Influența razelor de soare asupra celor cu cap mare

Categoria pamflet

Seceta asta ”nemaivăzută” are efecte din ce în ce mai diverse. Pe lângă faptul că brusc iau foc lanuri de grâu și numai de grâu, exact acolo unde se plimbă niște elicoptere dotate cu oarece încărcături cu fosfor, pe lângă scăderea cotelor apelor Dunării, exact în spatele barajelor, pe lângă   producțiile agricole slabe, exact acolo unde nu există irigații, ceea ce nu s-a mai întâmplat în ultimii 30 de ani (adică de când am furat conductele și dalele din canale), iată că seceta  are și efecte complementare necunoscute publicului larg, dar mai ales oamenilor politici, persoanelor publice.

Deși condițiile meteo se schimbă de la oră la oră și trecem pe același metru pătrat de la cod galben de secetă la cod portocaliu de furtuni și grindină, deși condamnăm sau negăm sistemul HAARP de împușcare cu ioni a norilor dar ne lăudăm că avem avioane care fac același lucru, uite că seceta afectează grav și mulți oameni ”nevinovați” și nimeni nu vorbește despre aceste efecte.

Să mă explic:

  1. Ambasadorul Ucrainei la Londra afirmă că Marea Britanie va livra Ucrainei 3 nave militare. Zice domnul Vadim Pristaiko,  că Ucraina are nevoie de nave antimine. O fi vrut să spună dragoare? Ceea ce nu spune domnul ambasador este ”Who let the dog Out”, adică cine a dat drumul … minelor pe mare și de ce nu mai are Ucraina nave? Răspunsul ar fi simplu: nu mai are flotă pentru că Ucraina și-a sabotat-o singură, pentru a nu cădea în mîinile rușilor, iar minele au fost puse tot de Ucraina, ca să nu intre navele rusești în Odesa, dar să meargă la plajă în Mangalia. Ceea ce nu mai spune domnul Vadim este cam cât timp va lua până vor fi modernizate vasele și apoi cum vor ajunge în Marea Neagră?
  2. Pe de altă parte, odată cu declarația privind ”modernizarea flotei”, Zelensky se plânge că rușii supraveghează aerian zona Mării Negre   pentru a monitoriza navele din Marea Neagră. Bine dar la fel face si NATO, dacă te uiți pe cer nu poți să nu vezi că pe undeva pe la 22 km deasupra Mării Negre se plimbă zilnic un Northrop Grumman RQ-4B Global Hawk botezat Forte 10 și nu se plânge nimeni.  Ar vrea Zelensky ca el să facă ce vrea în Marea Neagră, să aducă toate navele militare ale NATO în Marea Neagră, chiar și împotriva convenției de la Montreux, iar Rusia să stea în banca ei, să se plimbe cu barca pe râul Moskova.
  3. Un alt oficial Ucrainian, că acuma se poartă citatele din Ucraina, a anunțat că armata Ucrainei va apăra Kosovo în cazul unui conflict între Serbia și Kosovo. Ei nu, că asta e declarația mileniului. Adică tu ești cu un picior în groapă, milogești tehnică militară, bani, soldați, nave militare, de la tot globul, dar te înfoi la sîrbi și îi ameninți că vor avea de-a face cu tine dacă se iau de kosovari. Deci glorioasa armată a Ucrainei are toate problemele aranjate, în țară situația e calmă, așa că acuma Ucraina a devenit un exportator de Securitate.  Păzea!
  4. Victorie, gata cu foametea. Slava Ukraine ! Ministrul Ucrainian al infrastructurii ne anunță că s-a mai făcut un pas în prevenirea foametei în lume, prin plecarea primului vas cu grâu din Ucraina în Liban. Vă dați seama cât de gravă era situația, dacă plecarea unei nave cu grâu va rezolva foametea în lume?
  5. În România însă nu e nicio problemă, premierul ne liniștește,  avem totul asigurat, nu vom muri de foame, nici de frig, dar trebuie să strângem cureaua, nu pentru că am fi în pericol, ci doar așa, pentru că se poartă curelele Olaf Scholz.
  6. Tot în România, ministerele sunt atenționate că urmează o rectificare bugetară și că trebuie să facă economii, dar PSD ne anunță că vor să extindă  limita de impozitare a pensiilor  de la 2000 la 3000 de lei. De unde bani? Nu contează, stați liniștiți.
  7. Marian Drăgulescu, gimnastul ăla minune care se antrena la K1 pe manechinul cu care era însurat, ne anunță că pe vremea când el mai făcea și gimnastică,  își trăgea… ocheade cu actuala mână dreaptă a lui Putin, cea pe care se spune că nu o poate mișca, recte Svetlana Korkina. Să faci o asemenea declarație despre cea cu care Putin are doi copii, este nu o dovadă de curaj, cu una din cele mai mari tâmpenii, pentru că uite, în dorința de a face lumea să vorbească despre el și imaginara idilă cu Korkina, uită cine e Putin și cam ce ar gândi citind că un caftangiu casnic se laudă că a flirtat cu mama copiilor săi.

