Coronavirusul și românii

Categoria opinii


Întrebare : De ce nu a ajuns coronavirusul în România? Răspuns: Îi e frică să nu se molipsească. Gripa trece, prostia nu!

Coronavirusul, ultima găselniță în materie de arme biologice este ”pe buzele” tuturor la figurat, nu la propriu, Doamne ferește!

Izvorât de ”nu se știe unde”  este o nouă formă de virus, după pesta porcină, ovină, galină, etc etc, EBOLA , HIV,etc, și  chiar dacă nu intră toate în aceeași categorie biologică,  intră toate în aceeași categorie ”deontologică”.

Este ciudat cât de ”naivi” sunt oamenii de știință, și nu refer aici neapărat ca cercetătorii din institutele de cercetări ci la medicii, biologii, care mai au minime cunoștințe medicale, care știu ce înseamnă genetica, care știu că de la Riga Crypto și Lapona Enigel (câți or mai fi auzit de ei?) în natură, regnurile nu se amestecă singure între ele. Fiecare regn cu bolile lui, fiecare porc cu trocul lui. Numai că omul, acest Dumnezeu printre  animale și animal printre Oameni, se cam joacă cu lanțul … trofic și când o dau în bară, dau vina pe adevăratul Dumnezeu, sau pe îngerul izgonit,  ridicând din umeri neputincioși și ”nevinovați”, aducând în discuții molime, pandemii, lăcuste și ”pedepse” biblice pentru a arăta că ei sunt mici, Dumnezeu e mare, doar el știe de ce și cum.

Ei bine, nu e chiar așa. Până și laboranții din cel mai umil institut farmaceutic știu că bolile animalelor nu trec la om așa, că vor ele, dacă nu sunt ajutate. E ca un hoț care vrea să intre în casa unui cetățean fără cheie, fără ciocan, fără flex, fără instrumente, fără scară, fără ajutor dinăuntru sau dinafară, fără dinamită, fără nimic-nimic, doar cu mâinile goale. Houdini și Coperfield erau iluzioniști, nu Dumnezei, ei întrau în mintea oamenilor, nu în zid.

Cam așa e și cu virusul ăsta, ”coronarovirus”cum îi spune duduia Rifai, atât de doct. ”Ștințifițicii” se dau de ceasul morții că nu știu de unde și cum a apărut, că e de la șarpe, că e de la liliac ( o să îmi tai toți liliacii din curte, pentru că or mirosi ei frumos, dar uite că sunt dangeroși)  că e de pe piața de ”fructe de mare” , că e adus de peste Pacific, etc etc. Ei nu știu, știiiu, că chiar așa de proști nu sunt, dar pe noi ne cred.

Solomonarii

Înainte de a ne întreba de unde a apărut, trebuie să lămurim niște aspecte:

