Tocmai scriam în articolul precedent despre rebrenduirea lui Oprea și hop, aflu că  pe data de 05.09.2018, urmând pilda  unor lideri de sindicat din poliție, vrând parcă să demonstreze ceea ce eu am tot spus de ani de zile, conducerea SCMD s-a făcut (din nou)  preș la ușa lui Gabriel Oprea. Știrea este fierbinte, anunțată acum câteva ore  de Agerpress dar apărută  și pe ”Știri pe surse”.  De fapt eu  cunoșteam că se va întâmpla, nu știam sigur data. Nu voi posta articolul aici, vă las să îl citiți de la sursă, dar voi cita câteva pasaje deosebit de importante prin conținutul  și concluziile ce se trag din ele și o să le iau în ordinea în care apar în articol.

 1. ”Președintele fondator al UNPR Gabriel Oprea a avut o întâlnire informală cu reprezentanții Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) – președintele Mircea Dogaru și vicepreședinții Iosif Bălan, Constatin Năstase și Valeriu Pricină. La întâlnire, care a avut loc la sediul central al partidului, au participat: președintele UNPR Ion Răducanu, secretarul general Nuțu Fonta, vicepreședintele Gheorghe Emacu, președintele organizației UNPR București Alin Berbecaru și fostul senator Anghel Iordănescu”. Asta ca să se știe cine cu cine se re-întovărășește.
 2. ”Tema principală a discuțiilor a fost continuarea colaborării între UNPR și SCMD, pornind de la rezultatele concrete ale acestei colaborări din timpul mandatelor de ministru al apărării naționale și de viceprim-ministru pentru securitate națională, deținute de Gabriel Oprea.” Este extrem de interesant acest pasaj, dacă avem în vedere faptul că domnii Dogaru și Pricină vorbeau despre Gabriel Oprea în termini nu prea plăcuți, spunându-i ”generalul izmană”, iar pe militarii care făceau parte din UNPR îi numeau trădători. Amintesc și tratamentul de care se bucurau cei din ACNMRR care îl aveau președinte onorific și îi pupau tălpile oficial- dar măcar pe față – lui Oprea, în vreme ce Dogaru și Pricină mimau opoziția. Reamintesc celor cu state mai vechi în SCMD, că Ana Winzer și Constantin Monac au fost îndepărtați din conducerea SCMD și din sindicat pentru presupuse simpatii sau legături cu Oprea sau UNPR. Asta în timp ce Pricină și Dogaru colaborau pe ascuns cu Oprea și serviciile, lucru declarat clar acuma de Oprea care vorbeste despre continuarea colaborării între UNPR și SCMD.
 3. ”Reprezentanții Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate au evocat acțiunile întreprinse de Gabriel Oprea în sprijinul militarilor, deciziile și proiectele inițiate și adoptate cu sprijinul UNPR în Parlament pentru asigurarea drepturilor și pentru îmbunătățirea condițiilor de activitate și de viață ale cadrelor active și în rezervă din domeniul apărare, ordine publică și siguranță națională. Mircea Dogaru: “Noi am comunicat întotdeauna bine cu dumneavoastră, ne-am ținut de cuvânt și noi și dumneavoastră. Dumneavoastră ați avut o contribuție esențială, mai ales cu Legea 223/2015, o lege reparatorie care apăra egalitatea”. Când spune ”noi am comunicat ÎNTOTDEAUNA bine cu dumneavoastră”, Dogaru nu minte, gura păcătosului adevăr grăiește, pentru că atât SCMD cât și UNPR sunt copii aceluiași tată și au mers mână în mână pentru amorțirea și amăgirea militarilor. Iată, totuși pentru cei care au memoria scurtă, ce scria  ideologul sindicatului, domnul Pricină prietenului său  Marian  Ilie, pe paginile blogului sindicatului când și-au câștigat renumele de luptători împotriva lui Băsescu și Oprea, despre o posibilă colaborare a sa cu Oprea : ”Stii ce s-ar  intampla daca noi am fi slabi si ne-am retrage? Sindicatul ar deveni o brigada cu organizare teritoriala la dispozitia echipei sinistre Oprea-Basescu. Se doreste asta? Cine crezi tu ca, daca noi ne-am da la o parte, ar castiga partida la un eventual Consiliu National? Ar castiga-o oamenii de bine? Mariane, nu suntem nici noi simpli plutasi pe apele tulburi ale „meseriei” si pot sa-ti spun ca, intr-o proportie insemnata, filialele sunt manipulate de „patriotii” aflati in slujba lui M100 sau a Cotroceniului.”

