Papagalul şi catârul

Categoria Opinii

papagalul

Pe spinarea unui câine betegit şi răpciugos

Se plimba un papagal colorat şi zgomotos

Lângă el, suit pe câine,îndărătnic şi trufaş

Dă din coadă şi copite un catâr cotrocenaş.

 

Aşa cum prevăzusem, domnul Dragnea şi-a „sacrificat” mândria şi de dragul naţiunii, „pentru a nu arunca ţara într-o criză politică”, pentru a arăta lumii că el are raţiune, este responsabil şi nu este orgolios, a venit cu a doua propunere de premier despre care şi acum, ca şi prima oară, spune că nu are cum să fie refuzată de preşedinte, pentru că nu are motive. Dar pentru prima a avut ? Bineînţeles, el săracu era decis să nu renunţe la prima propunere, dar la rugăminţile doamnei Shhaideh, care stătea ascunsă sub masă de teama unor ameninţări, a cedat şi nu a mai băgat-o la înaintare dând astfel curs – ce coincidenţă – şi cererii preşedintelui care este acum din nou „înghesuit”. Mă opresc un moment aici pentru a întreba: când a  fost domnul  Dragnea responsabil, când a declarat că nu va face decât o propunere, când a declarat că propunerea este de nerefuzat, când a declarat că dacă domnul Iohannis nu o acceptă, se vor vedea în altă parte, când a declarat că dacă acesta cere suspendarea, sau când a dat înapoi pas cu pas nu odată ci de mai multe ori? Domnul Dragnea a făcut precum Bill Cowboiul din bancul cu pioneza sau cel care ameninţă că dacă nu i se  aduce calul furat face ce a făcut taică-său. Penibilă situaţia sau mai precis penibile ameninţările şi gargara lui Dragnea înainte de a face nominalizarea, jenantă situaţia în care s-a pus singur, crezând că are toate atuurile în mână şi  pe cai mari. Ei bine, catârul de Iohannis a dat cu el de pământ de i-au sărit fulgii de papagal cu gura mare.

Nu am nici o îndoială că Iohannis îl va juca cum vrea el pentru că omul acela nu are limite, nu are bun simţ, nu are logică, nu are teamă, se crede Dumnezeu şi ca atare face doar ce vrea muşchii lui. Aproape aş pune pariu că nu îl va accepta nici pe Sorinel, un alt Ţurţurică, dar al lui Dragnea, nu al lui Băsescu, e adevărat care ştie să vorbească,  nu ca domnul Tomac, a spus mai mult decât câteva cuvinte, dar tot la îndemnul şefului şi numai cu ochii în ochii lui, ca să vadă dacă ce spune e bine.  În plus, când a fost întrebat care a fost contribuţia sa la planul de guvernare, domnul Grindeanu a tăcut modest, lăsându-l pe şefu să spună ceva de IT, suprastructură şi  alte chestii de fineţe conceptuală. Bun băiat.   E adevărat, pentru a păstra echidistanţa şi obiectivismul, domnul Grindeanu pare mai potrivit pentru funcţia de şef de guvern, doamna Shhaideh era mai potrivită pentru funcţia se slujbaş de mâna a doua a treia, supus şi dedicat, muncitor până la epuizare, dar nu de şef de guvern. Dar noua stea a domnului Dragnea, sau viitorul refuzat nu a ezitat să declare că nu va face nimic fără să se consulte cu domnul Dragnea iar acesta a căzut în plasă şi a reafirmat că va supraveghea prin comisia sa activităţile guvernului. În acest caz domnul Dragnea ar fi trebuit să nu mai candideze în Parlament şi să îşi vadă de problemele de partid şi realizarea programului de guvernare. Dar  nu poate face asta fără imunitatea parlamentară. Apropo, l-aş întreba pe domnul Dragnea, de ce prima propunere de premier  era valabilă „până ce doamna Shhaideh va obosi”, cam un an,  sau până se  rezolva art 2 din legea 90 , iar a doua propunere va rămâne patru ani ? Să înţelegem că prima propunere era mai puţin fiabilă decât prima încă din start? Nu e bine domnul Dragnea, nu e bine.

