Oferte de toamnă

Am onoarea să vă anunţ că  urmează să se deschidă sezonul de reduceri la gargara militară. Având în vedere că este un produs de firmă iar reducerea este consistentă, vă rog să anunţaţi doar pe cei mai apropiaţi, pentru a se evita buluceala  care a fost la tigăile de campanie şi pentru a ne fideliza clienţii buni plătitori de cotizaţie!

Boala ultimilor doi ani în România pare a fi pesta secretizării. Orice acţiune, orice inacţiune, orice informaţie bună sau rea trebuie ţinută secretă pentru că „duşmanul ascultă !”. Orlando face secret de serviciu toate documentele Ministerului de Finanţe de parcă ar fi vorba de banii lui şi nu ai ţării, nenea Klaus decorează un erou al cărui nume îl trece într-o anexă clasificată în condiţiile în care toată presa a publicat deja detalii amănunţite despre identitatea acestuia, Casa de pensii Sectorială a MapN nu răspunde la întrebări incomode pentru că baza de date e confidenţială uitând că, cu ceva vreme mai înainte comunicase presei date mult mai complexe şi mai „confidenţiale”. Şi aşa am putea continua cu exemple de acţiuni nepotrivite atunci când e vorba de chestiuni publice. Ascunderea în spatele Legii 182/2001 care protejează informaţiile clasificate nu numai că este nepotrivită, ba dimpotrivă este nelegală, respectiva lege nu numai că interzice clasificarea informaţiilor în mod nejustificat ci şi penalizează excesul de clasificare.  

Potrivit Declaraţiei Universale a Drepturilor Omului, orice  persoană are dreptul la libertatea opiniei şi expresiei; acest drept include libertatea de a susţine opinii fără nici o interferenţă şi de a căuta, primi şi răspândi informaţii şi idei prin orice mijloace, indiferent de frontiere.

Pornind de la conceptul global mai sus prezentat, Legea fundamentală a României consfinţeşte, prin enunţul prevăzut la art. 31 alin. (1), principiul potrivit căruia dreptul persoanei de a avea acces la orice informaţie de interes public nu poate fi îngrădit.

În baza acestor considerente şi mai ales pentru că e vorba de informaţii care privesc activităţile sau rezultă din activităţile unei autorităţi publice sau instituţii publice, consider de interes pentru militarii în rezervă şi retragere cele ce voi spune în continuare.

1. Activitate  de pregătire  militară cu tematică liber culeasă

Se anunţă cu voce şoptită că, Direcția pentru relația cu Parlamentul dorește să organizeze o întâlnire informală cu reprezentanții structurilor asociative care își desfășoară activitatea în domeniile de responsabilitate ale Ministerului Apărării Naționale iar domnul secretar de stat Mihai Dan Chirică ar dori să primească propuneri de subiecte pe care participanţii doresc a le aborda. Oare despre ce s-ar putea discuta  la o activitate de îmbunătăţire a cooperării Ministerului Apărării Naţionale cu structurile asociative ale personalului militar în activitate/rezervă/retragere/veterani de război ? Cumva despre strategia intergalactică de luptă împotriva obiectelor cosmice periculoase pentru Terra sau despre teoria cuantică a bosonilor militari ? Uimitor, structura organizatoare e oarbă şi surdă, nu ştie cu ce probleme  se confruntă militarii în rezervă şi retragere, doreşte probabil să bifeze în viteză o activitate prevăzută în plan. Trebuie să înţelegeţi domnilor că, mai întâi, o cooperare se bazează pe încredere reciprocă, ori acţiunile MapN nu au fost deloc loiale rezerviştilor militari, apoi este neonorant să promiţi acţiuni şi să nu le duci la îndeplinire, cu scuza că nu ştiu cine abia acum a aflat de aceste probleme. Haideţi totuşi să propun şi eu câteva subiecte de discuţie:

– solicitudinea MapN şi a structurilor subordonate în relaţia cu rezerviştii. Exemplu: Dacă întrebi de mere în cel mai bun caz ţi se răspunde despre pere. În spatele unor frînturi de lege şi cu un discurs identic, orice soliciţi sau întrebi, răspunsul e invariabil nu se poate  pentru că nu se poate. Că aşa e şablonul, mesajul e identic, se înlocuieşte doar destinatarul. Da, recunosc înfiinţarea CCMRR este o floricică, dar cam ofilită şi cam fără substanţă, cu ritmul ăsta vine primăvara tocmai la paştele cailor.