Ei bine, din declarația de mai sus a domnului Dogaru, ca și din cea a domnului Oprea, rezultă că de fapt ”SCMD A FOST  ÎNTOTDEAUNA O BRIGADĂ CU ORGANIZARE TERITORIALĂ LA DISPOZIȚIA ECHIPEI SINISTRE OPREA- BĂSESCU, iar ”patrioții aflați în slujba lui M100 sau a Cotroceanului” erau chiar ei. De fapt domnul Pricină a fost mai mult de atât , a fost brigadier în solda lui Oprea, pentru că a fost membru în Departamentul Apărare al UNPR la nivel național. Iată ce spune și domnul Dogaru, și cum se adresa celor care îi contestau conducerea și bunele intenții privind drepturile militarilor, într-un articol care se dorea ”fulminant, în 2010: ”Ati incercat sa determinati SCMD (si inca nu ati renuntat) sa renunte la obiectivele sale si sa-l transformati in infrastructura politica a unui partid fantoma, prin care numitii Gabriel Oprea si Traian Basescu incearca sa-si perpetueze la nesfarsit monopolul puterii in Romania. ATI ESUAT!”  Da, au eșuat, pentru că conducerea SCMD FĂCUSE DE MULT CEEA CE Dogaru îi învinuia pe cei ce îl contestau că fac, respectiv renunțarea la obiectivele declarate și transformarea sa în infrastructură politică a unui partid fantomă”. Dogaru  făcuse asta de la început, sau ÎNTOTDEAUNA, CUM DECLARĂ ACUMA ACELAȘI  DOGARU. Într-un comunicat de ”extremă urgență din data de 31octombrie 2010, secretarul general al SCMD Constantin Monac,  descria grija pe care domnul Oprea o avea față de militari în următorii termeni: ”Domnul Gabriel Oprea a fost obligat sa scrie “”inchis”” pe Ministerul Apararii Nationale, in ziua de 25 Octombrie, trimitand acasa si registratura (‘”Punctul nostru de vedere”” nu a putut fi depus si inregistrat la M.Ap.N., decat a doua zi dimineata, pe data de 26.10.2010) desi mintise Primaria Generala a Capitalei (pentru a ni se interzice pichetarea M.Ap.N.) ca desfasoara activitati comemorative cu strainii in incinta ministerului. Faptul ca l-a decorat pe Emil Boc de Ziua Armatei, faptul ca si-a avansat toti sponsorii si colegii de partid de la fruntasi si caporali, la colonei si generali in rezerva, la Cercul Militar (unde noi nu avem acces) in aplauzele servililor cu un cer de stele pe umeri si plini de “”onoare”” si “”demnitate””, nu l-a racorit! A dat ordin strict infiltratilor si slugilor din MApN si STS sa puna umarul la distrugerea Sindicatului. Am verificat acest lucru in emisiunea de la ANTENA 3 din 28.10.2010, cand, atacand Primaria Slatina pentru deturnarea angajamentelor privind utilizarea terenurilor de la Armata, am fost atacat in direct, nu cu argumente ci cu insulte de catre una din trompetele dlui Gabriel Oprea. In prostia lui, individul nu si-a dat seama ca ii inscrie stapanului numele in “”Afacerea Slatina””!Până la urmă Monac a fost suspendat și eliminat din conducerea SCMD, culmea, pe motiv că este un apropiat al lui Oprea, dar de fapt A FOST ÎNDEPĂRTAT TOCMAI PENTRU CĂ NU ERA ȘI REALIZASE CE JOC FAC DOGARU ȘI PRICINĂ. Așa fusese ordin de la Oprea, executat de Dogaru cu supușenie.

