Cenzurare colegială

Categoria Despre Armata

Ce nu au făcut serviciile, politicienii, Olguța, Liviuț, Viorica, Frânarul, și alte subiecte sau subiecți ai articolelor mele, au făcut colegii noștri, militarii, șefii asociațiilor și cotizanții lor. Articolul meu ”Contestație sau Campanie” în care puneam niște semne de întrebare privind inutilul model de contestație (nu numai ca moment ci și ca forma și conținut) promovat de AORR, articol postat și promovat pe unele pagini ale grupurilor de militari, a fost ”reclamat” către Facebook, pe toate paginile, probabil de una și aceeași persoana sau grup de persoane, și astfel postarea nu mai poate fi văzută de cititori pe Facebook. Nu comentez acuma cine și cum a verificat dacă articolul meu contravine regulilor Facebook, probabil ei se mărginesc să dea curs oricărei reclamații, ca să evite eventuale sau posibile probleme, fără a verifica dacă cele reclamate se confirmă sau nu. Am contestat decizia celor de la facebook și probabil acuma se vor uita mai atent și vor vedea că articolul meu nu violează nici una din regulile pe postare a materialelor. Este cunoscută activitatea și interesele reale ale administratorilor Facebook.

Eu nu pot crede că niște colegi, presupuși colegi au putut să facă acest gest mizer, reclamând un articol care spunea adevărul, în termeni civilizați, fără a jigni pe nimeni, fără a leza drepturilor nimănui, un articol care practic informa comunitatea cu privire la efectele documentelor prezentate pe paginile de facebook și prezenta un punct de vedere personal asupra acestor informații. Pe lângă faptul că gestul este unul incalificabil, nu doar nesusținut deci este o calomnie, se înscrie și în tipul de acțiuni și măsuri de cenzurare folosite de organele trecute și prezente intrând în plan juridic și în îngrădirea dreptului la informare și opinie garantat de Constituție și alte prevederi de drept internațional.Voi face plângere mai întâi la Facebook, iar dacă nu voi avea înțelegere și articolele nu vor redeveni vizibile pe paginile respective, voi consulta un avocat pentru a acționa în instanță atât Facebook, cât și pe cei care au solicitat abuziv scoaterea articolului de pe paginile unde fusese postat. În foto se poate vedea mesajul trimis de Facebook pe paginile respective.


Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

2 Raspunsuri la Cenzurare colegială

  1. Ifrim

    Conform Constitutiei este garantata libertatea DE exprimare dar nu si libertatea DUPA exprimare!Nește țarani!

  2. Sergiu

    Ati atins o coarda sensibila, d-le colonel. Incompetentii vor face apel intotdeauna la morala (in cazul de fata, cea indoielnica a Facebook) pentru a-si justifica prostia. Cum sa le trageti presul de sub picioare cu atata nerusinare? Se faceau si ei ca lupta pentru pensionarii militari fara de fapt s-o faca (ei multumiti, stapanii multumiti iar pensionarii si ei multumniti ca se mai gandeste cineva la ei), iar dumneavoastra le oferiti un dus rece -tuturor! Nu se face, dom’le, nu se face!

Statistici T5