– transparenţa MapN şi a structurilor subordonate în relaţia cu rezerviştii. Evoluţia legislativă cel puţin a legii 223/2015 nu e cunoscută şi nici imputabilă MApN, nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu-i miroase! E inacceptabil să nu ai curajul asumării participării măcar parţiale la aceste modificări, să nu ai curajul asumării publice a haosului produs la nivel social pensionarilor militari. Dacă nu ai curajul de a te opune, măcar ia iniţiativa de a explica legiuitorului că  a distrus orice urmă de claritate şi predictibilitate a legii prin intervenţii grăbite şi deloc justificate.

-discriminarea MapN făcută pensionarilor proveniţi din sistemul său. Aici, nici nu mai trebuie exemplu, pînă şi ministrul justiţiei recunoaşte că se ştie de această problemă şi a propus să fie înscrisă în Cartea recordurilor juridice: două CPS aplicând aceeaşi lege şi aceiaşi metodologie obţin rezultate diferite la actualizarea pensiilor. Poate domnul secretar de stat nu crede, fiind obişnuit cu sindicatele gălăgioase, eu însă îl sfătuiesc să iasă la pensie de la MAI că la MApN te jupoaie şi aritmetica e alta decât cea universal recunoscută.

2.Întâlniri spaţiale euroantlanticodanubianopontice

Liga pentru Apărarea Drepturilor Pensionarilor Militari- o asociaţie care în ultima periaoadă a fost ţinta unor critici mai mult sau mai puţin justificate,  în parteneriat cu Statul Major al Apărării, organizează în mai multe garnizoane din ţară o  dezbatere publică deschisă, itinerantă, astfel: 18.09.2019 – Brăila şi Galaţi,  25.09.2019 – Craiova,  09.10. 2019 –Cluj,10.10 – Târgu Mureş,16.10 – Timişoara,17.10 – Arad 25-26.10 – Oradea, 31.10 – Focşani Buzău. Ulterior în perioada 30.09 – 03.10 urmează şi spaţiul euroatlantic.

Probabil că această dezbatere se doreşte a fi, printre altele, o clarificare a intenţiilor de propuneri legislative iniţiate. Poate aşa se mai potolesc „hienele”. Poate aşa mai apar membri noi şi/sau filiale. Vom vedea, zise orbul.

Oricum, nu trebuie să fiţi suspicios domnule general Gropan, lumina reflectoarelor aduce critici. Dar critica inteligentă, poate genera evoluţie.


Update: Epopeea  proiectului  OUG care va repara inechităţile e anunţată cu surle şi trâmbiţe, pruncul urmând a vedea lumina zilei curând :
Din comunicatul ANMCRR:   “proiect initiat, redactat si promovat de catre ANCMRR impreuna cu AORR si ROMIL – asa cum se practica de mai mult timp – , discutat si amendat in CCMRR, avizat de catre structurile de specialitate din MApN (DGJ, DGFC, CPS), a fost semnat de catre ministrul apararii nationale si transmis pentru avize catre toate institutiile ce au in componenta personal vizat de obiectul reglementarii”
Din comunicatul AORR: “proiect inițiat, redactat si promovat de către AORR impreuna cu ANCMRR ,sustinut de ROMIL si agreat la nivel FORUM, avizat de către structurile de specialitate din MApN (DGJ, DGFC, CPS), a fost semnat de către Ministrul Apărării Naționale și transmis pentru avize către toate instituțiile ce au in componenta personal vizat de obiectul reglementării.”
Mare bătaie pe locul de prim iniţiator, ca să nu mai vorbim de faptul că deja paternitatea e asumată  şi de alţii care nu au participat la CCMRR. Bravos, nu contează, scopul scuză mijloacele. Marea problemă  e că secretizându-l faţă  de pensionarii MapN , aceşti iniţiatori au uitat un pic de moaşele de serviciu (Coarnă, plus ceilalţi 14,15 şefi de sindicate). Naşilor, să nu scoateţi proiectul ciopârţit, pentru că unele prevederi fie nu fac obiectul interesului pentru ei, fie cam amare pentru majoritatea agenţilor plătitori de cotizaţii! Suntem vigilenţi, fanfara militară e pregătită, aşteaptă doar semnalul!


Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

41 Raspunsuri la Oferte de toamnă

 1. Ifrim

  Daca nu se mai infiinteaza o comisie n-am facut nimic!🤣🤣🤣

 2. Titi

  O avea legatura cu mitingul din 25 octombrie,organizat de SCMD ? http://sindicatulcmd.blogspot.com/2019/09/miting-s.html?m=1

 3. MisuS

  Problemele pensionarilor militari sunt bine cunoscute din 2016. Ele au fost repetate si ca raspuns au aparut noi sanctiuni, sub forma unor O.U.G. sau alte acte legale, publice sau nu. Simularea dialogului oficialitatilor cu pensionarii militari sau reprezentantii lor -insotita de simularea necunoasterii situatiei – a impus ca regula, la fiecare intalnire, ca persoana oficiala sa ceara o noua informare asupra cererilor rezervistilor, organizarea unui nou comitet , a unor servicii in folosul acestora (logistica, tec.), tragere de timp si promisiuni cat casa. O atitudine normala ar fi ca in astfel de situatii sa se expuna informatii referitoare la cererile si informarile facte anterioar ( intalnirile anterioare ), persoanele oficiale catre care s-au facut, si SA SE CEARA RASPUNSURI LA ACESTEA. Eventual progrese facute in plan legal de oficialitati ( daca exista). Orice sugestie de infiintatre a unor noi comisii, comitete, logistici, comunicari, etc, de formulare de noi propuneri ar trebui interpretata ca rea-vointa si reprezentantii pensionarilor militari ar trebui sa se retraga , cu consemnarea acestui eveniment cartre mijloacele mass media.

 4. geofreeland

  Dialogul surzilor, mai ceva ca în romanele lui Kafka! Totul de un absurd molipsitor.

 5. Ifrim

  Corect Misu S.Daca de regula reprezentantii nostri sunt aceiasi ,din partea oficialitatilor militare,politice acestia se rotesc ca si cum n-ar sti despre ce este vorba.Si vin cu un carnetel „ia ziceti mai baieti despre ce e vorba”apoi”am luat act de doleantele voastre,in cel mai scurt timp le vom prezenta factorilor decizionali”.Data aviatoare altii cu carnetele si se reia rutina!

 6. Nicolae

  Asociații, multe și dese,cheia marilor”succesuri”.

  D-le colonel,legea legilor,este invocată numai atunci când li se încalcă lor drepturile de aleși ai neamului!Numai atunci este valabilă!
  Pentru prostime,nu!Ei schimbă legi prin OUG-uri,când vor,iar cei care ar trebui să vegheze la respectarea acestei legi fundamentale în momentul când sesizezi tocmai acest aspect că este încălcată legea legilor,motivează că „Guvernul are dreptul să emită Ordonanțe,fără să intre în fondul problemei!
  Bine,bine,are dreptul să emită aceste ordonanțe,dar motivul emiterii lor este legal? Se respectă Constituția?Cum să modifici o lege organică printr-o OUG înainte că aceasta să intre în vigoare?
  Cred că nicăieri în lume nu se întâmplă astfel!