 1. ”În perioada 2011 – 2015, UNPR a fost formațiunea politică în al cărei program au fost asumate astfel de obiective, iar liderul politic, președintele fondator, s-a angajat într-o veritabilă luptă pentru reașezarea problematicii apărării pe o poziție prioritară în stat și pentru susținerea drepturilor militarilor activi și în rezervă”- a declarat și domnul Valeriu Pricină. Reamintesc celor ce erau la pensie în 2011, că sub comanda lui Oprea în perioada la care face referire domnul Pricină în cuvântul său mieros, au apărut și HG735/2010, suspendată de ICCJ, și OG 1/2011, și L-263 prin care am fost deposedați de pensiile militare și legătura cu salariile militarilor activi și, forțat, oarecum reparator,  dar tot cu înghețarea actualizării pensiei, și Legea 241. Ei bine, domnul Pricină proslăvește exact activitatea domnului Oprea din această perioadă. No comment!
 2. Uniunea Națională pentru Progresul României și Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate au convenit asupra continuării susținerii reciproce în acțiunile care privesc protejarea drepturilor militarilor și sprijinirea sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională în ansamblu” se declară la sfărșitul comunicatului UNPR.

Ei bine, măcar acuma, conducerea SCMD spune clar ce are de gând să facă, să îl sprijine pe Oprea să își continue activitatea începută pe timpul guvernului BOC. Pentru cei care au uitat totuși adevărata activitate a lui Oprea, să recitească chiar articolele apărute prin paginile SCMD pe vremea când Dogaru spunea una dar făcea alta și să își amintească ieșirile televizate ale doamnei Lupu și ale lui Tibi Frățilă. Sunt curios dacă domnul Băhnăreanu va repune ANCMRR la picioarele lui Oprea (eu cred că da), dar mai ales când anume o va face, înainte sau după restartarea lui Oprea? Să te ții concurs de pupături, dar și mârâieli  între cei doi lideri de asociații când Oprea va reintra în Parlament și în guvern.

Mă opresc, că mi se întoarce stomacul pe dos.

https://www.agerpres.ro/comunicate/2018/09/05/comunicat-de-presa-unpr–171177

https://www.stiripesurse.ro/gabriel-oprea-love-te-din-nou-dupa-intalnirea-cu-sindicali-tii-din-poli-ie-acum-s-a-intalnit-cu-cei-din-aparare_1287243.html

http://sindicatulcmd.blogspot.com/2010/11/scrisoare-deschisa-poetului-marian-ilie_22.html

http://sindicatulcmd.blogspot.com/search?updated-max=2010-11-21T20:11:00%2B02:00&max-results=7

De neacsum

24 de comentarii la „OPREA + DOGARU = LOVE”
 1. Alta obtiune decat Gropea si acoperitul Dogaru nu exista din pacate in colonia asta de sclavi lasi prostiti de mas -media interlopa si condusa de tâlhari si grupuri infractionale organizate lupti cu armele lor.Altfel ramanem vesnic victime naive

 2. Noi nu am cerut să ne naștem. Nici să fim condamnați să trăim în astă lume. Nu ne alegem frații, vecinii, copiii și contemporanii cu care împărțim aerul. Viața asta nouă dată, prea scurtă, e o zbatere de a o înțelege și când realizăm asta, plecăm fără să vrem. Fiecare clipă din prezent e istorie deja. Unii rămân în memoria timpului, alții ca noi, praf și colb, oase de pomeni, ca atâtea mii de generații, lutul însuflețit de speranțe și iubire. „De-o fi una, de-o fi alta/ Ce e scris și pentru noi…” Trăim. Nu putem alege. „Ce e val, ca valul trece…” La întrebarea idioată „cum te vezi peste cinci ani?” rămânem interziși. Cu iohaniși, orbani, dragnieni și cioloși, cu băsiști, boci, antonești, ponți și abramburici, toți sunt câte o lume obligați s-o suportăm, o lume dezlănțuită, o vânzoleală de interese pentru mațe mai pline și cățărare pe socluri de orgolii efemere. Nu trebuie să ne mirăm, să ne întrebăm, să ne răscolim nesomnul pentru că bălegarul pute. Pute și face parte din lume alături de parfumul iasomiei, aici noi alegem! Restul e un dat și dacă alegem, atunci să alegem conștienți, nu că am face noi, vreodată lumea mai bună, dar am avea bucuria rostului că am încercat și, cu cât suntem mai mulți, putem elimina puroiul politic, din necesitate, să ne petrecem, cât avem, clipele de aur ale luminii…

 3. Cred că mi-esti dator cu un kil de lămâi, căci greața care m-a cuprins, citind comunicatul UNPR și zicerile liderilor SCMD, ….
  Iar eu mă mai minunez și că prostimea, cândva cu grade pe umăr, sare la pupatul curului lui Oprea!
  Am mai auzit că „…. scopul scuză mijloacele…”, însă oportunistul ăsta a beneficiat mai mereu de o nouă șansă la viață șă doar masochist să fiu pentru a-i acorda-o pe a treia.
  Personal dacă l-aș avea in flancul meu pe Oprea, pe timpul afensivei asupra inamicului, mai mul aș fi cu ochiul ațintit asupra lui, pentru a preveni glonțul venit din spate sau din lateral, caci oportunismul lui îl face imprevizibil in orice minut al zilei.