 1. Coronavirusul, ca gen de virus este cunoscut, studiat categorisit, de mult timp, nu e o noutate. El se manifestă la oameni și animale. Acest coronavirus cu care ne confruntăm acum, este deosebit prin faptul că  ”nu se știe ” de unde vine, se pare că ar fi transmis de șerpi, deci nici măcar mamifer sau vietate cu sânge cald  și nu i s-ar găsi… leacul.
 2. Un astfel de virus, care se transmite de la o specie ( târâtoare) la alta ( zis bipedă, dar cu tot mai multe apucături de târâtoare, e adevărat) nu poate exista natural, ”de la Dumnezeu” ci doar fabricat, ajutat. Încă de pe vremea faraonilor, existau persoane oculte, știute doar de potentați, huliți dar folosiți în mod special de cei mari și servicii din umbră, care procurau la comandă licori, prafuri, ritualuri, ”blesteme” pentru a ”ajuta” să dea boala-n el” un El care trebuia să dea colțul. Acest obicei s-a păstrat, meseria a devenit știință iar acei ”șamani negri”, vrăjitori, preoți,  solomonari au acum la dispoziție ditamai clădirile, buncărele, bani cât un stat ca România și lucrează cu mănuși și halate albe, spunându-și cercetători. Ce fac ei , unii dintre ei pe acolo? Cică în numele științei, al umanității și progresului, pentru a feri omenirea de boli, le … creează, ei, pentru a obține antidotul pentru atunci când ”NATURA”  sau cercetătorii de pe alte meridiane le vor inventa și folosi împotriva lor;
 3. Deci aceste boli care se transmit de la animale, păsări, râme, la om, NU AU CUM SĂ APARĂ DIN SENIN, NU SE POT TRANSFERA PE UN ALT GENOM FĂRĂ A SE INTERVENI , FĂRĂ A SE DESCHIDE POARTA PE CARE SĂ INTRE FĂRĂ A SE CREA O BREȘĂ, ÎN SISTEMUL ÎN CARE SE DOREȘTE INTRAREA, FĂRĂ A SE PĂCĂLI CERBERII GENETICI SĂ ÎNCHIDĂ OCHII, SAU SĂ ”RECUNOASCĂ” INTRUSUL CA ..” DE-AL CASEI ”. E ca în informatică, unde se introduce un virus care este ”îmbrăcat” de hacker cu o cămașă de ”culoarea”calculatorului sau sistemului în care e introdus, lăsat să intre și odată intrat își dă cămașa jos și își instalează … mobila.
 4. Este clar și indubitabil că și acest virus este format în laboratoare și fie a fost ”scăpat” înainte de a se găsi antidotul,accidental involuntar sau iresponsabil,  fie a fost plantat cu un scop. În ale cui laboratoare, nu se va spune, chiar dacă se știe că în Wuhan există un astfel de centru de cercetări, nu este un secret. De fapt, să fiu corect, nu există doar unul, există două, unul al armatei și altul  finanțat de ”binefăcătorul Soroș” centru numit ” WuXi Pharma Tech Inc”.  Având în vedere acest lucru, este normal ca primul gând să te ducă la aceste surse, dar la fel de bine este posibil ca cineva să îl fi plantat în zonă tocmai pentru că știa că  cei mai mulți vor gândi așa. Coincidență sau nu, dar prin Octombrie 2019, niște oameni de bine, Bill Gates și Soroș au finanțat un ”studiu de caz” la  Johns Hopkins University, studiu care avea ca scenariu răspândirea unui coronavirus într-o zonă populată de săraci, că de ei nu doare pe nimeni capul. Conform ”cercetătorilor”,în șase luni, coronavirusul s-ar răspândi în toată lumea, iar după 18 luni, bilanțul morților ar fi de 65 de milioane de oameni . Sper  totuși să fie doar o coincidență și să nu se ajungă sau împingă ”joaca” până la confirmare. Se pune întrebarea totuși, dacă cei care l-au creat au și antidotul sau a fost ”scăpat” din greșeală sau cu intenții cu adevărat criminale, pentru că una este să ii dai drumul știind că ai soluția salvatoare și când ”ți-ai făcut numărul”scoți antidotul ești declarat salvatorul lumii și te umpli de bani, Asta ca să nu mai spun de … ”impresia artistică” creată în lumea ”solomonarilor” care se vor uita altfel la tine, știind de ce ești în stare. Teama impune respect nu ? Și aici în zona ”laboratoarelor” de cercetare științifică, concurența e mare, există laboratoare naționale și laboratoare private, iar cei care le finanțează nu le finanțează ca să aibă baba Floarea cu ce să își trateze guta.
 5. Soluția nu o pot da decât cei care ȘTIU CUM AU PRODUS VIRUSUL, ADICĂ CARE ȘTIU CUM L-AU FĂCUT SĂ SE LIPEASCĂ DE OM. Ei sunt primii care ar trebui să știe care este cheia de intrare și ca atare dacă nu știu cum să blocheze intrarea acum, ar trebui să spună altor solomonari, măcar ceea ce știu ca ceilalți să caute ei soluția de blocare. Numai că dacă recunosc că ei au făcut porcăria vor fi arătați cu degetul,iar dacă spun altora cum au produs virusul, atunci îl vor produce și alții și toată investiția lor a fost inutilă, fondurile sunt pierdute. Cine își permite așa ceva?
 6. Deci, cei care l-au produs nu vor spune cum l-au făcut nici că l-au făcut ei, speră să găsească tot ei antidotul, ca să scape de .. culpă, să fie declarați eroii omenirii și să … scoată și un profit financiar. În plus, dușmanii vor ști că dețin un virus mortal, și sunt singurii care au și antidotul. Suficiente argumente pentru a nu recunoaște în vecii vecilor că ei sunt autorii crimei .
 7. Există și posibilitatea, varianta, ca cei care l-au produs să aibă deja și antidotul dar să îl mai țină puțin până se amplifică isteria, lumea întră în criză, OMS, ONU declară stare de  urgență, oferă recompensă celui care rezolvă cazul și iote, alt profit. Pentru cei care produc astfel de arme de nimicire în masă, 1000, 10000, 100000, câteva milioane de oameni, mai ales chinezi care nu mai au loc în propria țară, este mezelic.