Ca să nu mai lungesc subiectul inutil, domnul Dragnea a dovedit din plin că, în ciuda laudelor  venite cu tirul după alegeri, este un papagal, un amator, se laudă dar nu este în stare să se ţină de promisiuni, ameninţă dar nu este în stare să facă, cedează la presiuni, îşi calcă pe principii, ceea ce duce la o altă concluzie şi anume că este şantajabil, cedează, deci nu se poate pune bază pe el, este manevrabil şi dacă prin absurd va obţine conducerea guvernului pentru partid, va fi nu pisicuţul lui Iohannis ci şoricelul lui. Odată cu renunţarea la prima propunere fără a cere măcar explicaţii, demonstrează că a făcut o alegere greşită iar până la urmă Iohannis a avut dreptate şi  pentru că, iată, ameninţată sau nu, doamna Shhaideh nu a rezistat presiunilor deci nu era cea mai bună opţiune. Nu numeşti premier o persoană care la prima ameninţare începe să plângă şi pleacă la mama. O asemenea funcţie, când se acceptă, se acceptă cu toate riscurile aferente de toate felurile. Deci şi aici domnul Dragnea a fost papagal.

 

Un alt aspect : este ciudat că domnul Dragnea, care până acum era gata să trimită miniştrii doamnei Shhaideh  la audieri în Parlament, acum nu mai poate vorbi de cabinet, va discuta despre asta după sărbători.  Păi cum măi Liviuţ, dacă se schimbă primul ministru se schimbă toţi miniştrii, ceilalţi nu rămân în picioare? Ce e asta, avem guvernul lui Shhaideh sau al PSD? Măi să fie… ce ciudată e şi guvernarea asta.

Şi în final, pe mine m-a pus pe gânduri faptul că la prima propunere, ţinută în secret până şi faţă de pesediştii de frunte până la nominalizare, când s-a mers cu un cec în alb,  Tăriceanu a fost alături de Dragnea şi au făcut anunţul împreună, dar la a doua nominalizare, discutată  democratic şi cântărită, Călin lipseşte la anunţ, apoi la o a doua întâlnire cu presa  vine un minut  lângă Dragnea, aşa ca să nu zică lumea că nu a fost şi el acolo, apoi  pleacă cu copilul după el, fără a spune un cuvânt? Seamănă a ceartă în paradis. E ceva putred în Danemarca. Dacă ceea ce a spus Tăriceanu că i-a spus Iohannis este adevărat, iar eu cred că este, atunci Tăriceanu dacă are capul pe umeri nu poate accepta -şi nici Dragnea- altă soluţie decât suspendarea, bineînţeles după cererea explicaţiilor privind refuzarea primei propuneri. Cred că asta a dus la răceala din seara asta dintre Tări si Dragnea care a cedat prea repede şi este clar de ce, la el totul e joc de glezne.Bunăoară lumea aştepta ca el să spună care este propunerea iar el ne povestea cât de mult au dorit oamenii să îl suspende pe Iohannis şi să îl pună pe el prim ministru, dar el, omul cu capul pe umeri, care se gândeşte la binele românului, nu şi nu. Greţos!

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

25 Raspunsuri la Papagalul şi catârul

 1. dora

  Din discursurile șefului statului(încă în funcție), am înțeles că sub nicio formă, domnia sa nu dorește ca viitorul prim-ministru să fie de la PSD. Pe d-na Sevil, nu au vrut-o alții, dânsul numai a executat. Să vedem ce va decide în privința d-nului Grindeanu. Credeți că dacă d-nul Dragnea era curat, l-ar fi acceptat ca prim-ministru? În privința d-nului Tăriceanu, eu cred că oboseala (politică bine înțeles), își cam spune cuvântul și, oricum, și-a asigurat un loc călduț în parlament. Mai mult de atât…..

 2. Chestia cu ” pentru a nu arunca tara intro criza politica” (in care oricum ne ybatem de 27 de ani)imi aduce aminte de tradarile lui Oprea care erau facute invariabil „in interes national”. Limba asta de lemn ..

 3. Fiecare picatura de energie este risipita pe toate imbarligaturile posibile,numai pe rezultatul alegerilor si pe constitutie nu mai da nimeni doi bani…! La ce-o fi buna oare panarama asta cu alegerile si gargara neantrerupta cu democratia daca iobagimea voteaza si votul iobagimii este fraudat chiar de seful tarii ?

 4. Adevarul gol-golut este ca votul romanilor din 11 septembrie 2016 a fost unul pro suveranitate nationala ,la care presedintele tarii se opune cu toata puterea si institutiile-agenturi de care dispune si in disperare face ischibitii tot mai mortale …!!! ))))

 5. @ Da Cozubas, dar dupa cum se vede nici cei care in campanie au pedalat pe suveranitatea nationala nu tin cu dintii de ea, ei sunt mai interesati de propriile pozitii decat de respectarea promisiunilor si sloganelor de campanie. Pentru implinirea poftelor si obtinerea pozitiilor sunt gata de orice compromisuri.

