Creşte vârsta de pensionare la militari

Categoria Despre Armata

mariana campeanu

Nu ştiu câţi au fost  atenţi, au urmărit sau au auzit  despre emisiunea “Ora de vârf” de pe România tv din data de joi 14.10. dar  pentru  pensionari şi mai ales cei militari a fost interesantă. La emisiune s-a discutat şi  situaţia pensiilor militare şi invintată a fost doamna Maria Câmpeanu  ministrul muncii.  Despre domnia sa eu am mai pomenit prin unele materiale şi printre altele am spus că ea este cea care a avut iniţiativa legii unitare a pensiilor încă de pe mandatul anterior şi tot domnia sa a anunţat încă de acum un an că noua lege a pensiilor militare nu se va aplica celor déjà ieşiţi la pensie. Nu o învinuiesc pentru această afirmaţie, este corectă şi mai ales sinceră. Faţă de ceilalţi  culegători de voturi, cel puţin doamna Câmpeanu nu abureşte pe această temă. Domnul Duşa cel care se crede ministrul apărării, se lăuda iniţial că noua lege va intra în vigoare în actuala sesiune  parlamentară, lucru care nu s-a înfăptuit şi nici nu mai are când să se înfăptuiască. Doamna Câmpeanu este mai sinceră. La emisiunea sus menţionată a spus clar că deşi are proiectul de lege la minister, nu l-a studiat  pentru că nu e nici o urgenţă, sau mai bines pus nu face obiectul unei urgenţe. Păi în acest caz trebuie să se pună de acord cu domnul Duşa sau domnul Oprea, pentru că amândoi dau asigurări că legea va intra în vigoare în 2014, ianuarie. Mai avem o lună şi jumătate până la sfârşitul anului şi nici gând de lege. Acuma nu că aş aştepta-o, pentru că oricum, nu mă va afecta, dar sunt curios doar ce cuprinde. Domnii de la SCMD se bat cu cărămida în piept că   noua lege este ok, că va mulţumi pe toată lumea, că au văzut-o domniile lor şi este totul ok, (aşa cum a fost şi L241) dar  nu o fac publică. De ce oare ? Pentru că ori nu o au şi doar se laudă că au văzuţo ca să îşi dea importanţă şi să creadă lumea că ei deţin controlul şi ştiu tot, ori  noua lege este ca bancul acela cu volga si bicicleta. Noua lege nu va da ci va lua,  iar unde va da, va da să doară, nu să bucure. Printre altele noua lege va da încă 5 ani la vârsta de pensionare a militarilor, care vor ieşi la pensie (dacă vor mai apuca) , la 60 de ani. Deci trai nineacă. Dar ceea ce m-a lăsat pe spate nu a fost vârsta de pensionare, ci motivarea. Ascultând ce spune doamna Câmpeanu referitor la motivele ridicării vârstei de pensionare a militarilor, nu poţi să nu sesizezi că la conducerea tării sunt nişte lăutari dar nu din oricare, nu din cei cu ureche muzicală ci din cei care cântă după cum li se spune să cânte. Doamna Câmpeanu a auzit de undeva că armata de acuma nu mai este ca cea de acum 20 de ani şi auzind asta a decis să mărească vârsta de pensionare a militarilor la 60 de ani. Iată ce a declarat doamna Câmpeanu despre proiectul de lege :

 Nu l-am citit,nu am avut timp, îl am la minister, dar nu am avut timp să îl citesc,  nu este acuma chiar o prioritate. Da, este normal să crească vârsta de pensionare şi la militari, pentru că nici armata nu se mai face în condiţiile în care se făcea acum 20 de ani, în afară de operaţiunile care sunt pe câmpurile de luptă, dar armata care se face acasă nu mai este la fel. “

Deci doamna Campeanu a reţinut probabil din Carta Albă a Apărării că nivelul de operativitate al armatei a scăzut la 40% şi de aici a tras concluzia că şi activitatea  militarilor sau timpul, efortul, problematica, sarcinile, pregătirea, privaţiunile, au scăzut tot  la 40%, de aici necesitatea ridicării vârstei de pensionare. Ei bine nu, doamna ministru, aici e drama, că deşi capacitatea de apărare şi  finanţarea MApN au scăzut la 40%, eforturile şi contribuţia militarilor au crescut exponenţial pentru că au trebuit să acopere prin efort ceea ce au pierdut prin dotare şi finanţare. Pe româneşte, aşa cum gândiţi domnia voastră şi colegii din guvern au trebuit să facă din rahatul pe care l-aţi dat dumneavoastră apărării, un mare bici care să şi pleznească.