 4. Si ne mai miram cum a putut ajunge cineva ca Oprea la varful armatei romane fara ca unii demni si bravi generali sa protesteze . Tocmai fiindca nu exista cuvinte mari , demnitate , onoare militara s.a. Exista numai interese , relatii , mafie si o foame continua de bani .

 5. Oprea? Un martafoi expirat, putregai de lemn. Astia chiar sunt tembeli sufrageristi, impotenti mintal si decrepiti daca ei cred intr-o varianta Oprea. E un subiect care nu erita niciun zvacnet cerebral. Nu-mi iese din minte gestul presedintelui. Asa ceva este impotriva firii si, daca ma iau dupa definitia lezmajestatii, intr-o democratie, unde stapanul este poporul, gestul dulapului de a suspenda sedinta CSAT-ului, este un afront adus poporului care il plateste. Un gest ignobil, fara noima si agresiv la Constitutie. Deciziile in CSAT se iau prin consens. Imi imaginam ca va curge sange din argumente pe tema banilor tarii, pe prioritati, pe urgente, pe proiecte. Ori presedintele, care are ca scop NUMAI daramarea Guvernului, pe care il ataca si ignora aberant, din nu stiu care interese, sigur nu ale romanilor, pleca precum un copil needucat renuntand la orice discutie civilizata cu Guvernul. El vrea anipentru serviciile secrete, dar nu a argumentat de ce. Ori nu stia de ce, ori isi face o ambitie,ori are vreun interes personal in alocarea de bani serviciilor. Chiar, cine controleaza pe ce se duc banii serviciilor? Eu inteleg ca sunt cheltuieli secrete, spagi, plati informatori, misiuni speciale, da’ ma intreb, de ce se bate individul asta inca presedinte,fara a spune de ce, el nu o fi platit de servicii? Altfel nu-mi explic cerbicia uniu gest absolut criminal. De cand e asta presedinte numai fortari aiurea face: nu pune in aplicare, de indata, o decizie a Curtii Costitutionale, ataca permanent orice lege majora la Curtea Constitutionala, da indicatii publice Procurorului General, se exhiba dizgratios la o sedinta de partid pe tema unei contre politice zisa de Liiceanu,muie, filozoful deviant al culmii pupincurismului, instiga la proteste de strada, acuza jandarmeria careia ii este comandant suprem ca isi face datoria, darama guverne dupa bunul plac al strainilor, nu reprezinta tara in politica externa decat numai mesele Bruxelului si Berlinului, face campanie politica, platit in functie de un popor satul de mofturi prezidentiale, aberant si antinational. Chiar cere o ancheta de acuzare a celor care nu au pazit granita sa nu intre virusul pestei africane. Vrajeala. Chiar se bucura, sefii lui nemti vor aduce carne de porc la greu de la ei. Nu cumva poate primeste si o prima. Un mare strateg al lumii zicea sa curga sange discutand, analizand, tocmai pentru a nu curge sange pe campul de lupta. sa si trebuia sa faca seful asta, dar nu al statului roman, sa stea o noapte, cu argumente, sa convinga un Guvern de alocarile bugetare. Habar nu are de nimic. Ce vrea el, e lege. O prostie dusa la culmea unei puteri nemeritate din prima zi. Si boii de romani accepta zi de zi afrontul pervers al unui individ folosindu-si functia pentru dezbinarea tarii. Nu-l framanta sanatatea, invatamantul si educatia, dezvoltarea economica,legea pensiilor, bunul mers al proiectelor de tara. Nimic. El vrea bani pentru serviciile secrete s-a inregistreze pe Olguta Vasilescu in baie. Si urmarirea si vanarea adversarilor politici. „O altfel de politica” zicea la numire. Ne-am lamurit. O politica antinationala semanand, din ce in ce mai concret a tradare. Cred ca asa exercitiu de presedintie e unicat in lume. Daca presedintele Germaniei ar face asa ceva, cum face asta, a doua zi nu l-ar mai primi portarul in incinta oficiala. Noroc ca ei nu au caini de paza. Noi avem sepepisti.