 6. Iulian

  Marine,
  Eu pastrez speranta!…..”pas cu pas!”
  Vom vedea!….. inceputul este bun…., legea 102 a fost trimisa ramburs cu Fan curier, la Cotroceni!

 7. s

  Va respect opiniile si citesc cu placere articolele dumneavoastra, dar as vrea sa fac cateva observatii:
  1. Da, Dragnea e mult mai slab decat a/am crezut dupa alegeri. Macar faptul ca a abordat relatia cu KWI de pe o pozitie de forta fara a avea o varianta de a iesi onorabil din confruntare dovedeste acest lucru (in afara de argumentele din articol).
  2. Tariceanu este normal sa fie suparat; daca nu-l suspenda pe presedinte el nu mai pupa in veci aceasta functie, chiar si interimar. A crezut ca are pasarea in mana si o priveste cum ii zboara de sub nas.
  3. In opinia mea, Tari minte de se dezgheata toate baltile (desi sunt -9 grade); cine ii cunoaste pe sasi si cine are idee cum este KWI stie ca destainuiri de genul celor invocate la intalnirea dintre ei nu pot exista.
  4. Modul de abordare a celor doi, Dragnea si Tariceanu, nu arata decat o lupta acerba pentru putere; cuvintele cu care imbraca aceasta atitudine sunt pentru prostime si este dezamagitor cat de multi pun botul.

  Practic este lupta pentru ciolan nu pentru binele muritorilor de rand. Acestora li se arata doar morcovul din varful batului si li se arunca niste firmituri pentru linistirea lor azi; maine om mai videa.

 8. @S,
  La punctul 3, te contrazic. La intalnire a fost si ala mic, Daniel Constantin , si nu se putea face partas la o minciuna de nivelul asta. DIMPOTRIVA, NU MA INTERESEAZA CE ETNIE E IOHANNIS, DAR OMUL ASTA NU RESPECTA NICI O REGULA NICI CHIAR CEA A APARTENENTEI LA SEMINTIA GERMANA, EL NU E NICI SAS, NICI ROMAN, NICI NEAMŢ, EL E IOHANNIS SI NU RESPECTA DECAT LEGILE LUI. CA ATARE, IŞI POATE PERMITE SA SPUNA ORICE, SA AMENINTE SAU SA TACA, FARA SA DEA SOCOTEALA, TOCMAI PENTRU CA CREDE CA NU VA CREDE NIMENI CA E IN STARE DE ASA CEVA. Daca ceea ce a spus Tariceanu era o minciuna, Iohannis ar fi venit cu inregistrarile video ale intalnirii si l-ar fi dat pe Tariceanu pe mana parchetului pentru grave ofense aduse autoritatii statului si institutiei prezidentiale. Dar Iohannis nu va face asa ceva pentru ca Tariceanu nu a mintit.

 9. s

  Este posibil sa aveti dreptate. Tacerea presedentiei sustine opinia dumneavoastra.

 10. Col.(r) Vladimir Nussem

  @ S + Marin Neacsu
  Ieri imi dadeam si eu cu parerea ca acest KWi este, din pacate, un om bolnav. Astazi demonstreaza ca nu este doar un simplu bolnav psihic, ci unul foarte GRAV. Paranoia care ar trebui sa-l tina la pat, il face absolut nefrecventabil. Sa vi Tu la servici la orele 11, cand tara fierbe in asteptarea augustului tau gest de mare imperator, facut in sus sau in jos cu degetul mic al mainii tale drepte (sic) cu care printre alte gesturi de maxima noblete te stergi si la cur, este o sfidare care il va plasa pe acest bolnav pe cea mai de jos treapta a geleriei paranoicilor istoriei.
  Se zic multe …, vor ramane multe de zis …, dar singura solutie valabila pentru insanatosirea cat de cat a scenei noastre politice este S U S P E N D A R E A, urmata de D E M I T E R E, ambele in maxima urgenta, a acestui grav bolnav mintal lasat in mod periculos la carma unei tari aflate de cel putin 12 ani intr-o fatala deriva si ajunsa acum in pragul naufragiului.
  Cred de asemenea, ca ar fi spre binele asa zisilor consilieri prezidentiali, care ii mai tin inca tucalul, sa se trezeasca din somnul lor imbecil interesat si sa disocieze cat mai au timp, de personulitatea acestui jalnic jucator perdant, pentru a nu putea fi acuzati, cel putin de istorie, de constituirea unui grup infractional organizat.
  Daca individul, dintr-o licarire de logica, nu va respinge noua propunere a PSD-ului, amagindu-ne ca o face spre binele tarii, nu trebuie sa ne lasam inselati ca ar fi acesta scopul, ci doar singura posibilitate de a mai amana trimiterea lui la cosul de gunoi al istoriei, pentru a ne putea chinui si umili inca vreo trei ani cu sictirul lui de mare presedinte de tara euroatlantica, acesta fiind un evident simptom al suferintei sale psihice …