De fapt şi la militari ca şi la civili se va ridica vârsta de pensionare până nu vom mai avea pensionari  pentru că nu va mai apuca nici un roman să iasă la pensie în condiţiile în care se desfiinţează spitalele, se taie din lună în lună lista medicamentelor compensate, bolnavii cronici nu vor mai fi internaţi,  doctorii buni  pleacă în afară  iar în ţară rămân cei cu facultatea făcută prin  internet şi licenţă luată cu copy paste. În ceea ce priveşte spitalele, oamenii vin de acasă cu cearceafuri, medicamente, pansament şi tot ce le trebuie pentru operaţie şi pleacă acasă cu viruşi, bacterii, microbi, adică tot ce le trebuie să scape de boală şi de viaţă.

Ei bine, doamna Câmpeanu are o viziune  “completă”  asupra activităţilor din armată şi domnia sa decide că legea respectivă nu este chiar aşa de urgentă  deci mai poate sta prin sertarele ministerului până se va vedea ce face cu actualele măriri de pensii pe care unul le promite şi altul le neagă, în timp ce  domnul Duşa anunţă  un pachet de legi. Domnul Duşa, ce mai faceţi dumneavoastră pe la minister în afară de vizite şi activităţi festive? Încadrările în minister le face Oprea, legile le face doamna Câmpeanu când vrea muşchii ei, terenurile le vinde domnul Zisu, avansările le face Băsescu, la scrisorile adresate dumneavoastră răspunde Maciu, şi mai ştiu eu ce secretar de stat, dumneavoastră cu ce treabă prin minister?

Dar,  ca să nu creadă cineva că doamna Câmpeanu este expertă numai în probleme militare, ascultaţi ce spune domnia sa despre mărirea vârstei de pensionare a femeilor. Este halucinant, este incredibil, cum o femeie spune că femeile nu vor să iasă la pensie cu cinci ani mai devreme decât bărbaţii, pentru că nu vor să stea la cratiţă.

„Am primit propuneri de la femeile care lucrează în învăţământ că vor să lucreze până la 70 de ani .La prima întâlnire pe care o să o mai am o să aduc şi acele propuneri ca să le vedeţi.Lupta noastră trebuie să fie aceea să îmbunătpţim viaţa femeii, pentru că degeaba ar ieşi la 65 de ani dacă ea ar rămâne în continuare să spele să calce să îşi ducă copii la şcoală, să fie cu ei acasă , poate să iasă şi la 50 de ani, că uzura va fi maximă. Trebuie să luptăm ca femeile să aibă un nivel de trai superior, copii să rămână la şcoală, după program să rămână să îşi facă lecţiile acolo. Eu nu cred că femeile în ţara asta îşi doresc neapărat să rămână  să spele rufe, la cratiţă, ca să poată să iasă cu 5 ani mai devreme la pensie. Eu nu pot să cred acest lucru.”

Deci dacă femeia iese la pensie la 65 de ani în loc de 60 sau 63, uzura este minimă.

Câmpeanu dixit.

Eu nu pot să cred că un om poate fi aşa de dus cu pluta  încât să creadă că lungirea vârstei de pensionare poate fi un motiv de bucurie. A, pentru unii profesori, doctori, jurişti, parlamentari, care pot să îşi bată joc de oameni până le intră pământul în gură da, este convenabil dar pentru marea masă a oamenilor nu. Eu nu cred că e cineva care să dorească să sară din statul de plată al unei firme direct în sicriu, pentrui că dacă verificăm care este speranţa de viaţă la români sau mai bine zis vârsta la care mor românii astăzi, vom constata că tendinţa este în scădere şi mulţi nu o să mai apuce vârsta pe pensionare.  De aici se vede că doamna Câmpeanu et Co. fac legile pentru o mână de oameni, nu pentru marea masă a cetăţenilor dar are pretenţia să gândim la fel de strâmb ca ei şi chiar să le mulţumim când ne vomită aceste legi tâmpite. Ne dau în cap cu cerinţele UE, dar nu ştiu cum se face că ne amintesc de legile să regulile europene numai când trebuie să ne taxeze, impoziteze, majoreze preţurile sau „alinieze”  dar nu aliniază şi drepturile, salariile, pensiile, la cele europene, decât pe ale parlamentarilor, serviciilor secrete, justiţiei şi jandarmilor adică cei de care au nevoie ca să ne bage pumnul în gât. Da. în Germania , Franţa şi alte ţări europene, vârsta  de pensionare este de 65 de ani, dar acolo speranţa de viaţă este peste 80 de ani, deci oamenii mai apucă să se bucure de pensie încă 15-20 de ani. La noi dacă se întâmpla asta va fi o minune, sau pensionarul respectiv a lucrat în justiţie, sau are câteva mandate de parlamentar la activ.

