Codruţa Kovesi îi răspunde lui Ghiţă

Categoria Actualitate, Divertisment

codruta-si-geamantanul

După incredibilele imagini trimise de Sebastian Ghiţă în care povesteşte cum a cunoscut-o el pe şefa DNA şi cum cântau amândoi prin podgorii cântece penale şi cum se vedeau pe furiş să nu îi găsească Coldea prin birourile SRI, Codruţa Kovesi a  decis să răspundă tot printr-un mesaj video înregistrat încă de pe vremea când se întâlneau iar el  se lăsa aşteptat, ca acum.

Conform imaginilor, Codruţa nu îl  cunoaşte  pe Ghiţă doar din 2010 ci din fragedă copilărie, când trăgea după ea geamantanele cu dosare ale lui Dragnea, Ponta& Acoliţii şi îl aştepta pe Ghiţă să pună şi el mâna pe bagaje, că pe ea nu o lasă părinţii. Imaginile par să fie originale şi nu mai încape nici o îndoială că Ghiţă are prostul obicei de a se lăsa aşteptat încă din fragedă pruncie, ceea ce justifică dosarele care i se instrumentează acum. Se vede clar din imaginile postate de sărmana Codruţa cum aceasta, sedusă şi abandonată încearcă să îşi găsească un drum în viaţă dar nu renunţă la dragostea ei, ca o vaşnică descendentă a lui Decebal şi Traian.. Băsescu. Cine ştie unde se ascunde, sau l-a văzut în ultimele 10 zile, e rugat să sune la 22 22  22.

Codruţa mulţumeşte anticipat!

Iată înregistrarea care demonstrează legătura dintre Ghiţă şi Codruţa.

 

PS: Pe surse am aflat că Ghiţă, văzând mesajul Codruţei, înduioşat până la lacrimi şi de  mesagerii trimişi la portiţa sa,  a decis să mai trimită câteva mesaje. Codruţa tremură de emoţie.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

10 Raspunsuri la Codruţa Kovesi îi răspunde lui Ghiţă

  1. bazil

    „Fie ca legislatia reziduala basista, antisociala si antieuropeana si legislatia agentilor de la Bruxelles, profund antinationala, sa fie eliminate din radacina in 2017!
    Fie ca in anul care vine rezervistii, pensionarii, bugetarii, revolutionarii, etc. sa isi afle dreptatea pentru care lupta impreuna de 7 ani!
    Fie ca in noul an sa mai ocupam Piata Victoriei doar in sprijinul unui Guvern care apara interesele economice, sociale, culturale si nationale ale romanilor!” citat din ce am gasit pe site.

    La prima vedere corect insa iata ca toti cei ce muncesc de se spetesc la patroni (adicatelea in mediul privat) sunt trecuti la etc. Si mai e ceva „dreptate pentru toti nu numai pentru lovilutionarii de carton(in buna parte falsi revolutionari, cu miile ),nu numai pentru bujetari ci si la cei din mediul privat unde salariile nu sunt asa generoase.Cat priveste dreptatea pentru pensionari aici aveti dreptate: in momentul de fata avem pensii uriase de zeci de mii de euroi, zeci de mii de lei si pensii de 800-1000 lei dupa zeci de ani de munca. Si nu e corect din nici un pdv.Pensiile speciale nu au ce cauta intr-un stat de drept iar peniile militare nu sunt speciale( ma refer la cele corect calculate nu la cele smecherite).Sa militam pentru un stat de drept nu pentru un stat de drept cu stangul inainte mars.

  2. dora

    @bazil,
    Să o luăm pe rând:
    -cine sunt cei de la privat care se spetesc muncind? Sunt bugetari care își îndeplinesc corect sarcinile de serviciu, dar și lucrători de la privat (companii, nu gogoșerii, buticari sau crâșmari), care de asemenea, muncesc corect și sunt bine/rezonabil plătiți. Mi-a fost dat să văd lucrători la privat care nu prea se speteau muncind;
    -sunt zone în această țară unde s-au înființat secții/mici fabrici care oferă locuri de muncă, cu carte de muncă, chiar aproape de casă; nu se ocupă locurile, preferă să încaseze ajutorul de șomaj, sau, mai lejer, fuguța în Italia la spălat…..;
    -propuneți Parlamentului inițierea unei legi care să desființeze (total), mediul bugetar;
    -de ce vă legați de pensiile mari (pensii uriașe de mii de euro…), care sunt calculate corect! Credeți că nu se poate? Nu mă interesează pensiile de 800-1000 de lei. De ce? Fiecare după importanța muncii depuse. Să înțeleg că v-ați simți mai bine dacă toți militarii (subofițeri/ofițeri/generali/șefi de stat major/piloți militari/parașutiști. etc, ar avea aceeași pensie, nu mai mult de 1000 lei) De pensiile magistraților nu vă legați?
    V-am citit materialul de 2 ori! Grav!