 11. geofreeland

  De ce ii e frica lui KWI?
  1. Prin programul PSD populatia va vedea cine ii vrea binele si popularitatea lui va scadea dramatic nevaiavand nicio sansa la al doilea mandat
  2. Binomul il va lasa din brate, nemaiavand puterea absoluta
  3. Multinationalele ii cer socoteala pentru ce a promis
  4. Masurile asupra justitiei vor limita actiunile abuzive ale parchetelor si judecatorilor (raspunderea magistratilor, modificarea codurilor, demiterea sefului DNA, epurarea procurorilor cu rechizitorii intoarse de instante, cresterea rolului ministrului justitiei etc)
  5. Stoparea privatizarilor dubioase, deschiderea dosarelor de privatizare si reanalizarea contractelor neindeplinite de partile adjudecante (investitii, locuri de munca, know-how etc)
  6. Redeschiderea dosarelor penale pastrate la sertar
  7. Nota de plata a guvernului Ciolos va fi pusa in sarcina lui
  8. Desfiintarea dublei masuri, a criteriilor aberante, a super-imunitatilor
  9. Trimiterea in judecata a nevesti-sii pentru fals cu rea credinta si uz de fals, constatarea prejudiciului in bani incasati din chirii ilegal (prin fals)si instituirea sechestrului
  10. Dovedirea dosarelor facute intentionat pe „suspiciuni rezonabile”
  11. Devoalarea traficului de influenta al multinationalelor
  12. Ruperea PNL
  13. Redeschiderea dosarelor Basescu
  14. Izolarea presedintelui institutional
  15. Sanctionarea publica a respingerii unor legi necesare tarii
  16. Dovedirea scopurilor ascunse prin implicarea fatisa in politica, contrar Constitutiei
  17. Rediscutarea redeventelor multinationaleleor si eliminarea lui ca putere de influenta

  Care va fi contraatacul?
  1. Cresterea propagandei anti PSD
  2. Mobilizarea DNA in instrumentarea dosarelor impotriva liderilor PSD si Tariceanu
  3. Arestarea lui Dragnea si Tariceanu
  4. Amendarea oricarei masuri legislative
  5. Denuntarea hidrei PSD , ciuma rosie, catre partenerii europeni
  6. Capturarea initiativelor de politica externa a guvernului
  7. Admiterea implicarii serviciilor straine in politica interna
  8. Organizarea de actiuni de protest in strada, perpetue impotriva guvernului, cu violente, si criticarea masurilor fortelor de ordine ca fiind dure, disproportionate si mobilizarea criticii de presa internationale asupra acestor masuri
  9. Provocarea de incidente tip Colectiv sau a oricaror actiuni destabilizatoare, cu exacerbarea si implicarea emotionala a consecintelor fiind facut responsabil guvernul
  10. Determinarea izolarii diplomatice a guvernului
  11. Cresterea atacurilor financiare speculative asupra Romaniei
  12. Crearea de conflicte institutionale, inclusiv dezordine cu violenta in Parlament prin actiunile USR
  13 Racolarea prin santaj si mita a unor parlamentari pentru castigarea majoritatii parlamentare
  14. Cresterea rolului lui Basescu in critica masurilor guvernamentale
  15. Blocarea absorbtiei de fonduri europene la nivelul cel mai mic posibil
  16. Criticarea oricaror proiecte mari de infrastructura
  17. Acuze externe de gen „nationalizare”, „protectie ilegala”, „lipsa concurentei”, „blocarea pietei libere”, „opozitie la liberalizarea preturilor la energie”, „pomeni electorale”
  18. Fabricarea de dosare de securitate nationala a liderilor politici
  19. Sustinerea revizionismului unguresc pentru atragerea UDMR
  20. Coruperea/cumpararea/santajarea parlamentarilor minoritatilor si cei pentru diaspora

 12. geofreeland

  Repet, TARA ARDE! Suntem pe marginea prapastiei. Soarta Romaniei tinde la a fi ca aceea a Jugoslaviei. Trebuie sa ne unim. Toata lumea se gandeste la caltabos, la bagatul la matz intre manele de Revelion, intr-o inconstienta crasa. Se joaca viitorul tarii, cu tot cu UE, cu NATO, cu „valorile democratiei”. Um om poate darama o tara?