Ei ce spuneţi despre madam Câmpeanu,  nu e aşa că este o adevărată feministă şi luptă pentru emanciparea femeii? Ca şi cum săracele femei, când vin de la serviciu găsesc toate treburile făcute în gospodărie, aşa că ele se grăbesc să meargă la serviciu  ca să scape de cratiţă. Puteţi crede aşa ceva ? Nu ştiu dar asta încearcă să vândă doamna Câmpeanu şi o face cu atâta pasiune încât nu ştii dacă este glumeaţă sau doar cinică. Cum poţi să susţii că mărirea vârstei de pensionare este o blagoslovire ? Să  condamni femeile la muncă până nu mai sunt în stare nici să meargă la o farmacie şi să pretinzi că faci asta spre binele lor, că astfel le aperi drepturile, demnitatea şi le  îmbunătăţeşti viaţa, este cel mai cinic, mai batjocoritor  şi mai  lipsit de bun simţ gest făcut de un politician. Şi culmea , este o femeie.  Probabil aşteaptă acuma ca toate femeile să îi pupe mâna aia care semnează o semenea lege. Nu ne mai facem bine. Cu asemenea specimene în fruntea ministerelor mâine ministrul sănătăţii o sa propună o lege de eutanasiere a celor bolnavi, pentru că oricum nu mai sunt medicamente, spitalele se dărâmă, fondul de asigurări sociale e devalizat, iara noi va trebui să îi mulţumim pentru asta.

http://www.romaniatv.net/emisiune/ora-de-varf_836.html

Despre ieşirea la pensie a femeilor   de la minutul 9, despre pensiile militarilor de la minutul 14.30.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

20 Raspunsuri la Creşte vârsta de pensionare la militari

 1. suciu nicu

  Varule, HOASCA asta e de toata minunea. Ea crede ca ARMATA se poate compara(chiar si azi) cu buticul din coltul strazii. Atata timp cat la conducerea tarii acesteia se afla boanghine(ARDELENESC) de genul acesta sa nu ne miram ca VIATA ROMANILOR SE SCURGE INCET SI SIGUR PRIN VENELE NEPASARII SI BATAII DE JOC A ACESTOR NENOROCITI. Specimene de genul acesta nu stiu ce e aceea familie romaneasca, educata in spiritul respectului fata de MAMA, cea care aduna si tine in jurul ei(de cele mai multe ori)familia ca entitate, celula de baza a unei societati normale. Nenorocita asta (dupa ce i-a pacalit pe camarazii din Hunedoara) vine sa ne dea lectii de moralitate si de „militarie”. Ea crede ca toate femeile romance isi pot pemite ca ea SA TINA FEMEIE IN CASA(SA O F..A SI FIISU); SA MANANCE PRIN TOATE INSTITUTIILE STATULUI(ca nu am auzit sa fi lucrat pe la privat)…Trebuie sa o bombardam cu actiuni ,comentarii, scrisori etc….pentru ca TREBUIE SA-SI DEA „SCROAFA” JOS DIN COPAC.(NOOO….CA DE DIMINEATA MA ENERVAI…!)

 2. Cara

  „că degeaba ar ieşi la 65 de ani dacă ea ar rămâne în continuare să spele să calce să îşi ducă copii la şcoală, să fie cu ei acasă”.

  Ce femeie de 65 de ani are copii la scoala sau trebuie sa stea cu ei acasa????? La 65 de ani femeile au copii deja casatoriti, au chiar si nepoti.
  Plus ca femeia care merge la serviciu oricum isi indeplineste si obligatiile casinice: spalat, calcat, gatit etc.

  Iar unele femei din invatamant probabil vor sa se pensioneze la 70 de ani din simplul motiv ca nu ar avea cum sa traiasca doar cu pensia, asa ca spera sa moara pana la 70 de ani ca sa nu fie nevoie sa se umileasca cu o pensie atat de mica…

 3. HUMOR NEGRU

  Senzational: Radu ghetea nu se afla in tzara cand s a aprobat creditul la cec bank. Era in china cu ministrul Dan Sova. Dovada o gasiti aici http://www.araco.org/extern/misiunieconomice.htm la anexa 2. Deci ghetea e tinta falsa.

