O nuntă ca-n filme, în Zodia Cancerului

Categoria Actualitate

În acest week-end în Românica va avea loc o nuntă ca-n filme. Ca-n filmele cu români de fițe.  Nu voiam să abordez subiectul, personal nu mă interesează, nu văd de ce m-ar interesa pe mine ce face cea mai celebră agramată a țării, din partea mea poate să se și înece în Snagov, mi-ar provoca aceeași indiferență.  Dar mă scoate din sărite să văd pe toate posturile acest subiect.

S-a anunțat pe post faptul că nunta celei care abia reușește să lege câteva cuvinte acolo unde domnul Boc editează fraze întregi, a dus la amânarea unei altei nunți a unui domn Enache. Nu știu când a primit tata socru Enache această înștiințare, nimeni nu se întreabă asta. Toți se întreabă cum și-a permis RAPPS să contramandeze o nuntă contractată cu un an înainte trecând peste programul unui mire sau socru dar nimeni nu se întreabă ce facem cu programul sutelor de invitați obligați acum să își schimbe programul și activitățile. Nu e așa că asta nu contează ? Toată lumea vorbește despre Enache dar nimeni nu se întreabă cum își permite RAPPS să își bată joc de atâtea sute de oameni pentru a pupa mâna prezidențială. Dar pentru că subiectul a apărut acum după reîntoarcerea lui Băsescu la Cotroceni, eu îmi pun întrebarea când a luat șeful RAPPS decizia de a amâna nunta lui Enache junior, acum după decizia CCR sau înainte? Dacă decizia a fost luată după ce s-a decis reîntoarcerea lui Băsescu, atunci cei  care susțin că nu este vorba de o  decizie politică  pot să stea jos definitiv.

Pe mine cum spuneam nu mă interesează nici care e meniul, nici cine sunt invitații, deși este interesantă lista, dar informațiile astea fac bine la telenoveliști. Nu pot să nu remarc un lucru, așa mai mult anecdotic, cum remarca și socrul mic, faptul că Eba se mărită cu Sida. Întrebarea ar fi de ce tocmai cu Sida? Păi pentru că mi se pare normal, de Eba numai SIDA se poate lipi, orice altceva este nepotrivit. Că ginerelui i se spune Sida o știe toată lumea, chiar și tata socru Băsescu, care la o emisiune a lui Măruță întrebat dacă îl știe  pe viitorul ginere spunea: ” da, îl cheamă Sida, dar până la urmă și pe mine mă cheamă Băsescu.” Întrebat  dacă Sida este mai bun decât Hrebenciuc, fostul prieten al lui Eba, Băsescu  a declarat hăhăind  că ”SIDA este infinit mai sănătos decât Hrebenciuc și boala  este mai sănătoasă decât Hrebenciuc”Aceste declarații aparțin domnului Băsescu și dacă domnia sa își permite să abordeze subiectul de așa manieră, atunci ce mai putem cere presei de can-can . Deci pentru tata socru SIDA este cea mai potrivită alegere pentru Eba. Domnul Băsescu este cel care a spus că și boala e mai potrivită pentru Eba decât Andrei Hrebenciuc. No comment.

Dacă mai adăugăm și că drept cavaler de onoare a fost ales un tip căruia i se spune  Poponeț, avem imaginea completă a  gusturilor Elenei Băsescu și a nivelului la care se ridică pretențiile familiei Băsescu. Ce ziceți de combinația Băsescu- Poponeț ? Chiar așa, ce dacă îl cheamă Poponeț, și pe ea o cheamă Băse, tot una nu ? Băsescu – SIDA -Poponeț este bestial.De fapt când te cheamă SIDA și te însori cu fata lui Băse, nu poți avea ca cavaler de onoare decât un poponeț.  Să nu uităm, că Eba este cea care recomanda etnobotanicele și dăruia unor bolnavi cu handicap locomotor ”scaune electrice”.

Interesantă este alăturarea SIDA-Băsescu în variantă prezidențială. Când domnul președinte consideră că nu e nici o problemă că îl cheamă SIDA, că nu este cu nimic mai rău decât Băsescu, eu nu pot să nu achiesez  și să nu asociez ambele nume cu boala așa cum o face chiar președintele.

Acuma  sunt curios cine va fi ”nașul ” lui Băsescu, căci finii lui și ai fratelui îi cunoaștem. O fi de aceeași categorie cu SIDA, Falcă,  și Bercea Mondial? Nu m-ar mira, ar fi și păcat să strice gașca. Dar aș vrea să văd și eu măcar monden cine îi e naș, pentru că politic încă nu s-a găsit nici unul. Am o singură îngrijorare. Să presupunem că cei doi tineri vor avea și urmaș și va fi de sex masculin. Sper din toată inima să nu se transmită între timp scaunul prezidențial ereditar, că ar fi vai de biata țărișoară să aibă un președinte cu doi părinți cu nume de cancer. Și  așa râd unii de noi că ne tragem din doi bărbați și nu avem și noi o mamă ca toată lumea.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Un Raspuns la O nuntă ca-n filme, în Zodia Cancerului

  1. MV

    De ce se marita cu SIDA? Pai pt. ca ea e EB(OL)A, de-aia.