 7. Gigi

  Seapropie alegerile , retineti ce scrie mai jos:
  „Oracle și Amazon se luptă pentru un contract de 10 miliarde de dolari pentru crearea rețelei de cloud a Pentagonului. Apoi, agenția Bloomberg scria, la finalul lunii august, că Agenția Pentagonului pentru Proiecte Avansate de Cercetare (DARPA) finanțează un proiect pentru depistarea informațiilor false din spațiul virtual înainte ca acestea să devină virale, proiect numit SemaFor (Semantic Forensics). ”SUA dezlănțuie armata pentru a lupta cu știrile false”, scrie Bloomberg. ”Dacă va avea succes, după patru ani de teste, sistemul se va putea extinde pentru a detecta relele intențiile și pentru a împiedica știrile false să polarizeze societatea”, scrie Bloomberg.
  Așadar, platformele sociale și presa online devin treptat o țintă operativă a structurilor militare.”

 8. neacsu marin

  @Gigi,
  Este recomandabil ca in loc de „stirile false” sa se citeasca „stirile care nu convin” inainte ca acestea sa devina virale.

 9. neacsu marin

  Eu i-as cere domnului ministru al apararii sa vina cu raspunsurile la intrebarile puse la intalnirea anterioara, indiferent cine purta pe vremea aia denumirea de ministru, pentru ca problemeleridicate si intrebarile de atunci erau adresate MINISTRULUI APARATII, nu domnului Fifor personal. Deci ar face bine domnul ministru, daca vine, sa vina cu raspunsurile la problemele ridicate atunci si dupa aia mai vedem despre ce vorbim. Asta ar trebui sa ceara toate asociatiile. Ca ne-am cam saturat de propus subiecte de discutie la care sa primim doar asigurari ca vor fi analizate. Hai sa analizam si activitatea ministrului si a sefului departamentului pentru relatia cu parlamentul si calitatea vietii, de la ultima intalnire pana acuma.

 10. geofreeland

  Cuțitul a ajuns la os! Vorbăraie, analize, întâlniri… De ce? Pentru nimic. Coarnă e dat dracu, o spun apreciativ, urlă, se bagă, are relații, știe șmecheria și o spune verde pe față. La noi, băieții execută ordine politice. Țin de scaunul
  pătrat, ca și fundul, să o dea legal cum vrea șefu’. Păi la MAI, tot legal e cum vrea șefu’ și Coarnă. Numai că ăia au șefi care țin cu ai lor. Ai noștri, zice-se cu legea-n bot, corecți zic ei, dau o altă interpretare a legii. În fond cine controlează? Nu tot Curtea de Conturi? Și la noi și la MAI? Ce tot frecăm pisoiul să miaune? Noi ne-am cam săturat. Dovadă răspunsul la șto dat domnului Neacșu. Adică miștocăreala, plezneala și abureala sunt principiile din fișa postului colegilor? noștri militari. În fond ei zic ” Băă, voi nu înțelegeți că ăsta e ordinul?” Ordinul cui, zic io. Normal al ministrului politic. Ce altceva?

 11. geofreeland

  Oferte de toamnă? Io zic că problematica pensiilor militare a devenit valabilă oricărui anotimp. Adică e permanentă. Cerbicia politică, susținută de conțopiștii militari, indică un refuz, probabil impus din afară. Altă explicație nu există. Toamnă fiind, deja scumpirile secetei, golesc buzunarele găurite spre conservăraia de consum de la iarnă. No ce mai facem d-astea, obicei de demult. Deci, suntem triști, învinși, umiliți cu legea-n mână.