 4. Anghel Danescu

  Dupa cum arata in poze si la televizor, d-na ministru este cam la varsta despre care vorbeste in termeni atat de frumosi! Pai, in acest caz cred ca este de datoria noastra sa ii uram copii frumosi si sanatosi, pe care sa ii ingrijeasca si sa-i trimita la scoala in timpul ramas dupa ce actioneaza intr-un mod atat de „luminat” in directia cresterii rolului femeii in familie si societate. Iar daca tot a folosit tactici manipulatoare din vremuri nu demult apuse (a se vedea cum zice ca are propuneri de la multe femei in acest sens, la fel cum comunistii spuneau ca oamenii muncii isi manifesta entuziasmul fata de deciziile conducerii de partid…), poate ne arata si noua, fericitii beneficiari ai stralucitelor emanatii intelectuale ale dansei, pe unde or fi aceste doamne atat de dornice ca, la varsta senectutii, sa creasca copii si sa ii trimita la scoala, pentru ca nu prea le-am remarcat in peisaj pe doamnele in cauza… Si nu de alta, dar tot inspiratorii ei – comunistii – foloseau intens sintagma „generalizarea experientei pozitive”….
  Nu in ultimul rand, poate ii explica cineva ilustrei diriguitoare a Ministerului Muncii ca armata este un domeniu in care – ca vrem, ca nu vrem – s-a muncit si se munceste. Aceasta pentru ca inca mai exista oameni care au grija de pregatirea subordonatilor si a tuturor celor necesare in cazul unui eventual razboi. Nu sunt sigur ca va intelege, dar haideti sa incercam, poate-poate!

 5. ADU

  La menopauză femeile din lipsa de hormoni o mai iau razna.Știe doamna Campeanu cate femei vor sa iasa anticipat, că nu mai pot de boli si oase.Doamna are sigur servitoare care face tot in casă că are din ce sa plateasca, credeti că atunci când vine de la servicu se pune sa faca sarmale???.Ce să facă femeile la 70 de ani la serviciu să se impiedice cei tineri de ele, cand isi pun 2 randuri de ochelari, cand sunt poate si cu baston și cu auzul afectat.Au înebunit toți, ce emancipare????? Copii tineri nu o sa mai aiba unde sa muncescă de moși și babe.Vreti sa aibă vechime 50 de ani????? Cine dorește nu are de cat dar nu obligați femeile din fabrici, forje sau mai stiu ce munci grele să stea până crapă.Pensionarele își ajută fii, ficele, nepotții că nu au bani de bonă sau servitoare la curatenie si gatit.V-ati trezit să vorbiți în numele nostru.La un sondaj o sa vedeti ca nu este chiar așa cum visați.Și de unde atatea servicii când ați desfințat tot ce se putea ca sa munceasca cu mic cu mare.Scopul este unul singur să crăpăm și să nu mai dea nici o pensie se vede de la o poștă.Pensionarii din alte țări la pensie, văd lumea, la noi nu au nici de medicamente, nici de mancare nici de întreținere.Dracu o să vă mai aleagă!!!!

 6. ADU

  Armata mai ușoară, s-o creadă ea, acum vin sicriile la Baza 90 pe bandă rulantă din teatrele de operații cu tineri care au murit.Înainte nu se murea așa în armată.Din cauza stresului sunt militari care mor cu capul pe masă cu comotii cerebrale, acidente vasculare, tot pentru că acum armata este floare la ureche.Dacă e așa bine să se înroleze dânsa în armată și să plece în misiune în Afganistan că nu are 70 de ani și o să îi fie super.Știe dânsa că în armataă unde-i ordin nu-i tocmelă?????Ordinul se execută…..hai că poate se duce și vede cum e, o să își schimbe opinia cu siguranță.

 7. jorj gurita

  Si sindicatul ce parere are? Cine dracu’ ne-a indemnat sa votam USL. Dogaru nu mai spune nimic!!!

 8. Dogaru isi lauda”consilierul”, pe domnul Toma de care nu a auzit decat el si pe care il plateste de pomana din banii sindicalistilor.