  3. bazil

    tanti dora minodora, chiar ne credeti cu creierul spalat pe toti? Spuneti ca ati citit de 2 ori dar nu ati retinut aproape nimic! Nu am zis ca pensiile de mii de euroi sunt imense ci cele de zeci de mii de euroi iepuroi !Si nu m-am legat de pensiile militarilor ci de ale celor care au activat in domenii paralele cu viata cazona insa si-au tras pensii superbabane! Iar abrambureala actuala la pensii este clara ca lumina zilei, daca unii baga capul prin nisip in chip strutesc cine-i di vina? Daca o pensie de 30.000 euroi poate rezulta potrivit legii contributelii….atunci sa ne anuntati si pe noi ….chiar cea de 30.000 lei….cum a rezultat oare? facem legi pentru natiunea romana ori pentru grupuri de smecheri tanti? mai cititi, cititi, cititi tanti si apoi postati ! Grav!

  4. @Bazil,
    Si eu am citit , si am citit bine. Conform, si eu am inteles ca te-ai legat de pensii cu adevarat uriase care oricum ai lua-o sunt facute din condei. Si eu am inteles ca nu ai nimic cu pensiile militare pe care in mod corect le-ai scos din sistemul au nomenclatura pensiilor speciale, pentru ca nu sunt pensii speciale sunt pensii militare de stat. Dora s-a grabit, dar probabil ca era cu un ochi la pftii. La multi ani tuturor celor care isi opresc ochii , chiar si cate unul, pe aici !

  5. bazil

    Multumesc pentru precizarile dvs. La Multi Ani tuturor!

  6. dora

    @Neacșu,
    Care or fi acele Case de pensii care și-ar permite să acorde pensii din condei calculate? Sunt pensii de 30.000 lei? Păi dacă contributivitatea a fost mare! Am un obicei. E de la bunica, nu amestec gemul cu dulceața. Le iau pe rând. Adică, nu sunt cu un ochi la piftie (nu îmi place produsul)și cu altul la laptop.
    @Basil,
    Sunt Dora, nu Dora minodora.
    – nu știu de unde ați dedus că aveți creierul spălat;
    – am reținut esențialul din comentariul dvs., oricât ar dori d-nul Neacșu să vă ia apărarea;
    -dați exemple de domenii paralele cu sistemul militar ai căror beneficiari au pensii de 30.000 de euro/lei (dacă tot băgați bățul prin gard, măcar informați corect, așa pe vorbe..);
    – așa e românul, să moară și capra dar și vecinul;
    -sunt de acord că în sistemul de pensii sunt derapaje;
    -de citit, cred că voi mai citi articolele d-lui Neacșu, de comentat în mod sigur mă voi abține;
    – recitiți comentariile înainte de a le trimite și folosiți diacriticile (dacă știți ce înseamnă).

  7. @Dora,
    Stim amandoi la ce anume m-am referit, la acele pensii aranjate sau programate dinainte de pensionare, prin servicii , garzi, activitati in poligoane, zboruri, parasutari, facute prin OZU cat pentru toata unitatea de o anumita persoana,ca si de acele solde de merit date pe hartie unuia care urma sa se pensioneze, numai ca sa aiba si el o pensie mai mare dar in fapt primita de altcineva. SA NU NE ASCUNDEM DUPA DEGET.
    eU DIN COMENTARIUL DOMNULUI bazil am inteles ceea ce am spus, nu i-am luat apararea, am spus ceea ce am gandit. Nu va opriti din comentat,faptul ca am facut o gluma cu piftiile nu trebuie sa va opreasca. Am spus asta, pentru ca intamplator, in momentul in care scriam, sotia era cu piftiile pe foc si stiu ca femeile sunt foarte ocupate in aceasta perioada cu pregatirile de revelion. Nu a fost vorba de nici o rautate din partea mea, dimpotriva de o gluma prieteneasca. Sper sa ne mai citim reciproc, pentru ca altfel m-as simti vaduvit de ceea ce dumnevoastra puteti face, anume sa stiu ce ganditi . Va doresc LA MULTI ANI!

  8. dora

    @Neacșu,
    OK!Mulțumesc pentru urări.
    La mulți ani!

  9. bazil

    La multi ani tanti dora !Lasati prosteala aia cu batul in gard aia e pentru antenisti cu ochii tristi ! Iar cu pensiile alea masluite, poate va simtiti cu musca pe caciula. Cat de mare sa fi fost contributeala pe toata durata carierei ca sa ai pensii de 15000 lei, 20000 lei, 30000lei etc? Iar daca vreti exemple nu trebuie sa le dau eu ele au fost publicate prin 2010, 2011 si sunt concrete. Ca nu vreti sa le cititi e treaba domniei voastre! Au aparut si in presa exemple de pensii de zeci de mii de euroi dar daca va uitati doar la un post tv cine-i di vina, tanti? Daca vreti nume, prenume adresa, numarul de la pantofi etc adresati-va fostlor informatori ai secu ca aia le cam stiau pe toate ! Si mai lasati si cestiunea cu capra vecinului, aici e vorba de dreptate sociala, mai tanti nu de talk show-uri cu parnaiasi !Nu e admisibil ca oameni valorosi, care au muncit zeci de ani corect, au platit taxe si impozite sa ajunga la batranete cu pensii de mizerie in timp ce smecherii sustinuti de dvs.sa aiba pensii uriase, smenuite! Am spus nu e admisibil pt ca posibil e si inca cum! Cu privire la diacritice…..mai lasati vrajelile……eu sunt cu criticele….nu cu citricele…..si diacriticile…..Un an cat mai bun totusi si aveti mare grija de capra vecinului !