 12. Nicolae

  @Gigi
  Adevărul este că sunt și multe știri false folosite în alte scopuri,știm și noi lucru ăsta.
  Dacă acel program care costa atâția bani,este folosit exclusiv în acest scop,nu ar fi o problemă ,dacă este folosit și în scop de a cenzura ce nu le convine unora sau altora ce spune X sau Y,atunci e problemă.
  @Geo
  Aveți dreptate,la iarna o să avem prețuri la alimente ce nu s-au a mai văzut până acum.
  Deja cartoful din import,este de 6 lei/kg.E numai un exemplu.
  Iar pensiile noastre sunt înghețate în plină vară.
  Până vom deveni asistați soc.mai avem un pas.
  Pensiile civile cresc,dar degeaba,comercianții de-abia așteaptă să scumpească tot,pentru că să profite ei,nu omul de rând.
  Indexarea pensiilor militare de la 01.01.2019,este praf în ochii noștrii,nu acoperă nimic.
  Ce să acopere indexarea cu inflația din 2018,scumpirea din 2019 și 2020?
  Ăștia ne cred proști pe toți.

 13. Mateias

  Secretarul de stat Nasta, prietenul bun al pensionarilor militari, ajuns acolo pentru că era membru ALDE, a fost primul din secretarii de stat care, slugarnic, a confirmat duamnei Dăncilă că el vrea să rămână pe funcţie chiar dacă ai lui au plecat de la guvernare. Câtă mizerie umană, demnitate şi onoare zero! Nici măcar o lege a răspunderii politicienilor nu ar rezolva asemenea comportamente josnice!

 14. Titi

  @Mateias, am vorbit eu cu Nasta si a confirmat ca pleaca dupa ce se publica in MO, Ordonanta de urgenta privind actualizarea pensiilor militare..:))).

 15. Nicolae

  Precizare:
  În postarea precedentă am spus:”indexarea pensiilor de la 01.01.2019..
  „Rectific:indexarea pensiilor militare la 01.01.2020”.Cer scuze pt.greseală!

 16. Vali

  Sunt neafiliat, dar am fosti colegi in conducere si la SCMD, si la AORR, si la ROMIL, si la CCMRR, asa ca de cate ori au fost iesiri in strada/piata in Bucuresti am fost prezent in ultimii 5-6 ani. Am fost inclusiv primavara asta, la pichetarea ministerului de catre LADPM, anuntat de un coleg din AORR, dar la care ei, ca asociatie, nu au participat. Chiar daca s-a constituit Forumul, constat ca dialogul dintre minister si asociatii se face preponderent prin LADPM, pentru simplul motiv ca cineva din conducerea Ligii este prieten cu un consilier al ministrului. Adica un criteriu mai mult decat subiectiv. Niciodata nu o sa inteleg divizarea si fragmentarea in atatea asociatii, plus un sindicat, ale unor fosti militari, persoane obisnuite sa activeze intr-un cadru organizat, coerent si eficace in ceea ce face. Si, mai ales, lipsa de participare la actiuni revendicative. Vecin de scara, colonel si el, nu a mers niciodata cu mine, desi are pensia sub 50% din cat am eu. Intr-un fel, cred ca ne meritam soarta – dupa 35 de ani de viata cazona ne renegam educatia.

 17. Gelu Olescu

  In legatura cu UPDATE! Spaima de Coarna etc. poate fi contracarata intr-un mod la fel de eficace, de AORR, ANCMRR etc.: in NATO au pensii militare, militarii si numai militarii. Sau mai bine zis, orice cetatean pt. vechimea exclusiva in serviciul militar si numai militar, fara echivalari din pix si alte manevre! Caz in care politistii functionari publici civili ai lui Coarna – mai exact cei intrati in sistem dupa demilitarizarea din 2002, ar ramane fara pensii militare …pe merit. Si cu asta basta si pa … Coarna!

 18. Geofreeland

  La mulți ani, Marine!

 19. Ifrim

  La multi ani,sa traiesti cu numele patroane!

 20. Mateias

  La mulţi ani ani cu sănătate, domnule cololonel!
  @Gelu Olescu,
  În totalitate de acord. Aşa ar fi normal: pensii militare numai pentru militari şi activitatea lor militară!Pentru celelalte perioade sau domenii de activitate are statul mijloace legale să te recompenseze.

 21. Nicolae

  La mulți ani,domnule colonel!
  Să ne trăiți mulți ani de acum înainte!