Eu cred că dacă nu ar fi fost canicula asta, niciunul din cei enunțați mai sus nu ar fi spus asemenea idioțenii. Domnilor psihologi, moderatori, medici, meteorologi, influenceri, blogeri, jurnaliști, vă rog faceți ceva, anunțați-i pe cei predispuși la astfel de fenomene, să nu mai umble cu capul gol, iar dacă nu au altul, și nu au ce altceva să pună pe umeri, să îl acopere măcar, că uite, soarele ăsta are efecte delirante. Ar trebui să se facă un studiu pentru a se vedea de la ce dimensiune sau suprafață de contact apar efectele de delirium, ca să știe oamenii să își ia pălării.

Vând sombrero!  

https://adevarul.ro/international/europa/marea-britanie-ajuta-ucraina-nave-militare-1_62e7bf115163ec427131e88d/index.html

https://www.viva.ro/galerie-foto/marian-dragulescu-a-snopit-o-in-bataie-pe-fosta-sotie-larisa-2668811

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

8 Raspunsuri la Influența razelor de soare asupra celor cu cap mare

  1. Suciu Pavel

    Ma bucura vestea cu schimbarea impozitarii pensiilor.Cine ne-a luat din bani o viata intreaga de munca pot gasi banii necesari,nu trebuie sa ne framantam noi cu asta.
    Dupa atatea scumpiri ce i-au afectat mai ales pe pensionarii care nu au la ce se intinde decat la pensie,un licar acolo face cat un bec.Mai ales ca deja se bate toba cu indexarile din 2023,semn ca pe partea asta anul s-a incheiat.

  2. neacsum

    @Suciu Pavel,
    Ca sa nu va bucurati degeaba, bagati-o la categoria ”electorale”.

  3. bunul

    Marine ,amanta cu 2 copii a lui Putin ,e Alina Kabaeva ,gimnastica ritmica si nu are de-a face cu Svetlana Horkina ,gimnastica artistica !In rest ,toate cele bune!

  4. REZERVISTUL

    Bunule esti putinist! N-ai inteles ca putin e cu atat mai detestat, cu cat are mai multe amante si cat mai multi copii cu ele!

  5. neacsum

    @Bunul,
    Da, ai dreptate, dar așa a fost prezentat la tv pe REALITATEA

  6. neacsum

    Am furat-o am furat-o, nu am mai verificat numele, tocmai scriam articolul cand a aparut stirea. Mea culpa!

  7. REZERVISTUL

    @neacsum
    Astept cu nerabdare raspunsul marelui carmaci al natiunii la scrisoarea forumului asociatiilor din SNAOPSN, semnata din pacate doar de col.Tudor Marian, ca restul presedintilor n-au avut sange in instalatie sa o semneze cu nume si prenume.