Ce ne așteaptă -râdeți dacă vă dă mâna

Categoria Actualitate, Magazin, Social

Big Brother

 

”Comanda de pizza in 2013, în AMERICA …

Clientul – Alo, buna ziua, doresc să comand două pizza.
Telefonista – Mulțumim că ați sunat la Pizza Hut. Puteți să-mi dați numărul dvs. de identitate (NIDN – nattonal ID number), domnule ?
Clientul — Numărul meu de identitate natională… da, un moment. 6102049998-45-54610.
Telefonista – Mulțumesc, dle X. Văd că locuiți la1742 Meadowland Drive și aveți tel. 494-2366. Telefonul dvs. de la serviciu la Lincoln Insurance este 745-2302 iar numaăul de celular este 266-2566. Adresa de e-mail este http://us.mc318.mail.yahoo.com/mc/compose?to=xson123%40home.net . Corect?
Clientul – Mmda.. Da’ de unde aveți toate informațiile mele?
Telefonista – Suntem legați, ca orice companie, de HSS.
Clientul – HSS, ce dracovenie mai este și asta?
Telefonista  – Suntem legați electronic de Homeland Security System, domnule.
Clientul – (oftand) Asta e. Vreau să comand două pizza, Specialul All-Meat.
Telefonista – Nu cred ca este o idee prea bună, domnule.
Clientul – Cum adică? Este vreo problemaăcu pizza cu carne?
Telefonista – Domnule, analizele dvs. medicale arată că aveti tensiunea arterială crescută și un colesterol destul de mare. Conform dosarului medical, compania de asigurări nu va permite alegerea pizzei cu carne. Clientul – Ceee ? Și atunci ce-mi recomanzi?
Telefonista – Ați putea încerca Pizza cu Soia care are procentul de grăsimi foarte scăzut. Ar trebui sa va placă.
Clientul – Ce te face sa crezi ca o să-mi placă ?
Telefonista – Ei bine, vad aici pe monitor că săptămâna trecută ați fost la bibliotecaă și ați citit o carte de Rețete Culinare cu Soia.
Clientul – Bine, bine. Dă-mi atunci două pizza mărime medie pentru familie.
Telefonista – Da, mărimea este potrivită pt. dvs., soție si cei patru copii, iar ceea ce ramane puteți să dați celor doi caini. Totalul dvs. este 49.99$.
Clientul – (strigând în casă) Nevastă, adu-mi te rog credit cardul !
Telefonista – Îmi pare rĂu domnule, dar trebuie să plătiți cash. Credit cardul dvs. este blocat pentru depășirea limitei.
Clientul – Dau o fugă la un automat  ATM și voi scoate niște bani înainte să ajungă pizza la mine la ușă
.. Telefonista – Îmi pare rău domnule, dar nici asta nu va fi posibil. Văd aici ca nu aveti nici un ban în contul dvs.
Clientul – Da , bine, n-are nimic. Trimite pizzele și găsesc eu niște bani în casă pana ajunge. În cât timp imi vine pizza?
Telefonista – Suntem puțin în întârziere, aș zice cam 45 de minute. Dacă vă grabiți, putetț veni dvs. până aici să ridicați personal comanda, după ce faceți rost de bani. Pe de altă parte, este puțin mai jenant să cărați pizza pe motocicletă.
Clientul – Da de unde știi că merg cu motocicleta?
Telefonista – Păi scrie aici la informații despre vehicol. Ați avut o mașină care v-a fost luată de compania de leasing  pentru ca nu ati plătit la timp. Alături scrie ca Harley-ul dvs. este cu plata la zi și iâîn plus i-ați umplut asearaărezervorul cu benzina.
Clientul – ?
Telefonista – V-aș sfătui să fiți atent cu vocabularul ca să nu o pățiți din nou. Văd că ați fost arestat pentru că ați înjurat un polițist, apoi judecatorul cu care v-ați certat v-a dat 90 zile de pușcărie. Văd ca de-abia v-ați iâîntors în societate de cateva zile și asta este prima pizza pe care o comandați.
Clientul – . (fara cuvinte)
Telefonista – Mai doriți altceva, domnule?
Clientul – Da, am un cupon pentru o sticlă de 2 litri de Cola, gratis.
Telefonista – Îmi pare rău, dar trebuie sa citiți mai bine. Pe cupon și in reclama noastră scrie caăpersoanele care suferă de diabet nu se califică..”
