Arătatul pisicii la români

Categoria Actualitate, Opinii, Politica

basescu-si-pisicul

Şcoala românească  scoate tâmpiţi. Aşa spunea acum câtva timp preşedintele tâmpiţilor din România şi din afara hotarelor. Un alt cripto revoluţionar,  comunist de dreapta şi el, spunea în 89 referindu-se la aceiaşi locuitori că sunt „stupid people” În ambele cazuri m-am revoltat, considerând că este un mare afront la adresa unui popor care i-a dat pe Eminescu, Teclu, Coandă,Gogu Constantinescu, Vuia, Caragiale, Titulescu, Heliade Rădulescu şi mulţi alţii actuali, tineri dotaţi despre care nu auzim nimic, pentru ca nu cumva să ni se urce la cap. Dar dacă privesc ce s-a întâmplat şi ce se întâmplă în România în ultimii 24 de ani dar mai ales din 2009 încoace, câte aberaţii, câte abuzuri, câte nelegiuiri, câte trădări, câte vânzări, şi câtă linişte e pe străzi, în conştiinţa şi atitudinea oamenilor, parcă-parcă încep să dau dreptate lui Brucan. Că şcoala românească scoate mai mulţi tâmpiţi, sunt convins, la câţi tâmpiţi au stat în fruntea ministerelor, în scaunele parlamentului, în conducerea inspectoratelor, facultăţilor şi liceelor, la „reformele” care au fost aplicate învăţământului nu se putea obţine un alt rezultat, nu puteam avea altceva. Nu poţi sădi  seminţe de dovleac aşteptând să răsară lubeniţă.

Multe aberaţii şi nesimţiri mi-a fost dat să văd în aceşti ultimi 24 de ani. Multe abuzuri, multe minciuni, multe promisiuni neonorate, multe furturi, multe trădări, multe „minuni” dar ce se întâmplă de un an şi mai ales în ultimele zile depăşeşte cu mult cea mai bogată imaginaţie. În fruntea ţării stau doi oameni la fel de insensibili, ca să nu spun nesimţitori  la nevoile celor care i-au votat, la fel de veroşi, la fel de corupţi, la fel de îmbârligaţi cu lumea interlopă, la fel de înconjuraţi interlopi, oameni lipsiţi de scrupule, la fel de înrudiţi cu clanurile mafiote, la fel de şantajabili, la fel de şantajişti. Pe vremea când „stupid people” mergeau la vot pentru a vota pe unul sau altul, crezând că unul din ei va salva România, ei semnau acte de colaborare „instituţională” râzând în barbă de „tâmpiţii” care chiar credeau în promisiunile sau aşa zisa luptă dintre ei. Timp de un an de zile, fiecare din ei a răbdat, dar a lucrat pe la spate prefăcându-se că se respectă unul pe altul şi amândoi contractul semnat în Paso Doble. Fiecare aduna ca furnicuţa date, dosare voturi, grupuri, primari, mişcări, televiziuni, pentru a-şi asigura victoria la confruntarea finală din 2014. Dar ceasul „ticăiaz㔺i cu cât se apropie momentul „adevărului”, cu atât se strânge mai tare funia în jurul parului sau gâtului unuia din ei.

Schimbarea ministrului transportului cel atât de „lăudat” de Ponta, după ce cu nu mult timp în urmă îl făcea „ un nimic” a ascuţit lupta dintre cei doi jucători. Noua propunere, domnul Silaghi, aparent încinge spiritele, dar de fapt el nu e cauza ci doar ocazia ca Băsescu să îi lege o piatră de gât lui Ponta. Stupid people poate crede că pe Băsescu îl interesează cine e în fruntea ministerului, cât de pregătit este profesional sau ce performanţe are şi de aici refuzul lui de a îl căftăni. Aiurea! Îl doare pe Băsescu de competenţă cum mă doare pe mine de Bebe Cambridge. El nu vrea să pună alt ministru până nu semnează PONTA privatizarea CFR….. Marfă! Prietenii ştiu de ce. Nu îl interesează pe Băsescu afacerile lui Silaghi, decât aşa, ca să îi şoptească la ureche că ştie tot, pe el îl interesează să îi lege lui Ponta pixul de CFR pentru că după ce a semnat, nu va dura mult şi va fi coleg de apartament cu Becali. Ştie Băse ce spune când vorbeşte şi nu degeaba vrea semnătura lui Ponta şi îi spune că ar fi bine să semneze până pe 23 August. Indiferent pe cine va propune Ponta, chiar şi pe pupila Anca Boagiu dacă ar pune-o, Băsescu nu o va aproba decât dacă sau după ce Ponta semnează privatizarea CFR.

