Și care-i problema?

Categoria Opinii


Nu doar în România, cam peste tot a început campania … dezvăluirilor privind efectele adverse și politicii nefaste duse pe timpul vaccinărilor, ”protocoalelor”, restricțiilor și nebuniei virusului plecat din dragostea dintre un liliac și un pangolin.

Bine, ar fi trebuit specificat faptul că dacă nu ar fi început prin alte părți, nu s-ar fi vorbit nici în România, pentriu că la noi nu se face nimic ce nu e liber de la împărăție. Dacă împăratul umblă  în chiloți, tot guvernul României,  presa ”independentă” toți ”influencerii” specialiștii, vlogerii și ”globberii” se despoaie ca să arate cât de devotați sunt și cum împing ei devotamentul până la piele.

Și care-i problema? S-a greșit!

În ”Statele Unite ale Americii încă din septembrie 2021, președintele Children’s Health Defense, Robert F. Kennedy Jr. a scos o carte în care vorbește despre activitățile criminale ale doctorului Fauci, despre care nu cred că e cineva care să nu fi auzit. Pe la noi cartea nu a ajuns în librării, dar a apărut filmul documentar făcut pe baza celor scrise de autor. Și a început isteria. Aoleo, se poartă incriminarea vaccinurilor și măsurilor luate în ultimii doi ani. Hai și noi cu subiectul, că dacă nu,  suntem învinuiți că îi acoperim pe ”criminali”. Și au început emisiunile tv, toți cei care acum doi ani, acum un an, ne împingeau spre vaccinare, ne spuneau că trebuie să dăm dovadă de simț civic, să ne vaccinăm ca să nu se îmbolnăvească alții, acuma nu mai prididesc să ne informeze și să se oripileze că ”uite domnule ce ne-au făcut ăștia”. Dar tot ei au fost cei care ne spuneau pe timpul plandemiei, că doar prosții nu se vaccinează, că adepții nevaccinării sunt mai periculoși decât teroriștii, că vaccinarea face bine la hemoroizi  și că dacă ne vaccinăm vom trăi mai mult și mai bine. Guvernul a cheltuit miliarde în această campanie, banii dați pe măști inutile, pe mănuști substanțe de ”igienizat” campaniile tv, pe plata medicilor, asistenților, voluntarilor care ”luptau” să ne facă bine cu forța, s-au cumprat autospeciale, care au luat foc, oamenii au ars prin spitale, unii și-au pierdut slujbele, alții sănătatea, alții, copii, părinții, soțiile, soții, rudele, alții viața. Dar a apărut, de unde nu se știe,  și vaccinul. Era o întrecere dementă, la doar câteva luni de la apariția la fel de misterioasă a virusului, cine scoate ”cel mai cool”vaccin. Adevărul e că vaccinul era făcut înainte de a fi scos pe piață virusul, de aceiași ”specialiști” care  au avut grijă să isterizeze lumea, apoi au apărut ca salvatori ai omenirii.  Eu am spus de acum doi ani, că nu vaccinul a fost creat pentru virus, ci virusul pentru a se putea da vaccinul, că nu virusul este pericolul pentru oameni, ci vaccinul. Abia acuma adevărul iese la iveală și se constată că au murit mai mulți oameni vaccinați în ultimul an, decât nevaccinați, că s-au înmulțit cazurile de ”morți subite”.

Și care-i problema? S-a greșit!

Dar pentru că la noi prostia este ridicată la rang de virtute, chiar și acuma, această campanie este îndreptată aiurea, este manipulată, sau mai bine zis manipulantă. De fapt, pentru că este desfășurată tot de cei care au susținut-o pe cea de vaccinare, concluzia nu poate fi decât una singură: și această campanie este dirijată tot de cei care au inițiat-o pe cealaltă. Care este scopul? Este simplu: decât să vorbească cei care îi pot învinui pe ei, mai bine să o desfășoare tot ei, ca să o poată îndrepta în direcția dorită încât să nu pățească nimeni nimic.