Știu că multți vor găsi acest scenariu, această schiță amuzantă și vor spune: ” tare, îmi place de nea Câșu. nu și-a pierdut simțul umorului. Ei bine, vă contrazic, se pare că l-am pierdut pentru că eu nu am râs.
Citind acest scenariu care poate fi perfect în America acestor zile mi-am amintit că :
1. Se duce o campanie demențială pentru introducerea cipurilor în mâni, în deget, în umăr, in nas sau mai știu eu unde, pentru a ”ajuta cetățenul” în eventualitatea unui accident;
2. Se vor schimba cărțile de sănătate noile modele urmând să cuprindă și date care nu au nici o legătură cu sănătatea cetățeanukui, dar îl pot face mai ușor de urmărit și identificat de către organe;
3. Se intenționează schimbarea și a cărții de identitate, urmând de asemenea să fie introduse date de urmărire și monitorizare a individului;
4. SUA a cerut și UE a aprobat iar România prin cei doi ”jucători” din capul țării care mai nou nu mai coabiteză, ci se faultează, și-a dat acordul de principiu, cu privire la programul PRISM, cu ocazia vizitei șefului CIA în Romînia;
5. Poliția romînă în loc să ducă o activitate de asigurare a liniștii cetățeanului, cumpără sisteme de monitorizare și spionare a acestuia, în timp ce marii evazioniști, criminali, mafioți, se plimbă sau se retrag în țări străine , cu sprijinul acelorași polițiști care verifică lenjeria intimă a elevelor de liceu  în căutare de infractori;
6. Domnul Ghiță, mâna dreaptă a lui Ponta, inițiază legi prin care controlul asupra cetățeanului să nu mai aibă nici o hibă, sub masca luptei împotriva terorismului. Care terorism, ca mai terorizați decât suntem acuma de propriile organe de politie, procuratură, servicii secrete, guvern, nu avem cum să fim nici dacă s-ar înființa o armată de clone ale lui  Bin Laden, sau Hitler.
7.  Toate datele personale ale cetățenilor europeni sunt trimise din motive de siguranță la păstrare în .. Israel, căci  s-a considerat- și asta e gluma secolului sau cel mai tare banc cu evrei- că Israelul este cea mai sigură țară.
8. Președintele CSM cere  anchetă împotriva unor posturi TV și ziare care  prezintă INFORMAȚII cu privire la persoana domniei sale. Nu e vorba de calomie, nici de defăimare, nici de minciuni, nici de date eronate, ci de INFORMAȚII despre o persoană publică. Justiția română este controlată, corectată, monitorizată  de o persoană care îngrădește dreptul la informație numai pentru că așa  vrea domnia sa.
Ce să fac, să râd sau să plâng? Către ce ne îndreptăm? Mâine nu o să mai pot nici să comand  un tort de ziua nevestei pentru că o să îmi interzică fie Banca Mondială considerând că dacă voi consuma căte un tort la fiecare aniversare în familie  sau sărbătoare națională   depășesc bugetul familiei și în condițiile în care guvernul îmi va tăia iarăși din pensie nu voi mai putea plăti impozitul la casă, fie casa de asigurări de sănătate care va considera că ficatul meu nu poate suporta ciocolata și că dacă  fac o indigestie sau o criză hepatică, nu voi fi primit în spital pentru că am trecut peste barierele de risc în mod intenționat, fie  băieții de pe fir,  SRIiști, CIști sau simpli polițiști comunitari  care numai așa ca să îmi strice ziua sau ca să se distreze, imi  vor bloca convorbirea sau o vor comuta  către o societate de pompe funebre.
NU E DE RÂS, ACESTA ESTE VIITORUL CELOR CARE RÂD CÂND TREBUIE SĂ IA” GLUMELE” ÎN SERIOS.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

22 Raspunsuri la Ce ne așteaptă -râdeți dacă vă dă mâna

 1. Alt Oprea

  Ce probe aveti ca „cei doi ”jucători” din capul țării care mai nou nu mai coabiteză, ci se faultează, și-a dat acordul de principiu, cu privire la programul PRISM, cu ocazia vizitei șefului CIA în Romînia;” ?