Loviturile date de Băse acum în guvern pe care îl face incompetent, nu sunt pentru prostimea din ţară ci pentru spectatorii de afară. Lovind în privatizarea CFR  şi demascând-o ca pe o afacere necurată (ceea ce se pare că este) Băse arată Ioropenilor că mister Ponta cel atât de iubit şi „bine primit” de nemţi, chinezi, azeri şi spanioli, nu e în stare nici să facă o privatizare. După eşecul Oltchim, iată eşecul CFR şi dovada că Ponta este incapabil. În plus, Băse îl sperie şi pe Silaghi şi pe patronul GFR arătându-le că cine intră în horă cu Ponta, cu el se vor duce. Şi uite aşa este posibil ca Gruia Stoica, să nu mai fie interesat de cumpărarea CFR, să nu găsească banii iar privatizarea atât de trâmbiţată de Ponta să fie un fâs. Nu degeaba DNA -ul lui Kovesi  cea propusă de Ponta îl cam caută pe Gruia. Este ciudat, Ponta este forţat să semneze contractul de privatizare, că dacă nu  ies la iveală afacerile făcute de patronul GFR de la înfiinţare până azi, başca învârtelile cu cele 400 de vagoane „dispărute” din zestrea viitoarei mirese, başca „reparaţiile” făcute de firma mirelui, başca .. multe alte aranjamente care uite pe căldură prin iz de pute. Şi ca să nu iasă la suprafaţă toate astea de care Ponta nu e chiar străin, de vreme ce a acceptat şi chiar a ajutat cununia pe post de Naş, e forţat un pic să semneze actul de căsătorie, să fie şi popă şi hoţ. Cu alte cuvinte, Băse îl obligă să îşi legalizeze „cununia” şi să se lege pe veci. Singura scăpare a lui Ponta este ca Gruia lui Novac să renunţe la mireasă, să declare că nu are bani, să piardă banii lăsaţi ca gaj şi astfel Ponta să scape de semnătură. Dar Băse şi-a luat măsurile de rigoare prin deschiderea dosarului lui Gruia.  Dacă face asta, Gruia Stoica va fi ridicat de DNA pentru că Băse nu îl iartă că l-a făcut scăpat pe Ponta. El, Băse, capul lui Ponta îl vrea, băgat în laţul privatizării CFR.

Pe partea cealaltă, Ponta simţind că se apropie funia de par şi nu are cu ce să contracareze s-a gândit el să readucă pe tapet un dosar dar mai ales un om care îl poate ţine pe Băse la distanţă. Unii s-au repezit să spună că Băse l-a adus pe Hayssam. Greşeală. Băse nu avea nici un interes să îl aducă pe Hayssam pentru că ce poate spune Hayssam despre el este mult mai grav decât o privatizare. Deci în nici un caz Hayssam nu a fost adus de Băsescu, chiar dacă preşedinţia a anunţat prima venirea acestuia, dar a făcut-o pentru a-i arăta lui Ponta că ştie cu ce „marfă” a venit avionul „umanitar” plecat cu pături. Ponta se pare că dorea să îl ţină ascuns pe Hayssam, cam cum au fost ascunşi prizonierii CIA, să scoată de la el unele declaraţii cu care să îl strângă şi el pe Băse de … ouăle lui Năstase. Voia să îi arate şi el pisica lui Băse şi să îi strecoare după metoda deja patentată de marinar, câte un dosărel, câte un bileţel cu „citate” din Hayssam. Asta s-ar fi întâmplat dacă venirea lui Hayssam ar fi rămas secretă. Dar Băsescu a realizat că singura şansă ca Hayssam să tacă, este să îl scoată la suprafaţă, să pună presa pe el şi astfel să nu mai poată fi folosit. Este clar că Hayssam ştiind că Băse e încă în cărţi, nu va spune nimic. Dacă nu ar fi fost mediatizat, el ar fi fost un fel de „omul cu masca de fier” tinut la secret, i s-ar fi spus că Băsescu e cu un picior în groapă şi nu mai are rost să îl protejeze, ar fi primit poate „ziare” cu ştiri care să confirme cele ce i se spuneau la interogatorii. Numai că Băse a dejucat planul l-a scos la suprafaţă, acum Hayssam nu mai poate fi intoxicat, aşa că nu va spune nimic.

