Piramida Puterii

Categoria Magazin

piramida puterii

De mai mult timp am in calculator un material primit prin mail . Nu cunosc sursa, nu mai ştiu nici măcar cine mi l-a trimis, l-am salvat pentru că oferea o explicaţie la ceea ce se întâmplă pe lângă noi. Am citit cu atenţie materialul, am încercat să leg şi cu alte date şi informaţii şi ca urmare am descoperit că unele lucruri sau grupuri ale puterii destul de influente, nici nu sunt menţionate. Am rezerve şi faţă de locul pe care îl ocupă unele grupuri în această piramidă, cum ar fi familiile regale care sunt- după mine- mai mult un paravan având un rol decorativ şi asta nu de azi de ieri şi nu datorită timpurilor de azi ci de la începuturi. Să ne amintim că marele Richard Inimă de leu nu putea reveni în ţară fără aurul evreilor, marii regi ai creştinătăţii erau conduşi pe biserică chiar şi războaiele  dintre ei erau finanţate sau puse la cale tot de religie, masonerie. De fapt prima cruciadă a Papei  Urban, cea a săracilor  a pierdut tocmai pentru că nu a fost organizată după principii militare, a fost  încropită la repezeală şi a fost formată din oameni fără căpătâi. „Fie ca hoții să devină cavaleri” a fost îndemnul Papei URBAN. A fost prima încercare de colonizare prin care cei care erau consideraţi paria de către societate erau îmbiaţi să plece pentru a se căpătui, a fi iertaţi şi absolviţi de păcate. Scopul nedeclarat era însă acela de a scăpa de ei. Sub acelaşi scop a fost colonizată şi America de Nord, şi cam cu acelaşi gen de oameni. Şi în primul caz şi în al doilea, scopul a fost atins,  tările „emitente” au scăpat de surplus. Dar să revenim la piramidă,  postez materialul fără alte comentarii, doar pentru a adăuga la ceea ce fiecare ştia sau bănuia   cu privire la cei ce ne conduc.

„Dacă nu faci parte din SOLUŢIE, vei face mereu parte din PROBLEMĂ.

Nivelul 0 – Forţă superioară reprezentată prin ochiul care vede tot

Foarte important : Înţelegerea Forţei din vârful Piramidei Puterii îţi dă posibilitatea să „spargi” piramida şi să te sustragi controlului ei. Ca să poţi înţelege cu adevărat forţa care se afla în vârfului piramidei, trebuie în primul rând să te înţelegi pe tine însuţi. Trebuie să înţelegi de unde vii, de unde ai apărut şi încotro te îndrepţi, unde vei dispare. Răspunsurile la aceste întrebări sunt în interiorul tău, iar cheile de descifrare se găsesc peste tot în jurul tău, inclusiv în lumea materială, palpabilă. Din păcate indiciile pe care le găseşti în diverse surse de informare sunt amestecate cu o mulţime de minciuni. Ca să afli răspuns la aceste întrebări trebuie să îţi urmezi nu inima şi nici creierul ci pe amândouă în egală măsură. Pentru înţelegerea Forţei trebuie să existe un balans perfect între suflet şi raţiune, fără separare între ele. Cine e ghidat doar de sentimente e uşor de indus în eroare, de asemenea cine se ia doar după raţiune e uşor să se înşele. Dar e foarte greu să înşeli pe cineva care are un perfect echilibru între cele două.

Pentru a înţelege ce este în vârful piramidei trebuie să vezi realitatea din exterior, să înţelegi natura realităţii imediate. Numai aşa vei putea înţelege natura controlului pe această planetă. Este un nivel al înţelegerii, nu al materialului.

Nivelul 1 – Familiile regale

În vârful Piramidei Puterii, pe nivelul 1 se afla familiile regale europene care toate sunt înrudite între ele. Actualul rege al Belgiei, regele Suediei şi al Norvegiei, precum şi reginele Marii Britaniei, Olandei şi Danemarcei sunt cu toţii rude de sânge, trăgându-se din familia Windsor (Anglia, S.U.A., Canada, Australia?). Mai mult decât atât, ultimii regi care au fost înlăturaţi de la putere prin revoluţii în Italia, România, Iugoslavia, Bulgaria şi Grecia, făceau şi ei parte din aceeaşi familie Windsor, regăsindu-se absolut toţi în arborele ei genealogic.