 9. almond

  Se vorbeste atat despre pensiile militare si nu se face nimic. Dlor de la USL , n-o sa va mai mearga cu promisiuni desarte. Mai aveti un an sa dovediti ceva concret , altfel ma indoiesc ca veti mai ajunge la putere. Ati bagat vrajba intre oameni cu „pensiile lu papuc”, lumea se ia de cap si dstra nu faceti de fapt nimic nici cu pensiile militare, nici cu grupele de munca, fix nimic faceti. Omul voteaza dupa ce are in portofel nu pe vorbe, ca de alea ne-am saturat de 24 de ani. Dovediti ca nu sunteti la fel ca ceilalti (daca puteti si sunteti in stare). Apare dna Campeanu de patru ori pe saptamana la tv si nu spune de fapt ,nimic. Macar sa nu mai apara daca habar n-are de capul ei. Nu mai ocupati posturi tv aiurea ca suntem satui de voi. Dati sperante oamenilor si dupa aia dispareti ni bineinteles nu faceti nimic. Cat si ce s-a concretizat din ce tot promiteti la tv?

 10. almira

  Dna Campeanu sa se duca la plimbare ca degeaba sta toata ziua la tv. Cum sa mareasca varsta de pensionare la femei cand AZI, daca ai peste 35 de ani nu te mai baga nimeni in seama. Cine va mai tine la el in firma o persoana de 55 – 65 de ani? Eu la 48 de ani nu ma primeste nimeni nici la interviu. De la telefon ma intreaba varsta si se scuza ca nu angajeaza decat max 32-35 ani. Nu ma intreaba ce stiu sa fac, ce am lucrat, despre cazier, despre studii, ci varsta e criteriu de selectie clar. Plus ca site-urile de job-uri cand cauta candidati seteaza „varsta” si astfel nici nu citesc CV-urile celor peste o anumita varsta. Degeaba la 48 de ani am bacalaureatul ceea ce multe persoane tinere nici nu-l au ,ca sa nu mai vorbim despre ce scoala se facea inainte si cum se face scoala acum.
  Daca asa se gandeste acolo „sus”, de aia tara asta merge ca racul si va fi si mai rau pentru ca populatia deja e bolnava, imbatranita, demografia scade, cu cine sa aplici asemenea legi.

 11. Domnul Presedinte Basescu acum 2 ani spunea in plina sedinta a Parlamentului ca @ trebuie sa micsoram numarul de pensionari”. Nu era o gluma , era o directiva primita de la Bruxelles. Cum se poate scadea numarul de pensionari ? Simplu:
  1. ridicarea varstei de pensionare pana peste limita sperantei de viata a romanilor. In felul asta, nu o sa mai apuce nimeni sa iasa la pensie .
  2. Inasprirea conditiilor de trai, scaderea pensiilor si a puterii de cumparare a leului, inmultirea taxelor si impozitelor, cresterea preturilor.
  3. Modificarea, scaderea in continuu a listelor cu medicamente compensate
  4. Cresterea preturilor medicamentelor, distrugerea industriei farmaceutice proprii
  5. modificarea si restrictionarea accesului bolnavilor batrani croonici in spitale , realiyat prin noua lege a sanatatii.
  6. Falimentarea spitalelor sau scaderea conditiilor din spitale pana sub limita suportabilitatii, pentru a descuraja bolnavii de a mai cere asistenta medicala in spitale.

  Toate aceste lucruri se intampla sunt in executie in acest moment in Romania. La acest program bine chibyuit si pus la punct concura toti oamenii politici indiferent de partidul din care face parte.Deci ce mai sperati ?

 12. HUMOR NEGRU

  „La multi ani” sanatosi, fericiti si inarmati cu multa rabdare si speranta.
  Pe surse; baba Campeanu de la Ministerul Muncii tergiveseaza Legea pensiilor militare de stat. Are ordin de la PNL sa se razbune, sau sa dea o lectie lui Ponta, Psd-tilor ca l-au cooptat in guvern pe izmanarul oprea gabriel si ca nu este cercetat pentru abuzurile facute mai ales dupa auditul si primele constatari ale fostului ministru Dobritoiu care a apucat sa dea publicitatii o parte din rezultatul auditului. Miscarea politica parsiva facuta a fost eliberarea din functie a lui Dobritoiu si inlocuirea acestuia cu omul de casa, psd ,Dusa,
  Cu stima , respect si onoare,
  Butuc