Ponta a pierdut jocul, Băsescu a contraatacat chiar pe subiectul Hayssam arătând – chiar cu riscul de a pune statul român într-o poziţie dificilă- că România a încălcat unele tratate internaţionale.„Cum să vă spun, când România a efectuat o operațiune neautorizată pe teritoriul altui stat?” Vă daţi seama cât de mare a fost teama lui Băsescu dacă de pe poziţia de preşedinte afirmă că ţara sa a răpit un cetăţean din altă ţară? Vă daţi seama ce fel de oameni avem în fruntea ţării ? Unul pune la cale o răpire, altul o demască. Şi asta doar pentru putere.

Acum că fiecare a arătat celuilalt pisica, (Băsescu lui Ponta  şi la propriu şi la figurat, pentru că fotografia cu pisica a fost postată pentru Ponta nu doar aşa de amorul artei)  rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe. Stupid people deja s-a aşezat în fotolii şi-a luat punga cu seminţe şi sticla de bere şi priveşte la meci. Mare meci mare! Eu cred că va fi o cacialma. Se vor faulta până ce unul din ei va renunţa. Eu cred că va renunţa Ponta. Deja dă înapoi, spune că nu comentează, că pe el nu îl interesează ce spune Băsescu, dar e negru. Tremură,  iar  gândul că va trebui să semneze privatizarea îl înspăimântă. Nu ştiu cum se va termina, în nici un caz nu va curge sânge, sau nu la vedere, nu e un joc pe viaţă şi pe moarte, nici unul nu vrea să moară, când nu va mai rezista va bate cu mâna pe tatami. Celălalt îl va ierta, pentru că fiecare din ei, viu dar controlabil este mai important decât mort fără nici o perspectivă. Ponta face pe indiferentul, spune că aşteaptă ca Băsescu să îşi termina mandatul convins fiind că cel care va candida sprijinit de USL, sau de PSD, va câştiga pentru că a bţinut 70% din sufragii în Decembrie, dar nu se gâneşte că s-ar putea ca el să nu mai fie premierul care să organizeze alegerile prezidenţiale. Băsescu şi-a atins cota de minimă păopularitate, de acuma nu poate decât să urce. Ponta la rândul său şi-a atins limita maximă, de când a câştigat alegerile e în coborâre. Unde se va opri fiecare? Depinde doar de ei. Ponta dacă mai dă două bâlbe ca cele cu Bolintineanu şi privatizările, să fie fericit dacă PSD-ulş va prinde un 30%.

Acum însă sunt la capitolul arătatului pisicii şi mârâitului prin gard. Ciudat este că această joacă a lor îl va readuce pe Ponta mai aproape de Antonescu de care se depărtase când se simţea suficient de tare. Acum însă a văzut în sfârşit pe cine nu trebuia să lase să trăiască. Încearcă să varienteze, să aburească, dar Băsescu îi demască toate încercările,  şi cele cu aducerea lui Hayssam în ţară şi cele cu avizul Consiliului Concurenţei. Ponta îi poate minţi pe stupid people dar Băse nu e tâmpit, chiar dacă Eba l-ar contrazice. Dacă Ponta va continua să mintă, va dovedi nimic altceva decât că şi Băsescu şi Brucan au avut dreptate dar în ceea ce îl priveşte pe el. 