Astea fiind zise, să revenim la coronavirusul în sine. Se pare, acum după atâta timp și verificări, că da, ar fi provenit ca sursă de infecție, de la șerpi. Nu știu dacă e o specie anume și cum se îmbolnăvesc ei, cert este că șerpii sunt .. purtătorii.

Dacă s-ar ști din ce tulpini s-a construit virusul, s-ar ști și cum sau unde să se caute soluția pentru combaterea lui.

În Thailanda,  într-o clinică virusul se tratează se pare cu succes. Din 19pacienți 8 au fost vindecați, iar ceilalți 11 continuă tratamentul dar nu au murit. Tratamentul încă .. pe bâjbâite, nu confirmat 100% ar consta în o combinație de medicamente folosite împotriva gripei obișnuite, oseltamivir,  găsit la noi sub denumirea de Tamiflu și două medicamente folosite împotriva HIV, lopinavir și ritonavir. De aici se ridică câteva întrebări sau se pot trage concluzii. Dacă medicamentele folosite pentru cei bolnavi de HIV au afect împotriva acestui virus, înseamnă că acesta a fost … construit pe scheletul VIRUSULUI CARE DĂ HIV și așa a fost păcălit organismul uman să îl primească, pentru că purta amprenta HIV. Dacă mergem și mai departe, putem concluziona, dacă nu s-a recunoscut încă, că și HIV a fost creat tot de solomonari.

Să vedem dacă cercetările și tratamentul celor din Thailanda se confirmă și pe alte cazuri, și abia de atunci putem vorbi de un progres.

Co-românavirusul

Și acum să vedem ce înseamnă coronavirus în lume și ce înseamnă în România, pentru că nu e tot una.

Chinezii au construit un spital în 9 zile, ca să se poată ocupa în el NUMAI DE ACEST VIRUS, PENTRU A NU MAI CONTAMINA ALȚI BOLNAVI DIN SPITALELE CELELALTE. Că au putut, că au avut cu ce și cu cine, e altă poveste, important este că au înțeles să izoleze complet pe cei nu doar contaminați și chiar doar bănuiți că ar fi infectați, până la proba contrarie. Sunt convins că acolo aveau secții separate și complet ermetizate pentru cei confirmați sau cu mari șanse și simptome de coronavirus și cei care doar se bănuia că ar putea avea.

În America, am înțeles că a fost destinat un obiectiv militar pentru izolarea și menținerea în carantina a celor care se întorc din China. De asemenea,  cei ce care provin din provincia Hubei, vor fi ținuți în carantina timp de 14 zile, perioada de incubație a virusului, PENTRU A FI SIGURI CĂ NU SUNT ”VIRUSAȚI” ȘI NU TRANSMIT VIRUSUL  MAI DEPARTE. Nu înțeleg cum se poate ca cetățenii cei mai protejați și … importanți ai planetei, în țara care a dat lumii Proclamația de Emancipare, să fie ținuți închiși timp de două săptămâni fără să ia legătura cu familiile lor americane, cu copii lor americani, cu nevestele lor americane ? Nu iese nimeni în Piața Victoriei să protestească pentru că le sunt încălcate drepturile civile, nu se aprind luminițe, nu se haștagește nimeni,  nu sar în sus patronii unde sunt angajați aceștia, că nu are cine să lucreze și stagnează marea industrie americană ? Uite că nu, pentru că SĂNĂTATEA CETĂȚENILOR, cei de rând, ESTE MAI IMPORTANTĂ DECÂT DREPTURILE UNEI MINORITĂȚI, adică cei veniți de peste ocean, indiferent că sunt diplomați, oameni de afaceri  cântăreți, actori sau chiar militari. Ei, asta se poate întâmpla în America, în Europa, oriunde în lume, dar nu la noi