 6. Atunci când am pus punct relației cu Dogaru si gașca lui dupa multe discutii in CN unii colegi din țară spuneau că am băut apa dupa Neacsu care exagerează il scrierile sale..care iata ca azi s-au dovedit a fii adevăruri.Acesti manipulatori de meserie au avut misiunea sa ne adune sa ne prostească cu acțiuni demonstrative fără efect ,pe scurt SA NE CONTROLEZE din ordinul lui Chioru si sub supravegherea izmanarului.Ma intreb at de naiv poti fii sa te lasi in continuare manipulat ba mai mult sa si fnantezi aceasta GOLANIADA.

 7. Sunt atât de multe minuni ale lumii ăsteia încât o golaniadă stil pup Oprea să fie subiect de discuție. Nu poți învia un mort politic decât dacă îi sufli în cur. Și cu asta, terminăm cu o astfel de discuție. Ați văzut prin filme, când mii de rândunele, epuizate de zbor peste mare, spre țările calde, acoperă ditamai vaporul, să se odihnească? Ele nu se feresc de oameni și marinarii le consideră ca fiind brave, iubindu-le, lăsându-le în liniște, să-și refacă forțele în drumul lor, greu și viteaz spre tărâmul promis.Așa și România. Încă zboară până la epuizare. Vaporul UE sau al partenerului numit strategic încă nu e la orizont. Și epuizarea asta are o limită. Singura soluție e să sorbim marea. Nu cea Neagră, o sorb alții, ci cea a credinței, a istoriei, a întoarcerii către noi înșine, cu speranța ca noi am civilizat o lume. Asta e minunea noastră. Să ne fim aproapelui nostru spunându-i în limba noastră cuvântul dor, netraductibil în nicio altă limbă. Dintotdeauna zborul a fost marea încercare spre libertate și spirit.

 8. @ Gerula Nu știu de ce ne lamentăm atâta. De dogari, opreni, băhnăreni și alții. O să crăpăm într-o zi, cu nemulțumirea comentariilor, criticilor, bârfelor despre alții. Dacă militarii sunt nemulțumiți, vă propun un tip de asociație oltenească, austriecii știu de ce, responsabilă, vocală, incoruptibilă. Grade? E iluzorie alegerea. Gradele în asemenea situații sunt irelevante. Fără orgolii, fără vanități deșarte, cu fermitate, cu știință juridică, cu dragoste de oameni, cu onoare și demnitate, neîncolonați decât unui singur crez, oamenii armatei, oameni care sunt înnobilați de țară și nu de politicieni, o faună meschină și discreționară. O nouă asociație, adevărată, democratică, cinstită. Viața e luptă, zicea cineva. Cine se pricepe la luptă mai bine ca militarii? Dacă domnul Neacșu e vârf de lance, ascuțit și inoxidabil, de ce să nu-i luăm exemplul? Că avem grade? E irelevant. „E unul care cântă mai dulce decât mine/Cu-atât mai bine țării, și lui cu atât mai bine”. Mi-au rămas în memorie de când învățam carte despre Alecsandri. Ce ziceți? Sau „rana din pulpă (gradul) nu mă lasă”? Altfel vorbim aiurea, de dogari, opreni, băhnăreni și calendele grecești.

 9. @Geofreeland,
  Pot sa pun pariu ca Oprea si partidul lui vor trece pragul electoral la urmatoarele alegeri parlamentare, deocamdata se vor incalzi la cele europarlamentare, si ca isi va relua rolul de contragreutate. Ne place nu ne place, oameni si partide ca el sunt cautate in politica pentru a inclina balanta de o parte si de alta, tocmai pentru ca nu au scrupule, nu au idealuri, nu au coloana, au un singur interes…. sa fie in fata.

 10. @NM
  Corect se scrie, „… să ne ia fața”.
  Si absolut incorect este, CĂ NE-O IA … !

 11. Cine crede ca asociațiile existenței raspund nevoilor si exigențelor sale poate înființa oricand altele……dar eu cred ca soluția e sa le reformăm si sa le unim pe cele existente.Aluzia la iluzie,aia cu gradele chiar nu am putut să o inteleg.Sa înființezi o asociație e usor mai greu e sa o păstorești si sa ti turma unită.