 13. HUMOR NEGRU

  Ce parere aveti la ei se poate si la noi Nu??? A aparut in MONITORUL OFICIAL nr. 64 din 26 ianuarie 2012 , LEGEA nr. 303 din 28 iunie 2004 (**republicata**)(*actualizata*) privind statutul judecatorilor si procurorilor (actualizata pana la data de 26 ianuarie 2012*) Si acum, atentie ce apare la ART. 82*)alin.7 (7) Judecãtorii şi procurorii pot opta între pensia de serviciu şi pensia din sistemul public. JUDECATORII SI PROCURORII MILITARI POT OPTA INTRE PENSIA DE SERVICIU SI PENSIA MILITARA DE SERVICIU !!!!!…. Intrebare: MAI EXISTA PENSIE MILITARA DE SERVICIU , DEOARECE PENTRU MILITARII DE CARIERA A FOST DESFIINTATA , SAU EI ATATA MERITA???? Si la ART. 85*)alin.2 (2) Pensiile de serviciu ale judecãtorilor şi procurorilor, precum şi pensiile de urmaş prevãzute la art. 84 se actualizeazã ori de câte ori se majoreazã indemnizaţia brutã lunarã a unui judecãtor şi procuror în activitate, în condiţii identice de funcţie, vechime şi grad al instanţei sau parchetului, cu luarea în considerare, în procent, a sporurilor intrate în baza de calcul la acordarea pensiei de serviciu, precum şi a sporului de vechime. Dacã în urma actualizãrii rezultã o pensie de serviciu mai micã, judecãtorul sau procurorul îşi poate pãstra pensia aflatã în platã. Deci la ei se poate ??!!!!!!!!!!!!!!! CE PARERE AVETI DE ACESTE PREVEDERI ?

  „La multi ani” sanatosi, fericiti si inarmati cu multa rabdare si speranta.
  Pe surse; baba Campeanu de la Ministerul Muncii tergiverseaza Legea pensiilor militare de stat. Are ordin de la PNL sa se razbune, sau sa dea o lectie lui Ponta, Psd-tilor ca l-au cooptat in guvern pe izmanarul oprea gabriel si ca nu este cercetat pentru abuzurile facute mai ales dupa auditul si primele constatari ale fostului ministru Dobritoiu care a apucat sa dea publicitatii o parte din rezultatul auditului. Miscarea politica parsiva facuta a fost eliberarea din functie a lui Dobritoiu si inlocuirea acestuia cu omul de casa, psd ,Dusa,masura reiterata si in emisiunea din 01.decembrie 2013 de ziua nationala , moderata la noul otv, adica romania tv, la o ora de maxima audienta intre 20.00 si 21.00.
  Cu stima , respect si onoare,
  Butuc

 14. un pensionar

  Baba asta mai bine si-ar vedea de pensia ei!dacat as incurce lumea…de ce/ar vorbi ea in dreptul femeilor?cand va citi noul proiect al legii pensionarii?si cate legi vor mai elabora ,acesti nertebnici?

 15. vasil

  DOGARU SI sleata lui de betivi ordinari iesiti cu pensii nemeritate la 40 de ani militari care au frecat menta si au luat pensii nesimtite si nemeritate de-si nu au contribuit cu nici un leu la sist de pensii PONTA si ANTONESCU si OPREA slugaii celor din sist militar ei au nevoie de putere si profita de prosti

 16. Anton

  Iertati-o ca nu stie ce zice… E dilie cucuoana! Are un stil de a se razbuna pe altii care, au accesat domenii de activitate care conform normelor europene ar trebui platiti cu pensii corespunzatoare, incat vrea sa uniformizeze pensiile… De ce nu l-a bagat pe fie-su in alt loc de munca decat intr-unul platit regeste pentru experienta si contributia lui profesionala?

 17. Anton

  Cred ca „baiatul” asta mai are de invatat, atat etica sociala cat si limba romana…
  Nu poti sa ceri omului ce nu are…
  Probabil ca este frustrat de la nastere, o fi nascut pe timpul istoric al capitalismului in Romania… Altfel, daca era procreat pe timpul alicitului nu i se ridicau E_urile la cap… Pacat! Putea sa dea ortul popii de mult cu „hrana bio” de astazi!!!!!

 18. o ministra dementa alaturi de alti doi dementi!

 19. Gimi

  Doamna Ministru…eu va doresc decat un lucru: Cand va arde casa, sa vina niste pompieri de 65 de ani care nu pot sa-si duca nici macar aparatul de respirat in spate, ce sa mai zic sa se urce pe scara sau sa va salveze de la inaltime……iar cand va ia SMURD-ul…sa vina tot 2 militari de 65 de ani si sa va scape cu targa de cateva ori si sa se ohihneasca de 100 de ori pana la spital…ca tare umflata din banii nostri mai sunteti…ca poate asa va vine mintea la cap…..

 20. mihaela

  Individa asta e rupta de realitate!

Statistici T5