Penibilă mişcarea cu „citarea” lui Hayssam la tribunal, cu negăsirea adresei. Ce să se fi întâmplat, s-a scurtcircuitat legătura dintre MAI şi Procuratură, cea care a funcţionat atât de bine în cazul Bolintineanu, când s-au emis sute de mandate de aducere în alb, fără a se şti nici nume, nici adresă nimic? Cum a fost posibil atunci să se mobilizeze exemplar poliţia şi procuratura pentru nişte elevi care voiau să ia şi ei un examen a  la Copy Paste ca toţi premierii, dar acum când avem în faţă singurul „terorist” declarat al ţării, justiţia nu ştie unde să îl citeze, iar Internele se fac că nu ştiu că acesta trebuia dus la tribunal. Toată ţara ştia că Hayssam urma să fie dus marţi la tribunal, numai cei care îl deţineau nu. Şi bineînţeles că fără adresă, fără mandat, nu îl puteau duce, i-ar fi încălcat drepturile. Dar pe ale copiilor nu le-a încălcat nimeni. ASTA E JUSTIŢIA LUI PONTA ŞI BĂSESCU.

PNL-ul deocamdată stă în aşteptare. Timid, pe la un colţ, Frunzăverde spune ceva de o suspendare, dar aruncată pe undeva prin august, aşa ca o altă pisică, dar mai mică. Dacă tot vorbeşte de suspendare de ce nu ar profita de ultima declaraţie a lui Băsescu?  Întrebat de plecarea primarilor din Argeş din PDL după vizita sa în zonă, Băsescu cade în capcană şi răspunde: Nicio legătură nu am avut cu ce s-a întâmplat la Argeş după ce am fost eu acolo. Habar nu am avut că se întâmplă. Şi orice primar, orice om care a fost acolo, vă poate confirma că nu am invitat pe nimeni să plece din PDL. Mai mult decât atât, au fost foarte mulţi parlamentari pe care i-am invitat să rămână în PDL.”  Păi domnule Băsescu, cât eşti matale de abil politician tot ţi-ai copt-o singur, pentru că problema nu era dacă le-ai spus să plece  problema este că te-ai amestecat în problemele partidului şi ai spus-o singur, fără să realizezi că îţi pui un laţ de gât. “Mai mult decât atât, au fost foarte mulţi parlamentari pe care i-am invitat să rămână în PDL”.  Vaai, domnul  Băsescu tocmai a recunoscut din nou că deşi Constituţional  este apolitic, practic  se amestecă în problemele partidelor şi dă indicaţii membrilor PDL să iasă sau nu din partid, aşa cum Ponta dădea indicaţii poliţiştilor şi procurorilor ce să facă cu elevii. Ce să spun , unul mai imparţial decât celălalt.  Cum sună asta în Constituiţie?

Antonescu încă nu joacă, acum în sfârşit îl poate juca pe Ponta, şi poate să plătească toate palmele primite de PNL de un an de zile. Dar mămăligă  cum îl ştiu, nu va şti să profite. Pe el îl interesează doar promisiunea lui Ponta că îl va sprijini la prezidenţiale, atât şi nimic altceva. Ce se întâmplă cu miniştri din PNL nu e treaba lui, el nu se amestecă în treburile guvernului, el respectă separarea puterilor în stat … şi în USL aş continua eu. 

Aşa că eu cred că vor urma lovituri pe sub masă până în August. Pe 20 august, trebuie să semneze contractul de privatizare, să intre banii în contul statului. Până pe 25 Ponta are mandat de interimar. Până pe 23 Băsescu va decide dacă îl acceptă pe Silaghi sau nu. Dacă Ponta semnează, îl va numi. Dacă Ponta nu semnează, îl va returna, şi abia atunci se va intra la faza „până la sânge”.

Din păcate, aşa cum spuneam, gugustruţii vor continua să privească de pe margine fără a lua în seamă că tragedia nu constă în soarta lui Hayssam sau a lui Silaghi ci în soarta acestui stat condus de doi oameni cărora nu le pasă de România ci doar de ambiţiile lor pe altarul cărora jertfesc tot, inclusiv imaginea, libertatea, suveranitatea ţării.

