Anunţ anti-furt

Categoria Social

Când francezii au expulzat ţiganii cărora unii le zic rromi din Franţa , acceptând chiar să le dea nişte bani nemunciţi numai să se  vadă scăpaţi de ei, unii pudibonzi au sărit arşi spunând că poporul român este jignit.

Pe unde te duci în Europa şi spui că eşti român eşti privit cu suspiciune, mai puţin în locurile unde comunităţile de români sunt mai numeroase şi reprezentate de oameni care s-au dus acolo să muncească.

Anglia a început o campanie puternică anti emigraţie în ceea ce priveşte românii, deşţi abia de la anul din 2014 se pune problema că s-ar putea da dreptul de muncă românilor pe acolo.

Încercăm să credem că nu suntem toţi aşa, chiar şi reprezentanţii ţiganilor, printre care domnul senator Cătălin Voicu fac eforturi pentru a demonstra că nici chiar toţi ţiganii, (căci şi dânsul la fel le spune şi nu îl invinuieşte nimeni de folosirea unui termen jignitor), nu sunt la fel, şi printre ei sunt oameni buni şi oameni răi, proporţia nefiind încă stabilită.

Mi se pare normal să luăm atitudine, să încercăm să ne vindem  bine marfa, să încercăm să înlăturăm o teorie care tinde să devină axiomă. Iată  o dovadă clară a faptului   că România este o ţară a oamenilor cinstiţi şi că la noi hoţia  nici nu intră în discuţie.

Anunt anti furt

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

5 Raspunsuri la Anunţ anti-furt

 1. Dan

  Si daca cineva are curiozitatea sa verifice realitatea si sparge masina, adica distruge usa, ce anunt mai pui pe masina ? interesant, sunt tare curios, am un amic ce a patit aceasta intamplare, la Bacau , pe langa portiera , i-a taiat cauciucurile .

 2. brandiburg

  Buna pentru producatorii de lubenite sa puna un afis in capul bostanului pe care sa scrie urmatoarea informatie;
  ,,Lubenitele nu sint coapte ”

  cu stima,

 3. Luni, 4 februarie, pe la ora 11.00 dimineața, pe când tocmai se deschiseseră magazinele, cel de bijuterii Zales Jewelers, din Fashion Centre, în Pentagon City, o suburbie a capitalei americane Washington D.C. a fost jefuit de cinci bărbați, care au spart cu ciocanul o vitrină și au luat în jur de 25 de inele cu diamant, în valoare estimată de vreo 127.000 de dolari americani. Deși vânzătorii erau de față, nu au intervenit și nimeni nu a fost rănit. Hoții au scăpat cu bine și acum toată lumea se întreabă cine sunt și ce vor face cu inelele, având în vedere că se apropie Ziua Îndrăgostiților. Deși nu sunt deloc indicii că ar fi fost români, mă întreb cam ce indicator anti-furt ar fi trebuit să pună bijutierii americani, ca să nu fie jefuiți?

 4. Avram Pavel

  „Inele pot fi urmărite/găsite prin satelit/GPS”.

 5. olteanu

  ha,ha,ha,……..

Statistici T5