  Daca aveti informatii de pe masa sefului de stat (lucru greu de realizat si pentru rusii dragi dvs.) de ce nu ajutati politia sa-i gaseasca pe criminali ? Pe criminali ii protejati ?

 2. Alt Oprea

  Deoarece am inteles din articolele postate aici ca cipurile sunt dusmanii de moarte ai celor care se doresc a fi daci liberi va dau citeva sfaturi clasificate pentru a evita pericolul lor:
  – Renuntati la telefonul mobil care are un cip inventat de un ungur. Pentru comunicare folositi porumbei calatori sau rotocoale de fum (rosu nu portocaliu);
  – Renuntati la calculator care este impanat cu asemenea inventii diavolesti si treceti la abac dar numai la un abac rusesc care este protejat contra spionilor;
  – Renuntati la cardul de sanatate (cipul lui e inventat de un evreu american) si solicitati dosarul medical de la medicul de familie pe care trebuie sa-l purtati in permanenta sub bratul sting (dosarul nu medicul);
  – Renuntati la pasaport si cereti celor doi tradatori care conduc Romania (viitoarea Dacie Libera) sa va dea un pergament de libera trecere. In loc de poza solicitati serviciile unui pictor Roman Adevarat, nu de alta nationalitate. Procedati la fel si cu cardul de identitate, permisul de conducere si toate actele folosite de serviciile secrete ca sa va afle intentiile criminale.
  – Deoarece serviciile secrete pot sa va instaleze pe timpul somnului diferite cipuri in special in creier (la Dacii liberi acolo e cel mai mult spatiu liber) folositi pentru a contracara undele radio o armura identica cu cele folosite in Evul mediu pe care nu o scoateti nici cind faceti baie (parfumul e mai ieftin decit apa calda);
  – Renuntati la card si cereti de la domnul Isarescu (ATENTIE !, domnul e evreu, mason si a avut o amanta unguroaica) dreptul sa primiti pensia in saci de rafie cu panglica Tricolora.
  Succes si multa sanatate ca aveti mare nevoie!

 3. buzdugan dumitru

  bravo alt oprea. esti tare

 4. anonim

  Bai Opreo, daca nu iti place ce scrie neacsu, orice ar scrie, de ce pm mai intri aici, numai asa ca sa te dai la el? Du-te ma obsedatule cauta-l acasa vezi care e mai tare, ca aici esti penibil. Esti obsedat baiete, nu trebuie sa fii psiholog ca sa vezi ca te tii de el orice ar spune si incerci sa faci misto numai asa ca nu iti place tie. Du-te ba acasa vezi ce iti mai fac parintii, poate au nevoie de tine si tu umblii prin locuri straine .

 5. Alt Oprea

  Bai anonim,
  Primul meu comentariu este un compliment dar trebuie sa gindesti putin cu toate ca efortul e mare. Dl. Neacsu scrie negru pe alb ca americanii au asteptat vara anului 2013 ca sa primeasca aprobarea „de principiu” de la conducatorii Romaniei pentru a aplica si la noi programul PRISM. Programul a fost aprobat de presedintele Bush iar americanii i-au spionat si pe alti membri UE dar de noi nu s-au atins pina acum o luna. Crezi ca rusii ar fi facut la fel ? Vedeti ce aliat corect avem si tocmai dl. Neacsu o spune dar voi nu intelegeti si ma crtiticati cind nu e cazul, bai anonim.

