Ordine … verbale

Categoria Divertisment, Magazin

telefonul-fara-fir

Comandantul brigăzii către locţiitor:

 Mâine la ora 11 va  fi o eclipsă totală de soare, care va fi observabilă timp de două minute. Având în vedere că acesta este un eveniment rar şi cu totul deosebit, se aprobă militarilor care doresc,  observarea eclipsei pe platoul de adunare între orele 10.30 -11.00, unde se va oferi şi o scurtă expunere asupra fenomenului. Cei care doresc să observe eclipsa să anunţe pentru a primi ochelari speciali, la un preţ minimal.

Locţiitorul către comandanţii de batalioane:

Mâine la orele 10.30-11.30, toţi militarii să se adune pe platou. Va urma o eclipsă totală de soare care va dispare timp de două minute. În schimbul unei sume modice, militarii îşi pot proteja ochii cumpărând o pereche de ochelari speciali  pentru eclipsă. Comandantul Brigăzii va ţine un discurs  prin care ne va da unele explicaţii. Acest lucru nu se petrece în fiecare zi  fiind un eveniment foarte rar şi deosebit de important.

 Comandantul de batalion către comandanţii de companie :

 Mâine comandantul brigăzii va ţine o cuvântare despre eclipsă, timp în care soarele va dispare demonstrativ timp de două minute. Acesta este un lucru foarte rar, care nu se întâmplă în fiecare zi, aşa că toată lumea să se adune pe platoul unităţii între 10.00 şi 11.30. În schimbul unei sume mici, comandantul Brigăzii va vinde ochelari de protecţie.

 Comandantul de companie către comandanţii de pluton :

 Mâine între orele 9.30 -12.00 va fi eclipsă totală de soare care va fi observabilă numai de pe platoul unităţii timp de două minute. Având în vedere că este vorba de un eveniment foarte deosebit, este necesară prezenţa tuturor militarilor la locul menţionat. Se va explica atunci de ce este nevoie de această eclipsă.Toată lumea să se prezinte cu ochelari de protecţie care vor fi apoi donaţi comandantului de brigadă care va veni pentru acest scop.

 Comandantul de pluton către comandanţii de grupă:

Mâine între orele 09.00.12.30 va avea loc pe platoul unităţii un eveniment foarte rar, adunarea întregului efectiv. A fost organizată cu această ocazie o eclipsă totală de soare  care va dispare două minute, timp în care va apărea comandantul Brigăzii. Acesta poate fi văzut numai cu ochelari speciali. Pentru o sumă modică, comandantul brigăzii poate ţine un discurs, ceea ce nu se întâmplă în fiecare zi.

Comandantul de grupă către militari :

Mâine, comandantul brigăzii va ţine o eclipsă totală de soare între orele 09.00-13.00, pe platoul unităţii. Cu această ocazie va prezenta un discurs, timp de 2 minute, ceea ce este un eveniment foarte rar şi deosebit. Deoarece vor fi prezenţi toţi militarii, comandantul brigăzii va purta costum de protecţie. Cei care vor explicaţii trebuie să plătească o sumă modică.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Un Raspuns la Ordine … verbale

  1. Lt.col Slaveanu George

    In caz de ploaie eclipsa va avea loc in clubul unitatii si in sala cu mese.