Suntem pregătiţi ?

Categoria Stiinta

dragoni921

Auzim, citim, vedem şi ni se par poveşti, propagandă, minciuni, abureli, aberaţii, făcături, sau minuni, scorneli, trucaje, scamatorii. Şi totuşi există. Djuna a existat, la fel si Nostradamus, iar lumea e plină de astfel de exemple care par venite dintr-o altă lume. Poate sunt din altă lume, poate mintea noastră nu este pregătită să accepte, poate nu credem nici în Dumnezeu, nici în viaţă dincolo de moarte, nici în extratereştri, nici în tehnologie, nici în paranormal, nici în conducători, nici în noi înşine. Prea multe informaţii, prea multe „minuni” de multe ori au acelaşi efect ca şi lipsa lor, poate chiar mai rău. Dacă lipsa informaţiilor te poate menţine la un nivel mediocru, prea multe informaţii te pot dezorienta , bulversa, îţi pot da peste cap un întreg eşafodaj creat în timp, aşezat cărămidă cu cărămidă în baza unei educaţii acumulate în timp. Societatea însă evoluează rapid şi vine momentul când poate în câteva zile, câteva luni, câţiva ani va trebui să dărâmăm tot ce ştiam sau credeam că ştim până acuma şi să punem altcceva în loc, ceva ce până acum nu ştiam sau credeam că este imposibil.  Suntem pregătiţi ?

Şi totuşi există lucruri pe care nu le ştim, există dovezi că mintea noastră sau mai bine zis cunoştinţele noastre sunt depăşite şi poate e timpul să punem un alt semn între trecut şi viitor, între basm, legendă şi ştiinţifico-fantastic.  Priviţi :

 

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Un Raspuns la Suntem pregătiţi ?

  1. LoremIpsum

    Nu stiu daca filmuletul asta e o facatura sau nu insa la intrebarea daca suntem pregatiti eu am incercat sa dau raspunsul cu ceva timp in urma si nu l-am gasit inca. Dar aproape sigur majoritatea covarsitoare nu este pregatita. Uitati-va in jurul vostru si daca putei sa acceptati ca monitorul pe care il aveti in fata, cana de cafea de pe birou, tastatura, etc. de fapt exista numai in mintea vostra atunci inseamna ca sunteti pregatiti, dar cati dintre voi vor accepta asta fara sa sara in sus cu tot felul de argumente ca ceea ce spun eu este o tampenie. Suntem obisnuiti inca de frageda copilarie ca noi vedem obiectele in 3 dimensiuni pe cand matematica ne arata contrariul, toata aceasta lume in 3 dimensiuni exista numai in mintea noastra. Puterea obisnuintei este cea care ne face sa nu fim pregatiti.

Statistici T5