 6. Domnule Oprea,
  Dumneavoastra ori sunteti prost …informat, ori faceti pe prostul-dar atentie, riscuati sa ramaneti asa- ori comentati pur si simplu ca sa faceti curent. Intrebati ironic de unde am eu informatiile privind introducerea PRISM in Romania si faptul ca Basescu a discutat asta cu seful CIA? Daca va spun ca de la Basescu ma credeti ?
  Eu va sugerez ca data viiroare cand vreti sa mai faceti misto fie sa va cautati alt partener, fie sa va documentati: Incepeti sa plitisiti, ma intreb daca nu cumva, asa cum spunea cineva ati facut o fixatie pentru acest site sau chiar vi s-a dat in primire. Mai mergeti si pe la psihiatru din cand in cand astfel de obsessii sunt daunatoare.

 7. Alt Oprea

  Domnule Neacsu,
  Nu am intrebat ironic ci am intrebat foarte serios si o repet acuma daca credeati ca e o gluma. Deci…? Ca sa fiu mai bine inteles deoarece dvs. aveti obiceiul ca mai intii sa sariti la bataie si dupa ceea sa ginditi precizez ca un om atit de informat ca dvs. care stie ce se discuta intre Basescu si Ponta respectiv seful CIA ar trebui sa stie si unde se ascund criminalii cautati de politie si sa ajute si aceasta institutie. Gresesc cu ceva ? Daca tot vorbiti de psihiatru imi permit si eu sa folosesc un argument din vocabularul dvs. „Esti cu capul ?” daca nu intelegeti un lucru atit de simplu.
  Al doilea comentariu nu incepea cu formula „Domnule Neacsu” si asa cum am mai scris (dar uitati repede) ma adresam cititorilor dvs. deci mistoul nu va priveste. Daca va simtiti vizat atunci faceti si dvs. misto dar pentru asta va trebuie si alte calitati.

 8. Liviu

  Ait Oprea pricepi foarte bine mesajul lui nea Marin dar e mai bine sa duci discutia in derizoriu. Evident ca toti vrem sa beneficiem de cuceririle stiintei, indiferent daca au fost facute in Israel, Ungaria, Rusia sau aiurea, dar de aici pana a ma controla prin acestea si in pat si la masa este distanta mare, atata timp cat nu sunt un infractor. Cei care au inventat cardul, cipul telefonului mobil, cipul calculatorului, cardul de sanatate etc le-au inventat pur si simplu pentru utilitatea noastra nu pentru a fi urmariti pas cu pas de tot felul de servicii sau agentii. In alta ordine de idei, daca te deranjeaza Dacia Libera, dacii liberi, tricolorul nu este nici o problema, nu trebuie sa te aliniezi unei cauze daca nu simti asta.

 9. Alt Oprea

  Liviu
  Pai tocmai asta fac, nu ma aliniez si imi spun punctul de vedere. De control se tem cei care au probleme cu legea sau care sunt santajabili. Tocmai din cauza asta Bin Laden nu folosea telefonul mobil. Nu inteleg insa de ce domnul Neacsu blameaza cuceririle tehnicii dar nu ne da si solutia ca sa ne ferim de efectele lor nocive si tocmai asta am incercat eu sa fac pe un ton mai glumet. „Solutia” domnului Neacsu este sa revenim la valorile de acum 2000 de ani ? Personal ma simt incintat daca serviciile secrete arunca bani pe urmarirea mea. Asta inseamna ca ii urmaresc si pe cei are se gindesc sa-mi puna o bomba in tren si ma simt mai linistit. Siguranta fara supraveghere nu exista. Nici in Dacia.

 10. Domnule Oprea, ironia dumnevoastra este gratuita, am aceleasi surse de informare ca si dumnevoastra si in plus un caap care gandeste , nu doar primeste ordine. Ce a discutat Basescu cu seful CIA a spus chiar presedintele, nu trebuia sa stau ascuns sub masa lui sau sa cumpar sisteme de interceptare si ascultare a convorbirilor. Deci lasati ironia proasta, ca vi se lipeste de nume si nu se mai ia. Eu nu pot fi ironic ca dumnevoastra, peentru ca anu vreau sa risc sa raman asa. Dar dumnevoastraa faceti ce vreti, nu am sa va opresc eu. Dar macar cand sunteti ironic, sa aveti un suport. In cazul acesta, se pare ca ati reusit doar sa va dati palme. Parca era mai bine sa o fi facut in fata oglinzii, nu aici de fata cu cititorii. Ca sa vedeti cat de ”ironica” e soarta cu dumnevoastra, va dezvalui sursa :
  ”Presedintele Traian Basescu va discuta cu seful CIA, John Brennan, care va efectua marti o vizita la Bucuresti, despre monitorizarea corespondentei electronice a unor cetateni romani de catre serviciile de securitate americane.

