Ce se ştie, dar se tace despre Iohannis

Categoria Divertisment, Magazin

Iohannis la zidul plangerii

Motto : Când naţiunea tace, vorbesc râmele !
Am primit pe surse un material cu date pe care numai intimii le ştiu despre Klauss Iohannis, începând din anii de grădiniţă până în prezent. Surse care au preferat să îşi păstreze anonimatul spun că se fac eforturi mari pentru ca aceste informaţii să nu fie dezvăluite, iar serviciile secrete fac  totul pentru a restrânge aria de împrăştiere. Cu toate astea, lumea vorbeşte şi vorbeşte parcă pentr a-i face în ciudă preşedintelui care tace şi tace. Iată informaţiile, aşa cum le- am primit, completate cu alte date la fel de .. incredibile :

 
Întrebat despre tăcerea sa, Iohannis a refuzat să comenteze.

Un procuror DNA se laudă, cu toate că e considerat de colegi puţin dus, că deţine o înregistrare în care Iohannis vorbeşte.

La grădiniţă, Iohannis nu era un băieţel retras, ci tăcea împreună cu alt grup de copii.

Dacă ar fi martor într-un proces, până şi-ar termina Iohannis depoziţia,infracţiunea judecată s-ar prescrie.

Pe lângă Iohannis, călugării tibetani care au făcut legământul tăcerii par nişte flecari.
În urma vizitei în Israel, Rareş Bogdan a luat un scurt interviu domnului Iohannis :
– R B : Domnule preşedinte, am înţeles că aţi fost în Jerusalem. Cum vi s-a părut ?
– K I : Am studiat oraşul cu foarte mare atenţie. Sunt convins că lucrurile vor merge pe o direcţie bună.
– R B : Aţi fost şi la Zidul Plângerii ?
– K I : Da, eu de obicei sunt optimist, dar acolo am plâns cu plăcere alături de cetăţenii români din Israel, care m-au întâmpinat acolo cu lacrimi în ochi.
– R B: Ce v-a plăcut cel mai mult acolo?
– K I: La zid ? Faptul că puteam să privesc şi să tac fără să fiu criticat.

Surse necredibile ne-au declarat că, odată, Iohannis s-a cherchelit la o nuntă şi a vorbit neîntrerupt două cuvinte.

Lui Iohannis nu-i place sa fie întrerupt când tace.
Iohannis e poliglot. Tace la fel în toate limbile !

În CV-ul lui scrie: Română – tac excelent scris şi vorbit; Germană – tac excelent scris şi vorbit; Engleză – tac mediu scris şi vorbit.
Iohannis a fost un copil precoce: a început să tacă de la doi ani.
Când tace Iohannis, timpul stă în loc.
Sloganul lui Iohannis : “ sunt preşedintele concediului făcut pe muteşte”

Iohannis a fost propus să ia conducerea celebrei Cosa Nostra. Cu el “Omerta” ar fi asigurată 100%.
Dacă Iohannis ar vorbi în semne nu s-ar mai mişca deloc.

„Culmea răbdării”: „Să asculţi un discurs al lui Florin Piersic şi să-l traducă Klaus Iohannis”.
Care sunt atracţiile principale pe care le caută Iohannis în concediu? Cursurile de comunicare cu peştii.
De când a venit Iohannis la Cotroceni, au apărut două noi expresii populare. „Tace şi face concediile“ şi „Mutu’ înconjoară Pământu’“.

Surse de la Administraţia Prezidenţială ne-au şoptit că dl Iohannis, de fiecare dată când pleacă în concediu, face rezervare pentru şase camere. Într-una stă el, pe celelalte le subînchiriază.

Dacă până acum românii au fost obişnuiţi să aleagă răul cel mai mic, de la mandatul lui Iohannis înainte vor trebui să aleagă concediul cel mai mic.

Iohannis le-a dat o lecţie tuturor primarilor care sunt mereu surprinşi de tot felul de evenimente: pe el concediul nu-l ia niciodată pe nepregătite.

La cât călătoreşte Iohannis, avionul prezidenţial ar trebui să se simtă şi să înceapă să dea mile.

Iohannis crede că imnul Rapidului este: „Suntem peste tot în concediu“.

Ce spune Iohannis în ultima zi de vacanţă: Stop! Şi de la capăt!

Iohannis cere Parlamentului să voteze urgent Legea concediului prin corespondenţă.

Fotbalistul preferat : Adi Mutu.
Atitudinea preferată : Silenzio Fleanca.
Jocul preferat: Bătuta pe loc .
Filmul preferat : Tăcerea mieilor.
Proverbul preferat :“tăcerea e de aur”

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

6 Raspunsuri la Ce se ştie, dar se tace despre Iohannis

 1. Bulan

  Iohanis e doar un mason si o sluga umila a lui Soros .Fara valoare.