Apropo de suveranitate, aud că cineva, prin viitoarea Regiune Autonomă Maghiară a declarat deja că vor regiune autonomă şi suverană: Est foarte ciudat, parcă nu le plăceau cuvintele astea scrise în Constituţie în dreptul ţării, dar văd că sună bine în dreptul regiunilor. Iar românii tac . Tac şi privesc meciuri şi circ la tv.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

20 Raspunsuri la Arătatul pisicii la români

 1. Alt Oprea

  Cita credibilitate are colonelul nationalist care ieri ii facea timpiti pe cei care nu voteaza cu USL iar azi ne convinge ca cei votati cu ambele miini si de el sunt niste tradatori ? Cita credibilitate are un om care isi schimba convingerile de la o zi la alta dar are tupeul sa-i categoriseasca pe altii ?

 2. Domnule Oprea, poate imi aratati si mine unde ii faceam eu tampiti pe cei care nu voteaza cu Ponta. Ia sa vedem pe ce va bazati.Probabil ai primit sarcina sa demolezi tot ce spun eu, dar fii si tu mai inteligent, macar fa-o credibil. Oricum, insistenta ta de a ”critica” tot ce spun eu, este deja notorie, vizibila si lipsita de efect. Eu zic sa iti schimbi id-ul sau stilul, ca oricum nu te baga nimeni in seama. Revino la cele dinainte.

 3. Alt Oprea

  Nu am timp sa va recitesc toate articolele dar am gasit ceva:

  ” ..iar pensionarii militari etichetaţi drept pensionari cu pensii nesimţite…
  Peste 30 de ani caporalul Dobra va ieşi la pensie cu o pensie civilă, dar necivilizată, poate un pic mai mare, cu 10 lei, care va fi taxată imediat drept “nesimţită” de Băseştii sau Bocii momentului..”
  Scris de Marin Neacşu la 25 septembrie 2012.

  Cind o sa-mi aratati si dvs. unde au spus Basestii si Bocii de azi ca pensionarii militari au pensii nesimtite atunci o sa va demonstrez si eu cu efortul de rigoare cum i-ati categorisit pe cei ce nu voteaza cu USL. Sper ca nu imi dati citate din Marin Neacsu.

 4. Oprea,
  Esti cu capul?Unde am săus eu ca sunt tampiti cei care nu voteaza cu Ponta? Data viitoare cand mai faci afirmatii vizavi de persoana mea, ori argumentezi cu cubiect si predicat, ori te abtii.

 5. Alt Oprea

  Trebuie totusi sa va dovedesc dvs. si cititorilor dvs. ca sunteti un mincinos deci un om fara credibilitate asa ca ma folosesc de un articol mai nou:

  „Văzând că lumea se întreabă în ce bază poliţia ridică cu autobuzele nişte minori,..
  …nu s-au luat în calcul aspectele care ţineau de vârsta copiilor şi dreptul lor de a fi asistaţi de părinţi şi avocaţi…
  …, dar nu spune că mandatul era abuziv şi nu trebuia pus în aplicare în cazul minorilor…
  …agenţii care au ridicat copii,..
  CEA MAI MARE PORCĂRIE REGIZATĂ VREODATĂ ÎN ŢARA ASTA , DE LA CAZUL RĂPIRII ZIARIŞŢTILOR DIN IRAK ÎNCOACE.”
  Scris de Marin Neacsu 10 iulie 2913

  Daca luam in calcul ca in urma cu 12 ani pentru a intra in clasa I-a copiii trebuiau sa aibă virsta de 6 ani IMPLINITI si mai adaugam cei 12 ani de liceu rezulta ca tinerii erau maturi cu toate drepturile legale si nu minori cum scrieti dvs. fara rusine. Sunteti un mincinos fara credibilitate. V-am dat citate acuma. Dupa ce va dovediti afirmatiile in legatura cu pensiile nesimtite am sa va dau in continuare citate din afirmatiile dvs.
  In alta ordine de idei poate observati ca eu folosesc formulele de politete si un minim bun simt ar trebui sa va oblige la reciprocitate.

 6. Domnule Oprea,
  Eu te-am intrebat unde am spus eu ca sunt btampiti cei care nu voteaza cu Ponta. Vizavi de modul de adresare, eu am fost politicos, dar nu pot spune dumnevoastra unui om care intra la mine in casa, spune minciuni, ma calomniaza, face afirmatii nefondate. Ar fi prea mult. Deci, unde am spus eu ca sunt tampiti cei care nu voteaza cu Ponta? Daca nu vii cu proba, te rog sa te abtii sa mai comentezi aici. Cata-ti alt site.

