Anunț umanitar : Olguta Vasilescu suferă de o boala incurabilă

Categoria Divertisment

O fi de la răceala?

 

Din surse neoficiale dar demne de încredere, doamna ministru Olguța Vasilescu are mari probleme de sănătate. Boala de care suferă, deși cunoscută,  nu este tratabilă, nu există medicamente pentru eradicare, nici măcar pentru ameliorare. Ce este mai rău este că se transmite celor apropiați deci și familiei,  ceea ce face situația și mai îngrijorătoare.

Aceleași surse m-au informat că nu există nici medicamente străine pentru boala ei,  deci nici clinicile din Austria sau Turcia frecventate de obicei de demnitarii români nu pot face nimic pentru boala doamnei ministru. Unii spun că ar fi vorba de o boală profesională, alții că ar fi o boală de sistem deci sistemică, dar nimeni nu poate să dea un răspuns clar. În literatura de specialitate există unele explicații ale cauzelor bolii, dar nimic nu este sigur,nu există nici un medicament care să fie omologat. Cum baba Vanga nu mai trăiește, necazul doamnei Vasilescu pare fără lecuire.

Bineînțeles că doamna ministru a apelat la cei mai buni specialiști și a răsfoit toate paginile de pe internet care au ca subiect boala. Astfel a găsit o informație care inițial a liniștit-o, dar apoi a pus-o pe gânduri și îngrijorat-o. Iată ce scria acolo:

„Sughițul nu este anormal, totuși, dacă persistă mai mult de 48 de ore, ar fi bine să te prezinți la un control medical.”

Așa a aflat doamna ministru că boala ei este ceva normal dar a realizat că de fapt  sughițul ei a început cam de când a deschis subiectul pensiilor militare. Cum de atunci sughiță fără oprire și ea și familia, ba –din unele surse-  cam toate neamurile, și alea bune și alea proaste, sughițul doamnei ministru a intrat în atenția guvernului. Mulți miniștri se întreabă dacă nu cumva e molipsitor și se spune că deja unii au cerut trecerea doamnei în carantină sau tratament prelungit, chiar cu DNA, numai să nu se transmită.

I s-au recomandat de unii specialiști două leacuri :

Primul a fost ținerea respirației, remediu cvasi-băbesc, dar acceptat de medici. Se pare că s-a încercat varianta, dar când i s-a spus că trebuie să își țină respirația până îi trece sughițul sau dispare cauza sughițului, doamna ministru a renunțat la tratament, pe răspunderea ei. E prea sensibilă probabil.

Al doilea tratament a fost gargara cu apă rece și o linguriță de apă cu zahăr sub limbă  până când se dizolvă zahărul.

Doamna ministru a replicat că nu crede nici în acest tratament, cu atât mai mult cu cât gargară a făcut de când se știe, mai ales în preajma alegerilor și când trebuie să justifice măsurile pe care le propune, dar nu a văzut nici o ameliorare. În plus cum a fost secetă, recolta de sfeclă de zahăr  este insuficientă la cât i-ar trebuie ei iar producătorii de trestie de zahăr au refuzat contracte, pentru că au mai vândut zahăr guvernului Boc acuma 7 ani și nici în ziua de azi nu au primit banii.

Ce e de făcut? Se spune că este singura boală căreia nu  s-a găsit nici leacul și nici numele.

Cine are informații, de orice natură care ar putea ajuta, vă rog să sunați la 22.22.22.

Vă mulțumesc !

PS: O băbuță demnă se încredere din Dolj, pe numele ei  Baba Novac mi-a transmis că din câte știe ea de la mama ei,  boala i se trage de la pomeni sau pomeniri și că ar trece cu Infuzie De Misie dar asta e o plantă rară care nu crește în grădina lui Dragnea.

 

 

http://www.sanatateatv.ro/articole-medicale/medicina-interna/sughitul-cauze-si-tratament/

http://a1.ro/lifestyle/health/cum-opresti-sughitul-id27482.html

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

14 Raspunsuri la Anunț umanitar : Olguta Vasilescu suferă de o boala incurabilă

 1. NAPO

  Dle Neacsu, astazi, 1 octombrie a fost ZIUA INTERNATIONALA A PERSOANELOR VARSTNICE..erai mai inspirat daca atingeai acest subiect..!!

 2. NAPO,
  Nu imi place sa vorbesc despre aniversarile mele. In plus,nu pot sa scriu despre ziua persoanelor varstnice daca nu am scris despre ziua tineretului, ziua copilului, ziua fumatorilor, ziua purtatorilor de izmene sau orice alta zi a unor categorii de oameni, fara a fi invinuit de discriminare. Asa ca prefer sa nu ma bag, pentru ca asta ar insemna sa nu mai scriu despre nimic altceva sau sa scriu chiar cate doua articole pe zi. Dar, Olguta Vasilescu e numai una.

 3. Gafton V

  Are boala lui Calache!

 4. Ion Neicusoru

  Doamna Olguta a scapat temporar de sughit! A sunat la 22.22.22 si o voce acoperita de mustata i-a recomandat sa nu mai pronunte „pensii militare”, cel putin acum in perioada de crestere a presiunii atmosferice pe scara OTAN. Tot vraciul i-a mai spus ca are un medicament ( se pare ca e o forma modificata de OUG57/2015) pe care o poate administra cand o fi nevoie sa o scape pe Olguta si de obsesii. Nu este un pericol ca deputatii sa se imbolnaveasca de sughit pentru ca ei sunt imuni: nu stiu ce si de ce voteaza. Si daca totusi apare o forma de sughit, conform sfaturilor date de vraci la Sucevita, urgent se va aplica o iradiere a creierului de catre telefonul mobil si problemele dispar.