În România coromânavirusul și potențialii posesori, sunt tratați cu … indulgență ÎNȚELEGERE, AȘ PUTEA SPUNE EMPATIE. Autoritățile române îi roagă pe cetățenii români care vin din zonele cu probleme sau au intrat în contact cu persoane potențial infectate, să declare pe propria răspundere că sunt sănătoși și eventual să stea câteva zile acasă, să dea ceea ce au, dacă au, doar celor apropiați. Dacă cineva crede că are  oarece semne de boală, este rugat să se prezinte la primul spital să fie verificat, adică să i se pună un termometru, și să se vadă pe ce nară strănută. Nu contează cum vine, dacă vine cu trenul autobuzul, taxiul, până nu se confirmă virusul, nu e nici o problemă. Deci români, stați liniștiți, ne-au venit recent niște artiști din Wuhan, au declarat că nu au cumpărat și nu dețin virusul, avem la aeroport câinii ai brigăzii antidrog, i-au verificat, sunt curați.

Dar, avem și noi șamanii noștri, care fără a avea … tulpina virusului, declară că lucrează cu succes la găsirea antidotului. Păi dacă nu ai virusul, ce cercetezi, ce studiezi, și cum vei găsi antidotul sau vaccinul ?  Asta nu o să pot înțelege eu în vecii vecilor. Deci în România nu există virusul, dar lucrăm pe el să îi găsim leacul. 

În plus, tot în România, deși nu sunt cazuri de coronavirus, guvernul tocmai a dat o ordonanță de urgență prin care cumpără la greu… măști și  alte echipamente pentru .. protecția împotriva coronavirusului. Și… acum  ascultați cât de urgente sunt.. măsurile: ” în 45 de zile după adoptarea actului normativ se va stabili un cadru multianual pentru constituirea stocurilor naționale de urgenta, care sa fie aprobat prin ordin comun al MAI si MS”.

Băi ăștia sunt proști? Virusul se instalează în două săptămâni și ei își propun ca după 45 de zile, deci de trei ori perioada de incubație, sau după 3 … serii de infectați să ”stabilească un cadru multianual pentru achiziționarea stocului?  Dar bine că nu le-a făcut planul domnul Toma, care a întocmit și planul de acțiune al MApN privind relațiile cu asociațiile militarilor, că trecea acolo, în OUG, ”analizarea posibilității întocmirii unui cadru multinațional” și dădea ca termen primul semestru.

Așa tratează autoritățile române pericolul răspândirii virusului în România. Nu vreau să văd cum vor trata un –Doamne ferește- caz real.

Ce ar mai fi de spus? Suntem o țară de ”bushmen”. Să vezi cum un guvern care s-a chinuit  să ajungă la putere, odată ajuns acolo se chinuie să cadă și se roagă de opoziție să inițieze moțiune de cenzură apoi să își asigure voturile necesare, ESTE DE RÂSUL LUMII! Și apoi când ai primit asigurări de la dușmanii de clasă că te dau jos, să dai 25 de OUG într-o noapte, ca strigoii,  ca să apuce și clienții și firmele  tale să pape ceva,  este incalificabil. Până și ministru sănătății, absent la împărțirea colivei, a reușit să obțină un gheșeft pentru spitalul privat ( în care lucrează și el între două ședințe de guvern), niște fonduri guvernamentale, că doar sunt luate de la poporul lui Țuțea.