 7. Domnule Oprea,
  Iar aspectul cu elevii de liceu minori pe care voiau sa ii ridice politistii nu este o minciuna a mea ci un lucru real. In primul rand pentru ca nu toti copii au fost dati la scoala la 6 ani, chiar daca asta era regula. Au fost si copii care din varii motive erau dati la scoala la 7 ani. In al doilea rand suntem la jumatatea anului, multi implinesc 18 ani anul acesta, dar dupa luna iunie, deci in momentul ridicarii de catre politisti erau sub varsta de 18 ani impliniti. In al treilea rand chiar televiziunile au afirmat ca au fost parinti care au declarat ca copii lor nu aveau 18 ani. Asa ca domnule Oprea, eu nu sunt mincinos, oricat ai incerca dumneata sa insinuezi cautand ipoteze absurde sau interpretand drept minciuna un fapt nu numai posibil ci chiar real. Repet, data viitoare cand mai faci aprecieri la adresa mea te rog sa te documentezi, pentru ca este foarte simplu sa fac o plangere pentru calomnie avand ip-ul dumitale.

 8. Alt Oprea

  Repet:
  Nu am notat unde ati facut acele afirmatii dar promit sa va recitesc articolele si sa vin cu dovezi. Pina atunci va rog si eu pe dvs. sa aduceti dovezi despre afirmatiile referitoare la pensiile nesimtite ale militarilor. Ca sa va ajut putin o sa va reamintesc ca Boc a vorbit despre UNELE PENSII NESIMTITE si l-a dat de exemplu pe vestitul Geica, om care nu este militar. Basescu a facut aceeasi greseala dar nu a vorbit niciodata despre pensiile nesimtite ale militarilor. In exemplul de la ora 10.50 v-am demonstrat cita credibilitate aveti cu citate din articolul semnat de dvs. Dati-mi si dvs. macar un citat care sa demonstreze ca nu amestecati minciuna cu unele afirmatii reale. Intrebarea civilizata „Esti cu capul?” face parte din argumente ?

 9. Alt Oprea

  Daca unii copii au fost dati la scoala la 7 ani atunci au mai mult de 18 ani astazi deci nu sunt minori. Eu v-am citat din spusele dvs. nu din cele pe care le-ati pus intre ghilimele iar dvs. vorbeati despre minori nu altii. Va asigur ca procurorii cunosc legea mai bine decit dvs., aveau informatii din timp si stiau bine pe cine cheama la audieri. Niciunul nu era minor. Este o minciuna sa generalizati ca era vorba despre minori. Ce citate sa va mai dau ? Vorbiti de mai multe ori despre minori dar habar nu aveti cine erau cei chemati la audieri deci amestecati afirmatii din presa cu minciunile dvs. pe care le prezentati drept fapte sigure. Eu zic sa va dati singur in judecata pentru calomnie la adresa procurorilor, a politistilor a….

 10. Domnule Oprea , intrebarea era o intrebare. In ceea ce priveste afirmatia ca pensiile militarilor sunt nesimtite, nu mai trebuie demonstrata nu mai trebuie demonstrata, este deja intrata in folclor a devenit postulat. Este inutil sa incerci sa demostrezi un postulat. Dar sunt surprins sa constat ca ai o evidenta foarte clara a discursurilor lui Boc si iti amintesti la cine s-ar fi referit in unul din miile iesiri pe post , dar uite ca se intampla sa nu gasesti unde am spus eu ca sunt tampiti cei care nu voteaza cu Ponta. Nu e bine domnule Oprea,nu e bine.

 11. Domnule Oprea deja sunteti obositor. Aveti cumva la dispozitie lista cu cei care au fost chemati de procurori? De unde? Aceste liste nu existau, conform declaratiilor celor de la politie aveau mandate in alb, deci nu aveau cum sa stie pe cine vor ridica si cati ani au. Dar e inutil sa incerc sa iti explic ceea ce stii dar nu vrei sa recunosti. Oricum ai mai redus motoarele. La inceput ai afirmat ca erau toti majori, acuma revii spunand ca mandatele erau numai pentru cei ce aveau 18 ani. Hai sa incheiem subiectul, cand mai cauti noduri in papura, nu striga Evrika pana nu ai gasit.

