Turcul şi pistolul

Categoria Actualitate, Opinii, Politica

bloom

Pe data de 21, Noiembrie 2013,Godfrey Bloom un europarlamentar independent adică nevândut nici unui partid, a avut o intervenţie în plenul Parlamentului de hoţi europeni. La noi nu a prezentat nici o televiziune evenimentul, noi nu trebuie să ştim pentru ce sunt plătiţi parlamentarii europeni nici ce se vorbeşte acolo. Ascultaţi-i cuvintele şi apoi dacă mai puteţi mai miraţi-vă că la noi se întâmplă ce se întâmplă prin parlament şi că nu se ia nici o măsură. Mă întreb cum de mai au tupeu ambasadele şi şefii de comisii parlamentare europene să ne dea lecţii de morală şi conduită, când un om din interiorul lor are părerea pe care o are Mister Bloom despre această organizaţie de evazionişti europeni care ca şi ai noştiri îşi votează legi proprii prin care îşi atribuie puteri şi drepturi nemăsurate. Mă întreb de  la cine mai aşteaptă românul izbăvirea, poate   de la Dumnezeu, dar nu prin preoţii noştri că ăştia au intrat toţi în afaceri şi politică, unii fac mânării cu ajutoarele pentru copii, alţii fac contrabandă cu ţigări şi alcohol, apoi se fac ministri. Deşteptarea român adormit, nu Uniunea Europeană e salvarea noastră, ei au alte interese.

Chiar dacă mister Bloom este considerat un gafeur de renume, eu l-aş numi mai devrabă un nonconformist. Dacă  discursurile sale sunt pregătite numai pentrua fi remarcat de presă sau reprezintă punctele sale de vedere sincere exprimate fără menajamente, rămâne de văzut. Cert este că discursul de mai jos este real şi reprezintă o stare de fapt şi un semnal de alarmă pentru cei care aşteaptă lapte şi miere de la UE.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

3 Raspunsuri la Turcul şi pistolul

  1. Micul patriot

    Cine are naivitatea sa creada ca U.E. ar fi un fel de „Falanster de la Scaieni”modern se insala amarnic!Se doreste crearea unei mase amorfe de indivizi fara tara,fara identitate,fara idealuri,condusi de……Ghici?!

  2. Pannduru Lunetistu

    Parlamentul european seamana cu turnul lui Babel? cred ca da… ia uitati-va nitel la cladirea lor… exact tabloul lui Durer… TURNUL LUI BABEL. acolo se amesteca limbile si rasele, acolo se strang toate mintile luminate – ganditi-va numai cine reprezinta Romania – Monica (procuroarea beata), EBA ( copilul minune ramas… singur acasa!!!), Vadim (destept, dar plecat de acasa si la propriu si la figurat), Gigi (ma rog, acum nu mai e, dar acolo unde e el ar trebui sa ajunga si minim jumate din parlamentul rusinii nationale, intreg guvernul Romaniei si, mai ales, consilierii care nu-l consiliaza nimic pe marinarul suprem!!!) si mai e sotia minunatului mic titulescu …. ce sa mai zic. Din nou am ales si am cules!!!

Statistici T5