Și uite așa apar la emisiunile celor care acuma vorbesc despre efectele vaccinării, doctori, specialiști care par să critice anumite ”greșeli” dar care ”concluzionează” că greșelile au fost inerente, neintenționate, că nu se știa nimic, că întreaga lume a fost în derută, că și penicilina a avut și încă are reacții adverse, că doctorii au făcut tot ce au putut să salveze oamenii, că s-a muncit până la epuizare în spitale, că datorită eforturilor uite că aproape am scăpat de Covid 19.  Dar toți acești gargaragii, că asta sunt, nu spun nimic despre faptul că :

  1. Au susținut o campanie care nu avea nicio bază ȘTIINȚIFICĂ, au susținut un vaccin,(indiferent care a fost el) care nu garanta nimic, care nu respectase normele medicale privind introducerea în circuit;
  2. Au trecut peste toate convingerile și experiența profesională pentru a pune în practică decizii politice și financiare care nu aveau nicio legătură cu actul medical;
  3. Da, unii medici au lucrat până la epuizare dar nu toți neapărat pentru a salva pacienții, ci pentru a-și umple buzunarele cu banii dați de guvern pentru ”bună purtare” iar alții din lașitate, pentru a nu fi ”îndepărtați” din funcțiile de conducere pe care se aflau;
  4. S-au stabilit protocoale care nu aveau nimic coerent,  și deși se stia că virusul atacă de regulă organele deja slăbite ale celor cu comorbidități știute sau neștiute, odată junși în spital, aceștia urmau ACELAȘI PROTOCOL CARE NU NUMAI CĂ NU ȚINEA CONT DE BOLILE CRONICE, DAR NICI NU MAI ASIGURA MEDICAMENTELE NECESARE PENTRU PROTECȚIA RESPECTIVELOR ORGANE. Se dădeau la toți aceleași pastile la mulți chiar contraindicate în mod normal, și li se băga oxigen în plămâni până crăpau;
  5. Au fost interzise autopsiile, fapt nu doar ilogic ci și ilegal, tocmai pentru a nu se constata că totul era o cacealma ȘI PENTRU A NU SE  DEPISTA FAPTUL CĂ ATÂT PROTOCOALELE, TRATAMENTELE,  CÂT ȘI VACCINURILE ERAU RESPONSABILE ÎN MULTE CAZURI DE MOARTEA PACIENȚILOR.
  6. Se încearcă îndreptarea atenției doar spre cazurile celor vaccinați cu Astra Zeneca, pentru a salva principalul vinovat și marele profitor și vinovat în această afacere, căci e vorba despre o afacere cu profturi uriașe și urmări dezastruoase.

Toate aceste lucruri, ies în evindență acuma, când oamenii mor aparent inexplicabil. Și știți care este culmea culmilor? După ce ne-au obligat să ne vaccinăm cu un vaccin care nu avea nimic științific, probat, demonstrat, garantat, acuma  s-a trezit profesionalismul în medici, aceiași medici care ne împingeau să ne vaccinăm, și ne spun acuma că nu putem să tragem concluzii pripite cu privire la efectele adverse ale vaccinurilor și legătura dintre acestea și decesele ”ciudate” că trebuie ani de zile de studii de laborator, investigații,  mii de cazuri cercetate,  ca să se poată trage o concluzie. DAR CAND AU TRAS CONCLUZIA CA TREBUIE SĂ NE VACCINĂM, AU FOST SUFICIENTE 3 LUNI. Păi să nu pui mâna pe lopată ?

Și care-i problema? S-a greșit!

Iar maestrul de ceremonii de la noi, marele director al campaniei de vaccinare, domnul general Gheorghiță, strâns cu ușa de declarația domnului Oprea, cum că ar fi ordonat să nu se raporteze primul caz de efect advers  al vaccinării, ne spune că nu e adevărat, că toți medicii aveau la dispoziție formularele unde trebuiau raportate cazurile de  afecte adverse. „Situaţiile punctuale, cu caracter izolat, cum este şi cazul aflat în discuţie, au fost riguros documentate medical cu sprijinul personalului de specialitate pentru a se stabili diagnosticul complet şi relaţia de cauzalitate cu vaccinarea împotriva COVID-19.  Raportul medical solicitat a infirmat suspiciunea diagnostică de pareză facială”

Deci în loc să răspundă dacă a intervenit sau a făcut scandal pentru că a fost raportat cazul respectiv, el vorbește despre proceduri. Dar, prin octombrie 2021, domnul colonel pe atunci, Valeriu Gheorghiță, făcea mișto de doctorii care nu că nu înțelegeau rolul vaccinului ci îl văzuseră prea bine, și îi trimitea să ”sune un prieten”:  

„Sunt și situații de medici care ei înșiși nu au înțeles care e rolul vaccinului în general. Când nu înțelegi un fenomen, mai bine te abții să faci recomandări sau suni un coleg care știe mai multe. Și medicină e o știință care se învață și se uită. Când vedem toate datele științifice, trebuie să ne raportăm la ele. Informațiile se bazează pe științe, nu pe crezul personal.”