 22. dora

  La mulți ani, d-nule Neacșu!
  Să fiți sănătos, să aveți parte de bucurii și împliniri pe toate planurile.

 23. Titi

  În cadrul unei întrevederi între liderii PSD, Lia Olguța Vasilescu a anunțat că va candida, din partea PSD, pentru un nou mandat de primar al Craiovei, alegeri ce vor avea loc anul viitor, informează realitateadecraiova.ro.

  Aceasta a mai candidat la alegerile locale, în anul 2012, devenind primar al Băniei, mandatul fiindu-i reînnoit după alegerile din iunie 2016. Un an mai târziu, Olguța Vasilescu a renunțat la Primăria Craiova, în favoarea unui mandat de deputat și ministru al Muncii.

 24. Titi

  La Multi Ani, nea Marine si multa Sanatate..!
  PS.Sper ca esti si mai fericit ca Olguta revine in Banie si nu se mai ocupa de pensiile militarilor..:)).

 25. neacsu marin

  Multumesc tuturor pentru urari. Titi, daca Olguta ramanea primar, toata lumea avea de castigat, si craiovenii, si militarii, si ea. Din pacate nu a fost sa fie. Acuma nu cred ca va mai castiga. Sa vedem ce contra candidati are…

 26. Alex

  Bucurati-va,M.Apn.N dupa multa”truda” a reusit se pare,sa mai achizitoneze un teren la Constanta oentru a mai face un cimitir ptr.militari.Cel existent este super-ocupat.Sincer!….sunt in extaz pentru ca centralistul de serviciu ,are grija de noi.Sa ne bucuram de noul spatiu .Ii doresc si lui sa intepeneasca inaintea mea iar atunci ,cand bulgarii de pamant vor cadea peste sicriul lui ii promit ca nu voi raspunde la nici un apel telefonic.Pacat ca de 30 de ani nu au mai fost oameni potriviti ptr.locuri potrivite Doamne ..la ce specimene le-am deschis drumul in 1989 decembrie?!

 27. Gigi

  Circula pe watsup ca Senatul a aprobat prin L 180/2019 actualizarea pensiilor militare suspendate prin OUG nr 59/2017. Proiectul a fost votat in Senat in forma Raportului suplimentar intocmit de Comisia rapoartoare.
  Ramane in vigoare plafonarea pensiei nete la nivelul mediei soldelor nete din cele 6 luni…
  Stie cineva ceva despre asta ?
  Inteleg ca tot Camera Deputatilor este for decizional.

 28. Titi

  @Gigi, acest proiect de lege, al senatorului Brailoiu a fost respins DEFINITIV de plenul Camerei Deputatilor..!

 29. neacsu marin

  @Gigi, proiectul legii 180 a fost aprobat de Senat si ingropat de Camera Deputatilor. Avand numarul proiectului d la senat era simplu sa ii urmaresti parcursul in camera Deputatilor , e la un clic distanta.

 30. geofreeland

  Băieți, tot mai sperați? Io zic s-o lăsăm moartă. N-auziră-ți? Mai facem o comisie, facem un protocol, un plan de urmat și mai vedem noi. E simplu! Umpleți cămările barem, murături, zacuști, cele trebuincioase, vine iarna. Nu vedeți că înghețul a început de cu vară? Numai vorbe, numai că ele nu țin de foame, căldură sau decență. Votați, fraților pe ăl de vă promite că oricum rămâne ca-n tren. Ghezeșul…Timpul ne macină în ciuda legilor de îndreptare a porcăriilor politice. Nicio speranță, spun asta de doi ani. Și așa va rămâne. Poate peste doi ani, care-o mai trăi. Asta se așteaptă cu pensionarii militari. Un fel de lozincă politică, ” dă-i în mă-sa și p-ăștia!” Păi legea, comisiile, protocoalele, proiectele de ordonanțe etc. Praf stelar la nivel de stat.

