HAI SĂ NE PROSTIM!

Categoria Social

De regulă,în faţa URNEI, un prost este egal cu un deştept. Fiecare are ca vot aceeași valoare.

Dar doi proşti nu sunt egali cu doi deştepți, pentru că, din doi deştepți, unul n-o să vină la vot, fiindcă i se pare că totul e lipsit de sens.  Cei doi proști vor merge la vot pentru că așa li s-a spus.

Trei proşti nu fac nici ei cât trei deştepți, pentru că, din trei deştepți, unul nu este încă decis și până se decide se închide urna, al doilea nu își găsește papionul și nu poate ieși oricum în lume, iar altul e sigur că o să iasă tot ăia şi n-are sens să se mai ducă. Din trei proști unul va merge din obișnuință, ceilalți doi vor merge ca să nu fie mai proști decât primul.

Patru proşti contra patru deştepţi, aceeași poveste. Din patru deştepți, unul face sondaje de piață, ca să afle el primul cine va ieși președinte, altul  știe că nu o să se schimbe nimic oricum ar vota el,al treilea  deja știe cine o să iasă, iar al patrulea nu e prost să se ducă degeaba, că a discutat el cu alți deștepți care i-au spus cum stau lucrurile.

Din patru proști, unul merge din obișnuință,ceilalți trei pentru că au auzit că mai pică ceva pe acolo, un zahăr, un ulei , nu contează de la cine, sau măcar merg la o bere după vot și mai aud și ei de la ăia deștepți cum stau lucrurile prin țară.

Cum țara este plină de oameni ”deștepți” un prost va merge la vot ca să iasă altul președinte.

Si uite așa, proștii aleg pentru cei deștepți, pentru că ”deștepții” sunt prea proști  ca să se implice.

Dar de data asta, la referendum s-a întors foaia. Cei deștepți care nu merg la vot, vor decide cine e președinte. Se răzbună și ei pe cei care au votat până acum în locul lor. Ei vor vota stând acasă . Rezultatul? Același ”deștept” va rămâne președinte.

Tu ce faci deșteptule pe 29, mergi la vot sau stai acasă ? Hai să ne prostim un pic.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS