Un nou atentat, un nou război?

Categoria Actualitate, Evenimente, Stiri Interne

BostonMarathonExplosions161616--520x415

Două explozii ale unor bombe improvizate au pus capăt maratonului tradiţional  din Boston pe data 15.04 la  14.50, ora locala.   În fapt au fost două bombe plasate aproape de linia de finish a martonului. O alta bombă a fost găsită şi detonată pe Boylston Street de poliţie împreună cu trupele specializate în astfel de operaţiuni. Un alt incident care se pare că ar fi legat de aceste trei bombe, a avut loc la JFK Library tot în Boston.

În urma incidentului de la Copley Square,  de la maraton, 12 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 10 sunt internate în Massachusetts General Hospital având membre amputate. În total aproximativ 100 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.  Conform relatărilor poliţiei, se pare că ar exista un suspect, spitalizat şi aflat sub paza poliţiei. Suspectul rănit şi el de una din explozii,este saudit de origine.

CNN a declarat că este vorbă fără îndoială de un atac terorist. De la Pearl Harbour încoace, unele  războaiele au început cu un atac terorist nu ? Curios este doar că suspectul nu este de origine iraniană sau coreeană, dar este încă devreme pentru concluzii şi nu este exclus să se afle până la urmă că incidentul este totuşi  legat altcineva care să aibă astfel de origini.Toate la timpul lor.

Surse:

http://www.nypost.com/p/news/national/two_explosions_at_boston_marathon_iMR0LCkcwASg0RQfVsH1yI

http://live.boston.com/Event/Live_blog_Explosion_in_Copley_Square

 

 

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Un Raspuns la Un nou atentat, un nou război?

  1. Lt.col Slaveanu George

    Regie de OSCAR in stil american.

Statistici T5