase, sub pretextul deschiderii către “civilizaţie”. Sodomia este considerată libertate de exprimare, iar familia a devenit un  fenomen perimat, copii sunt luaţi de la părinţi la ordinul unor  asociaţii  care trafichează copii.   Românii dorm;
Forţa de muncă autohtonă, bărbaţi şi femei pleacă în alte ţări să muncească, cei rămaşi sunt evacuaţi din locuinţă de judecători care judecă matematic, pentru că nu au cu ce îşi plăti întreţinerea, dar primim în ţară pretinşi refugiaţi care sunt de fapt agenţi şi terorişti instruiţi, aleşi “pe sprânceană”, cărora statul român, deci românul le plăteşte cazare mâncare şi un ajutor mai mare decât primesc proprii noştri copii pentru educaţie, doar ca să stea aici, fără să facă nimic, ca şi cum ţara nu ar mai fi a românilor ci a străinilor. Refugiaţii sunt invitaţi şi plătiţi să stea gratis în România în timp ce românii pleacă să muncească afară sau li se spune că trebuie să fie mulţumiţi că nu sunt plătiţi mai puţin. Românii dorm.
Lista ar putea continua la infinit, dar îmi e teamă că ar adormi citind şi cei care încă nu au adormit de tot, sau doar picotează.
Cert este că toate aceste aspecte m-au dus la concluzia că de fapt ne tragem din Musca Tse –Tse sau ni se trage de la ea, că altfel nu se explică de ce dormim de atâta timp şi nu mai reacţionăm.
Epilog: Ce face românul când citeşte toate astea? Dă un Like apoi se culcă la loc.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

12 Raspunsuri la Românii au origini africane

  1. anti-pro

    Bre nea Marine, da-mi un si vi a lu matale, daca nu-i la secret,ca sa vaz de unde ma …re(TRAG)…Si te rog , da-mi un spor de NE – LENE, LA RASPUNS DESIGUR,
    DOARECE nici matale nu functionezi la aceasta ora, ca la fosta armata… LA ALARMAAAAAAAAAAAA!!!!!!

  2. florin

    erau odata doi bravi romani care se luptau sa ne trezeasca din aceasta vesnica adormire _ Paunescu si Vadim, dar ei erau tinta celor mai feroce atacuri din partea celor care ne-au impus aceasta crunta realitate pe care ati expus-o mai sus. Ei au plecat la cele vesniuce iar noi dormim virtos pe asta lume asteptind sa ni se faca dreptate, sa o ducem mai bine. Si zau ca nu se intrezareste vreun alt urmas al celor doi…

  3. geofreeland

    Un articol absolut retoric. E ca si cum am demonstra ca albul e alb.Eu as zice ca „dormitul” asta pe noi e mai degraba o anestezie indusa permanent. Imnul national zice „Desteapta-te, romane, din somnul cel de moarte” ca si cum ar fi un bocet, o tanguire la marginea gropii, o invocatie la exemplul lui Isus, cel inviat din „somnul cel de moarte” si noi cantam inflamati de patriotism ca trebuie sa-l trezim pe unul, romane, aflat in moarte clinica, spre a-l aduce in realitatea vie.

    Francezii sunt mai hotarati, ei zic „Allons!Enfants de la Patrie !” pentru ca „Des cohortes étrangères Feraient la loi dans nos foyers”.

    Revenind la poezia originala din care s-au extras versurile imnului, acolo mai zice „Înalta-ti lata frunte si cauta-n giur de tine,
    Cum stau ca brazi în munte voinici sute de mii;Un glas ei mai asteapta si sar ca lupi în stâne,Batrâni, barbati, juni, tineri, din munti si din câmpii!” Adica un indemn de genul „”Allons!Enfants de la Patrie !”.

    Si mai zice-acolo „O mama vaduvita de la Mihai cel Mare Pretinde de la fii-si azi mâna d-ajutori,Si blastama cu lacrimi în ochi pe orisicare,
    În astfel de pericol s-ar face vânzatori!”

    Si mai zice-acolo „Acum se-ncearca cruzii, în oarba lor trufie,
    Sa ne rapeasca limba, dar morti numai o dam!”

    Si mai zice-acolo „Români din patru unghiuri, acum ori niciodata
    Uniti-va în cuget, uniti-va-n simtiri!Strigati în lumea larga ca Dunarea-i furata Prin intriga si sila, viclene uneltiri!”

    Astea nu sunt in imnul national, probabil de frica sa nu ne trezim de tot.

    Francezii zic „Quoi ! Des phalanges mercenaires Terrasseraient nos fiers guerriers!” Asta a propos de armata.

    In rest, no comment. Imi staruie pana la obsesie scena din Morometii, cand baietii refuza intr-o zi sa mai iasa la munca. (Incitati de Guica, aia de-i zic eu „Da’ pensia? Ce e cu pensia?”). Unul ar vrea, Nila, dar Paraschiv se revolta fatis si isi infrunta tatal. Cu toate straduintele lui Moromete, cu binisorul, „Deh, ziceam si eu…” baietii nu se scoala din pat sa treca la treaba. Solutia finala, Moromete il bate cu parul pe fiul lui, Paraschiv, dand ca trebuia consfintit acest moment unic de devenire a baiatului in adult, un fel de botez, o certificare.