Conform unor surse, tot pe acest nivel al piramidei se mai situează un grup de oameni extrem de influenţi, dar a căror identitate nu se cunoaşte.

Nivelul 2 – Consiliul celor 13 familii

Pe nivelul 2 se afla aşa numita Aristocraţie Neagră compusă din 13 familii, cele mai bogate din lume ( Dinastia Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Li, Onassis, Reynolds, Rockefeller, Rothschild, Russell şi Van Duyn.

Membrii acestor familii ocupa cele mai înalte poziţii în toate ierarhiile existente, sunt cu toţii extrem de bogaţi şi se afla „deasupra legii”. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodată pe listele cunoscute de noi cu cei mai bogaţi oameni din lume. Mass media controlată aproape în întregime de aceste familii ne spune ca Bill Gates e cel mai bogat om din lume cu 54 miliarde dolari, sau, Carlos Slim Helú din Mexic cu 74 miliarde de dolari.

De fapt aceşti miliardari nu pot concura nici pe departe cu Sir Evelyn de Rothschild (Dinastia Rothschild) care deţine incredibilă suma de 500 trilioane de dolari (mai mult de jumătate din averea totală a lumii !!!).

Nivelul 3 – Comitetul celor 300

Comitetul celor 300 (numiţi şi Olimpienii) a fost fondat în 1727 de către aristocraţia britanică şi este compus din cele mai puternice „sub-familii”.

Acest comitet coordonează direct o mulţime de instituţii şi organizaţii majore din întreaga lume, printre care: Comisia Trilaterală, Consiliul pentru Relaţii Externe, Grupul Bilderberg, Masa Rotundă, British Petroleum, Ordinul Skull and Bones, Compania Royal Dutch Shell, Socialista Internaţională, Francmasoneria Universală, Ordinul Magna Mater, Zionismul Universal, Consiliul Bisericilor Mondiale, Ordinul Cavalerilor Templieri, Institutul American de Presă, Societatea Regală Britanică, Universitatea Harvard, Institutul pentru Droguri, Crimă şi Justiţie, MIT, NATO, Crucea Rosie Internaţională, Universitatea Priceton, Banca Mondială, American Express, Citibank, Credit Suisse, etc.

Nivelul 4 – Centrul de comandă

Pe acest nivel se găsesc cele 6 structuri care reprezintă centrul de comandă la nivel global: Comisia Trilaterală, Consiliul Relaţiilor Externe (CFR), Grupul Bilderberg, Clubul de la Roma, Organizaţia Naţiunilor Unite şi Institutul Regal pentru Afaceri Internaţionale.

Toate acestea sunt unite între ele prin intermediul Mesei Rotunde (creaţia omului de afaceri britanic Cecil Rhodes care este o structură atât de complexă, încât Dr. Coleman spunea despre ea: „Masa Rotundă însăşi este alcătuită dintr-o adevărată încrengătura de companii, instituţii, bănci şi unităţi de învăţământ; ea le-ar ocupa timpul specialiştilor de înaltă calificare vreme de un an, numai pentru a o descâlci şi înţelege”).

Nivelul 5-Controlul financiar mondial

Toate instrumentele prin care Illuminati controlează financiar populaţia globului, se găsesc pe acest nivel. Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială, Banca Reglementarilor Internaţionale, Băncile Centrale precum şi mecanismele de impozitare a populaţiei. Probabil este cel mai diabolic sistem de control al populaţiei conceput vreodată. Control prin intermediul banului.

„Daţi-mi pe mâna moneda unei ţări şi nu mă mai interesează cine face legile în acea ţară” este un celebru citat al lui Rothschild. Probabil de aceea o ţară nu este condusă de un guvern sau preşedinte, ci este condusă din umbră de cel care controlează moneda ţării respective. Probabil de aceea o ţară nu se poate gospodări singura ci are nevoie de sfatul celor de la FMI. Nu mai contează cine face legile şi ce legi face, căci oricum se aplica numai directivele FMI.