 13. @Marin Neacsu, dintr-un fotoliu caldut este destul de simplu sa judeci gradul de vointa pe care o au cei pro-suveranitatea Romaniei,si constanta lor inainte si dupa alegeri. Nu cred ca intelegeti ca in configuratia actuala a tarii noastre,oamenii acestia pun in joc nu numai vietile lor,ci si a familiilor lor,a rudelor,prietenilor,cunoscutilor… S-a ajuns atat de groaznic,de inspaimantator, incat daca esti pro-suveranitate nationala,statul-agentura straina nu te mai omoara „curat”,scurt,cu un glont in cap,ci te umileste,te chinuie,te lasa fara slujba,fara o sursa de venit,te baga la puscarie,te descrediteaza total,te umple de acuze si te denigreaza pana ajungi in culmea mizeriei si saraciei,pana nu mai ai ce manca,pana nu mai ramane nimic din tine,din familia ta,din rude,prieteni,in ani de zile,cu o rabdare fara limite si un sadism infinit. Asa ca este cel putin dincolo de dimensiunea umana domnule Neacsu sa ceri de la acesti putini oameni care au mai ramas cu batai de inima romaneasca un curaj eroic de titani…! Mi-e frica totusi ca nu intelegeti teribila realitate romaneasca de astazi…

 14. @Cozubas,
  Ma faceti sa rad. Despre care familii vorbiti ?
  Familia lui Iohannis? Mama si tata in Germania, soacra in mormant, nevasta cu 6 case, el cu casa la Miami, Vila Lac 3, paza SPP, plus norocul ala cu care s-a nascut. Familia Cilos: Nepot de sef SRI, sotia Merci bien, proprietati pe Coasta de Azur, Cu salariu din doua parti, de la Victoria si Bruxelles, o duce rau saracul, curg hainele de pe el. Cat ii doare pe ei de cunoscuti , prieteni, vecini sau conationali se vede din atitudinea Presedintelui care tine tara fara guvern si din ultimele masuri ale lui Ciolos, care a inghetat salariul mediu. Sunt convins ca amandoi stau ascunsi in sifonier plangand de grija bietului roman.Vreti sa iau la rand si gasca de patrioti din PSD? Cu cine sa incepem, cu Brucan, cu Iliescu,cel care a pus armata sa se lupte cu populatia civila, cu Petre Roman, pe care nu il mai intereseaza nici soarta fetelor sale, cu Adrian Nastase care ne-a trimis sa ii numaram ouale, cu Dragnea sau Ponta care au dat celor de la Bechtel bani drept recompensa pentru ca nu au facut autostrada ? CINE E ORB ?

 15. Mda,te-am supraestimat,imi pare rau… Ma refeream la oamenii pro-suveranitate si riscurile la care se expun acestia in relatia cu statul-agentura straina,iar tu o tii ai hemoragie cu citate de la televizor … Televizorul a tembelizat poporul …!

 16. Enumeratii domniei voastre sunt din tabara care au cedat suveranitatea Romaniei,ma mir ca nu l-ai citat si pe traian besila care-i taticul lor…)))

 17. Vladimir Putzin

  @cozubas
  Pai daca nu-i vorba de cei enumerati de domnul Marin Neacsu, da matale nobile netembelizat TV, cateva nume de mari patrioti care si-au pus pieptul stavila intru apararea suveranitatii si independentei Romaniei.
  Astept !

 18. @Domnule Cozubas,
  Ca m-ati supraestimat pe mine nu e o greseala prea mare, ramane intre noi . Dar dumnevoastra sunteti tenat sa supraestimati un anumit partid sau anumiti oameni politici care in afara de vorbe electorale nu au facut nimic in directia despre care vorbiti, iar asta este periculos. Toti au cedat suveranitatea, toti cei care au fost la putere pana acuma, nu exista exceptii, pentru ca daca nu ar fi cedat nu ar fi detinut puterea.Puterea nu se obtine zambind frumos. Despre Basescu nu am mai pomenit pentru ca era prea evident. VA DORESC UN AN MAI BUN !