  AM AJUNS DE RÂSUL LUMII ȘI SINCER, NU CRED CĂ NE MAI RIDICĂM.

https://www.national.ro/news/george-soros-finanteaza-un-laborator-de-virusologie-din-wuhan-adresa-666-gaoxin-road-678149.html/

https://www.aa.com.tr/en/asia-pacific/thailand-marks-progress-in-treatment-of-coronavirus/1722175

https://stirileprotv.ro/stiri/international/persoanele-care-nu-mai-pot-intra-in-sua-in-urma-epidemiei-de-coronavirus.html

http://www.ziare.com/stiri/coronavirus/guvernul-cumpara-de-urgenta-echipamente-pentru-combaterea-si-prevenirea-infectiilor-cu-noul-coronavirus-1596052

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

7 Raspunsuri la Coronavirusul și românii

 1. Pompiliu

  A căzut guvernul Orban…
  Ordonanța domnului Ciucă mai are de așteptat…

 2. Pompiliu

  Pana la investirea unui nou guvern, OUG ul pt pensiile mitare nu mai poate fi pus în discuție pt ca nu poate fi adoptatata de un guvern interimar. În schimb în parlament se pot vota legi.. Poate cele de abrogare a oug 59,114, etc..
  Eu zic ca nu vor fi alegeri anticipate. Vor vota guvernul III , apoi îl vor demite din nou și tot asa pana în noiembrie…
  Ăștia de la PNL se vor eroda… Câștigători vor fi cei de la PSD și USR… Și încă odată pentru a face o majoritate va fi nevoie de UDMR… Alde și pmp probabil nu vor trece pragul electoral de 5%…
  De aceea își doresc cei de la PNL și USR alegeri anticipate cât mai curând.. Pana în noiembrie ajung iar sub 30%…
  Pentru primari… A căzut șmecheria.. O sa iasă iar un primar cu 20% din voturile alegătorilor… Pt ca sunt orgolii proaste în toate partidele.. Fiecare vrea candidat propriu… Și aici cele 22-25 procente ale votanților PSD tradiționali plus cei nemulțumiti de guvernul Orban , sunt suficiente pt a bate ceilalți candidați împrăștiați. Mai ales ca acum vor merge masiv la vot pensionarii civili care se tem (pe buna dreptate ca nu le vor mai mări pensiile asta de dreapta) și sunt 4,5 milioane… Dacă milioane votează PSD se cam schimba procentele de la prezidențiale și europarlamentare…
  La locale interesul primarilor PSD este mult mai mare.. La fel și la parlamentare.
  La vot în general merg în jur de 9 milioane de alegători din 18 milioane înscriși… Ori 3 milioane de pensionari, plus 500 mii bugetari și familiile lor duc PSD cam la 35% sau chiar mai mult…

 3. Pompiliu

  Și am spus doar 3 milioane de pensionari din cei 4,5 milioane pt ca nu votează toti PSD..
  Mai adăugăm și pensionarii militari nemulțumiți de toate taraganarile și zvonurile privind pensiile militare și procentele se vor schimba masiv în favoarea PSD..

 4. Pompiliu

  Cat despre coronavirus… Aici nu pot să-mi dau cu părerea… Sa speram ca nu va ajunge și la noi… Oricum în România au murit procentual mai multe persoane de gripa comuna din totalul populației decât au murit în China din cauza coronavirusului…

 5. Nicolae

  Schimbarile lungi şi dese,cheia marilor insuccese!
  Sau…vin ai noştri,pleaca ai noştrii ,noi rãmânem tot ca proştii!
  Şi…aş putea continua.

 6. geofreeland

  Uneori parca simti un nod in gat. Fie de la nervi, fie de la tiroida, fie de la o inflamatie laringiana sau scurgeri sinusale. Dar cu astia, cu guvernul LUI, chiar ca parca ai un nod in gat. A propos, fiind la o varsta cand reflexele nu prea mai sunt coordonate, cateodata ne mai inecam cu mancare. Tusim fortat si rezolvam. Totusi in situatii grave, de obstructie a cailor aeriene, metoda Heimlich poate salva viata. Un var si un fost coleg de serviciu, sef al geniului, au murit asa. Io zic, ca decat sa ne zgaim la papitoii politici mai bine invatam aceasta metoda si le mai spunem si altora, membrii ai familiei, prieteni, cunoscuti. Ce pierdem? Dimpotriva si oricum am fi pregatiti de „smecheriile papitoilor politici” care ne vor „taia respiratia”.

  https://www.facebook.com/TudorCiuhodaru/posts/1331438800318410

Statistici T5