 5. @Gafton
  Boala lui Calache, sau boala din Kalachi?

 6. ifrim

  Stiti bancu ,cu camasa? Cu camasa in gura ei!

 7. Iulian

  Marine,
  Este f adevarat ca LOV este suferinda, dar mai sunt si alte doamne, carora le-a transmis aceasta boala in_cur_abila, sau ea s-a molipsit de la ele?
  Oricum, pare ekipata pt aceasta dulce-amara suferinta, de care tot o doamna posibil sa o scape, intrucat costul unui stadion tocmai ce a crescut cu 6,5 mil€!….si nici parcul acvatic nu se simte prea bine!
  Eu cred ca boala va regresa vadit cu penitenta, la un loc cu racoare si carantina, 21 zile, de inceput!
  Mai, dr. Man_Da auzi? De ce boala cumplita sufera muierea asta?

 8. @Ifrim,
  Eu il stiu pe ala cu maieu … ma ieu as incerca.

 9. Geofreeland

  Vai, vai…Vă luați de biata femeie… I-o auzii una p’in târg, cum că Olguța jună fată cunoscu pe unu’ atât de militar că o ținea numa’n sculare și culcare, la ore fixe, cu trompeta, ca la armată. Instrucție la greu, cu trageri, „aviație inamică”, „salt înainte”, mai și-un planton de nesomn, mai o veghe în gardă. Până i-o fi ajuns, săraca, de-a zis, lasă că v-arăt eu vouă! Și ne-a arătat. Eh, vorbe-n târg, da’ io nu cred… Cu sughițu, mai simplu e o scatoalcă după ceafă, stimulează cerebelu’ și gata. Bag seamă actul ăsta reflex al sughițului vine de la o bulă de aer ce nu vrea să iasă prin cardia, sfincteruțu’ ăla. Aerofagia e atunci când de prea mare poftă pe lângă dumicați înghiți și aer, cum ai mânca și gaura de la covrig. Poate își revine, săraca, da’ mă-ntreb, ce-o fi mâncat ea cu atâta poftă, de nu putem noi dormi?

 10. @Geofreeland,
  Si cam de cate chestii de alea dupa ceafa crezi ca arfi nevoie, ca sunt convins ca militaurii ar fi gata sa contribuie toti cu cateva numai sa scape femeia de chin.

 11. Geofreeland

  Mă, era unu, la mine-n sat, lumea îi zicea a lui Zăpăcitu. Avea ăsta o mândrețe de iapă, crupă tare, gleznă fină. Cum o înhăma ăsta, nici mu ieșea bine pe poartă că o lua la trap de ieșea lumea la porți, râzând, „iar a înnebunit iapa lui Zăpăcitu!”. Alerga de săreau cercurile din obezi. Se oprea numai în celălalt capăt al satului în poarta lui Gogu, unu’ d-avea un armăsar de prăsilă. Privea biata iapă printre uluci, amușina aerul bălegăros și dintr-odată se liniștea „hai, tată!” zicea a lui Zăpăcitu și-și vedeau de treabă. Mu știu care o fi morala dar cu feromonii ăștia nu-i de glumit, îți iau mințile,nu alta. Numa’ un veterinar poate explica dilema.

 12. bazil

  Razi tu razi Harap Alb…..Ofensiva mediatica impotriva pensiilor „speciale” prin care majoritatea celopr din soc civila inteleg ca ar apartine militarilor-militari continua pe toate canalele! Deci militarii-militari au pensii modeste, putine depasesc 1000 euro(si acelea de regula justificate!) si cu toate acestea pensiile lor au fost blocate pentru nu se stie cat timp! Iar cei cu putere de decizie spun ca la militari totul e in regula si ca s-a facut tot ce trebuia facut pe moment, ca lucrurile s-au indreptat ! Cu alte cuvinte e normal sa ingheti pensiile de sub 1000 euro laolalta cu cele de 10000, 20000, 30000 samd! De ce nu se spune clar ca militarii-militari nu au pensii „speciale’ si ca specialii sunt ori magistratii ori cei de pe „langa sistem” cu pensiile alea babane? Culmea, cei „de pe langa „castiga la recalculare f mult, in unele cazuri pensiile lor cresc de 2-3 ori si totul li se pare normal celor din zona decizionala! In timp ce militarii-militari iau din urma(de la 01.01.2016) cateva sute de lei in marea majoritate(unii nu iau nimic deoarece pensiile lor au scazut!) , calculati cat iau cei de pe langa! Si nimeni nu se supara ! O fi bine? O fi bine ca pentru niste favorizati si profitori sa sufere imensa masa a celor ce au suportat zeci de ani rigorile cataniei slujind cu onoare si demnitate sub drapel?

 13. Boștin

  E nevoie de o revoltâ masiva si de puscarie grea pentru politicienii trâdatori de tara

 14. @Bostin,
  Imi e teama ca nici de o mica plimbare nu vom fi in stare dar de o revolta sau altceva.

Statistici T5