  Presedintele a fost intrebat, in cadrul unei emisiuni difuzate de postul Pro TV, daca va aborda acest aspect in timpul intalnirii cu oficialul SUA.

  „Categoric ca il voi intreba, dar stiu raspunsul de pe acum. Nu am niciun dubiu ca statele trebuie sa isi asigure un nivel de capacitati de a supraveghea siguranta, care sa fie in pas cu cei care atenteaza la siguranta cetatenilor din statele democratice. Daca Al-Qaeda transmite pe e-mail mesajul pentru oamenii lui din Statele Unite, serviciile de informatii americane ce sa faca? Sa spuna nu ne bagam, este secretul corespondentei, iar Al-Qaeda din Afganistan sau din Pakistan sau de oriunde transmite instructiuni: ‘puneti bombe pe JFK’ (aeroportul n.r.)?”, a spus Basescu, potrivit Mediafax.”

  Imi pare rau sa constat ca sunteti atat de prost informat incat nu stiti ce declara idolul dumnevoastra. E timpul sa mai si cereti informatii de la cei care va platesc, nu numai sa dati, ca iata, va faceti de kko.

 11. Alt Oprea

  PS
  In raiul condus timp de 25 de ani de patriotul cu 4 clase mult laudat de domnul Neacsu nu exista supraveghere, cei care injurau sistemul comunist se bucurau mult timp de libertate sau doar acum a descoperit domnul Neacsu supravegherea ?

 12. Anton Enache

  Mai avem putin si o sa aprindem ruguri in mijlocul blocurilor pe care o sa ardem niscaiva vecine denuntate ca vrajitoare…bineinteles de fata fiind preotul de circumscriptie cu apa sfintita, crucifix si rugaciunile de alungare a celui rau…Trebuie sa fii naiv (sa folosesc un termen mai elegant) sa nu-ti dai seama ca toate aberatiile si intaratarile astea referitoare la controlul persoanei sunt pornite tocmai de cei carora le este mai mult teama de ele: borfasii, cocalarii Romaniei posdecembriste (as enumera aici oamenii politici, afaceristii care ii sprijina sau cu care se confunda si ma opresc…). Mie cel putin nu-mi pasa ca o sa am un cip in deget sau in fund, ca mi se controleaza „viata” de serviciile specializate…nu am decat o pensie de rahat, o colivie intr-un bloc jegos si un cotoi frumos (cu cip!)…recunosc, mai prind din cand in cand cate o babuta la una mica, batraneasca…oare sunt asa de important? Ca mine sunt milioane de daci liberi, saraci si…naivi…cu cipuri rupte in fund. Oricum probabil vom primi cipuri la mana a treia sau a patra, asa cum a ajuns tara asta sub conducerea inteleapta a useleului…Cip-cip-uraaaaaaa…

 13. Domnule Oprea despre ce vorbeam aici ? Devii penibil. Esti din Ploiesti? Ai bunul simt sa admiti ca ai venit cu lectiile neinvatate, nu mai trage de cauciuc.Cine a vorbit aici despre Ceausescu? Ce vrei acuma sa spui ca eu sunt Ceausist, pentru ca am apucat sa traiesc in vremea lui? Dar dumneata cati ani ai? Te-ai nascut acum 20 de ani sau ai trait in epribeta pana in 89? Avea dreptate anonimul care spunea ca esti obsedat. Nu te supara, nu te mai bag in seama. Am mai spus odata, dar de data asta sper sa nu uit. Nu meriti nici macar atentie.

 14. Alt Oprea

  Domnule Neacsu,
  Eu am vorbit despre Ceausescu si voiam sa spun ca nu numai acum se practica supravegherea. Nu am spus ca sunteti ceausist cu toate ca aveti articole peste articole cu binele pe care il traiam atunci.