 12. Alt Oprea

  Din pacate vrind-nevrind ii urmaresc mai mult pe fostul si pe actualul prim si pe presedinte decit pe dvs. dar am promis ca o sa va recitesc articolele si vin cu dovezi. „Postulatul” dvs. este o minciuna inventata de seful dvs. pe linie de sindicat si nu este dovedita la fel ca si cea cu soldele NATO ca sa vin repede cu alt postulat a la Dogaru.

 13. Eu nu am sef pe nici o linie. Iar Dogaru nu face parte din simpatiile mele. Daca spui ca m-ai citit stii acest lucru, asa ca nu imi pune mie imi spibare citate din Dogaru, l-am combatut suficient ca sa faci pe cineva sa creada ca imi e sef sau ca il sustin.
  Devii ridicol.

 14. Anton Enache

  Interesanta polemica! Ca de obicei adevarul este la mijloc… D-ul Marin Neacsu (daca e numele real, dar nu conteaza de fapt) poate sa scrie ce vrea pe sit-ul dansului, bineinteles in limitele bunului simt. Ca e nationalist, ca il considera pe adrian paunescu un mare patriot (sic!), ca vede in orice miscare a lui basescu o teorie diabolica a conspiratiei etc. e treaba dansului. Din (ne)fericire in spatiul virtual nu trebuie sa prezinti dovezi in sprijinul afirmatiilor tale, nimeni nu te poate acuza (legal) pentru ele. De aceea rezulta polemici, unele interesante, hilare chiar in unele parti duse, in general, sub umbrela anonimatului…Din punctul meu de vedere, basescu (politician batran si versat) l-a cam prin in fundul gol pe copy-lotul de ponta (papagal de dambovita, smecheras si fudul) in ceea ce priveste privatizarea de la MT. Asa ca daciana de ponta face turul televiziunilor prezentand la prosti varianta sa de privatizare-cacao cu miros de canal sau aruncand la ziariste cate o mostra de smecherie de giulesti…Din pacate cei care sufera in cele din urma din aceste „dueluri” sunt tot cei multi (si prosti) care au trimis (si o sa mai trimita) 600 de jeguri in institutia numita pompos Parlamentul Romaniei…Pe mine, ca si pe altii care au imbracat haina militara pentru o viata (APV-isti adica), ceea se intampla acum in tara asta ne ucide mai repede decat orice boala incurabila…Doamne ajuta!

 15. Domnule Anton, care este adevarul ala de la mijloc?Poate spuneti dumnevoastra unde am mintit eu. De cate ori am afirmat ceva de Basescu sau altcineva, am adus argumente faptele si vorbele lor, nu ceea ce am crezut eu. Si aici cand am spus ca Băsescu a incalcat Constirtutia am adus dovada propria sa declaratie in care spunea ca i-a rugat pe parlamentarii PDL sa nu plece din PDL.Asta nu e minciuna, l-am vazut personal pe post spunand asta. Aveti dubii vizavi de numele meu real ? Glumiti domnule Anton, exista pe net articole cu numele si fotografia mea. Insinuarea dumnevoastra este asadar prea stravezie si nu va onoreaza. Daca ati fi fost militar nu ati fi afirmat asa ceva despre un alt militar care are curajul semnarii opiniilor cu nume, prenume, si fotografie la vedere. Ceea ce spuneati despre cei care scriu tot ce vor pe internet vi se potriveste, daca citim ce scrieti mai departe despre Ponta si Parlamentari.Asa ca imi permit sa va intreb de unde aveti postavul de manta .