    La somnul natiei de azi, nu numai „adormita” in reactie, parul lui Moromete mai lipseste. Dar, conform prezentarii facute pe un site, citez, „Pe fondul unor mutaţii sociale – care se vor dovedi ireversibile – filmul urmăreşte destrămarea unei familii ţărăneşti tradiţionale. Încercarea autoritară şi disperată a capului familiei – Ilie Moromete (Victor Rebengiuc) – de a ţine pe loc această realitate, eşuează.
    Cu Ilie Moromete dispare un prototip social care a reprezentat secole de-a rândul societatea românească. Dispare de fapt o identitate care nu a mai fost înlocuită.”

    Cam asta e!

    Am vazut doua reportaje la tv, unul cu kurzii din Siria, unde in fata ISIS, fetele lupta cu arma in mana si unul din Polonia, cu grupari paramilitare, constituite din tineri (o fata studenta la medicina, altul inginer etc) care, timp de o zi pe saptamana fac instructie militara cu trageri de lupta. Desi la inceput parea o joaca de copii mari, acum, armata poloneza ii sprijina logistic. Intrebati de ce fac asta, armata asta voluntara, ei au raspuns „din patriotism” mascand de fapt ca se pregatesc sa lupte impotriva oricarui agresor, fie din Est, fie din Vest, cum au mai patit-o. Iar de curand, Smolensk-ul care se va fi vrut comemorarea de la Katyn, a dus la eliminarea intregii conduceri poloneze. Asta nu se uita.

  4. Da, bine spus. Vizavi de polonezi, mai primim o lectie: o seama de generali, comandanti de structuri si-au dat demisia din armata. Cei de la putere spun ca ar fi vorba de cei mai in varsta, cu „educatie” moscovita. CEI MAI REALISTI SPUN CA DE FAPT ACESTIA SUNT ORIPILATI DE CEEA CE INCEARCA „NOII LIDERI” SA FACA DIN POLONIA, O REMORCA LA MASINA SUA, ASA CUM SE FACE IN ROMANIA SI NU REACTIONEAZA NIMENI. Sa nu uitam ca sentimentele antirusesti in Polonia sunt mult mai puternioce decat in Romania, mai ales in randul armatei, chiar daca ar fi sa ne gandim numai la Katyn, deci este absolut absurd sa declari ca sunt generali”moscoviti” in armata Poloniei. Numai ca unor nu le pica bine protestele indreptate impotriva ocupatiei americane si atunci dau vina pe comunisti.

  5. mogador

    Asa dorm si Dogaru cu Pricina cand aleg sa faca mitinguri numai in ziua de duminica. Cine dracu a mai pomenit sa faci miting duminica, atunci cand lumea doarme (vorba dv.), Ciolos se plimba iar Iohannis merge la Sibiu sa-si satisfaca nevasta si sa mature in cele 7 case? Mitingurile se fac in zile lucratoare, cu blocarea institutiilor statului, a arterelor de circulatie, etc., astfel incat sa obligi guvernantii sa-ti satisfaca cererile pentru instituirea ordinii. In orice caz, mitingul de duminica reprezinta un alt esec marca Dogaru. S-au adunat cca 6 – 700 de amarati care au urlat ca buby la stana apoi, plictisiti, pe la orele 14.00, au plecat sa doarma desi manifestatia era aprobata pana la 18.00. Cred ca in saptamana ce urmeaza se va aproba OG 57, asa cum a fost elaborat, guvernantii dandu-si seama cat de „tari” sunt pensionarii militari.

  6. Pai cred ca de fapt aceasta demonstratie a aratat guvernatilor ca nu au de ce sa se teama de rezervisti ..

  7. ionel

    O analiza pertinenta si de bun simt.Multumim dle Neacsu pentru munca depusa in a trezi acest neam adormit.Din pacate suntem buni doar la jigniri,injuraturi in special pe facebook,in rest, nu ne miscam curu din fotoliu pentru a le cere socoteala celor ce de 26 de ani,ne umilesc,jefuiesc,distrug,tradeaza…dar ce n-au facut iresponsabilii astia.

  8. r.r

    Sanse de mai bine pe aici cu asemenea gînditori,legiuitori lefegii,controlori,controlori la controlori, nu prea se întrevad.
    Mai ceva vreme înainte auzeam din gura unui fost ministru de invatamînt ca ar fi bine daca cei care nu promoveaza bacul sa poata continua studiile la postliceala care sa functioneze sub tutele unei universitati,cu profesori de la universitate,etc. Cîtă,grijă,cîtă preocupare pentru tineretul asta care de fapt nu mai stie la ce-i foloseste scoala, dar si cîtă grija pentru prof.univ. sa nu-și piarda postul. Sarmanii de noi ,rău am mai ajuns.Daca madam fost ministru ar fi spus ,”sa se descurce fiecare cum poate” eram mult mai linistit si stiam ce am de facut si poate mergeam si în putin progres.
    Asa înca trebuie sa mai bîjbîi printre ce stiu ca stiu bine si ce-mi împun astia ajunsi mîine poimîne la putere dar fara bacalaureat.