 19. S-a lucrat atat de eficient la tartacutele poporului telespectator, incat bietul popor a ajuns propriul sau dusman . Tot poporul stie de „hotii din parlament”,de „hotii din guvern”,de hotii din partidele politice,de coruptii din primarii,universitati,agentii,etc ! Aproape nimeni din acesti „stiutori” sau „atotstiitori” nu au practic aces la nici o sursa de documentare ,alta decat behaiala televizata…))) Aceasta „sursa” de informare publica” a transformat un popor omogen si serios ierarhizat valoric,intr-o cireada de creduli infantili,care prizeaza partzurile televizate cu o aviditate morbida si o lacomie bolnava. S-a ajuns atat de rau,incat romanii contesta orice buna intentie politica,sociala,culturala romaneasca… Este o realitate,construita de infiltratii straini,cu sprijinul nemijlocit al catorva tradatori romani. Astfel „statul-agentura straina”,domneste peste Romania ca peste o colonie africana,iar efectul de pamant parjolit care il vedem cu totii ,il pune elegant in carca partidelor romanesti,parlamentului roman,politicienilor romani si oamenilor care au o bruma de patriotism romanesc in fiinta lor. Se obtine astfel un dublu efect : statul-agentura straina poate elimina cand vrea orice tentativa romaneasca de suveranitate si interes national si practic nimeni din opinia publica nu vede adevaratii vinovati si beneficiari ai coloniei romane…Asa ca il intreb pe Marin Neacsu onest : de unde stii omule bun ca cei enumerati de tine mai sus sunt hoti ? Inainte de-a raspunde gandeste indelung…

 20. PS 1 : Domnule Neacsu,sunt convins ca sunteti un om onest ,cinstit,harnic si in mod cert nu eu sunt dusmanul dumneavoastra …

 21. Neacsum

  @Cozubas,
  Sunteti glumet si e bine, avrti dreptate, cei enumerati nu sunt hoti, sunt doar norocosi iar eu un ghinionist. Banuiesc ca si dumneavoadtra sunteti un norocos si de aceea va intreb cate oua, cate case si cate milioane de euro aveti.

 22. @Neacsum,tu esti un postac lipsit de demnitate ,platit cu 5 dolari pe zi sa perturbi orice tentatie de normalitate. Discutam cu domnul Marin Neacsu,iar tu nesimtit si prost crescut ne perturbi . Esi din decor jigodie fara indentitate si mars la baza piramidei trofice pe creanga genealogica a familiei tale…

 23. @Cozubas
  Esti si smecher, te faci ca nu intelegi ca discuti cu aceeasi persoana. Indiferent insa cu cine ai vorbi, te avertizez ca a doua oara cand vei mai folosi astfel de termeni, indiferent la adresa cui, vei fi banat. La multi ani!

 24. Ia la ce s-a ajuns,in atat de scurt timp si nu-i nici o miza in joc…! Cine-i vinovat? Ce mai conteaza,din moment ce rezultatul este unul destructiv ? Am crezut sincer ca este o alta persoana. Oricum pentru acel continut raspunsul meu este acelasi. Tema nu era despre faptul ca dumneata ai sau nu milioane si nici de ce-ai fi in stare sa faci pentru a le avea. Tema nu eram nici eu si nici speculatiile dumitale despre mine. Am incercat sa te fac sa intelegi cateva capcane care de fapt produc acest teribil dezastru romanesc. Daca vrei sa ma banezi,iarasi n-ai inteles mare lucru. Nu tu esti cel care-mi face mie vre-o favoare,dandu-mi”de la tine” spatiu pe internet sa scriu. Fi om fiule,lasa deoparte orgoliul si invidia asta care te controleaza si te subjuga in totalitate. Documenteaza-te din zece surse si foloseste ratiunea si logica de o mie de ori pentru o singura convingere! La multi ani Marin Neacsu si tie Neacsum …!!!

 25. Neacsum

  Domnule Cozubas,
  Eu nu am insinuat ca ati avea acele case sau milioane, dimpotriva,voiam sa sulbliniez ca nu le aeti, nu sunteti atat de „norocos” deci nu aveti de ce sa sustineti o clica de imbogatiti, indiferent din ce partid ar fi. Dumneavoadtra insa ati crezut ca am ceva cu dvs. Gresit. Oricum, imi mentin avertismentul, valabil pentru orcine:nu admit astfel de expresii pe pagina mea. A doua oara va fi si ultima. Sper sa nu fie cazul. Va doresc un an dupa dorinte!

Statistici T5