Nivelul 6 – Controlul resurselor mondiale

Pe acest nivel se situează marile corporaţii internaţionale care urmăresc controlul populaţiei prin controlul asupra resurselor. Deşi toate resursele de pe pământ sunt darul lui Dumnezeu făcut tuturor oamenilor , astăzi ele sunt confiscate în numele unor stranii raţionamente. Peste tot pe glob unde pământurile sunt roditoare apar companii de tip Monsanto care îi corup pe politicieni să reglementeze cultivarea şi comercializarea produselor. Intenţia? Distrugerea micilor producători sau de ai scoate în ilegalitate, pentru că nici cel mai inofensiv producător să nu mai poată să cultive nimic în grădina proprie fără aprobarea guvernului.

Prin reglementările orchestrate de astfel de companii la nivel mondial în materie de calitate şi siguranţă a hranei, prin impunerea unor aşa-zişi parametri ştiinţifici după care producătorii trebuie să se ghideze nu se urmăreşte altceva decât distrugerea micilor producători. Iar aceasta, în favoarea marilor producători de hrană multă şi proastă! Vestitul Codex Alimentarius reprezintă chintesenţa acestui sistem, la implementarea căruia au lucrat zeci de ani reprezentanţii celor mai mari interese politice şi financiare.

De la 31 decembrie 2009, Guvernul României a început, alături de alte 165 de state semnatare (reprezentând aproape 85 % din populaţia planetei), implementarea temutului Codex Alimentarius. Un compendiu de legi alimentare, de factură nazistă, introdus de AG Farben şi care va stabili regulile de alimentaţie ale naţiunilor. Implementarea, prevăzută pe mai multe etape, porneşte de la faptul că populaţia globului este mult prea numeroasă ca Terra să poată susţine o alimentaţie naturală. Astfel, produsele trebuie modificate genetic, construite în laborator, aditivate şi iradiate.

Nivelul 7 – Controlul populaţiei globului

Structurile situate pe acest nivel sunt cele care au contact direct cu populaţia. Toate directivele venite de sus sunt implementate la nivelul populaţiei prin aceste 4 componente: Religie, Învăţământ, Guverne şi Media. Practic stăpânii lumii se ascund în spatele acestui paravan (nivelul 7) pentru a-şi îndeplini planurile.

Populaţia este îndoctrinata prin religie, îndobitocita prin sisteme de învăţământ care nu sunt decât o fabrică de produs oameni pe care statul să-i întrebuinţeze apoi după scopurile sale, ţinută în frâu de către instituţiile guvernamentale şi prostita de către massmedia.

Rezultatul este o populaţie lipsită de energie şi de entuziasm, lipsită de putinţa de a acţiona şi de a reacţiona, incapabilă să îşi dea seama ce se întâmplă cu ea.

 Nivelul 8 – Populaţia globului sau unităţile de muncă

Adică noi toţi, populaţia globului, oamenii de rând, sau sclavii moderni ai timpurilor noastre. Ciclul nostru este limitat la ceea ce am fost îndoctrinaţi că trebuie să facem: ne naştem, facem scoala, muncim pentru stăpânii noştrii, le plătim taxe şi impozite şi apoi ieşim la pensie. Chestia cu pensia s-ar putea să dispară din acest ciclu, căci nu-i ajută cu nimic pe cei de sus.

Interesant este că din turma unii dintre noi pot să se ridice temporar pe nivele superioare, să facă parte din instituţiile guvernului, să ajungă pe nivelul 5 bancheri pe la Banca Mondială sau FMI sau chiar pe nivelul 4 în Clubul de la Roma. Dar când ei devin inutili pentru stăpâni, sunt aruncaţi din nou în turma de jos.

De pe nivelele 5, 6 şi 7 se produc cele mai dure atacuri şi cele mai mari presiuni asupra populaţiei. Este atacată siguranţa financiară şi alimentară a fiecăruia dintre noi, este atacat sistemul de sănătate public, învăţământul, religia, cultură, identitatea naţională.”

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

2 Raspunsuri la Piramida Puterii

  1. Luc

    Mari prostii scrise de mici prosti.

  2. neacsum

    Poate o fi asa , dar daca nu e ?

Statistici T5