Da domnule Gheorghiță, rolul vaccinului abia acuma începe să se vadă.

Și care e problema? S-a greșit!

Autorul aceste sintagme repetate care denotă o lipsă de respect, de bun simț, empatie față de cei suferinzi, o nesimțire crasă, o infatuare și un cinism fără margini, care izvorăsc din conștientizarea faptului că va fi protejat de cei care l-au plantat pe funcția pe care o are tocmai pentru că este unealta și complicele lor, domnul Arafat stă merci bine s-a dat la fund, ca și dulapul de la Cotroceni și nu va păți nimic, pentru că cei care trebuie să clarifice toate fărădelegile săvârșite în numele acestei campanii, magistrații, au fost și ei părtași la aceste crime atunci când au încuviințat înhumarea celor decedați în spitale vaccinați sau nevaccinați, fără autopsie, acceptând ”protocoalele”unor OUG declarate neconstituționale.

Dar, în compesație sunt și ”semne”bune. Autoritățile germane spun că investigarea afacerii Covid 19 este un atac la democrație. Am trăit să o aud și pe asta. Investigarea unei crime, atac la democrație. Așa zicea si Stalin.

Care-i problema?

PS Aud că a decedat Lisa Marie Presley  la doar 54 de ani, se spune că în urma unui stop cardiac. De ce o amestec în acest articol? Din două motive. Primul, pentru că deși se spune că a murit în urma unui stop cardiac, un diagnostic să zicem superficial, nu se spune  ce anume a cauzat acel stop cardiac, la fel ca și în decesele de covid, unde se vorba despre stop cardiac sau respirator fără a se spune ce anume le-a declanșat dar erau trecute pe seama virusului. Al doilea motiv este faptul că ”celebra” fiică a lui Elvis a făcut o campanie deșănțată pentru vaccinare, spunând acum doi ani :” Posibilitatea de a avea o viata normala, de a merge cu familia și prietenii, de a petrece cu ei, m-a motivat să mă vaccinez, pentru că astfel nu mă protejez doar pe mine ci și pe ceilalți. Nu pot minți, la început am fost nervoasă, dar apoi m-am decis și nu regret. Să fii informat privind cea mai buna forma de protectie a ta și a celorlalți, este CEL MAI INTELIGENT LUCRU PE CARE ÎL POȚI FACE. Eu am ales sa ma vaccinez. TU DE CE NU TE-AI VACCINAT ? ”

Nu știu dacă a fost cea mai inteligentă decizie, dar deja sunt speculații privind decesul. Unii spun că de vină ar fi vaccinul, alții că ar fi drogurile și ”tradiția familiei” având în vedere că Elvis a murit din cauza unei supradoze iar fiul Lisei tot din cauza drogurilor.  Cert este însă că a murit din cauza ”alegerilor inteligente” făcute în viață.

Unii încearcă să nege sau să pună la îndoială chiar și faptul că ea s-ar fi vaccinat, numai pentru a nu deveni ”un caz celebru de moarte datorată vaccinării. Imaginea contează.Imaginea vaccinului, bineînțeles.  

AU MURIT SI MOR OAMENI NEVINOVAȚI. CARE-I PROBLEMA? S-A GREȘIT! CARE-I PROBLEMA?

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/gheorghita-catre-medicii-anti-vaccinisti-cand-nu-intelegi-un-fenomen-suni-un-coleg-si-medicina-e-o-stiinta-se-invata-si-se-uita-1692053

https://www.romaniainfo.com/robert-f-kennedy-jr-a-publicat-o-carte-despre-adevaratul-anthony-fauci-legaturile-dintre-institutul-national-de-sanatate-si-profiturile-din-vanzarea-vaccinurilor/

https://www.romaniainfo.com/doctor-moarte-adevaratul-anthony-fauci-filmul-lui-john-f-kennedy-tradus-in-limba-romana-video/

https://vimbuzz.com/did-lisa-marie-presley-get-covid-vaccine/

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

14 Raspunsuri la Și care-i problema?

  1. Xman

    Au fost unii si pe blogurile militare care indemnau la vaccinare…Au facut rau se pare…

  2. Gigi

    ☆☆☆☆☆Ca de obicei,un articol de 10 cu plus!☆
    Am Spus-o de ani buni ca tembwleviziunile sunt un mijloc de intoxicare a publicului larg.Asta e.Cine are capacitatea de a selecta informațiile se poate descurca în lumea asta plină de informații de orice fel și care le înghite pe nemestecate precum cocosul sau curcanul.
    Omul este supus fricii iar sub acest spectru ia unele masuri ce ar putea fi regretate mai târziu.Mai este și efectul de turmă,dacă a facut-o nea Ion,trebuie sa fac și eu.