 31. vasile

  Pentru ca marele dady MISU NAON, ia promis viperei ciumei rosii LIA OLGUTA VASILESCU, ca o ia de sotie si a lasat-o doar cu speranta, javra olteneasca s-a razbunat pe toata tagma militara si a facut harcea parcea din legislatia specifica , fara ca sa plateasca pentru acest lucru. Blestemati sa fie si MISU NAON si LIA OLGUTA VASILESCU , doua hahalere efemere si pline de ura si dispret.

 32. Alex

  Daca se cunoaste acest lucru ,de ce nu este dat publicitatii ? Daca idila a avut loc ,trebuie ca lumea sa afle care este adevaratul motiv ptr.care roscata zambeste parca ar musca din militari.Ptr.acest fapt nici nu are ce cauta intr-o functie publica.Ar fi cazul ca si cei din conducerea tarii sa faca cate un examen psihologic .Pe astia nu-i controleaza nimeni . .la mansarda?

 33. neacsu marin

  @Vasile,
  Nu stiu cine esti, dar fabulezi. Ai mancat cucuta, sau ce ?

 34. Ifrim

  @Vasile.Ai rupt camasa de forta,umbli dezlegat,ai sarit peste medicatie?

 35. Nicolae

  @Vasile
  Se pare că d-voastră știți ceva!? Dacă stiți,atunci detaliați să cunoască toată suflarea ostășească care ar fi motivul emiterii acelei OUG de înghețare a pensiilor militare. Dacă este cum ne spuneți,atunci ar fi ceva grav.
  Curaj,ce dracu,doar sunteți militar,nu?

 36. pedro

  Deci Liga cu SMAp pe de o parte care stim noi ca are legatura cu prelungitul mandatului lui Ciuca de Iohanis si Chirica cu asociatiile pe de alta parte care e cu ministrul ap. care e la P S si D!!!!Acum trebuie sa intelegem ca fiecare ne doresc voturile si noi trebiue sa le dam celor care ne rezolva problemele la pensie!!

 37. neacsu marin

  @Pedro,
  Ce ar putea sa stie Vasile? Tu realizezi ca fabuleaza? Misu Naon e nascut in 1955. Olguta Vasilescu e nascuta in 74. Sunt 20 de ani diferenta intre ei. Cand i-a promis Naon Olgutei ca o ia de nevasta?Cand era Olguta la gradinita? Mai tarziu nu prea avea cand, are copii aproape de o varsta cu Olguta. Deci Vasile ori sta cu picioarele in lighean si face valuri, ori fumeaza si e cu capul in nori. Cu tot hazul situatiei, o sa il opresc pe Vasile de la postare pentru ca pagina asta nu este pentru pacientii de la Balaceanca.

 38. pedro

  Nea Marine ai gresit andrisantul!!!Ce afirmatie am facut eu despre Misu in postare??Eu m-am referit la faptul ca sunt doua actiuni de organizare a unor intalniri in precampanie cu rezervistii in teritoriu pentru a ne curta in vederea votului la prezidentiale!!!

 39. neacsu marin

  @Pedro,
  Scuze,mesajul nu iti era adresat tie, ci lui Nicolae, iar masura lui Vasile..

 40. Naon

  Ca printre noi am avut ,impotenti intelectual,parșiv,pupincuristii si tradatori,am aflat după Decembrie 89,dar ca avem printre noi si ,,zgubilitici,,nu imi vine sa cred…..acest ,,glumet,,care vomita in spatiul public asemenea mizerii la adresa unei doamne si a unui camarad,trebuie urgent sa faca dovada celor afirmate ,iar in cazul in care nu poate susține cu probe cele afirmate si NU POATE,sa raspunda in fata legii dacă nu își cere scuze……Un lucru este însă clar si anume acela ca avem printre noi ,,specimene grav bolnave psihic,,……astept scuze.

 41. Titi

  Lasa-l Misule in plata Domnului pe acest zapacit, nu vezi ca a scris asemenea nazbatii dupa orele 22.00; Crezi ca era treaz la ora aia..?

Statistici T5