 12. @Gerula OK, reformăm asociațiile existente și forțăm unirea. Propun ca asociația oltenilor să trimită către toate asiciațiile din țară un memorandum de principii și invitația la unire, inițial sub conducerea unui comitet director compus din actualii președinți care să pregătească unirea și apoi democratic aleasă structura de conducere, filialele, alte probleme de statut. Putem oltenilor?

 13. Eu unul sunt gata să pun umărul la această construcție.Noi cei din Romil am inițiat impreuna cu Federația si Forumul de discuții iar a un extindem Federația in care ne dorim să intre toate asociațiile mici.

 14. Habar nu aveți. Badalan,fost șef al SMS din calitatea de senator PDL a votat cu ambele mâini reducerea pensiilor inclusiv militare precum și a sondelor. De ăsta nu ziceți nimic ca nu a fost izmene?

 15. Habar nu aveți. Badalan,fost șef al SMG din calitatea de senator PDL a votat cu ambele mâini reducerea pensiilor inclusiv militare precum și a sondelor. De ăsta nu ziceți nimic ca nu a fost izmenar?

 16. @Csj Ba avem habar. Știm mai multe, că am lucrat cu el. Nu e o noutate ce spui, dar nu merită să ne izmenim aiurea. Chiar nu merită.

 17. @Gerula Prima mișcare e contactarea tuturor asociațiilor cu întrebarea dacă vor unificarea. Simplu. Întrebarea se referă și la motivarea dacă nu vor. Pasul doi, pentru cele care vor unificarea, e trimiterea unui draft de proiect al noii asociații, principii, obiective, organizare, mod de acțiune, probleme de statut: conducere, alegeri, structuri teritoriale, congrese, vizibilitate media, finanțare, probleme administrative etc. la care se vor aduce propuneri. Pasul trei: stabilirea întâlnirii asociațiilor prin mandatari membri pentru votul în urma dezbaterilor propunerilor și finalizarea statutului. Pasul patru: înființarea juridică a asociației. Pasul cinci: propunerile fiecărei asociații pentru organele de conducere: CV, recomandări, garanți ai respectării principiilor și participarea la adunarea generală pentru alegerea conducerii executive care va coordona organizarea forumului final de alegere a conducerii care va decide fuzionarea asociațiilor într-una nou înființată. Restul detaliilor, filiale teritoriale, finanțare și administrație, vor fi precizate în regulamentul de funcționare. Expunerea media trebuie să fie de o mare vizibilitate, comunicate și puncte de vedere, publicitate și manifestări, inițiere de critici și de propuneri legislative, colaborări și obiecții de dezbatere publică….Zic și io p-acilea ce mă taie capu’… Oltenii e fruntea? Hai, că se poate!

 18. Orice s-ar spune urmare a actiunilor celor 2 s-a mai obtinut cate ceva iar dl.Oprea cat a fost ministru a aparat drepturile militarilor, mai ales ca la un moment dat era cam singur, un fel de drumet in calea lupilor.Acum, cine le apara? Niste indivizi ahtiati dupa functii, mese festive, colocvii si plimbari in strainatate etc ? Se spune pe la teveuri ca prin octombrie pensiile civile vor creste iar! Sa creasca insa pensiile militarilor sunt inghetate bocna! De ce? Cui ii pasa! Cei cu pensii de peste 8000-10000 lei ori muuuuult mai mari se straduiesc din rasputeri sa franeze orice actiune benefica majoritatii(de frica sa nu se atinga cineva de pensiile lor babane), se vede asta din multe postari!Si atunci, nu e bine cand vine cineva care cat de cat a facut ceva si pentru majoritate nu numai pentru niste grupari de smecheri?

 19. Gazdei noastre,patronul Blogului,îi urez de ziua numelui un călduros
  LA MULȚI ANI!
  De asemenea,le adresez de ziua numelui,tuturor purtătorilor de uniforme militare,
  La mulți ani!

 20. Pai a fost ceva previzibil, in lipsa lui „Ilie Ceauserscu”, Dogaru si-a „batatorit cararea” la usa altui „politic”. Nu-i primul la usa caruia bate, a incercat si la usile altora dar nu a gasit „resturile de cozonac” la care spera.

 21. Multumesc pentru urari, de ziua mea am avut zi plina, pregatiri pentru nunta unui nepot,participarea la nunta, in plus am sarbatorit si.. 34 ani de la nunta mea… asa ca imi cer scuze daca am fost absent de pe net de ziua mea.

Comentariile sunt închise.