 15. Petre Istetu

  Nene Anton,
  Pai lu matale te cred ca iti convine cu cipul in fund, ca doar esti invatat cu betonul ce mai conteaza un amarat de cip, dar mie si caprei nu. Daca lu talica iti e indiferent ce fac astia cu tine, te priveste, poate esti exhibitionist, poate iti place sa stie toata lumea ce faci tu cu pisica noaptea pe acoperis, este placerea matale, nu ma bag, dar mie nu preaa imi place sa imi numere cineva dumicatii nici inghititurile cand beau o bere din aia cum ii place poetului. Prietenii stiu de ce. Asa ca nene, daca vrei sa te vada altii pe utube sau sa apara stenograme pe FB cum te ”dirijeaza ”nevasta cand o ”parchezi” e treaba voastra, iesiti mama in strada, ce mama dracu, doar toata lumea si-o trage nu ? Doamne, s-a umplu tara de perversi si miserupisti.

 16. Ioan nu Ion de la daci

  Domnule „Alt Oprea”, sa inteleg ca acesta-i numele de serviciu? Am o viziune de deja vu, desi RECUNOSC, nu am fost la psihiatru, ca ceva e putred aici. Oare cine pe cine sfideaza? Cel ce controleaza, adica e de serviciu, pe cel din obictiv (colimator) sau cel vizat saracu sesizeaza ca a devenit obictiv … in articol si subiect(iv) in replica?
  Oricare ar fi coltul, toti suntem IN ACELASI COLT, al globalizarii si monitorizarii totale. Ce ar trebui sa facem? Sa ne dam joc pantalonii ca sa ne caute si-n fund fara sa ne intrebe politicos intai daca avem sau nu … hemoroizi? Oricum situatia e atat de avansata tehnic incat ma intreb dece sunt totusi atatia TERORISTI invizibili pentru specialistii beneficiari de colimator?
  Binele cu sila devine … ceva urat, ca sa nu reproduc cuvintele fiindca intru pe … monitorizare psihiatrica pentru incidente istorice de utilizare a cuvintelor cheie de cautare a … potentialilor.
  In concluzie cine pe cine vrea sa pacaleasca? Suntem unii chiar mai tentati sa aflam detalii picante dar cu tinta POLITICA si iata dece ne … suparam. POLITICA E MAMA TUTUROR RAUTATILOR. Se vede fara … colimator, din avion ca de aia e violat zilnic spatiul aerian dupa cum spune un … redutabil ministru specialist in OZN

 17. LoremIpsum

  Scrie autorul:
  „Știu că multți vor găsi acest scenariu, această schiță amuzantă și vor spune: ” tare, îmi place de nea Câșu. nu și-a pierdut simțul umorului.”.

  Ah! de ce nu fac si eu parte dintre cei multi? Ori n-am simtul umorului ori e ceva in neregula cu schita „amuzanta”.

 18. Alt Oprea

  Domnule Neacsu,
  Recunosc cu spaima (sper sa nu-mi taie 15%) ca nu am citit ce a spus „idolul” meu dar constat cu mirare ca dvs. nu intelegeti ce cititi:

  …”monitorizarea corespondentei electronice a UNOR cetateni romani de catre serviciile de securitate americane…”

  Repet: a UNOR cetateni romani, nu a tuturor. Sesizati o micuta diferenta?
  UNII cetateni romani sunt si acuma monitorizati si asta ii duce pe UNII in fata instantei, nu pe toti. Dvs. generalizati cu nonsalanta si vreti sa fiti crezut. Spuneti cu siguranta „am aceleasi surse de informare ca si dumnevoastra” dar habar nu aveti pe cine trimiteti la psihiatru. Spre linistea dvs. va informez ca sunt obligat de doua ori pe an sa ma dau pe mina tuturor medicilor, dar in mod preventiv.
  Prefer sa fiu monitorizat de toate serviciile secrete deoarece asta inseamna ca si cei care se gindesc sa-mi puna o bomba in tren sunt monitorizati si ei. Poate ca si americanii afla ceva rau despre un cetatean de al lor care pune ceva la cale in Dacia (na ca m-am molipsit si eu) si ne anunta. Ca sa faca asta trebuie RECIPROCITATE nu insinuari cu poza lui Obama pe blogurile nationaliste.