 16. Anton Enache

  Ce am scris acolo sunt parerile personale. Asa il vad eu pe ponta, asa ii vad eu pe parlamentari. Eu nu v-am jignit asa cum faceti d-vs, chiar v-am luat apararea…dar, ma rog, de unde nu e nici Dumnezeu nu cere…

 17. Domnule Anton,
  Nici eu nu am spus ca ceea ce ati scris reprezinta altceva. Ar fi fost trist sa expuneti parerea alcuiva fara sa specificati. Dar dumneavoastra ii luati in balon care scriu pe internet ce gandesc.Intamplator avem cam aceeasi parere despre politicieni, sau parlamentari chiar daca exprimata diferit. In ceea ce priveste jignirile nu inteleg unde v-am jignit eu. Daca am facut-o cumva in acceptiunea dumnevoastra, imi cer scuze, nu a fost cu intentie. Va rog sa imi spuneti care cuvinte ale mele au fost jignitoare la adresa dumnevoastra si sunt gata sa imi cer scuze.Uitati eu de exemplu va pot spune ca m-am considerat jignit cand dumnevoastra ati spus” domnul Marin Neacsu (daca e numele real)” Sa nu va fie cu suparare, daca ati avut indoieli vizavi de identitatea sau onestitatea mea si doreati sa aflati daca e numele real,
  puteati tasta numele meu pe google si ati fi gasuit acolo si pagina de facebool si CV-ul meu si fotografii pentru confirmare, ca sa nu mai spun ca datele fiind trecute pe internet, puteati intreba un coleg care poate ma cunostea sau verifica pe site-ul SCMD. Pe scurt, astfel de ”aparatori” care insinueaza ca cel care scrie se ascunde sub un nume sau poate sau nu poate fi real, fac mai mult rau. Deci eu v/am spus unde m-am simtit jignit, poate spuneti si dumnevoastra, ca sa inlaturam orice urma de neintelegere.

 18. Apropo de pareri, puteti sa aveti si sa va exprimati orice parere, despre oricine doriti, politicieni, actori, regizori sau mai stiu eu ce, atata timp cat o faceti decent , intr-un limbaj civilizat. Sunteti raspunzator de ceea ce spuneti, nu o sa va cenzurez eu, atata vreme cat limbajul nu este licentios. In ceea ce priveste persoana mea, puteti sa spuneti ceea ce credeti in aceleasi conditii, nu e nevoie sa fim mereu de acord, ar fi imposibil dar daca faceti afirmatii sau insinuari vizavi de persoana mea, corectitudinea mea, cinstea sau onoarea mea, va rog sa veniti cu probe sau sa va pregatiti sa suportatin consecintele. Nu e o amenintare, doamne fereste, nu luati precizarea mea ca o agresivitate, nu va este adresata numai dumneavoastra, este daca vreti o lamurire pentru toti cei care comenteaza. Poate exista dialog si respect si intre persoane care au puncte de vedere diferite. Sincer va multumesc ca intrati pe acest site, nu as vrea sa va schimbati .. obiceiul, indiferent ca parerile noastre coincid sau sunt duvergemte uneori.
  Cu respect,
  Neacsu Marin

 19. HUMOR NEGRU

  DACA GRUIA , DECARTA SPAGA LA BULIBASUL TRAIAN BASESCU, PROBLEMA ERA OK, INSA ASA SEFUL STATULUI TURBEAZA CA PIERDE SPAGA DE STAPIN SI ASTA NU SE POARTA. PAI EL NU POATE FI SUBMINAT DEOARECE DEZLANTUIE SERVICIILE SECRETE PE ORICINE NU COTIZEAZA LA FIRMAM, FIINDCA A COTIZAT SI EL LA ALIANTA STRATEGICA CU SUA PENTRU A FI SCOS DIN DOSARUL CONTRABANDEI CU ARMAMENT, A COTIZAT LA GREU CA DOAR NU DA DIN BUZUNAR, CI TOCMAI A TAIAT SALARIILE SI PENSIILE .

 20. Humor Negru,
  Nu are nici o legatura decrtarea aici. Basescu vrea sa ii prinda mana definitiv lui Ponta in privatizarea asta pentru ca stie ca sunt multe ilegalitati si abuzuri aici. Odata semnatura lui Ponta pusa pe dosar, Basescu face din el ce vrea cand vrea si cum vrea. Se va putea spune ca Boc a fost un rebel pe langa ce va fi Ponta daca va semna privatizarea ca ministru al transporturilor.

Statistici T5