  3. y

    „Îl veți recunoaște pe satan atunci când vă va face binele lui cu forța” (Macarie Egipteanul).
    Foarte bună radiografia și, încă mai este loc pentru cât de multă (o)presiune a existat în acea perioadă, iar observația referitoare la „campania manipulantă”, excelentă; s-a propus întrun ziar din vest chiar o „amnistie reciprocă”. Pentru mine mai ales, primele semnalele de alarmă în 2021, au început când am văzut unitatea de gândire și acțiune a guvernului, statului și a majorității partidelor politice în a dori să-mi facă binele (lucru nemaiîntâmplat până la acel moment) dar mai ales să-i „protejeze” pe vârstinici pe care, știm că de fapt cei enumerați îi urăsc cu toată ființa lor – la pachet cu interzicerea de drepturi și libertăți, toate combinate cu sancțiuni, dosare penale, intenări la psihiatrie, etc. Atunci am simțit că este de fapt ceva „împotriva naturii”! Iar virulența cu care au fost tratați cei care au pus simple întrebări, cum ar fi (doar exemplificativ, dintre cele ușoare), dacă administrarea de mARN are vreo asemănarea cu eugenia, legătura dintre Gilead – Valeriu Gheorghiță – Remdesivir, Pfizer – Adrian Streinu-Cercel, de ce inocularea nu se prescrie pe REȚETĂ de la medic sau, de ce tocmai acum Streinu-cercel și alți vreo 2-3 medici au renunțat la cariera lor medicală și s-au „dedicat” politicii intrând în parlament (poate pentru imunitatea parlamentară?)
    @Xman
    Nu numai că „au fost unii pe blogurile militare”, au fost chiar bloggeri rezerviști militari (poate erau în misiune?) care promovau cu extrem de multă agresivitate acțiunea de inoculare (nu și aici) dar, mai mult, prin neluarea de poziție încurajau și postările … să le zicem blând extremiste împotriva celor care refuzau, presiunea a fost imensă. În schimb, dacă îndrăzneai să ridici chiar și măcar un semn de întrebare pe retorica general prezentată, luai bock instant. Bine, poate și eu exagerasem, făcusem la un moment dat o listă cu peste 100 de întrebări 🙂
    Între timp, doar un exemplu din cum, acum se spală pe mâini apologeții inoculării: Octavian Jurma: „Nu pot raspunde penal pentru ca am recomandat vaccinul deoarece nu sunt clinician, am emis doar o opinie”

  4. geofreeland

    Efectele dezastrului pandemic, morți și mulți bani, frică, foame și insecuritate dar, mai ales, acapararea justiției în defavoarea cetățeanului. Justiția în lume nu mai justiție,e o armă, „ca cu a ei putere să vă apese-n jug” parafrază la vorba eminesciană. Dacă justiția e inertă la comandă sfârșitul libertății e aproape. Cum și va fi.

  5. neacsum

    @Geofreeland

    Ne cam meritam soarta. Un lucru este clar pentru mine, ROMANIA NU MAI ARE VIITOR.

  6. y

    Bună seara!
    @ neacsum
    Ce se întâmplă, de ce unele comentarii nu apar? Știu că nu sunteți adeptul cenzurii, deci înseamnă că trebuie să fie ceva din setări sau vreun filtru de care nu trec?
    P.S. Nu fiți pesimist, există o speranță și cel mai puternic Aliat, și împotriva Căruia se duce de fapt lupta.

  7. Gigi

    Și eu cred același lucru,trebuie sa vina dreptatea,chiar dacă se spune ca umbla cu capul spart!