 2. Liviu POPESCU

  Domnul Crin ANTONESCU l-a introdus in politica „mare”.Ar trebui chestionat cu privire la acest aspect cu intrebari de genul:
  Cine i-a cerut-o ?
  Cand i-a cerut-o ?
  Ce a primit in schimb?

 3. Plesea Gheorghe

  Nu fiți rai, preferați sa trăncănească fără sa spună nimic ? Omul e echilibrat, vorbeste doar ce trebuie si cit trebuie, fără umplutura de vorbe.

 4. Domnule Plesea,
  As fi gata sa iti dau dreptate, dar ma intreb fara sa vreau, de ce la cumpărarea caselor nu este la fel de cumpătat? De ce cumpără mai mult decat îi trebuie daca vorbeste doar strictul necesar? Ceva nu se pupa aici …

 5. Mutu

  Sa ne spuna cand isi va da demisia , sau asteapta sa fie demis

 6. Verticalitate

  Generali americani: Trupele nu sunt pregatite pentru un razboi cu Rusia, China, Iranul sau Coreea de Nord
  Autor: Marius Jianu, Joi, 17 Martie 2016, ora 13:49

  Un grup de generali americani din fruntea armatei si marinei SUA avertizeaza ca trupele nu sunt pregatite sa faca fata unui nou razboi, pe masura ce zonele in care Statele Unite se confrunta cu provocari se inmultesc.

  In ultimii ani, armata americana a fost afectata de taieri succesive ale bugetului si a purtat doua razboaie, in Irak si Afganistan, iar noile provocari geopolitice ridicate de Rusia, Coreea de Nord, China si Iran ridica semne de intrebare cu privire la capacitatea de reactie rapida a trupelor SUA, remarca Defense News.

  Generalul Robert Neller, comandantul Marinei americane, le-a transmis parlamentarilor din Camera Reprezentantilor ca, desi pregatirea militarilor decurge conform planurilor, capacitatea de a avea o reactie prompta in cazul declansarii unui nou razboi s-a diminuat.

  „Abilitatea noastra de a raspunde cererilor la nivel regional pentru planurile majore de urgenta ramane, dar cel mai probabil nu vom fi capabili sa raspundem in perioada de timp prevazuta acum in cazul interventiei intr-un astfel de conflict”, a explicat Neller.

  Un discurs asemanator l-a avut si generalul Mark Milley, acesta explicand ca trupele armatei SUA pot face fata cerintelor comandamentelor regionale si misiunilor de combatere a terorismului si a insurgentilor, dar in cazul unui razboi cu Rusia, China, Iran sau Coreeea de Nord reactia ar fi intarziata.

  „Daca ar fi sa se intample asa ceva, am mari rezerve ca trupele noastre ar fi pregatite sa reactioneze in timp util. Costul in termeni de timp, trupe si realizarea obiectivelor propuse ar fi semnificativ”, sustine Milley.

  Riscuri majore

  Mai multe amanunte privind riscurile de securitate au fost prezentate comitetului din Camera Reprezentantilor intr-o sesiune cu usile inchise.

  Cu toate acestea, Milley si alti comandanti americani au explicat ca acestea se refera la eventualitatea intrarii intr-un razboi cu unul sau mai multe state din grupul celor patru tari cu o aversiune declarata fata de politica Statelor Unite.

  „In acest moment, trupele noastre sunt pregatite sa raspunda amenintarilor venite din partea ISIL, al-Qaida, al-Nusra sau a altor grupari teroriste. Cand vorbim de riscuri insa, ne referim la declansarea unui razboi intre una dintre marile puteri cu unul sau doua dintre statele urmatoare: Rusia, China, Iran sau Coreea de Nord”, explica Milley.

  Generalul american a mai mentionat ca tendinta generala este de a crede ca aparitia unui conflict de amploare intre marile puteri militare de pe glob este putin probabila, dar el nu concepe sa ignore eventualitatea unui astfel de pericol.

  „Inregistram un mare nivel de risc asociat cu aceste planuri de rezerva, in acest moment”, a precizat generalul Milley.

  Interventiile din ultimii 15 ani au fortat trupele americane sa se concentreze asupra misiunilor de combatere a terorismului si a luptelor cu insurgentii, soldatii americani lasand deoparte pregatirea pentru un conflict conventional major.

  In acelasi timp, taierile de buget si rotirea trupelor in diverse teatre de operatiuni au uzat fizic si moral atat combatantii activi, cat si echipamentul de care acestia dispun.

  „Combinatia dintre combatanti neantrenati si un echipament nefunctional este reteta perfecta pentru dezastru”, au concluzionat si reprezentantii comitetului din Camera Reprezentantilor.

Statistici T5