 19. Alt Oprea

  Domnule Ioan nu Ion de la daci
  Puneti niste intrebari pertinente dar partial dati si un raspuns corect:

  „…dece sunt totusi atatia TERORISTI invizibili…”

  Deoarece nu suntem toti supravegheati cu toate ca asta e visul oricarui serviciu de informatii.
  Sfideaza cel care se sustrage (asa crede el) controlului dar omul nu realizeaza ca tocmai eforturile de a se sustrage atrag atentia asupra lui.
  Nu trebuie sa ne dam pantalonii jos si nici nu trebuie sa ne opunem modernitatii. Tebuie sa respectam legile materiale si pe cele morale si sa intelegem ca siguranta fara supraveghere nu exista. Nu intoarcerea la valorile de acum 2000 de ani sau schimbarea denumirii in Dacia ne apara de rele iar globalizarea e raul cel mai mic. Autarhia este pericolul cel mai mare.

 20. Anton Enache

  Lui Petre Istetu si altor „naivi” care gandesc ca el. In primul rand asta e numele meu real, asa ca il poti gasi in cartea de telefon. In al doilea rand eu am exprimat o opinie personala fara sa atac pe nimeni, in problema dezbatuta. Probabil ca in cazul „matale” e posibil sa-ti incapa in cap nu un cip ci un mic computer, pentru ca se pare ca este loc destul acolo. Lucru benefic pentru „matale” pentru ca iti va creste IQ (brusc) de la 0 la o valoare acceptabila (10-50), spre bucuria celor 2-3 neuroni care vor avea companie.Numai bine…

 21. Petre Istetu

  MAi Antoane mai din cate vad eu cipul ala pe care l-ai cerut in fund este de dimensiunile unui bat, ca ai reactii adverse. Pentru unul care accepta sa ii umble altii prin asternut si prin partile dorsale, te-ai basicat prea repede pentru o simpla gluma. Ce nu inteleg eu este daca ai cipul bagat in fund, cum iti citesc aia gandurile? Nu cumva pentru cei ca tine si Oprea si vad ca se mai imghesuie unul Lorempsum operatiunea gandirii este strans legata de partea dorsala? In cazul asta, da, reactiile si dorintele voastre sunt de inteles. Cumparati Hemoro Easy, va mai alina durerile.

 22. HUMOR NEGRU

  INSOLIT Guvernul BASESCU&PONTA va pune taxă pe nevasta casnică
  Prin scrisoarea de intenţie pe care Executivul o va trimite Fondului Monetar Internaţional, guvernul Ponta se angajează să introducă o serie de noi biruri asupra contribuabililor români. În schimb, va creşte venitul minim garantat.
  Documentul prevede introducerea unor noi taxe, cu data de 1 ianuarie 2014.
  Astfel, cei care au venituri din chirii vor plăti contribuţii la sănătate şi pensii din aceste câştiguri de la 1 ianuarie 2014. Mai mult, nevestele sau copiii majori ai oamenilor cu venituri mari, care nu lucrează, vor aduce costuri suplimentare pentru cei care îi întreţin. Mai exact, cel care aduce banii în casă va plăti pentru aceştia contribuţii la pensii şi sănătate.
  De asemenea, va fi modificată modalitatea de impozitare a proprietăţii. Aceasta va varia în funcţie de scopul de folosinţă şi nu de statutul legal al proprietarului, informează România TV.
  Cu banii astfel obţinuţi, Guvernul vrea să acorde un ajutor suplimentar, începând cu luna septembrie, pentru familiile cele mai sărace care se încălzesc cu electricitate, iar din 2014 va creşte venitul minim garantat şi nivelul alocaţiilor familiale.
  În plus, oficialii vor să simplifice anchetele pentru familiile care cer alocaţii familiale şi venit minim garantat.

Statistici T5