  8. Sergiu

    D-le colonel, as zice ca nu ne meritam soarta: faptul ca o mana de cetateni mai mult sau mai putin coruptibili de la varful ierarhiei (dupa John Perkins, puteau sa fie si sfinti, rezultatul tot acelasi ar fi fost) decid pentru noi nu inseamna ca noi suntem masurati dupa acelasi calapod. Cu ocazia despaduririlor austriece in zona, am avut 6 padurari morti si 400+ de atacuri la persoana; oamenii au incercat sa-si faca treaba, dar guvernul nostru a tradat, si a tradat nemteste, nu romaneste. Cu ocazia Schengen (lucru care, sincer, nu ma doare, Romania nu ar fi castigat nimic din asta, doar niste baieti mai „isteti” ar fi avut un asa noroc) am vazut ceva ce n-am mai vazut de 30 de ani: o unire a norodului (boborul + niste afaceristi) intru sanctionarea unei entitati externe. Raifaissen s-a trezit cam brusc fara deponenti, si cam la limita. Ce a facut guvernul asa-zis al Romaniei? Imprumuturi care au adus Raifaissen pe linia de plutire. Suntem in situatia in care vechilii din varf se pun de-a curmezilor nu doar a ceea ce spunem, dar si a ceea ce facem.
    Personal, nu ma mir de ce ni se intampla, ma mir ca am rezistat atat, date fiind conditiile de razboi economic in care ne aflam de 30 de ani. Suntem inca aceeasi tara. Sper sa si ramanem in aceleasi granite.

  9. neacsum

    @Sergiu,
    Ba da, ne -o meritam pentru ca de 30 de ani toleram aceeasi mizerie si nu reactionam la nivel de societate.

  10. Gigi

    DA,ASA ESTE,NE MERITAM SOARTA CU VARF SI INDESAT!DACA NE UITAM IN URMA CINE NE-AU FACUT BA AȘ SPUNE CA SUNTEM NISTE DOBITOCI!

  11. Sergiu

    D-le colonel, am vrut libertate (si altele), si in numele libertatii – asa cum ni s-a vandut acest ideal – am acceptat multe porcarii. Plus forjarea zonei pe post de camp de teste, menite sa ne traga acel val al euforiei „democratiei” pe ochi. De fapt, am mintit cand am spus ca povestea schengeniana este primul moment de unificare al poporului. A mai existat unul: referendumul basescian. In ambele cazuri, d-le colonel, am avut un moment de unificare, am apelat la mecanismele democratice, Iar rezultatele au fost dezamagitoare. Mizeria pe care o toleram nu o toleram din nesimtire, mai degraba din disperare: chiar si cand am avut o atitudine comuna, ni s-a dat peste nas. Politia politica prin d-na Kovesi a avut grija sa reteze orice urma de elite locale – in principal economice. Deci suntem in momentul acela, fara economie, fara parghii de manevra si fara elite. In curand si fara armata – putinii militari (mercenari sau cum se mai numesc acum) activi care mai miscau in zona au inceput sa paraseasca armata in valuri – deh, razboi! – iar guvernatii nostri s-au trezit ca nu mai au carne de tun. Acum ii vor primi orice indvid dispus sa imbrace uniforma. Se pare ca pierderile din Ucraina sunt mai grele decat am crezut.
    Sigur ca putem blama ce ni se intampla cum ca s-ar datora tarelor noastre ca popor – dar chiar asa e? As indrazni sa spun ca si contextul are valoarea lui, si, apud Corvin Lupu, contextul pare mai nunatat decat „suntem noi lasi si nu vrem sa ne eliberam”.

  12. geofreeland

    E mai ieftin să cucerești o țară cumpărând politicienii decât prin război. Atragerea unei țări în diverse organizații, asociații și alianțe militare este o formă perfidă de control, de disrupere a suveranității statale eliminând cetățeanul din atribuțiile statale. Cumpărarea clasei politice transformată în castă duce la dictatură. Justiția, presa și serviciile, un întreg aparat de stat operează selectiv și la comandă. Votul în sine și numărarea ocultă a acestuia e o mimare a democrației. Cum e posibil ca un stat să-și trădeze proprii cetățeni reducându-i la asistență socială, la pomeni trâmbițate gen „ajutoare pentru categoriile vulnerabile” când tu, stat, ești corupt și aservit total intereselor altor state și efectiv te „ocupi” cu jefuirea propriilor resurse? Sigur, suntem în etapa când orice întrebare și nedumerire sunt retorice. Ca de altfel și întrebarea despre viitor.

  13. Vaccinat de Variola, TBC, Covid

    Antivaxerii si-au gasit o noua preocupare. Dupa ce trei ani au contestat numarul mortilor de COVID declarati de autoritati, acum numara ei mortii subit. O sa moara subit 6-7 miliarde de vaccinati, ziceti voi?

  14. neacsum

    @ Vaccinat de variola TBC, Covid
    Cand s-i inventa vaccinul impotriva prostiei sunt sigur ca o sa fii primul care se vaccineaza.