  9. r.r

    Circula zvonul ca unii actori tremura deoarece prin ospiciile politice se vorbeste ca-i posibil a fi necesar să se deschide si dosarul Rascoalei din 1907 urmînd a fi cercetati pentru comportament abuziv cu taranii pe timpul filmarilor.

  10. COL(R) CIUPERCA COSTEL

    DOMNULE MARIN NEACSU ESTI GENIAL, CITESC TOT CE SCRII–ESTI DOCUMENTAT ,PRODUCI ANALIZE PERTINENTE–MULTUMESC! SA FII SANATOS!–SUNT ROMAN,IUBESC ROMANIA ETERNA,CALATORESC MULT,SUSTIN ROMANIA,DAR MA DOARE CA AI DREPTATE!DORMIM SI IAR DORMIM!AM VINDUT TOT,SUNTEM MAI RAU DECIT SUB STAPINIREA TURCEASCA,NE CONDUC ANALFABETII AUTO SI TICALOSII!!NU SUNT NOSTALGIC,NU VREAU SA DAU TIMPUL INAPOI,DAR ESTE DIFERENTA DE ANI LUMINA INTRE POLITICA EXTERNA GENIALA A CELUI PLIMBAT DE REGINA IN CALEASCA SI MONUMENTUL DE CARNE MACRA SASEASCA CE SE PLIMBA PESTE TOT SI NU SPUNE SI NU FACE NIMIC PT TARA!MADAM GORGHIU ESTE SUB NIVELUL SUZANICHII,,VASILE BLAGA UN NENEA BACHUS INCA NEJUDECAT,DRAGNEA UN EMIL BOBU MAI SCOLIT SI SMECHERIT IN CIMPIA MOROMETILOR,IAR PARTIDELE NISTE ADUNATURI CU GINDUL CA VIITORUL LE VA ADUCE ONORURI SI BANI,NISTE COTETE CU GAINI CU SPERANTA LA PRADA, LA BOABELE DE PAPUSOI MUNCITE DE ALTII!!!!!!DUREROS!CIT DESPRE ARMATA-CE SA SPUN-II PLING SOARTA-AM SLUJIT-O DE LA 15 ANI! A FOST MAMA MEA-M-A EDUCAT ,M-A SCOLIT,MI-A DAT MARI SATISFACTII,DAR AM PLECAT PLINGIND CIND AM VAZUT UNDE A AJUNS–SUNT COL IN REZ ,DAR MA DOARE CE SE INTIMPLA ACUM……IN REST SA AUZIM NUMAI DE BINE….

  11. Liviu POPESCU

    Si daca aceasta demonstratie care a fost cum a fost ,nu ar fi fost ,atunci ce ar mai fi crezut guvernantii?
    Prea multa critica impotriva unui intelectual care chiar daca nu a transpirat in Poplaca ne-a invatat pe toti ca educatia primeaza oriunde.Daca esti un om educat, intelegi si daca intelegi poti face…Mai bine sau mai rau ,dar faci ceva.Oricum domnul colonel Dogaru face ceva cand ar fi putut foarte bine sa nu faca nimic.Despre generalii pe care ni i-ati recomandat ca ar putea face mai mult nu se aude nimic,decat ca au facut oarece nazbatii prin functiile care au fost.Asa ca hai sa lasam infatuarea si sa incercam sa facem ceva pentru tara asta.V-am trimis o scrisoare deschisa catre Premier in care propuneam ceva concret prin care toti romanii pot castiga.De ce nu ati postat-o?

  12. @Domnule Popescu,
    Disperati trebuie sa fim, sau purs si simplu inconstienti sa il acceptam pe acest individ in fruntea noastra doar pentru ca a facut ceva. Ceva ce ? In ceea ce-i priveste pe altii, ar fi culmea acuma sa ma invinuiti pe mine ca inca nu se implica. Daca ar fi intrat in hora cu situatia neclara ati fi spus ca nu e bun pentru ca are tinichele. Daca a cerut un ragaz sa isi lamureasca juridic situatia, spuneti ca nu se baga. Ar trebui sa stiti ce vrei .
    In ceea ce priveste scrisoarea dumnevoastra, daca ati trimis-o la destinatar, de ce sa o mai trimit si eu ? In al doilea rand nu mi-ati cerut sa public nimic, in al treilea rand public aici ceea ce doresc, inca nu mi-a impus nimeni ce sa pun si ce nu . Foarte rar postez articole scrise de altii, in afara de cei care au deja dreptul sa posteze singuri. Deci sa inteleg ca supararea dumnevoastra in asta consta ?